Sari la conținut

G.Tudor

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de G.Tudor

  1. On 29.05.2019 at 0:26, nCap said:

    Salut.

    Ceva recomandari de trasee unde un incepator ar putea exersa ceva soft enduro prin sau pe langa Bucuresti ?

    Am fost pe la Coclau si mi s-a parut potrivit pentru ce aveam nevoie, dar as cauta si ceva cu niste obstacole de trecut.

    Mersi

    Salut, in zona Theodor Pallady ( sect 3 ) este un teren unde chiar si cei de la Moto Louis tin acolo orele de enduro, e ceva usor, de distractie, insa suficient cat sa iti satisfaca cheful de enduro.

    Daca vrei sa incerci sunt dispus sa merg si eu seara ( 17:30 - 20.00 ) in orice zi din saptamana. las link cu locatia: https://goo.gl/maps/v8xnLBVNBy3ToooDA

  2. 19 minutes ago, Constantin said:

    CRF 250 L este f. bun in Buc. si pe nationale, comunale. In Buc. iei toate bordurile cu usorinta, unde cu celelalte motoare astepti. Fiind svelta, pe trotuar nu pare ca deranjeaza ca o barosana. Scoti cam cel mai bun timp!

    De curand am parcurs traseul Buc - Slanic - Pietriceaua - Valea Doftanei - Predeal - Paraul Rece - Fundata - Bran - Dragoslavele - Targoviste - Buc, in aceeasi zi. Nu mai stiu, cca 400 km. Seaua permite!

    Pe autostrada nu renteaza. Peste 100 pare fortata.

    Am coborat-o, cu " oase". Se preteaza solo!

    O recomand!

    20190310_124535.jpg

    20190310_124522.jpg

    Multumesc frumos ca imi confirmati parerea pe care deja mi-o formasem. Exact pentru asta vreau sa o folosesc, nu am de gand sa ma intrec cu nimeni, atunci cand sunt pe moto practic sunt in timpul liber si nu ma grabesc sa castig cateva minute pana la destinatie.

    Pentru cine recomanda Yamaha, respect parerea dar motoarele de Honda consider ca sunt cele mai bune, am avut o masina Honda si de atunci m-au convins motoarele lor.

     

    Vineri o sa ridic moto de la Honda Nord Bucuresti. Eventual revin cu o parere dupa o perioada de utilizare. Sper sa ramana deschis acest topic, ca altul nu am gasit despre modelul asta.

     

  3. Salutare, am fost azi sa vad Honda CRF 250L, la reprezentanta. Imi venea sa plec cu ea acasa, dar inainte de asta m-am gandit sa ma sfatuiesc cu voi :D .

     

    Am cateva intrebari de la cei care au modelul asta, dar nu numai.

    Este o motocicleta buna de mers zilnic la serviciu ( in oras ) dar buna si pentru distractia din weekend de la munte ( doar de pasiune ) ? As vrea sa plec din Bucuresti la Predeal fara platforma, cam de 2 ori pe luna...

    Merita sa cumperi una noua ? sau mai bine la mana a 2-a cu 2.500 euro si sa raman cu 3.000 euro pe care sa ii bag treptat in ea ?

     

    Voi ce spuneti ? Merci :D

     

  4. On 22.10.2018 at 18:21, sorinm said:

    Hai ca dupa ce m-am coit aproape 2 luni intre hornet 900, CBF1000 si BMW F800, am ales CBF-ul. Am dat un mic avans si miercuri il iau de la motomus. Pare ok din poze, mi-am asumat un mic risc, dar vad ca baietii au o oarecare prestanta si renume.

     

    Sa vedem cum este, am citit ca e putin plictisitor, e perfect sa mi-o taie de la radacina fiind proaspat parinte :)

     

    Nu am gasit nici un hornet de 900 nici in italia la bani ok dar nici aici sa fie in stare buna, fiind putin overkill CBF-ul dar...nu cred ca am gresit cu ea. Doresc cuplu, nu cai :)

    Salut, am tot intrebat si eu de cei de la MotoMus dar am primit doar reactii negative, cum ca te pacalesc cu revizia aia pe care trebuie sa o faci inainte de cumparare la ei, pentru a benefcia de garantie.... garantie care am auzit ca e cam inutila, adica, daca esti din bucuresti si ai probleme cu moto, trebuie sa o trimiti la ei, pe banii tai, iar cand ajunge acolo si se uita la ea, replica lor e "folosire neconforma" si nu iti repara nimic... Si cam asa iar platesti transport pentru a o recupera si tot tu trebuie sa o repari.

    Tie cum ti s-au parut ? Ai avut ceva probleme cu moto ? Ai recomanda firma ? Merci !

    PS: Sa o stapanesti sanatos, am luat si eu acum cateva zile un CBF1000 2008.

×
×
  • Creează nouă...