Sari la conținut

SSSS

Banned
  • Număr conținut

    4.544
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de SSSS

  1. Soferul a primit acum 1 an 6 luni cu suspendare tot in urma conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.

    Acum? Adica azi sau zilele astea a primit condamnarea pt. un dosar in care era deja trimis in judecata?

    Nu am inteles exact.

     

     

     

    6 luni condamnare....deci perioada de incercare trebuie sa fie mai mare de 1 an,perioada in care el a comis-o din nou.

     

    Teoretic ar trebui sa faca puscarie,dar citind acum cateva minute cele 37 pagini despre un adevarat rider(RADUCU) si afland ca la nici aproape un an de la accident nu s-a inceput urmarirea penala a criminalei

    La 6 luni de condmnare perioada de incercare e de 2 ani jumate.

     

    In dosarul lui Raducu s-a inceput urmarirea penala de mult timp. Nu a fost trimisa in judecata (cred) insa.

  2. Eu sau tu sau oricine de pe acest forum isi poate face maine o fundatie, asociatie

    Nimeni nu poate impiedica acest lucru daca la Registrul Comertului denumirea nu este luata de altcineva.

    O singura precizare -> asociatiile si fundatiile NU se inregistreaza la Registrul Comertului.

    Asociatiile si fundatiile se inregistreaza la Judecatorie.

    Rezervarea/verificarea denumirii se face la Ministerul Justitiei.

  3. ..modelul 2004 ...mai are un "bug" cunoscut ->probleme cu frana spate (??intra aer in instalatie??sau cv de genu)

    De la modelul 99-03 este problema asta cu intratul aerului in instalatia spate.

    Rezolvarea se gaseste pe forumul Aprilia F1.

    Nu stiam ca si la modelul 2004 -> a ramas problema. :huh:

  4. Deci orientativ e cam asa:

    Lungime ~ 32 - 33 cm. Toba aia are o folie si un capac deasupra. Eu am pus metrul ala de timplarie :D aproximativ in locul de unde ai pus tu reperul in poza pe care ai atasat-o. In poza pe care ti-am pus-o eu este si capacul ala de deasupra tobei, cel care se vede la exteriorul mobrei si care nu apare in poza ta.
    Aproximarea mea e de vreo 32 de cm pe lungime.
    post-9810-0-94169400-1371056871_thumb.jpg


    Latimea, in aceleasi conditii zic eu ca e de ~ 23 - 24 de cm.
    post-9810-0-19369200-1371056887_thumb.jpg

    Iar inaltimea e de vreo 12 cm. Nu a iesit poza pt. ca am pus metrul prin interiorul locului de sub sea si nu aveam loc sa-i fac o poza clara.

     

     

     

     

     

     

    bai, tari prietenii tai ingineri ,mie mi s-a blocat clantza de la usa si vreau sa o repar, crezi ca trebuie sa imi iau clantza noua ?

    Specialistii in clante sint pe topicul cu manipularea prin presa.

  5. Pai da, tot Jinlun am, numai ca acum nu mai e 250 QT-6 ci a promovat la Jinlun 999.

    Asta doar beneficiind de un tunning "profi" executat prin bunavointa unor amici ingineri, prin montarea unui kit de urcare de la 250 la 999.

    Ideea mi-a venit urmarind sfaturile pertinente ale acelor ingineri care au consiliat temeinic userii pe topicul ASTA. :bigstar:

  6. Poate sa imi dea cineva dimensiunile maxime pentru finala asta ?

    attachicon.gifducati999cana.jpg

    748 sau 999. Vreau sa o adaptez pe alt motor si as vrea sa stiu daca spatiul pe care il am permite.

    Vrei dimensiunea EXACTA la mm?

    Eu am 999, dar ca sa-ti dau exact dimensiunea tre sa desfac toata codita si n-am nici scule. :D

    Asa ti-as putea da dimensiunea cu o aproximatie de 1 - 1,5 cm. cu o rigla.

  7. Aspect, zgomot...dar ca siguranta cum sunt?

    Si castile de 200 de lei indeplinesc acum conditiile standard de securitate. Diferenta de pret e data de alte elemente.

    Am dat de ciment cu capu de 2 ori, avind 2 casti Icon diferite, una Mainframe Legion si una Domain Mechanica.

    Una dintre busituri a fost destul de serioasa pe pista si nu am avut nicio problema. S-au comportat exemplar din punct de vedere al sigurantei.

  8. A luat 10 luni cu suspendare.

     

    In recurs i-au "marit" "pedeapsa" la un an jumate, tot cu supendare.

    Au mai marit putin si daunele.

