Sari la conținut

Lothiel

Membra
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    kawasaki vulcan

Vizitatori Recenți Profil

439 citiri profil

Lothiel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Salutare. Mai apar si eu cu o nelamurire referitoare la intretinerea lantului. Mecanicul mi-a recomandat sa il curat in fiecare saptamana, pentru ca motocicleta este foarte joasa si aduna mult jeg. Eu ma gandeam sa il ung in fiecare weekend si sa il curat la 2 weekend-uri, asta in conditiile in care fac 150 max 200 km pe saptamana cu ea. Voi posesorii de mobre din astea fitoase cum procedati? Si inca o chestie, nu stiu cum sa fac cu stander-ul. Fostul proprietar nu folosea stander si o impingea cand ii curata lantul, dar mie sincer mi se pare cam dificil sa fac asta (mai ales ca o curat in parcare si trebuie sa pun ceva sub ea sa nu murdaresc de motorina si sa-mi sara vecinii in cap ). Din ce am observat ea are la rotile din spate niste filete si cei de la moto discount mi-au zis ca pot sa bag acolo niste suruburi de 10 si sa o urc pe un stander in Y. Dar barbata-miu a zis ca filetele alea nu sunt pentru stander si e posibil sa cedeze gin cauza greutatii motocicletei. O sa pun o poza diseara cand ajung acasa sa va faceti o idee cum arata.
  2. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Bart BZ, ai luat-o de pe site-ul mustang sau din tara? M-ar fi tentat sa le vad undeva fizic. Din cate am inteles de la fostul proprietar a pus ceva cu pernute de silicon sa fie moale si pufos, dar eu una dupa 150 km deja nu-mi mai simt dosul
  3. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Saru'mana si mii de multumiri. Nu a mers cu mana dar m-am descurcat cu un cleste. Acolo era problema. Si eu incepusem deja sa caut tutoriale cum sa-l schimb Raman datoare cu o bere
  4. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Buna, eu o duc pe a mea la ilioara la Bogdanel. Pana acum tot ce am lucrat la el a fost foarte ok. Problema este ca omu e destul de ocupat, deci trebuie sunat inainte si vazut cand este la service. Dacxa nu e ceva foarte complex, are un ajutor care se ocupa de mobre. Iti las pm cu nr lui. » Post actualizat in 02 Jul 2018 06:47 Si acum apar si eu cu o intrebare. Un buton de soc pentru un Vulcan de 800 pe unde gasesc? Ca am intrebat la cateva magazine si nu au asa ceva. El functioneaza, dar nu sta locului si trebuie sa stau cu mana pe el pana se incalzeste motorul. E cam enervant.
  5. ))))))))))) faza cu mos craciun mi-a amintit cum l-am batut pe un coleg in clasa I ca insista ca nu exista... nu mai bagati lumea rea in seama. Probabil ei n-au suficienta imaginatie sa viseze
  6. Helo Helo! Newomer here. Cam slabute postarile dedicate doamnelor. Ce faceti fetelor, v-ati luat cu impletitul cositelor si nu mai aveti imp? Eh, daca tot sunt aici, hai sa ma prezint. Sunt una bucata domnisoara, unii ar zice doamna (dar fuck them, fufletul meu e mereu tanar), pasionata de moto si o super mega fericita posesoare de chopper. Am doar o saptamana jumate de cand merg pe mobra, dar, incet incet ne invatam una cu alta. Care sunteti din Bucuresti, nu ati vrea sa facem o mica adunare prin vreo bodega in curand? Sa ne cunoastem si noi. Mie chiar mi-ar prinde bine sa discut cu niste domnite care au reusit sa-si imblanzeasca bestiile Pupici si drumuri bune!
  7. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Stiu ca e buna, sper sa ma tina si dupa ce capat niscaiva experienta. Si pielea intacta e cam musai ca in septembrie am nunta Asfalt uscat si drumuri bune!
  8. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Oi fi eu paranoia, dar de data asta s-a dovedit a fi pe bune. Troncanitul era de la lant. Am dat comanda si il schimbam joi. Si e bine ca am fost ca am descoperit si o mica pierdere de lichid de frana. Se rezolva toate si in max 3 saptamani am mobrita in stare perfecta de functionare.
  9. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Mersi. Mecanicul la care merg este specializat pe moto. Uleiul a fost schimbat primavara asta, nu are scurgeri. Am schimbat si bujiile, filtrul de aer, antigelul, sabotii si placutele. Cand am dus-o ultima data a facut o verificare de rutina si a zis ca i se pare totul ok. De asta am zis ca e posibil sa fie din cauza mea, ca schimb aiurea vitezele si o tin subturata prin oras. Ieri am facut vreo 200 km pe autostrada si s-a simtit bine. La turatie mare si mers constant nu nu face nici un zgomot.
  10. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Mersi mult Zappy. o sa merg mai usurel pana isi face mecanicul timp si de mine. Omul e foarte bun si sigur isi da seama unde e buba. SA ne auzim cu bine! Drumuri bune si fara incidente!
  11. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Nu am sesizat vreun zgomot la filtrul de aer. Pleaca putin mai greu in 1-a, dupa, accelereaza bine. Oricum, filtrul a fost schimbat acum o luna jumate.
  12. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Dupa ce schimb viteza, la acceleratie, si nu tot timpul, de regula la viteza 1, 2 sau 3. Pe liber sau la relanti nu e nici o problema. De asta am zis ca poate merg eu cu ea la turatii necorespunzatoare, pentru ca inca nu reusesc sa o citesc foarte bine. E foarte posibil sa fie pilotul de vina (adica je) si mobra sa mearga in parametri.
  13. Lothiel

    Kawasaki Vulcan

    Salutare tovarasi! Avem aici o proaspata posesoare de permis cu un Vulcan 800/1995 (pe care il ador ) Nu stiu daca a fost cea mai buna alegere sa-mi iau ditai vaca ca incepatoare, dar m-am indragostit de ea din prima clipa si vreau sa fac tot posibilul sa o am cat mai mult timp. Acum am o mica problema, cu care poate ma pot ajuta cei cu ceva experienta. De vreo 2 zile se aude un troncanit la motor, banuiesc ca ar fi cutia de viteze. Problema este ca nu am turometru si cred ca nu schimb vitezele cum trebuie si merg cu ea cam subturat. Maine sau poimaine mergem si la mecanic dar pana atunci vreau sa stiu daca e ok sa mai circul cu ea. Ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat?
×
×
  • Creează nouă...