Sari la conținut

Coltssss

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Coltssss

  1. Salut, mi s-a stricat CDI-ul pe un Hyosung Aquila GV-125 din 2004. Stiti cumva un CDI de la alta motocicleta care s-ar potrivi si la gv125 si care sa dea scanteia cum trebuie, sau daca aveti la vanzare sau daca stiti cum as putea sa-l repar?
  2. Camerele se uita in partea opusa. Am fost la politie am dat declaratie, urmeaza sa il gaseasca si sa vada de unde sunt urmele de pe masina si daca are dovada. Apoi sper ca va urma sa imi repar mobra fiindca numai in curte nu-mi place sa o tin.
  3. https://imgur.com/a/ejDlj In prima poza se vede cum am gasit eu motorul fata de cum l-am parcat iar in a doua cum era parcat initial. (paint skills)
  4. Momentan nu fiindca era deja intuneric si nu cred, zona ne fiind iluminata foarte bine. Dar o sa ma duc maine dimineata si o sa fac si postez aici.
  5. Buna seara, as dori sa fiu contactat daca azi intre orele 14-20 a fost cineva martor la o lovitura a unei motociclete in parcare in orasul Targu-Jiu, langa Colegiul Spiru Haret, in fata la CEC Bank. Orice informatie ar fi de ajutor deoarece la terminarea orelor am gasit motocicleta mutata de la locul ei cu semnalizarea dreapta fata sparta, iar furca si roata strambe. Multumesc, puteti da mesaj sau suna la 0760436179.
×
×
  • Creează nouă...