     

    Solutie: I.Admite recursurile declarate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca şi părţile civile TAL, ZM şi ZO împotriva sentinţei penale nr 884/13 iulie 2012 a Judecătoriei Cluj Napoca pe care o casează în latura penală şi civilă şi rejudecând în aceste limite: În baza art 178 al 2 din C pen Cu aplicarea art 74 lit a şi 76 din C pen. condamnă pe inculpatul BAC la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. În baza art 81 şi 82 din C pen dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei şi stabileşte termenul de încercare de 3 ani şi 6 luni. În baza 359 din Cpp atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor a căror nerespectare are ca urmare revocarea suspendării executării pedepsei. Face aplicarea art 71,64 lit a teza a II-a Cp În baza art 71 al 5 din Cpen dispune suspendarea executării pedepselor accesorii pe perioada suspendării condiţionate a executării pedepsei. Înlătură aplicarea art 320/1 Cpp II.Obligă inculpatul la plata sumei de câte 60.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii, reprezentând daune morale către părţile civile ZM şi ZO. Obligă inculpatul la plata sumei de 26.900 lei daune materiale în favoarea părţii civile TAL. Respinge celelalte pretenţii civile formulate în cauză de părţile civile. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei penale atacate. Cheltuielile judiciare în recursul Parchetului şi a părţilor civile rămân în sarcina statului. Obligă inculpatul să achite părţilor civile suma de 12.300 lei cheltuieli judiciare la urmărire penală , fond şi recurs. III.Ia act de retragerea recursului declarat de inculpatul BAC împotriva sentinţei penale nr. 884/13 iulie 2012 a Judecătoriei Cluj Napoca precum şi a cererii de prelungire a dreptului de circulaţie. IV.Respinge ca nefondat recursul declarat de asigurătorul SC OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP SA Bucureşti- Regiunea Cluj împotriva aceleiaşi sentinţe. Obligă inculpatul şi asigurătorul să achite statului suma de câte 250 lei cheltuieli judiciare în recurs. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 29 noiembrie 2012.

  9. Du te si stai de vorba cu acesti oameni si fa ti tu propria parere ! Du te la cinema si vezi tu filmul nu ce ti povesteste vecinul de palier cu tuica n nas despre Di Caprio. Sa vada ochiul tau si sa priceapa mintea ta si dupa aia poti avea propria parere. Pana atunci ....

     

    Ar fi interesante niste posturi sterse de ADMIN ale lui ORESTI ! ULTRAVALABILE ! In speranta ca doar asa oamenii ar putea constientiza mai bine ce pozitie ocupa pe scara evolutiei ca individ si motociclist totodata.Oamenii de care cu obraznicie aroganta si nesimtire va luati au scris motociclismul vremurilor lor. Si inca mai scriu. Va doresc sa ajungeti ca Dumnealor sa mergeti si la 100 de ani pe motoare si sa nu aveti parte de o generatie tanara care sa va huleasca si sa arunce cu pietre gratis in necunostiinta de cauza. Nu de alta dar ar fi pacat ca istoria sa se repete.Oricum sunteti bineveniti la intrunire !

    Am stat de vorba cu oamenii de care vorbesti tu. Parte din ei nu dau niciun (cuvant urat) pe Nastase si pe cei foarte putini care-i cinta in struna, iar pt. restul le sinteti indiferenti, nu reprezentati nimic.

    Parerea s-a format mai ales cititind ce ati debitat aici si ce atitudine aveti fata de interlocutori. Iar ca sa=si formeze cineva o parere in niciun caz nu are nevoie de acceptul sau aprobarea ta.

    Marea majoritatea a oamenilor care nu dau 2 bani pe voi au vazut cum va manifestati aici si care va este adevaratul caracter, indiferent de masca spoita cu care vreti sa pacaliti lumea care n-a apucat inca sa va desluseasca adevarata fata.

     

    Daca posturile de care vorbesti si care au fost sterse, meritau sa ramina, nu le stergea nimeni. Banuiesc ca te referi la injuraturile si ciumegareala de 2 lei a lu Oresti. Asa cum nu i s-au sters topicurile si posturile care erau intr-adevar de valoare, nu vad de ce ar fi trebuit sa ramina injuraturile. Probabil ca va simtiti impliniti doar cind vedeti injuraturi.

     

    Daca eu la batrinete o sa fiu o lichea care nu voi fi in stare sa merit respectul tineretului, atunci n-o sa ma supar ca voi fi desconsiderat. In niciun caz n-o sa CERSESC respect, cum faceti voi. Pt. mine respectul se cistiga, nu se cerseste. Iar cei despre care zici tu ca arunca cu pietre sint mai in cunostinta de cauza decit vrei tu s-o recunosti. si asta pt. ca pe voi nu dau 2 bani nu numai tinerii ci si foarte multi din cei de virsta voastra. Inainte sa se apuce sa faca razboi cu toata lumea, un om normal ar trebui sa-si faca o auto-analiza, poate nu toti sint asa nebuni si intr-adevar problema e la el, ca s-a comportat ca un gunoi uman si de asta nu e acceptat de restul.

