Sari la conținut

Djebelu'

Super Membru
  • Număr conținut

    693
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Djebelu'

  1. Considera cum iti convine tie, daca nu poti considera obiectiv. Oricat o dat la intors, springul e o masina mica, neincapatoare si unsafe. Faptul ca tu te multumesti cu ea, nu o face ceva mai incapatoare sau safe la impact. Simplu, fara nicio autosuficienta. Foxule, continui sa fii subiectiv. O intorci pe toate partile ca sa cazi, ca de obicei, in picioare... Am inteles, cand n-ai cu cine, n-ai. Atata s-a putut in cazul tau.
  2. Probabil ca avem valori diferite pentru ce inseamna loc/spatiu. Dar oricum si asa, sa sustii direct/indirect ca Spring-ul e incapator, te face iar subiectiv, nu obiectiv.
  3. Nasol, puteai sa-ti cumperi o masina incapatoare, nu saracia asta cu portbagaj la fel de mare ca un Lastun, numai pentru ca e electrica. Stiu ce o sa spui, ca-ti faci treaba cu ea, chiar daca bagajele iti stau sa cada in cap,bla bla. Nu te mai chinui sa-mi raspunzi, du-te si serveste-ti cafeaua, se pare ca ai mare nevoie de ea.
  4. Opinca e putin spus. Un gheseu d-ala e prea scump la reparat sa-l versi din cauza unei anvelope depasite dtpdv. Ia anvelopa noua, nu mai sta pe ganduri. Nu mai spun ca felul cum e uzata, iti tradeaza stilul de dat.
  5. Oare cati acumulatori de telefon iasa dintr-o baterie de acumulatori de ev?
  6. In primul rand, seriozitatea trebuie sa o dovedesti tu - cel cu cont proaspat, nu unul ce este de ceva vreme membru pe forum. In conditiile in care foarte multi isi fac doar cont pentru a vinde ceva pe aici/repara moto online (?) si apoi sa dispara, la fel de repede cum au aparut.
  7. E oameni, dar care nu se da in stamba pe sticla ca face kilometri. Diferenta este ca unii au toata ziua sa se dea, altii inca merg la munca, nu-s toti (inca) pensionari. V-ati prins domnilor? Bine atunci.
  8. Ai un link cu articolul de lege?
  9. Asa e cand nu te baga nimeni in seama...
  10. Da, e tipic romanesc... O fi vrut sa scrie mild, dar o iesit alt porumbel. Vorba lui foxu, Doamne ajuta.
  11. Nu e cazul, locuiesc in mediul rural (in genul unde locuiesti si tu), unde masinile-s putine, indiferent de motorizare. Deci aerul ce-l respir e mult mai curat decat cel urban.
  12. Posesorii de ev sunt maximi la facut economie pe urmatorii 10 ani, sa spunem, deci traiesc pentru un bilant economic viitor, pierzandu-si timpul din prezent cu x calcule si probabilitati. Asta dupa investitii destul de costisitoare. Ce ar fi sa traiti prezentul, corespunzator, nu viitorul care vorba unuia (posesor de ev) de mai sus, poate nu-l mai apucam niciunul? Logica asta, nu va da cu virgula?
  13. O trecut de la subiectiv la penibil, de mult deja.
  14. Cauta pe Google dupa marca/model/an, manualul de servisare si descarca-l. Acolo gasesti tot ce e nevoie despre motocicleta ta.
  15. Nu esti singurul ce e siderat de extrema in care duc fanii, argumentele pro ev... +1!
  16. Buna ziua, domnii mei.
  17. Ai dreptate, mersul cu ev-ul este limitativ-oras(cel putin pe moment, nu peste 10-20 de ani). Nu eu vad limitat, asa e treaba. Felicitari ca ai gasit o metoda sa elimini deplasarea cu auto pana la locul de endurit. Faptul ca mai sunt inca 2-3 ce vor (si) ev-uri, nu e un motiv de generalizare. Parerea mea. Apropo, cum incalzesti locuinta in care stai?
  18. Pai ce a fost prima data, termica sau ev-ul? Din ciclul oul si gaina. La cum pui problema, tu ai interzice si orasele... Cat timp posezi si un harb de tedeii, nu fa pe moralistul ev. Abia cand te-ai lepadat de tot ce e termic din curte, sa te apuci sa faci morala sau sa iei la rost pe cineva. Practice what you preach.
×
×
  • Creează nouă...