Sari la conținut

tourist1

Super Membru
  • Număr conținut

    708
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de tourist1

  1. In manualul Minskului de 125 trebuia sa scrie sa ai grija sa nu-ti topesti talpa la incaltaminte si sa nu iei bataie de la cetateanul care se asigura sa mearga doar prost, nu foarte prost.

    Ce zic eu in legatura cu perioada anilor '90-'00 mi se intampla de fapt mie in 2008 la scoala moto de la Podul Baneasa. Imi scapa numele acum. Daca trebuia sa dau si trafic in ziua de exemen, dar am scapat de el, nu stiu. Tind sa cred ca se dadea doar poligon.

  2. Pachetul Anii '90-'00: esti lasat de capul tau in poligonul (care prezinta gropi) pe un Minsk 125 sau un First Bike Formula, iar daca se strica ceva incepe instructorul sa urle la tine ca i-ai stricat cotetul. Bonus: vezi echipament din partea scolii la examen, iar tot atunci ti se spune ca de fapt la traseu trebuie sa impingi motocicleta cativa metri inainte de a inceput traseul, nu te urci direct si ii dai coxxx (oricum merge singura. Sau nu. Ca motorul nu functioneaza rotund).

     

    Pachetul Anii '10: te dai pe un Kawasaki ER6, iar cineva te urmareste ce faci prin poligon pentru ca s-a introdus si traseul in trafic, iar asfaltul sau bara de masina peste fizic doare la fel de tare si pentru instructorul din spate ca si pentru conducator. Treapta a doua la relanti asigura 10km/h constant. Bonus 1: primesti cagula cadou la inscriere si intarirea sistemului imunitar dupa purtarea echipamentelor transpirate de mii de ori inainte de a fi spalate (de prima ploaie). Bonus 2: chiar faci acele ore de teorie la sediul scolii, nu doar le platesti si pas.

     

    Pachetul Anii '20: Ramane ce avem in Pachetul Anii '10, dar adaugam postari social media, cursantii incep sa vina cu echipametul lor dupa ce si-au dat seama ca imunitatea din anii '10 nu a ajutat la corona, dar apare si necesarul pachet pentru cei care chiar au nevoie de atentie suplimentara. Bonus: ajungi in episodul saptamanal de pe fail army (pentru cunoscatori).

     

    Intr-o nota serioasa, chiar e bine ca au gasit o solutie pentru cei care au nevoie de mai multa supraveghere. Nu prea sunt refuzati la inscriere, dar nici instructorii nu le pot aloca timp foarte mult pentru un cost al scolii minim si cvasi standard.

    Stie cineva daca mai au toate motocicletele relantiul pentru treapta a doua cat sa tina viteza fixa la 10km/h fara a actiona aceleratia? Asta mi se pare foarte gresit din partea scolilor.

  3. Acum 33 minute, frigider a spus:

    da, care-s sansele sa repete isprava? 

    asta zic.

    Daca stiam exact cum o sa fie duminica imi puneam direct casa pe castigator. 

    Eu doar am dat o varianta de lucru in conditiile in care Rins a mai castigat pe circuitul acesta, iar FQ20 a iesit anul trecut pe 3. 

    Ramane sa vedem ce se va intampla. 

    Acum 13 minute, frigider a spus:

    nu cred ca detasat.

     

    image.thumb.png.51410dc17985e99cbaeabed4f41676de.png

     

    Pai ce faci aici? Aduci detalii care infirma teoria omului? Urat, foarte urat. 

    Cine a vazut cursa stie ca Rins il impingea de la spate, dar na, detalii.

  4. Acum 31 minute, Cavaleru a spus:

     

    se bazeaza probabil pe faptul ca au cea mai buna motoreta de pe grila si ca in cele 2 curse de pana acum au aratat ca au viteza pt a lua locul 1. e presupunere bazata pe ce s-a intamplat sezonul asta, nu cel trecut :)

     

    MM inca se adapteaza la mobra, oricat ne-ar placea e greu de crezut ca va lupta pt victorie, dupa FPuri vom putea face supozitii mai clare.

     

    Rins cred ca are mai multe sanse cu Yamaha sa repete figura frumoasa de anul trecut

    Normal ca au cea mai buna motocicleta a inceputului de sezon, inteleg si sunt de acord. Dar este ridicola afirmatia aia cu majoritatea.

    Dar tot asa ca idee despre trecut, anul trecut FQ20 a iesit pe 3. Dar din nou, daca nu cadea Bagnaia, nu se retragea Rossi si nu murea Printesa Daiana in accident probabil nu termina pe acel loc. 