     

    Sa ne anunti si pe noi cind va fi "marea intrunire", ca sa pelcam in concediu cit mai departe de voi.

     

    Acu astept sa apara "cavalerul" moderator demostene si sa-mi dea si mie warn asa cum le-a facut celorlalti care nu dau 2 bani pe nastase. :lol:

    /index.php?/topic/27345-turul-romaniei/

  10. Unu din voi a stat de vorba fata in fata cu Nastase sau cu Magadan.
    Aici intrebi sau afirmi? Ca nu-mi dau seama. :huh:

     

     

     

     

     

     

    Si sa stii ca am citit si cartea.

    cartea este un dispozitiv compus dintr-un cotor,niste coperti si niste foi de hartie,conceput special pentru transmiterea de informatie ,

    Se pare ca n-ai nimerit cartea care trebuie.

    Iti sugerez s-o studiezi cu maxima atentie pe asta:

    gramatica-limbii-romane-clasa-a-iii-a~l_2437955.jpg

     

    Ti-ar prinde foarte bine daca tot insisti sa ne transmiti si noua deversarile tale neuronale despre care ai impresia ca ar constitui "informatie".

     

     

     

     

     

     

     

    Fosila Dan Nastase:motociclist de 100 de ani, ... a facut ...
    Sintem convinsi ca a facut extraordinar de multe la viata lui. Insa mai sintem iarasi convinsi ca nu a excelat la capitolele neimportante cum ar fi omenia si bunul simt, dupa cum spuneau unii veterani. :)
  11. La fel de rece ma lasa si pe mine apelul tau la calm atita vreme cit tu incepi scandalul.

    N-are nimeni nevoie sa-i dai tu dreptate doar ca sa se simta bine. Daca are cineva dreptate pt. ca a argumentat punctul de vedere e una. Tu insa tot ce ai deversat aici a fost fara niciun argument legal si corect. Au fost doar linkuri la prostii de pe piticu.ro

    Oricum, eu n-am remarcat sa fi fost tu de acord cu ceva din ce s-a spus aici. :huh:

  12. in acea intersectie, tramvaiul nu are semafor separat.
    GRESIT.

    Semaforul pt. autoturisme nu se adreseaza tramvaiului.

    ART. 50

    (1) Semafoarele pentru tramvaie au forma de caseta cu patru corpuri de iluminat de culoare alba, dintre care trei sunt pozitionate orizontal si unul sub cel din mijloc, insotite de panouri cu semne aditionale.

    (2) Semnalul de libera trecere pentru tramvaie este dat de combinatia luminoasa a lampii inferioare cu una dintre cele trei lampi situate la partea superioara pentru indicarea directiei.

    (3) Semnalul de interzicere a trecerii tramvaiului este dat de iluminarea concomitenta a celor trei lumini din partea superioara a casetei.

     

     

     

     

     

    in cazul in care nu functioneaza semafoarele, intersectia este reglementata prin indicatoare.
    GRESIT din nou.

     

    ART. 57

    Conducatorul vehiculului care intra intr-o intersectie la culoarea verde a semaforului este obligat sa respecte si semnificatia indicatoarelor instalate in interiorul acesteia.

     

     

     

     

     

     

    e tot de pe piticu.ro :D (ca sa-l mai calmam pe SSSS)
    N-ai ce sa calmezi la mine.

    E suficient sa pui mina sa citesti cartea inainte sa te incordezi sa-i apostrofezi pe altii, tu nefiiind in cunostinta de cauza despre subiectul in discutie. :)

     

     

     

     

     

     

    insa n-am sa-mi cer scuze pt asta din moment ce ai raspuns cu aceeasi moneda
    Nu ti-a pretins nimeni sa-ti ceri scuze. Pe mine ma doare-n pwla de scuzele tale.

    Ti-am adus doar la cunostinta ca daca esti nesimtit ti se va raspunde la fel si avind in vedere ca primul care a avut o adresare neprincipiala ai fost tu, nu cred ca esti in masura sa ceri sau sa ai pretentii de calm din partea celorlalti carora li te-ai adresat in acea maniera.

  13. 2. intr-o intersectie cu semafor in care exista si linie de tramvai care face dreapta sau stanga tramvaiul are semafor separat care nu se suprapune peste verdele masinilor.

    .. deci ce zici tu e aiurea, acolo nu exista verde si pentru masini si pentru tramvai pentru ca pur si simplu verdele masinilor nu se adreseaza tramvaiului, el avand un semafor separat.

    Ce stii tu ba? Nu stii nimic.

