Sari la conținut

itibrodezceva

Membru
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre itibrodezceva

 • Rang
  Nou venit pe forum!

Metode de contact

 • Website URL
  https://www.instagram.com/itibrodezceva/

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  Brother PR670
 • Numar Moto
  B-23-BPR
 • Club
  EB - Embroidery Bikers
 1. itibrodezceva

  Executie ecusoane brodate dupa grafica clientului

  @Fury - nici o problema, te astept cu alte proiecte ! In alta ordine de ideei cineva de pe aici o sa fie fericit - sper
 2. itibrodezceva

  Executie ecusoane brodate dupa grafica clientului

  @Animads - am raspuns la solicitarea ta - poate gasim o solutine
 3. itibrodezceva

  Executie ecusoane brodate dupa grafica clientului

  @john17 - iti multumesc pentru interesul acordat. Sunt un om sincer si o sa iti raspund in urmatorul fel. Am dispozitiv sa fac sepci, am facut sepci dar nu cantitati foarte mari. Treaba sta in felul urmator. Marfa achizitionata de client respecta toate cerintele lui cum ar fi, culoare, calitate, marime, etc. si din aceasta cauza nu doresc sa fac un comert in acest sens. Pentru moment doresc sa dezvolt o activitate adiacenta jobului actual in a face ecusoane, in cantitati extrem de mici, mici spre mediu De ce? Este un hobby, o pasiune ca a celor care se afla aici pe forum. Imi doresc ca acest thread sa fie unul lung si sa prezint poze cu ecusoanele comandate de catre oamenii care mi-au acordat incredere - asta daca nu au o problema viitorii clienti. Astfel pot scrie si ei cateva impresii despre activitatea mea si de ce nu de calitate / promptitudine etc.
 4. itibrodezceva

  Executie ecusoane brodate dupa grafica clientului

  Depinde foarte mult cat de complexa este grafica. Daca te ajuta o estimare undeva intre 5 si 15 lei - este o plaja destul de generoasa - nu?
 5. itibrodezceva

  Executie ecusoane brodate dupa grafica clientului

  Salut, in specificatiile tehnice zice ca ar fi de 30 x 20 cm. Ca sa nu existe probleme la incadrare, as merge pe 28 x 18 cm maxim...Ai nevoie de o alta dimensiune?
 6. Execut la cererea clientului tot felul de ecusoane unicate sau in serie limitata dupa grafica dumneavoastra! Tot ce am nevoie este o grafica vectoriala, care sa nu contina umbre /transparente / sau o poza la o rezolutie foarte buna. Pentru orice fel de intrebari va astept cu un telefon sau mesaj. Va rog sa analizati cu atentie pozele pentru a vedea cu exactitate ce se poate realiza in broderie si a nu se confunda cu celalate modalitati de personalizare (serigrafie/ transfer de serigrafie/ tipar / print digital). Timp de executie 2-3 zile lucratoare! Atentie - pretul se va da in functie de proiect Contact: PM / itibrodezceva@gmail.com / 0722 89 43 41 P.S. Stiu ca pozele nu au nici o legatura cu domeniul moto dar as vrea sa ma integrez si eu cumva - va multumesc pentru atentia acordata !
×