  5. Acum 8 ore, nike a spus:

     

    Majoritatea va uitati la aceste curse dupa ce s-a intamplat in trecut. [...] Bai! Pecco anul trecut

    E bine ca "majoritatea" ne uitam la curse dupa ce s-a intamplat in trecut in timp ce finii cunoscatori argumenteaza uitandu-se tot in trecut :) :) :) :) :) :) :). Ai uitat sa adaugi ca Bagnaia daca nu cadea si iesea pe primul loc de fiecare data anul trecut castiga toate cursele. Pe ce te bazezi cand zici de FB1 sau JM89? Sa nu-mi zici ca pe trecut...

     

    Intelegi ce inseamna a avea sanse la victorie? Imi e greu sa cred ca un om asa efevescent citeste ceva si nu intelege. Era si un nume pentru cei care sunt asa, dar imi scapa acum :) :).

     

    Scuza-ma pe mine ca am pareri. Promit ca o sa se mai intample.  

  6. Adevarul e ca spectacolul a fost la cote inalte in perioada 2016-2019 cand a distrus MM competitia. Sa facem o petitie catre Dorna si Liberty pentru a le cere din nou calificari, curse si campionate cu castigator deja stiut, ca poate mai avem si alte treburi pe acasa, nu doar sa ne uitam 20 si ceva de weekenduri pe an la MotoGP.

     

    Curios ca nu tot paddockul se da peste cap pentru a-i face lui MM rost de cea mai buna motocicleta, mai ales ca este el un super personaj si caracter. Se stie ca are o relatie excelenta cu toata lumea. Clar e mana lui Jiji si a lu celalalt batran cu parul alb de la Duckty. 

  7. Acum 2 ore, Method a spus:

    Zarco când era pe val și curtat de toți a ales banii în dauna luptei de la egal la egal cu MM....și unde e Zarco acum?on the way out.

    S-a mai discutat de 1 milion de ori inclusiv aici pe forum ca in cazul lui Zarco a fost mai mult mana managerului decat a lui. 

  8. Mai depinde si unde locuieste initiatorul topicului.

    In Bucuresti, de exemplu, ai sanse reale sa ramai fara talon din toate motivele care fac o motocicleta neconforma. Cele mai problematice din punctul meu de vedere, in afara de tobe, sunt farurile cu led care bat in porumb. Dar in porumbul de pe langa banda de pe sensul opus. 

    La randul meu facandu-mi placerea asta de a modifica, il inteleg pe initiator. Recomand tot ce tine de proces, de la documentare si pana la finalizarea procesului. Dupa am cam stat mereu cu stres ca ma vor opri prin trafic.

    Taiatul de motociclete este moda anilor 2014-2016 (in Romania). Pentru mine moda anilor in care traim este sa ai o vechitura stock intr-o stare cat mai buna. Sunt din ce in ce mai rare (dooh).

     

  9. Acum 2 ore, PzKpfW a spus:

    Piloți ca ceilalți pe care i-ai enumerat nu vor mai fi. Americanii au avut succes în GP pe vremea motoarelor în 2t, violente și agresive, pe care experiența lor din dirt-track era foarte utilă.

    + ca pe vremea aia puteau sa participe cu sanse si "garajele", bugetele erau altele, know-how pentru prepararea motocicletelor era altul, nu era nevoie de echipe de uzina ca sa te poti bate la victorie. Perioada 2T a avut plusuri si minusuri. Mai sunt influensari care zic ca n-ar fi rea intoarcerea la 2T :).

  10. O sa fie mai greu cu introducerea circuitelor destinate circului pentru ca normele de siguranta sunt diferite in F1 si MotoGP. Nimic din ce a fost adaugat pentru F1 nu poate sa fie adaugat si pentru MotoGP.

    Macar nu o sa avem circuite stradale. Sau cine stie cu ce inventii o sa vina?

  11. Acum 1 minut, frigider a spus:

    una e sa vrei, alta sa poti - vorbesc din experienta :))

     

    nu prea inteleg nici asta cu 'decat la alta echipa cu moto la zi mai bine la vechea echipa cu moto de 1 an'.

    anyway, alegerea lui.

    Este vorba despre schimbarea mediului, adaptarea la noua echipa samd. Este un pic mai complexa situatia. Am putea sa fim tentati sa credem ca e doar despre urcat pe moto si dat tot bordul. Pare ca nu.

×
×
  • Creează nouă...