Sari la conținut

Scrisoare Deschisa


doi-zece
 Share

Postări Recomandate

Voi incepe prin a va saluta pe toti cei care cititi mesajul acesta, desi sunt convins ca pana la final 98% dintre voi va veti dori ca cea mai mare realizare a zilei sa fie macar o injuratura la adresa alora de m-au facut. Ceea ce ma bucura insa este ca macar alea doua procente care nu vor fi in situatia de mai sus sunt oameni cu mintile la locurile lor si se pot autoevalua corect si indrepta.

Va citesc mesajele de pe forumul acesta si de pe inca vreo alte doua de mai bine de 3 ani, in speranta ca voi intalni din ce in ce mai multi OAMENI pe acolo. Desarta speranta! In spiritul clasic romanesc, desi as spune ca mai repede bucurestean, majoritatea celor ce se declara pe aici a fi motociclisti nu sunt nimic altceva decat niste tzatze (cred ca asa se scrie in jargon) in care dospeste invidia, ignoranta, teribilismul, grandomania si prostia. Absolut toate discutiile sunt contradictorii si pline de jigniri, dupa cum ajuta pe fiecare capul – mai cu perdea sau fara. Iar pentru ca sigur va veti intreba sau veti spune ca am fost platit sa fac asta, motivul pentru care am ales sa spun toate astea in sectiunea celor de la Motolife este ca aici intotdeauna au fost cele mai “aprinse” discutii. Habar nu am avut de revista asta pana acum trei ani cand mi-am cumparat o motocicleta si tot atunci am cumparat si toate revistele din urma. Desi nu sint nici analist, nici ziarist si nici macar un “motociclist adevarat” cum se auto-intitula demisul director (sau redactor sef) de la Univers Moto – barfele circula repede! – eu am vazut ca baietii aia de la Motolife chiar faceau treaba din ce in ce mai buna, in conditiile in care pe forumul asta erau in permanenta cativa care dadeau cu pietre si o gramada de altii care le cantau in struna.

Aveti in momentul de fata 3 reviste de motociclete pe piata si le vreti perfecte, pe Motolife cu atat mai mult. Asta se observa pe forumul acesta si este oarecum de inteles. Dar voi sunteti la nivelul la care le pretindeti lor sa fie? Eu am curajul sa o spun ca nu-s nici pe departe perfect. Mai turez motul pe la semafoare si alerg ca tampitul in lungul sirului de masini parcate la bordura atunci cand vad ca soseaua este libera, cand majoritatea soferilor imi fac loc in trafic in majoritatea cazurilor “uit” sa le multumesc, iar pe autostrada mai infig mana in gaz pana pe la 200 km/h. Ceea ce nu fac insa (si cu asta ma mandresc!) este ca nu consider ca scuteristii sunt paria domeniului si nu au ce cauta prin reviste, nu pretind ca toti soferii sa imi dea prioritate in trafic de parca eu as fi vreun rege doar pt ca am motocicleta, si accept ca exista si oameni care mai si gresesc, asta nefiind motiv sa fac circ (cu atat mai mult in public). Voi puteti sa spuneti lucrurile astea?

Iar pentru ca tot este oarecum de actualitate, nici nu declar ca articolele din vreo revista sunt mizerabile doar pentru faptul ca nu sunt despre motocicleta MEA, ci despre altele. La fel de bine, in Motolife am tot vazut ca scriu despre tot felul de curse si intruniri despre care nu prea mai zice nimeni nimic. De ce or mai face-o habar n-am, pentru ca eu as fi renuntat de mult sa mai scriu ceva despre penibilele noastre intruniri moto la care de cativa ani buni nu se intampla nimic nou, toata lumea bea de crapa, isi dau in stamba, asculta (sau mai bine spus AUD) muzica si casca gura la aceleasi pseudo-concursuri prostesti. Ca sa nu mai pun la socoteala ca in prezent avem cate una-doua astfel de intruniri in fiecare judet, cam jumatate la numar din cele din SUA in aceeasi perioada a anului! La curse, aceeasi poveste. Nu mai mult de 50 de pseudo-sportivi pe la toate tipurile de curse la un loc, oameni care la o cursa vin si la alta nu, care alearga la gramada cu altii de la alte clase si toate astea la curse care se anuleaza de pe o zi pe alta fara nici un fel de instiintare (am mers odata la Tg. Mures si m-am trezit singur pe acolo; cursa se anulase cu doar doua zile inainte). Pe oamenii acestia nici macar nu ii poti condamna, pentru ca la sfarsitul sezonului, dupa ce cheltuie o caciula de bani, primesc o hartie trasa la imprimanta cu pretentii de diploma si o cupa de alama chioara cumparata de la “Dragonul Rosu” cu contravaloarea unei perechi de sosete.

