Sari la conținut

RemusFilipescu

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RemusFilipescu

  1. @popp stiu ca sunt niste limite pe care nu o sa le pot trece cu aia mare. Am avut si 250 la 105kg si inteleg ca nu prea pot sa ajung in aceleasi locuri in care ajungeam cu aia. Dar nu mai pot sa schimb ulei la 10h si piston la 40h. Efectiv nu mai vreau sa am regimul asta de mecanic :))))
  2. @ERU stiu despre ce vorbesti, dar gandul meu e spre hard enduro, cat de tare o sa mi permita motoreta, si in nici un caz de plimbare pe drumuri forestiere. Si in situatia asta, parbrizul ala nu m ar ajuta deloc.
  3. @Papa_Bear Merci, dar inca nu am primit o. Se pare ca dureaza cam mult comanda si urmeaza sa sun astazi sa aflu de ce. Pretul e 9200€ si am luat o de la estbike constanta. M au convins fiindca au spus ca o sa soseasca la inceputul lui aprilie... :))))
  4. Pai o sa o folosesc 60/40 pentru enduro, si plecand de la fe500 care avea 110 kg, asta la 145 e o diferenta imensa. Eu speram la -10 kg dar incep sa cred ca nu o sa ajung acolo :)))
  5. Salutare! Initial am vrut sa mi iau un husky FE501, dar datorita timpilor de servisare am ajuns sa iau 701 enduro. Saptamana viitoare urmeaza sa o primesc, si as vrea sa aflu: 1. daca a schimbat cineva pana acum o evacuare ca la carte, cu airbox si power commander, dyno si reglaje, etc. (poate si pinoane) si daca merita modificarea asta. 2. daca aveti vreo solutie pentru reducerea greutatii considerabil, in afara de optionalele extrem de scumpe cum ar fi surubele, manete, scarite, etc.(Deocamdata m am gandit la toba, baterie, si renuntare la camere) *am vazut cam tot ce era de vazut pe youtube. Am ales sa intreb aici sperand sa primesc un raspuns de la un posesor. Multumesc de ajutor!
  6. Cam la concluzia asta ajunsesem si eu, in afara de suspensia spate, ca husky e pe linkage si ktm pe pds si cu 2 kg mai usoara, nu prea sunt diferente. Ca si conditii de leasing in proncipal nu trebuie sa ai datorii sau sa fii in vreo baza de date trecut ca rau platnic. In rest, cele standard, intre 10-25% avans, varsta peste 18 si probabil ca peste 30 e cel mai favorabil, si salariul, bineinteles, care stabileste pragul maxim care poate fi oferit.
  7. Salutare! Am cautat de ceva timp niste review uri sau parareri adevarate despre Husqvarna Fe501, 2018/2019 si nu prea am gasit mare lucru. Intentionez sa o iau in leasing in aceasta primavara, si as vrea sa ma documentez bine inainte, deoarece pana acum nu am gasit pe nicaieri una pe care sa o testez sau macar sa o vad live. Singurul adversar pe masura este KTM 500 EXC-F six days/2019 care este mai scump, si personal nu prea imi place. Nu ma intereseaza deloc modele sh, fiindca pana acum am mai avut 2 si am stat numai cu cheia pe ele. Mentionez ca am 1.70 si 65kg, si pana anul trecut m am dat pe un rmz 250 din 2008. Fe501 il vreau ca sa mi pot face treaba in bucuresti si 20km in jurul lui, iar iesirile la munte (care sunt 3-4 pe luna) le fac pe remorca. Sunt deschis la orice sfat si sugestie, indiferent ca e pro sau contra. Multumesc!!!
  8. Salutare! Am cautat de ceva timp niste review uri sau parareri adevarate despre Husqvarna Fe501, 2018/2019 si nu prea am gasit mare lucru. Intentionez sa o iau in leasing in aceasta primavara, si as vrea sa ma documentez bine inainte, deoarece pana acum nu am gasit pe nicaieri una pe care sa o testez sau macar sa o vad live. Singurul adversar pe masura este KTM 500 EXC-F six days/2019 care este mai scump, si personal nu prea imi place. Nu ma intereseaza deloc modele sh, fiindca pana acum am mai avut 2 si am stat numai cu cheia pe ele. Mentionez ca am 1.70 si 65kg, si pana anul trecut m am dat pe un rmz 250 din 2008. Fe501 il vreau ca sa mi pot face treaba in bucuresti si 20km in jurul lui, iar iesirile la munte (care sunt 3-4 pe luna) le fac pe remorca. Sunt deschis la orice sfat si sugestie, indiferent ca e pro sau contra.  Multumesc!!!
  9. Salutare! Am cautat de ceva timp niste review uri sau parareri adevarate despre Husqvarna Fe501, 2018/2019 si nu prea am gasit mare lucru. Intentionez sa o iau in leasing in aceasta primavara, si as vrea sa ma documentez bine inainte, deoarece pana acum nu am gasit pe nicaieri una pe care sa o testez sau macar sa o vad live. Singurul adversar pe masura este KTM 500 EXC-F six days/2019 care este mai scump, si personal nu prea imi place. Nu ma intereseaza deloc modele sh, fiindca pana acum am mai avut 2 si am stat numai cu cheia pe ele. Mentionez ca am 1.70 si 65kg, si pana anul trecut m am dat pe un rmz 250 din 2008. Fe501 il vreau ca sa mi pot face treaba in bucuresti si 20km in jurul lui, iar iesirile la munte (care sunt 3-4 pe luna) le fac pe remorca. Sunt deschis la orice sfat si sugestie, indiferent ca e pro sau contra. Multumesc!!!
×
×
  • Creează nouă...