Sari la conținut

SSSS

Banned
  • Număr conținut

    4.544
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    karaev_99

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Burkina Faso
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    JINLUN 50QT-6
  • Numar Moto
    JILAVA '84
  • Club
    FIGHT CLUB :|

Informații profil

  • Motociclete detinute
    XL1000 V; D 999; RSV Mille; GSX 600 F
  • Interests
    linsaje, torturari si muzica simfonica

Vizitatori Recenți Profil

10.946 citiri profil

SSSS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc pt. sfaturi. Pe mine ma intereseaza un profil cam 80% pt. strada si doar ocazional un drum de tara cu prundis sau un drum forestier.
  2. Intre Dunlop Trailmax TR91 si Michelin Anakee 2 ce recomandati? Spoate alt cauciuc??? E prima mea motoreta touring si nu ma pricep la caucioace pt. ea.
  3. Uite om care a facut touring cu RSV: /index.php?/topic/229924-udine-osoppo-bikers-fest-casina-re-tingavert-bikers-fest-dolom/ /index.php?/topic/60679-elvetia-coasta-de-azur-venezia-balaton/?hl=chif Touring am facut si eu cu RSV si nu e deloc incomoda si obositoare la asa ceva, ca o sportiva japoneza de aceeasi categorie. Singura problema e sa nimeresti una buna care sa nu te lase in drum.
  4. Am inteles acum. Daca e asa, era in perioada de incercare. De asta i-au si dat 29 de zile acum. Iar pedeapsa (cred ca) va fi cu siguranta cu executare.
  5. Pai a luat 1 an si 6 luni sau isi va lua? Ca tot n-am inteles.
  6. Acum? Adica azi sau zilele astea a primit condamnarea pt. un dosar in care era deja trimis in judecata? Nu am inteles exact. La 6 luni de condmnare perioada de incercare e de 2 ani jumate. In dosarul lui Raducu s-a inceput urmarirea penala de mult timp. Nu a fost trimisa in judecata (cred) insa.
  7. O singura precizare -> asociatiile si fundatiile NU se inregistreaza la Registrul Comertului. Asociatiile si fundatiile se inregistreaza la Judecatorie. Rezervarea/verificarea denumirii se face la Ministerul Justitiei.
  8. De la modelul 99-03 este problema asta cu intratul aerului in instalatia spate. Rezolvarea se gaseste pe forumul Aprilia F1. Nu stiam ca si la modelul 2004 -> a ramas problema.
  9. Deci orientativ e cam asa: Lungime ~ 32 - 33 cm. Toba aia are o folie si un capac deasupra. Eu am pus metrul ala de timplarie aproximativ in locul de unde ai pus tu reperul in poza pe care ai atasat-o. In poza pe care ti-am pus-o eu este si capacul ala de deasupra tobei, cel care se vede la exteriorul mobrei si care nu apare in poza ta. Aproximarea mea e de vreo 32 de cm pe lungime. Latimea, in aceleasi conditii zic eu ca e de ~ 23 - 24 de cm. Iar inaltimea e de vreo 12 cm. Nu a iesit poza pt. ca am pus metrul prin interiorul locului de sub sea si nu aveam loc sa-i fac o poza clara. Specialistii in clante sint pe topicul cu manipularea prin presa.
  10. Pai da, tot Jinlun am, numai ca acum nu mai e 250 QT-6 ci a promovat la Jinlun 999. Asta doar beneficiind de un tunning "profi" executat prin bunavointa unor amici ingineri, prin montarea unui kit de urcare de la 250 la 999. Ideea mi-a venit urmarind sfaturile pertinente ale acelor ingineri care au consiliat temeinic userii pe topicul ASTA.
  11. Vrei dimensiunea EXACTA la mm? Eu am 999, dar ca sa-ti dau exact dimensiunea tre sa desfac toata codita si n-am nici scule. Asa ti-as putea da dimensiunea cu o aproximatie de 1 - 1,5 cm. cu o rigla.
  12. SSSS

    ICON - Discutii Generale

    Si castile de 200 de lei indeplinesc acum conditiile standard de securitate. Diferenta de pret e data de alte elemente. Am dat de ciment cu capu de 2 ori, avind 2 casti Icon diferite, una Mainframe Legion si una Domain Mechanica. Una dintre busituri a fost destul de serioasa pe pista si nu am avut nicio problema. S-au comportat exemplar din punct de vedere al sigurantei.
  13. Ce gingashe e domnisoarele motoretizde. N-a putut sa vaza borcanu pina la capat.
  14. In recurs i-au "marit" "pedeapsa" la un an jumate, tot cu supendare. Au mai marit putin si daunele.
  15. Am stat de vorba cu oamenii de care vorbesti tu. Parte din ei nu dau niciun (cuvant urat) pe Nastase si pe cei foarte putini care-i cinta in struna, iar pt. restul le sinteti indiferenti, nu reprezentati nimic.Parerea s-a format mai ales cititind ce ati debitat aici si ce atitudine aveti fata de interlocutori. Iar ca sa=si formeze cineva o parere in niciun caz nu are nevoie de acceptul sau aprobarea ta. Marea majoritatea a oamenilor care nu dau 2 bani pe voi au vazut cum va manifestati aici si care va este adevaratul caracter, indiferent de masca spoita cu care vreti sa pacaliti lumea care n-a apucat inca sa va desluseasca adevarata fata. Daca posturile de care vorbesti si care au fost sterse, meritau sa ramina, nu le stergea nimeni. Banuiesc ca te referi la injuraturile si ciumegareala de 2 lei a lu Oresti. Asa cum nu i s-au sters topicurile si posturile care erau intr-adevar de valoare, nu vad de ce ar fi trebuit sa ramina injuraturile. Probabil ca va simtiti impliniti doar cind vedeti injuraturi. Daca eu la batrinete o sa fiu o lichea care nu voi fi in stare sa merit respectul tineretului, atunci n-o sa ma supar ca voi fi desconsiderat. In niciun caz n-o sa CERSESC respect, cum faceti voi. Pt. mine respectul se cistiga, nu se cerseste. Iar cei despre care zici tu ca arunca cu pietre sint mai in cunostinta de cauza decit vrei tu s-o recunosti. si asta pt. ca pe voi nu dau 2 bani nu numai tinerii ci si foarte multi din cei de virsta voastra. Inainte sa se apuce sa faca razboi cu toata lumea, un om normal ar trebui sa-si faca o auto-analiza, poate nu toti sint asa nebuni si intr-adevar problema e la el, ca s-a comportat ca un gunoi uman si de asta nu e acceptat de restul. Sa ne anunti si pe noi cind va fi "marea intrunire", ca sa pelcam in concediu cit mai departe de voi. Acu astept sa apara "cavalerul" moderator demostene si sa-mi dea si mie warn asa cum le-a facut celorlalti care nu dau 2 bani pe nastase. /index.php?/topic/27345-turul-romaniei/
×
×
  • Creează nouă...