Sari la conținut

crazy_frog

Membru
  • Număr conținut

    199
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de crazy_frog

  1. Orcine ar fi de vina este mare pacat de faptul ca cineva a platit cu viata pentru aceasta gresala.

    Motocicleta implicata in acest accident a fost primul meu motor, insa cel care o conducea era al 3-lea propietar la care a ajuns dupa ce am vandut-o. Niciunul dintre ei nu au schimbat numarul de inmatriculare, e acelasi care l-am pus eu, asa ca va dati seama ce spaima au tras unii dupa ce au auzit vestea, mai ales ca si la noul motor am tot BH XX DEU.

     

    Sincere condoleante familiei indurerate. :) :) :D

  2. Am si eu o problema asemanatoare : La un GSX-R 600 2002

    Dupa ce ajunge temperatura apei spre 100 grade incepe sa creasca nivelul in vas si pe la 104 incepe sa arunce afara.

    Ventilatorul porneste pe la 104 grade.

    Cu motorul rece am deschis capacul de la radiator si am pornit motorul insa nu au aparut bule de aer, eu l-am lasat pornit doar cateva minute( cam pana a ajuns pe la 35-40 grade), trebuia sa il las mai mult ca sa vad daca apar bule de aer?

    Bulele de aer ar trebui sa apara permanent sau asa din cand in cand?

    Mesaj completat

    Si cum iti dai seama daca este bulit capacul de umplere al radiatorului? Eu m-am tot uitat la el dar nu am vazut sa iasa abur pe langa el... :drink:

  3. o chestie asemanatoare am patit la un kawasilica,la fel bolborosea apa.baiu era garnitura de chiuloasa care baga gaze in apa

    Mersi de raspuns. La tine ce alte simptome ai mai ovservat? Mentionez ca ieri pe intreaga perioada in care m-am plimbat nu am avut alte simptome, adika temperatura era normala , motorul tragea ok.

    Diferentele acestea de nivel le-am avut de prin toamana dar atunci nu bolborosea si nici nu arunca antigelul afara si odata am completat cu antigel cand am ovservat ca are nivelul scazut, de aceea ma gandesc ca ar putea prea mult antigel si atunci arunca afara surplusul?

  4. Ieri am scos mobra la plimbare prima data in anul asta dar au aparut si primele probleme.

    Prima ar fi ca m-am ales cu un cui in roata spate, nu lasa aer dar nici nu cred ca e bine sa il las acolo si am sa merg la o vulcanizare sa vad ce se poate face.

    A doua problema cred ca este mai grava : daca se incalzeste motoru pana porneste ventilatoru (cred ca pe la 107 grade) incepe sa arunce antigel din vasul de expansiune iar daca il opresc pe la vreo 90 de grade se aude un zgomot la vasul de expansiune ca si cand ar fierbe vasul sau ar sufla ceva in el. Uneori cand il opream nivelul in vas era peste nivelul de maxim alteori sub nivelul de minim iar acum e scazut aproape de fundul vasului. :drink:

    M-am uitat la nivelu de ulei dar pare sa fie ok nu are urme de apa in el iar antigelul din vas are culoarea ok.

    Daca ma poate ajuta careva cu vre-un sfat raman dator.

  5. Motocicleta era un Kawa de 600 de prin 99 nu era Ducati si nu era a celui care a condus-o. Cei doi baieti nu sunt in coma. Pe pasager l-au operat aseara pentru ca avea fractura deschisa la picior si acum este bine insa urmeaza un lung proces de recuperare iar riderul are fracturi la picior si la mana care vor fi operate cred maine. Riderul avea doar categoria B si experienta pe motor aproape zero plus ca era teribilist.

  6. nu recomand deloc lipirea cu fibra, crapa la vibratii

    se poate suda plasticul, probabil si costa mai putin si nici nu se mai rupe.

    La cluj stiu unde, la Bucuresti va descurcati :laugh:

    bafta

     

    Intradevar se poate suda plasticul. Exista un fel de baghete la fel ca electrozii pentru aparatele de sudura numai ca sun din plastic si prin topire se lipesc. Sunt mai multe modele pentru mai multe tipuri de plastic. Pe interior la carena scrie din ce fel de plastic ii facuta ABS, etc.

    Am vazut la un baiat carena lipita de el prin aceasta metoda si pot sa spun ca lipitura este foarte puternica, poate la fel de puternica ca si plasticul original. Bafta !

  7. normal ca ti s-a ars. daca nu ai eliminat si cauza din care s-a ars, e logic sa nu tina. asa va trebuie daca va puneti 50000 de becuri suplimentare si de briz-brizuri. crezi ca ala da energie infinita? :)

     

    Motorul meu nu are nimic montat pe el suplimentar...toate-s originale...cred ca alta ar fi cauza din care s-a dus statoru...

  8. Mi-am vandut SRAD-ul de 600,si o sa achizitionez modelul mai nou un pik,cel din 01.As vrea sa-mi spuneti si mie,care ati mai trecut prin schimbarea asta,care sunt diferentele tehnice majore.Am inteles ca are 5cp in plus,si 11kg in minus,fata de Srad.Top speedul este cu vreo 10 km peste?Consumul,ar trebui sa fie mai mic,nu?Fiind pe injectie totala...nu?Astept un raspuns din partea voastra,multumesc frumos.!

     

    Eu am facut aceeasi miscare ca si tine....am trecut de la Srad din 98 la un K2...diferentele sunt cam asa : K2 are cu 10 cai in plus( Srad-u avea 105 si K2 are 115) si 10 kile in minus(Srad-u avea 199 si K2-u are 188) iar top speed-ul pot sa ti-l spun numai la Srad(un pic peste 260 :bigstar: ), la K2 nu am mai avut curiozitatea sa il aflu( desi mergea mai sus de 250, pana acolo am mers :lol: )...Consumul este ca si la Srad poate cu cateva sute de grame mai putin...iar ca aspect este mult mai reusit K2. Eu am simtit mai mult

    diferente la manevrabilitate la K2 decat acei 10 cai in plus(sunt un simplu motociclist nu un raiser :lol: )...

    Bafta!

     

     

     

    P.S K2 meu e de vanzare :P

    post-9827-1199660156_thumb.jpg

×
×
  • Creează nouă...