Sari la conținut

shk

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de shk

  1. Mi se pare mie sau mobra din anunt are pe fata un etrier de o culoare si altul de alta culoare?

    Ca si pret, e ok, daca are ABS si vanzatorul nu o confunda cu CBS-ul standard. Stiu ca prima generatie de VTEC avea probleme cu intinzatorul de distributie - verifica sa nu aibe sunete nefiresti in motor.

     

    Ca si putere nu e cine stie ce, nu e cu mult mai oaaaaau fata de un Hornet sau un FZ6. Avantajul la VFR e ca iti livreaza puterea mai de jos. Se conduce usor, VTEC-ul are o ciclistica mai buna fata de modelul anterior. Dar totul trebuie sa tii cont ca e o motocicleta greoaie, in oras se inchinge destul de mult si nu e nici tocmai economica la consum prin oras.

     

    Ca si prima motocicleta va trebui sa tii cont ca vrei-nu-vreo, o vei scapa - fie de pe cric, fie cand o manevrezi... iar la ce vopsea are asta va fi un circ total sa o vopsesti la loc.

     

    Daca o iei sa iesi la ture in weekend, e ok. Daca o iei sa o hartanesti zi de zi prin oras, nu e pont.

    Tare asta cu vopsitul. Perfect adevărat. Mersi de sfaturi
  2. Poate totusi ar fi bine sa te gandesti si la alte motociclete pentru inceput. VFR-ul nu mi se pare cine stie ce bestie dar internetul zice ca VTEC-ul de la generatia veche e groaznic, in sensul ca daca te ia prin surprindere pe un viraj consecintele nu-s deloc placute. Pentru cine stie sa mearga cu motocicleta probabil e tolerabil, pentru incepatori parerea mea e ca e o bataie de cap in plus de care nu ai nevoie.

    Eu am facut trecerea de la ER-6n la VFR 800F 2014 (Honda zice ca a rezolvat problema VTEC-ului la modelul nou) si ca putere nu pot sa zic ca m-a impresionat. Nu cred ca pierzi nimic daca incepi pe ceva cu mai putine batai de cap si eventual fara carene (ca incepator ai sanse mari sa mai si cazi cu ea). SV650, GSR600, Hornet, ER-6, FZ6, MT-07 - oricare din astea as zice ca sunt un bun punct de pornire ca sa "iti faci mana".

    Mulțumesc pentru opinia cinstita. Are sens tot ce ai spus.
  3. Salut,

    Sunt pe cale sa termin scoala și vreau un chopper. Sau la asta as dori sa ajung, dar nu vreau să investesc într-o bijuterie ca s-o scap eu pe jos. Ma gândeam ca pana îmi dau seama cu ce se mănâncă motociclismul, sa îmi iau ceva mai ieftin. Am găsit asta pe net.

    https://www.olx.ro/oferta/honda-sadow-ID950j5.html

    Omul spune ca nu ii mai trebuie nicio investiție, dar ca o vinde asa cum a luat-o, pentru ca nu are permis.

    La bani e ok, la cum arata, e ok. Dar mi se pare foarte suspecta vânzarea fără prea multe detalii . Ma ajutați cu o părere?

×
×
  • Creează nouă...