Acum insa ii condamn pe cei de la Motolife ca nu au taria de caracter sa umple revista aia cu orice altceva care se vinde si nu ii lasa sa moara incet pe toti cei de care vorbeam mai devreme. Celelalte doua reviste o fac! Daca sponsorii tuturor celor de mai devreme nu mai apar pe nicaieri in presa (pt ca pe TV nu transmite nici un post daca nu platesti), in cel mult un sezon se vor injumatati si cursele. Eu am vorbit cu o parte dintre organizatorii astia si chiar nu au bani mai de nici unele, deci ma indoiesc ca din putinul ala sa-i mai si plateasca pe cei de la Motolife. Iar pentru a ramane inca o data in actualitate, pai cum vrei draga Attilas (cred ca am scris bine) sa umple revista cu toate “evenimentele” locale cand si asa este aproape jumatate cu tot felul de altele nationale? Eu sint in stare sa fac pariu ca daca revista ar fi plina cu evenimente de tot felul si nu ar mai avea nici un test sau prezentare, nici macar voi, cei care va plangeti de lipsa lor, nu ati mai citi-o. Sa nu mai vorbesc de ceilalti care doar “altceva” cauta. Acum, mai nou, se pare ca au reusit si ei sa publice niste teste ca lumea dupa atatia ani si imediat s-a gasit cineva (lupalb) sa spuna ca au mai fost publicate in trecut, doar de dragul de a face polemica. Am verificat si eu si cei din redactie au dreptate. Astea noi erau teste in premiera in tara, iar Tesi aia veche era in primul rand 2D, iar in al doilea rand era prezentare. Astea nu sunt rautati gratuite de la motociclist la motociclist? Daca v-ati vedea pe toti in fiecare miercuri cum aratati la Arc a-ti zice ca sunteti o mare gasca de prieteni. S-o credeti voi! Foarte multi dintre cei ce vin acolo nu afiseaza decat o masca sub care zac toate “calitatile” de care vorbeam la inceput si care abia asteapta sa ajunga acasa in fata calculatorului sa mai poata arunca cu noroi in cei carora nu au avut curajul de a le-o spune in fata sau nu au avut argumente pentru a-si sustine rautatile.

Acum vreo 6 ani m-am nimerit pe circuitul de la Silverstone si in timp ce ma zgaiam oarecum prin gard la unii care pregateau o motocicleta ciudata pentru ceea ce eu credeam a fi o cursa de viteza, cineva mi-a spus ca erau doar niste teste, iar pilotul era Alan Cathcart. Atunci am stat de vorba cu el si tipul chiar parea a sti foarte bine ce face, motiv pentru care ii inteleg pe cei de la Motolife (Bunicule!) cand se lauda cu asta. Gasiti articole de-ale lui peste tot pe internet si tipul testeaza tot felul de ciudatenii la care intr-adevar nu prea are acces multa lume. Replica aia de genul “m-as fi dus si eu dar n-am avut chef” nu prea isi are locul, stiu cativa oameni din domeniu (cu o cultura adevarata, nu care se rezuma doar la ce au incalecat pana in momentul acela) care nici macar nu au auzit de Bakker sau Tracker. Dar asta se cheama verticalitate.

In alta ordine de idei, periodic se gaseste cineva foarte suparat pe cine stie ce situatie si imediat genereaza un ditamai scandalul pentru ca cine stie ce revista (eu imi aduc aminte tot de Motolife) nu rezolva problema. Cele mai bune exemple sunt taxele pentru prima inmatriculare si baietasul ala “un pic cam prea aprins” de la ziarul din Iasi. Pai ce-ati fi vrut mai oameni buni sa ii faca unuia ca asta redactia unei reviste, sa il ia la bataie sau sa scrie un articol in care sa-i spuna ca bate campii? Cu bataia nu rezolvau nimic mai ales ca ”nu se face”, iar sa-i scrii unui singur om o “scrisoare” in cateva zeci de mii de exemplare (cat o fi tirajul revistei) nu credeti ca este cam mult chiar si pentru un balbait? Cat despre taxele acelea, sa avem pardon! Poate doar daca noi le-am cumpara toate revistele la un pret de 100 de ori mai mare timp de un an, in asa fel incat sa adune redactia destul de multi bani cat parerea celui ce o conduce sa reprezinte ceva! Nu va este suficient ca v-au spus la ce sa va asteptati?

