Sari la conținut

Boddy

EX+
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sweetboy_boddy@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Ploiesti
  • Carnet moto din
    nov 2006

Boddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Culmea k din cate am vazut la volanul microbuzului era o persoana cam de 50 de ani.. daca un sofer profesionist cu ani de experienta in spate face aceste greseli, ce sa ne mai asteptam de la pustanii de bani gata cu permisul cumparat care conduc de 2-3 luni?
  2. 100% era un microbuz pentru k l-am vazut. Am spus k era un KLE pentru k am vazut bucati din carena pe care se vedea scrisul, de fapt E-ul de la KLE. se pare k era verde. cat despre viteza nu cred ca avea chiar asa viteza mare. Din cate am inteles microbuzul a incercat sa intoarca de pe marginea soselei, iesise pe sosea si cand a vazut motocicleta s-a speriat si a incercat sa intoarca cat mai repede blocand toata soseaua, astfel nu a mai fost nici o sansa sa fie evitat. Un martor mi-a spus k baiatul statea foarte aproape de locul accidentului si ca se numea Nicu.
  3. Acum am venit de la locul accidentului. Motorul era un Kawasaki KLE iar un microbuz i-a intors in fata chiar pana in pod intr-o zona in care vizibilitatea este foarte redusa. Motociclistul a intrat direct in usa soferului. Din cate am auzit acesta a decedat la spital. Era un baiat din Boldesti. Dumnezeu sa-l odihneasca
  4. Daca zici de cel tavalit in fata la sindicate nu a patit nimic.. doar motorul sifonat, carene sparte si farul din cate am inteles..
  5. Boddy

    Inca Un Accident

    Nu stiu in ce oras.. am auzit k s-a infipt intr-un tir.. a fost luat cu elicopterul e in stare grava. cine stie mai multe. Insanatosire grabnica
  6. ms ptr adresa dar nu e scuterul meu, e al unui prieten si nu stiu exact modelul si alte detalii .. decat k janta e pe 13 si ce am scris mai sus.... ma gandeam k stiti vreun magazin cu asa ceva in apropierea PLoiestiului si un pret aproximativ.
  7. Cine stie sa imi spuna si mie unde pot gasi jante ptr scuter Gilera de 125 cmc din 2003 ? Sistem de prindere in 5 suruburi.
  8. urat moment.. am patit si eu tot p loc dar am avut noroc k nu a picat p mine...
  9. Dumnezeu sa-l odihneasca ! Pacat k apar din ce in ce mai des astfel de accidente... astfel de cazuri parca te fac sa renunti la ideea de a avea .... Condoleante familiei !!!
×
×
  • Creează nouă...