Jump to content

farfuridi

Membru
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About farfuridi

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  1994
 • Motocicleta
  Virago 1100

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Minsk,Mz,Jawa,Yamaha,Kawa.

Recent Profile Visitors

272 profile views
 1. Da ,mea culpa ,eu am crezut ca pedala era blocata de dinainte de incident,recitind acum e destul de clara legatura
 2. Verifica daca mai ai benzina,vezi daca mai ai curent(sigurante,borne desfacute),scanteie la bujii,eventual incearca sa-l pornesti impins...ar putea fi multe.
 3. Daca apare in catalogul de la Yamaha inseamna ca e o modificare de fabrica si nu tine de nemti ci de japonezi. Modificarea au facut-o prbabil pentru o piata sau segment de piata mult mai mare (inclusiv Germania). Oricum ,urata situatie .Eu, avand Virago ,ma uit periodic pe e-bay kleineanzeigen sectiunea virago si am vazut acolo cam toata gama de piese de la dezmembrari de la 125 pana la 1100 la preturi de multe ori ok. Ai incercat sa cauti acolo?(desigur ca nu gasesti instantaneu ce ai nevoie si mai e si problema ca nu ai nici o garantie a calitatii.)
 4. Pari sigur in ce spui mai sus, mie mi se pare total nepractic si mult mai scump sa gasesti o astfel de solutie pentru o amarata de limitare.Nu cred ca ar opta nimeni pentru varianta asta (probabil ca d.p.d.v. tehnic e posibil,) egal daca vorbim de un service obisnuit sau un dealer Yamaha iar in garaj nu face nimeni asa ceva.
 5. Eu unul avand un singur dovleac in dotare am incercat sa-l tin intreg si la locul lui, lucru pe care pana acum l-am reusit si datorita castii .Personal ,consider asta foarte important, un minim de la care nu am facut niciodata rabat.Ce fac altii cu al lor ii priveste pe fiecare in parte.Desigur ca am dreptul sa ma minunez de indolenta unora in ce-i priveste("sau si-o asuma")
 6. La dracu", e plin vara de pete de felu" asta!
 7. Salut, ai putea sa schimbi bobinele cu tot cu fise intre ele si sa vezi daca se schimba si cilindrul mai "lenes".
 8. E posibil oare sa fie "gatuita" pentru a putea fi condusa de incepatori?
 9. Salut, dacă ceea ce voi scrie s-a mai discutat rog un moderator să şteargă postul, dacă nu atunci poate e de ajutor cuiva.Am un Virago 1100 care de când l-am luat avea probleme cu pornirea "la cald".Cu motorul rece pornea întotdeauna dar la cald câteodată făcea doar un clic scurt şi nu învârtea deloc.Ca să-l pornesc trebuia să-l bag în viteză , să-l împing, şi să debraiez un pic cât să îşi schimbe vibrochenul poziţia după care pornea normal la buton.M-am gândit să încerc să rezolv situaţia şi după consultări cu văru gugăl am găsit o variantă: de vină ar fi o piesă care ar avea canalul pr
 10. Că venea ăla tare din spate nu cred că e anormal(de aia era pe circuit,nu?) iar de evitat sunt convins că a făcut tot ce a putut .Sunt curios dacă ,ipotetic ,erai tu în locul lui îţi mai menţineai părerea?!
 11. Salut,cel mai bine ar fi să mergi împreună cu cineva care are cunoştinţe de mecanică cel puţin minime .Singur este destul de riscant.Viroagele sunt motoare bune dar fiind destul de "batrâne" dacă au fost neglijate vei avea de făcut investiţii serioase .Uită-te cu atenţie la motocicletă dacă e în stare originală ,eventuale urme de căzătură, dacă sunt modificări sunt bine făcute sau sunt doar cârpeli, etc.
 12. Salut,pentru radiere proprietarului îi trebuie placuţa cu nr. de inmatriculare,şi actul de identitate.Este bine ca să faceţi şi un contract de vânzare-cumpărare in germana(se găseste şi pe mobile.de etc) completat de mâna şi semnat de ambele părti.
 13. şoferul a făcut stânga venind din sensul opus motociclistului,din câte ştiu eu prioritatea de dreapta se aplică in alte circumstanţe. Dumnezeu să-l ierte pe motociclist.
×
×
 • Create New...