Este foarte posibil sa mai fi uitat multe din cate voiam sa mai spun, insa mai uitati-va si voi, chit ca fara interes, pe forumurile altora care declara ca au o pasiune comuna, precum modelistii si cei din cluburile montane. Daca mai gasiti pe undeva acelasi gen de circ spuneti-mi si mie, eu nu am mai vazut.

As fi vrut sa-mi semnez mesajul cu numele meu adevarat insa ma gandesc ca daca mai toata lumea de aici se foloseste de tot felul de pseudonime pentru a scuipa in stanga si in dreapta din umbra anonimatului, de ce nu as folosi si eu avantajul asta? Nu sunt mandru de alegerea facuta, insa trebuie sa acceptam cu totii ca este una a naibii de practica...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt de acord cu ce spune doi-zece, mai putin cu "pseudo-sportivii". Asta nu e frumos deloc. Si de murit nu-i lasa nimeni sa moara incet.

 

Si hai sa zic si eu din perspectiva omului in culpa, cum e sa mergi la un eveniment despre care daca nu ai fi scris te-ar fi aratat cu degetul, dar fiind acolo sa te bage in seama cam 5% din cei prezenti. Acuma cu chestia asta scrisa "pe teritoriu strain" pot sa dau apa la moara, insa sunt aproape convins ca asa pateau si celelalte reviste.

 

In alta ordine de idei, fara a-l idolatriza, ca nu sunt genul, Dan Nastase chiar e "real biker"

 

Dar asa suntem noi ne place sa discutam in contradictoriu. Ati vazut de fapt un domeniu in care sa fie pace si liniste in tara asta? Nope...Eventual Martorii lui Iahova dar cred ca si acolo daca intri, constati ca is tot soiul de discutii de genul asta, care se cearta cine e martor mai bun, asa ca, cel mai bine e sa ne relaxam...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, intr-adevar unul dintre putinele posturi la obiect - si din pacate pline de adevar - pe care l-am vazut de cand snt membru. Aceasta mentalitate "romanesasca" este si motivul pentru care (cred eu) multi membrii vechi si cu ceva experienta au ales sa treaca la stadiul "de avarie" la postari - cat mai rar si cat mai la obiect!

Pace intre cei pe doua roti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Va citesc mesajele de pe forumul acesta si de pe inca vreo alte doua de mai bine de 3 ani, in speranta ca voi intalni din ce in ce mai multi OAMENI pe acolo. Desarta speranta! In spiritul clasic romanesc, desi as spune ca mai repede bucurestean, majoritatea celor ce se declara pe aici a fi motociclisti nu sunt nimic altceva decat niste tzatze (cred ca asa se scrie in jargon) in care dospeste invidia, ignoranta, teribilismul, grandomania si prostia. Absolut toate discutiile sunt contradictorii si pline de jigniri, dupa cum ajuta pe fiecare capul – mai cu perdea sau fara.

 

 

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ doi-zece

 

Ai surprins foarte bine esenta "motociclismului" romanesc insa daca vezi ce bine seamana cu alte fenomene care au aparut in poporul asta nu te vei mai revolta atit si vei astepta pasul urmator.

 

Pt ca acest motociclism de care te revolti tu impreuna cu forumurile si revistele si concursurile si intilnirile nationale sunt niste lucruri deja moarte.

 

Nu numai fiindca forumurile si revistele sunt pe panta finala a existentei lor in general in favoarea unor tipuri noi de mijloace media, ci in particular cele 2 - motociclism.ro si sbz.ro precum si cele 3 reviste, ML, UM si MCLISMO..ma rog.

 

Motociclisti "Adevarati" gen cavalerul Dan Nastase sunt acum de aceeasi teapa ca vechii nostalgici comunisti uniti in jurul lui Ilie Verdet si al defunctului Partid Socialist al Muncii.

 

Moto Life a avut destinul unei utopii, nascuta dintr-o simpatica inconstienta si ajunsa intr-o jalnica suficienta.