    Nu vezi ca ficiorasul asta care se documenteaza pe piticu.ro stie exact ce si cum? Numai ca nu poate sa dea si o explicatie bazata pe un text de lege. Dar nici nu e nevoie. Legea e pt. fraierii care invata dupa carte, nu pt. aia care se documenteaza pe piticu.ro :crack:

     

     

     

     

     

     

    BTW, pui pariu cu mine ca habar nu ai de ce se mai pun indicatoare de prioritate intr-o intersectie semaforizata? :D

    Nici nu e nevoie sa aiba habar. Daca va fi cazul, mai face un topic pe forumul de "specialisti" ca sa i se raspunda asa:

    Cu o scurta incursiune in legislatie gaseai mai repede raspunsul.

     

    http://www.politisti...vai/#entry93151

  14. Ala e forum de "specialitate" asa cum e si asta forum de "specialitate" in invatarea conducerii motocicletei. Dar asteptam parerile "specialistilor" de acolo daca tu posesor de permis de conducere n-ai fost in stare sa aduci vreun argument din Codul rutier, baietel. :)

     

    Daca vrei discutii cu clam, evita afirmatii de genul asta:

    De fapt baga la nenea goagle fraza asta (poate o tii si minte) :
    fara sa ti se fi adresat cineva inainte intr-un mod similar.

    Daca nu esti in stare, atunci nu vei fi tratat decit in aceeasi maniera pe care o meriti.

  15. ramai cu parerea ta, mosule...
    Normal ca ramin avind in vedere ca nu ai fost in stare sa aduci niciun text de lege care sa sustina ceea ce ai debitat pe aici.

    Tu ramai cu piticu.ro

     

     

     

     

     

    Ma io zic ca am procedat corect in videoclip. Prioritate sau nu, nu pot sa ma pun cu un tramvai. Lucru pe care vi-l recomand din toata inima.
    N-a zis nimeni ca nu ai procedat corect din punct de vedere al conducerii preventive.

    Ma interesa doar argumentatia LEGALA, a celor care au debitat diferite treburi pe aici.

  16. Mai baiatule, daca nu s-a auzit pina in ultima banca iti repet intrebarea:

    unde e reglementata treaba asta? In ce articol din Codul rutier sau regulament?

     

    Ca tu ai invatat pt. permis dupa piticu.ro se vede, dar pina n-o sa ne aduci un articol din legislatia rutiera referitor la ceea ce afirmi, stai jos ca spui numai prostii.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Si se aplica si in cazul prezentat!
    LOL

    Tu ai citit mai baietel despre ce se discuta aici?

    Daca nu ai reusit, roaga pe cineva care stie sa citeasca s-o faca.

    Observi vreun semafor in linkurile alea puse de tine de pe saitu oficial al BPR -> piticu.ro? :huh:

     

    prioritate-tramvai-1-550x349.png

  17. Din cate stiu, tramvaiul e un vehicul cu regim special de prioritate si o are in fata ta,

     

    Poti sa-mi spui si mie unde e trecut mai jos tramvaiul ca vehicul cu regim de prioritate special? :D

    SECTIUNEA a 7-a

     

    Semnalele utilizate de conducatorii autovehiculelor cu regim de circulatie prioritara si obligatiile celorlalti participanti la trafic

     

    ART. 91 (1) Semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase si sonore, se folosesc de catre conducatorii autovehiculelor prevazute la art. 32 alin. (2) lit. a) si b ) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 195/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, numai daca interventia sau misiunea impune urgenta.

     

     

    ART. 32

    (2) Sunt autorizate sa utilizeze semnale speciale de avertizare luminoase:

    a) pentru lumina rosie - autovehiculele apartinand politiei si pompierilor;

    b ) pentru lumina albastrã - autovehiculele aparținând poliției, jandarmeriei, poliției de frontierã, Agenției Naționale de Administrare Fiscalã, serviciului de ambulanțã sau medicinã legalã, protecției civile, Ministerului Apãrãrii Naționale care însoțesc coloane militare, unitãților speciale ale Serviciului Român de Informații Âşi ale Serviciului de Protecție Âşi Pazã, Administrației Naționale a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justiției, precum Âşi autovehiculele de serviciu ale procurorilor din Ministerul Public, atunci când se deplaseazã în acțiuni de intervenție sau în misiuni care au caracter de urgențã;

     

     

     

     

     

     

     

     

    Acolo unde nu exista semafoare pentru tramvai, au prioritate la schimbarea directiei de mers catre dreapta.
    tramvaiul are prioritate cand face dreapta fata de vehiculele care merg inainte. Eu unul asa am invatat cand am facut scoala de soferi
    Ala care te-a invatat pe tine asa la scoala de soferi ti-a spus si unde e reglementata treaba asta? In ce articol din Codul rutier sau regulament? Eu n-am gasit nicaieri.

    Tot ce ati scris mai sus nu se aplica in speta prezentata in clip.

×
×
  • Creează nouă...