Jump to content

Farfuridi

Super Membru
 • Posts

  635
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  1994
 • Motocicleta
  Virago 1100

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Minsk,Mz,Jawa,Yamaha,Kawa.

Recent Profile Visitors

681 profile views

Farfuridi's Achievements

 1. Corect se spune de calmare,de fapt calmare sau mic nu conteaza ,de cal sa fie .
 2. https://www.g4media.ro/psihologa-din-buzau-care-a-lovit-intentionat-cu-masina-un-politist-pe-motocicleta-condamnata-la-peste-9-ani-de-inchisoare-cu-executare-si-la-plata-a-200-000-de-lei-decizia-nu-e-definitiva.html Sorry,se pare ca am facut prima oara ceva gresit.
 3. https://www.g4media.ro/psihologa-din-buzau-care-a-lovit-intentionat-cu-masina-un-politist-pe-motocicleta-condamnata-la-peste-9-ani-de-inchisoare-cu-executare-si-la-plata-a-200-000-de-le
 4. Super faina ,felicitari pentru inspirata achizitie! Unde mai pui ca e "istorica".Sa o stapanesti sanatos!
 5. Parerea mea e ca il "ineci" cu prea mult ulei.(un indiciu ar fi faptul ca bujia e mereu uda si arunca ulei pe evacuare, p).Incearca sa-i dai ulei doar atat cat si cum specifica producatorul.Asta daca motorul e in doi timpi,daca are extra rezervor de ulei si daca pompa "baga",.
 6. Nu are rezervor separat de ulei? In cazul in care are nu mai e necesar sa bagi ulei in benzina. Vazusem mai demult un caz la un scuterul unui cunoscut care baga ulei si in rezervorul de ulei si in benzina "ca sa fie el sigur ca se unge" ,dupa care se mira ca-i merge agregatul rau.
 7. Este o oarecare diferenta intre cele doua, tot GL am si eu,deocamdata facut bucati, ,doar ca eu pe asta am mers tintit la cumparare.
 8. Cu ocazia implinirii a 99 999 km un sincer " La multi km" credincioasei mele!In toata perioada petrecuta impreuna nu a calcat niciodata stramb si nici nu s-a uitat dupa altii ,spre deosebire de mine care mai fac cu ochiul cate uneia mai tinerele. Scuze pentru faptul ca pozele sunt intr-o parte ,dar oricat le rotesc ajung cu capul in jos sau intr-o parte.
 9. Pai si conduce motoru` inamicului(chiar daca o fi prada de razboi,)? On:Super fain, sa aveti drum bun,asfalt uscat si buna dispozitie la maxim!
 10. Farfuridi

  Parcare cluj

  Salut,banuiesc faptul ca pentru motor vrei.Specifica si zona eventual,asa posibilii binevoitori clujeni vor sti ce sa-ti recomande mai potrivit nevoilor tale. Cluju-i mare rau..
 11. Nici tu nu esti departe de oaresce simboluri sugestive..Cum s-ar spune,dupa Colibri,pisica blanda zgariaza rau.
 12. Scuze de dezinformare,am banuit ca ai ceva buton/robinet pentru rezerva,pentru mine apogeul tehnologiei moto a fost atins in `97,anul nasterii viroagei mele. Totusi ,4 mile cu rezerva mi se pare cam putin, eventual pentru mers prin oras ar fi explicabil.Eu dupa ce trec pe rezerva merg lejer 30-40 km extraurban.
×
×
 • Create New...