Univers Moto a avut sansa unei intreprinderi noi, nascuta in vremuri noi cu oameni noi, dar careia i s-a pus un carmaci de "stil vechi" care a dat-o inapoi imediat dupa nastere, intr-un act de autentica prunc-ucidere.

Motociclismo ar fi avut poate o sansa dar l-a angajat pe fostul carmaci de la UM si din asta o sa li se traga sfirsitul.

Nu pt ca s-ar inchide vreuna neaparat dar vor fi ca si moarte. Adica cam ca acum.

Pt ca 3 reviste care au ajuns la cite 5000 de ex. vandute sunt 3 afaceri proaste care spun ceva despre succesul abordarilor nostalgice.

Forum-urile care odinioara erau vocea vie a motociclismului cotidian au ajuns fieful unor moderatori complexati care taie si cenzureaza nu pe cine injura sa zicem, ci pe cei care nu convin intereselor lor mici.

In plus anonimitatea si efectul de protectie al ecranelor au facut ca ele sa se populeze majoritar cu "wannabees" aspiranti care isi vindeca complexele si frustrarile sau isi exerseaza pupinkurismul de lider cu posturi de genul "foarte adevarat" sau "eu cred ca .. dupa parerea mea.. pace prietenie intelegere, consens" si tot felul de platitudini sterile.

 

Noroc ca motociclism inseamna ca si orice alta activitate romaneasca pe linga o gasca marginala de nostalgici sau complexati (care e si cea mai galagioasa) o multime muta dar activa de oameni care nu mai simt nevoia isterica de a se vedea in centrul atentiei ci nevoia de a face ceea ce vor si ceea ce le place. Fara sa se salute cu farul ca trabantistii, fara sa cinte imnuri sau sa ridice osanale "motociclistilor adevarati" ci incercind fiecare sa mearga mai bine cu motocicleta, sa schimbe cu altii informatii care sa le imbogateasca pasiunea, pt ca motociclismul nu e un partid politic sau miscare de mase cum incearca sa il promoveze "nostalgicii adevarati".

Nu are nevoie de structura, salut conspirativ, steag, imn, organigrama, "comunitate" sau carnet de membru.

Este o pasiune libera, un sport, o preocupare de timp liber.

Iar noile forme de mass media care nu vor inceta sa apara cit de curand vor reflecta aceasta tendinta majoritara si sanatoasa.

Cei care au sau isi doresc o motocicleta, sau scuter sau atv, nu pt ca sa copieze "trend-ul"ci pt ca le place sau au nevoie de ea, cei pt care e mai important sa se simta bine singuri sau in compania a citiva prieteni pe motoare, si nu la intruniri gen woodstock unde sa-i bata Dan Nastase pe crestet, cei pt care motocicleta e o pasiune la fel de individuala ca si skiul sau alpinismul sau snowboardul,

acestia sunt oamenii care stiu ca am dreptate cind spun ca revistele si site-urile au murit.

La fel ca si cursele moto pe aeropoarte cu dale sparte. Deja romanii pot merge individual sau in grup restrins la Brno sau Serres sau in Ungaria, sa se dea pe circuite adevarate la fel cum merg la ski in Austria sau la mare in Bulgaria macar.

Acestia sunt cei multi. Asta e viitorul.

Iar revistele si site-urile si emisiunile TV noi care vor aparea li se vor adresa lor. Cu optimism si privind in prezent si in viitor, nu ancorati intr-un trecut de care de abia ne bucuram ca am scapat.

Si ti-o spune unul care a participat direct atit la cursele pe dale cit si la nasterea si cresterea mass mediei moto, dar care a refuzat sa fie partas la moartea ei clinica actuala.

Viitorul suna bine!

:wave:

Editat de apriliabiker2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

Mi-a placut foarte mult descrierea ta (dealtfel foarte reala) a ceea ce inseamna o pasiune, fie ea si motociclismul. In contrast total insa cu descrierea aceasta, ceea ce ma surprinde este lipsa imaginii tale de ansamblu asupra viitorului sau macar a prezentului moto romanesc. Ce te face sa crezi ca daca aceste 3 reviste, forumuri si alte chestii media ar fi pe “panta finala a existentei lor”, vor fi inlocuite vreodata cu altceva de calitate mai buna? Sau mai mult decat atat, CE INSEAMNA ceva de calitate mai buna? Televiziunea nu este cu nimic diferita de orice alt vehicul media, iar internetul este locul in care orice nebun poate scrie orice (dovada discutia noastra de acum :wave: ). Nu uita ca oricare dintre canalele de informare “consacrate” (presa scrisa, radio si televiziune) inca poate fi tras la raspundere pentru diferite greseli, mai mult sau mai putin voite. Si ar mai fi cateva motive, poate chiar mai bune de atat, pentru care aceste suporturi ale comunicarii nu vor disparea pentru inca multa vreme. Cat despre curse, intalniri si alte astfel de evenimente, ce sa mai vorbesc... Ti-ai inchipuit vreun moment ca toate cursele vor fi inlocuite de play-station-uri pe care pilotii se vor alerga intre ei sau intrunirile de jocuri gen “Age of Empire”? Nici vorba! Este foarte probabil sa devina din ce in ce mai bine organizate si mai interesante (sa dea Domnul!), pentru ca altfel vor fi INLOCUITE de altele mai bune. Si atat.

Iar daca spui ca ai participat la “nasterea si cresterea mass mediei moto”, ce ai facut sa o imbunatatesti (fara suparare, dar la curse putea participa oricine)? Eroi nu sunt cei care rezolva problemele simple, ci pe cele complicate! Dar cam asta este starea de moment a tot ceea ce inseamna motociclismul nostru actual. Cand dam de probleme, ori incepem sa ne plangem altora care “trebuie sa poata”, ori muncim putin si cand dam de greu renuntam imediat.

Revistele astea trei despre care vorbesti nu stiu daca vor muri, iar daca o vor face totusi, cu atat mai putin in ce ordine. Motivul pentru care s-ar putea ca in momentul de fata sa vanda cele 5000 de exemplare fiecare (dupa cum spui tu) nu este suficienta, stilul vechi sau lipsa unui open-minded. Este doar urmarea faptului ca motociclistul roman s-a nascut destept, desi as putea spune asta in general despre noi, romanii. Nu neaparat ca suntem mai prosti decat alte natii, dar cu siguranta suntem muuuuult mai fuduli! Iar prostia si boieria se platesc cel mai scump pe lumea asta.

Daca pana in momentul in care foarte multi incaleca prima lor motocicleta mai au curajul sa mai intrebe una-alta si sa asculte parerile celorlalti, din momentul in care au devenit brusc motociclisti (adica AU motocicleta), brusc, odata cu factura primesc si diploma de inginer si licenta de pilot. Nu mai au nevoie de nici un fel de informatie de nicaieri pentru ca oricum le stiu pe toate.

“Carmaciului de stil vechi” despre care vorbesti nu varsta i-a fost fatidica ci faptul ca nu a inteles domeniul, desi imi este foarte clar ca nici nu a avut multe de spus si nici nu a stiut cum sa o faca in fata conducerii (o redactie nu este condusa de un redactor sef, ci este gestionata de acesta).

Daca din toate astea a invatat ceva, poate la va putea aplica acum la concurenta. :lol: Daca nu, ghinion!

In ceea ce priveste Motolife, aici sunt de acord cu “simpatica inconstienta” ce a stat la baza infiintarii unei astfel de reviste atunci cand practic nu aveau cui sa se adreseze. Desi, majoritatea celor de atunci macar erau de calitate. Cat despre “suficienta” de acum, cu asta nu mai sunt de acord deoarece pe mine m-a impresionat placut nu atat ritmul de evolutie care a fost destul de lent, ci tocmai evolutia in sine. Despre Motociclismo nu pot spune prea multe pentru ca sunt abia la inceput, insa Univers Moto nu a evoluat deloc. Abia acum am vazut (tot pe forum) ca a mai si scazut de la 84 de pagini la 68.

Cam asta este, insa de cele mai multe ori lucrurile sunt mai complicate decat par. Numai bine tuturor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ doi-zece

Eu nu sustin ca sunt cineva sau vreun erou. M-am dat la curse in campionatul national pt ca imi placeau motoarele si.. nu stiam ce fac! Adica urma sa cheltui din greu doar din buzunarul propriu pt ca unii sa-si justifice o pozitie intr-o organigrama din ministerul sporturilor, pt ca zau, din pacate cam asta era situatia. Sa stii ca nu toti sportivii erau pseudosportivi cum ziceai tu mai inainte. Poate daca vrei eu si altii ca mine deveniti piloti la 30 si de ani nu la 13 ca Pascota sau Robi Muresan. Sa stii ca ai nostrii campioni au alergat in 2004 la Arad in Balcaniada alaturi de Sofoglu ala de la GP, iar la vremea aia erau cot la cot. Doar ca peste tot cursele sunt parte a unui lant trofic care pleaca de la producator/importator si se inchide la cumparator. La noi lantul asta e foarte firav, ca sa nu zic rupt pe alocuri, iar cursele sunt inca un ecou al vremurilor in care faceam de toate doar ca sa zicem ca facem. Adica faceam ceasuri Orex la Mecanica Fina, ce conteaza ca elvetienii le faceau de sute de ani, ale noastre erau mai bune, sic. Asa si cursele.. sunt, ce mai conteaza cum.. la noi la tara merg si asa.

O revista sau un TV moarte, sunt cele pe care le mai cumperi sau vizionezi rar, cind mai baga cite un poster sau cd sau film pe care vrei sa il revezi iarasi ca sa zic asa, insa nu mai au puterea sa mentina o audienta sanatoasa. Nu tre sa dispara efectiv ca sa se cheme asa.Vezi TVR international si.. oricare din revistele astea de moto.

Nu vezi ca niciuna nu are curajul sa se inregistreze in SNA si BRAT? Pai esecul lor ar fi public.

Cit despre carmaci, nu virsta l-a dat in jos ci virsta mentala. E greu sa te bazezi pe un redactor sef in virsta si sa constati ca face niste lucruri ca un copil de 10 ani, vezi cearta cu stanescu sau ponegrirea pe nedrept a unor marci care faceau reclama platita in revista, doar pt ca nu l-au bagat doar pe el in seama.. ehe.. nu mai vreau sa imi aduc aminte. Sa fie la ei acolo la motoclicismo.

Ma opresc aici ca altfel o dam in polemica cea dulce de pe motociclism.ro si imi stric recordul de 12 posturi in 3 ani.

Daca vrei sa continuam mai bine infiintam o noua revista. Ne bazam pe cei aceeasi 5000 de motociclisti din care 500 au si motor, care cumpara oricum fiecare cite un exemplar din cele 3 reviste, au cite 4 pseudonime pe motociclism si 2 pe sbz si se uita cu rindul cite 10, duminica la motomagia.

O sa vindem o groaza de publicitate si o sa ne imbogatim. Stiu eu cum.. :lol: :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tulburarea disociala a personalitatii (sociopatie)

Conduita insensibila, aroganta si dispretuitoare la drepturile, sentimentele si suferintele celorlalti. Lipsa de regret si remuscare sau a sentimentelor de culpabilizare. Iritabilitate, impulsivitate, manifestari clastice si agresivitate la contraziceri, opozitie, incitare. Incapacitatea de a invata din experientele negative si din sanctiunile primite, ceea ce determina continua repetare a actelor reprobabile. Tendinta de a blama si injuria pe altii, cu disponibilitatea rationalizari "plauzibile" ale comportamentului lor conflictual.

 

Am ales "unu-zece" si ca parafraza a username-ului celui care a initiat acest topic dar, mai ales, pentru ca am numarat de prea multe ori de la unu la zece ca sa ma calmez si sa nu intervin in cloaca care au devenit anumite topicuri. Totusi, unele lucruri trebuie spuse !

 

In plus anonimitatea si efectul de protectie al ecranelor au facut ca ele sa se populeze majoritar cu "wannabees" aspiranti care isi vindeca complexele si frustrarile sau isi exerseaza pupinkurismul de lider cu posturi de genul "foarte adevarat" sau "eu cred ca .. dupa parerea mea.. pace prietenie intelegere, consens" si tot felul de platitudini sterile

 

Hai sa indepartam efectul de protectie al ecranului tau. Daca ti-a mai ramas o urma de luciditate probabil ca recunosti, Serban Buliga aka "apriliabiker2004" aka "crazyfrog", simptomele maladiei de care suferi. Oricum, altii o vor face. Citatul pe care l-am dat din postul tau, de fapt poate ca trebuia sa le dau integral pe toate, sunt o dovada evidenta ca ai oarecare probleme. De ce te deranjeaza ca unii vor pace, prietenie, intelegere etc ? Sunt cumva situatii care te fac nefericit ? Intrebarile sunt retorice, nu-i cazul sa te ambalezi, dar o vei face, ca sa confirmi ca am dreptate...

Editat de unu-zece
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tulburarea disociala a personalitatii (sociopatie)

Conduita insensibila, aroganta si dispretuitoare la drepturile, sentimentele si suferintele celorlalti. Lipsa de regret si remuscare sau a sentimentelor de culpabilizare. Iritabilitate, impulsivitate, manifestari clastice si agresivitate la contraziceri, opozitie, incitare. Incapacitatea de a invata din experientele negative si din sanctiunile primite, ceea ce determina continua repetare a actelor reprobabile. Tendinta de a blama si injuria pe altii, cu disponibilitatea rationalizari "plauzibile" ale comportamentului lor conflictual.

 

Am ales "unu-zece" si ca parafraza a username-ului celui care a initiat acest topic dar, mai ales, pentru ca am numarat de prea multe ori de la unu la zece ca sa ma calmez si sa nu intervin in cloaca care au devenit anumite topicuri. Totusi, unele lucruri trebuie spuse !

 

 

 

Hai sa indepartam efectul de protectie al ecranului tau. Daca ti-a mai ramas o urma de luciditate probabil ca recunosti, Serban Buliga aka "apriliabiker2004" aka "crazyfrog", simptomele maladiei de care suferi. Oricum, altii o vor face. Citatul pe care l-am dat din postul tau, de fapt poate ca trebuia sa le dau integral pe toate, sunt o dovada evidenta ca ai oarecare probleme. De ce te deranjeaza ca unii vor pace, prietenie, intelegere etc ? Sunt cumva situatii care te fac nefericit ? Intrebarile sunt retorice, nu-i cazul sa te ambalezi.

 

Mai unu-zece sase-sase poarta-n casa.. :lol:

Tu ce psihologia mea ai patit?

Te-ai prins ca eu sunt apriliabiker2004? Nici nu era greu.

Da ce patisi ca vorbeam cu un om -cu doi-zece- si schimbam pareri. Te ambalezi de parca l-ai prins pe Bin Laden.

Oi fi de la Moto Life si ti-a ramas vreo pica pe mine de cind cu lansarea lui Univers Moto?

Stai calm dragule, it was just business, nu am nimic cu nimeni si nu mai am contract cu UM.

Cit despre crazyfrog, ma magulesti, baiatul chiar are talent.

Cel de al doilea ID al meu aici insa, e defektu si i-am uitat parola. Doar ca la cit scriu eu apriliabiker2004 e mai mult decit destul. Si pe SBZ am aceleasi ID uri da le-am folosit tot atit de des.

Daca ai vreun cui cu mine, fa si tu un topic si varsa tot, poate asa ma faci si pe mine sa imi desfund stilul de postat. :lol:

 

Cit despre sociopatie, mai degraba putina discopatie de la ultimul accident cu aprilitza.. :lol:

 

Nu te chinui sa iti "indepartezi protectia de ecran" ca sa ma citez :wave:

E total nerelevant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai vreun cui cu mine, fa si tu un topic si varsa tot, poate asa ma faci si pe mine sa imi desfund stilul de postat. :wave:

 

Vezi ca citatul, nu-i complet... Chiar crezi ca asta-i rostul acestui forum ? Mai citeste o data si inca o data si de mai multe ori, daca e nevoie, ce-i cu sociopatia. Dar nu te face ca nu intelegi, esti prea inteligent pentru asta...

Sigur ca da, Serban - apriliabiker2004 - crazyfrog, ai talent, problema este incoerenta si faptul ca posturile tale debordeaza de rea-vointa, asa incat concluzia ar fi ca nimic din ce afirmi nu este adevarat. Si probabil ca nu este. Daca in ceea ce scrii ar exista argumente si nu doar declaratii afectate si afective, poate ai avea credibilitate.

Da, am avut nesansa sa te cunosc, am avut nesansa de a fi dezamagit, am avut norocul de a ma feri la timp. Ii cunosc insa pe altii care n-au avut aceasta sansa sau abilitate, care te-au crezut prieten, au crezut in valoarea ta... Drama este (pentru tine, ca altii se pare ca au depasit momentul existentei tale in viata lor) ca tu chiar te crezi nedreptatit. Incearca sa evaluezi exact ceea ce ti s-a intamplat de-a lungul existentei tale adulte, eventual depaseste perioada copilariei si incearca sa profiti (atentie, nu in sensul de a insela, ci in acela de a valorifica) de calitatile pe care le ai. Sfatul este gratuit (la propriu, pentru binele tau, iti spun in cel mai sincer mod, ar fi bine sa nu fie si la figurat).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

QUOTE unu-zece

 

(...) Da, am avut nesansa sa te cunosc, am avut nesansa de a fi dezamagit, am avut norocul de a ma feri la timp. Ii cunosc insa pe altii care n-au avut aceasta sansa sau abilitate, care te-au crezut prieten, au crezut in valoarea ta... Drama este (pentru tine, ca altii se pare ca au depasit momentul existentei tale in viata lor) ca tu chiar te crezi nedreptatit. Incearca sa evaluezi exact ceea ce ti s-a intamplat de-a lungul existentei tale adulte, eventual depaseste perioada copilariei si incearca sa profiti (atentie, nu in sensul de a insela, ci in acela de a valorifica) de calitatile pe care le ai. Sfatul este gratuit (la propriu, pentru binele tau, iti spun in cel mai sincer mod, ar fi bine sa nu fie si la figurat).

 

/QUOTE

 

ehh.. gratuit la figurat inseamna ca trebuie sa te platesc pt "sfaturi?"

 

Mai baiete, vorbesti cam ca o fata. Auzi, momentul existentei mele in viata lor?!? :wave:

 

Ma faci sa ma simt un fel de Don Juan care a lasat o dira de suflete distruse in urma sa..

Ce tare sunt si nu stiam..!!

Imi faci publicitate gratuita, zau. :lol:

Nu sunt dator nimanui si nu are nimeni datorii la mine. Nu sunt nedreptatit, sunt chiar fericit. Am o viata ca tot omul, sotie si de citeva zile un copil superb! Crezi ca imi arde de bullshituri dinastea?

Asa ca spre regretul tuturor celor care nu au experimentat inca "momentul existentei mele in viata lor" :lol: sunt promis si luat!

 

Oricum, terapie placuta in continuare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ehh.. gratuit la figurat inseamna ca trebuie sa te platesc pt "sfaturi?"

 

Nu inseamna ca trebuie, ci ca, eventual, daca le-ai cere (nu neaparat de la mine) ai putea fi taxat.

 

Auzi, momentul existentei mele in viata lor?!?

 

Hai sa ne legam de exprimare, care-i problema, te depaseste ? Ideea este ca au depasit momentul, spre deosebire de tine...

 

Ma faci sa ma simt un fel de Don Juan care a lasat o dira de suflete distruse in urma sa..

 

Habar n-am ce fel de femei au trecut prin viata ta (cunosc doar doua), dar ma indoiesc ca au simtit altceva decat un imens sentiment de usurare atunci cand s-a incheia "distractia".

 

Nu sunt dator nimanui si nu are nimeni datorii la mine. Nu sunt nedreptatit, sunt chiar fericit. Am o viata ca tot omul, sotie si de citeva zile un copil superb! Crezi ca imi arde de bullshituri dinastea?

 

Esti dator vandut si stii asta foarte bine (cel putin moral - nu vorbesc de relatii amoroase, daca e nevoie pot sa aflu daca si financiar). In orice caz, sa-ti traiasca bebelusul, sa ai numai bucurii de la el, incearca (adica fa tot posibilul) sa nu-l dezamagesti si sa dea Dumnezeu sa fi mostenit numai calitatile tale. Pe de alta parte, casa de piatra ! Pentru a patra oara, ar trebui sa fie, in sfarsit !

 

Asa ca spre regretul tuturor celor care nu au experimentat inca "momentul existentei mele in viata lor" :wave: sunt promis si luat!

 

Sper ca esti luat doar de nevasta, care, poate, te va aduce cu picioarele pe pamant in cele din urma (se pare ca doamna este tenace, stie ce vrea, are nervi buni, energie si optimism - sunt convins ca este un om deosebit si sper sa nu ajung sa spun ca merita o soarta mai buna), nu de vreo firma pe care sa o falimentezi daca nu e atenta !

 

Oricum, terapie placuta in continuare!

 

Iarasi te prefaci ca nu ai inteles, mai citeste cum e cu sociopatia, de terapie tu ai avea nevoie (si nu o spun ca pe o insulta, daca nimeresti un doctor bun s-ar putea sa fii surprins de rezultate), iar daca nu o faci pentru propria persoana, macar intelege ca in clipa asta, dupa cum spui, exista cel putin doi oameni care au nevoie de tine. Iar cel putin unul dintre ei chiar nu are nici o vina...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esti varza! E clar ca esti femeie. Si e clar ca habar nu prea ai despre mine, da pui copios de la tine ca sa dea bine in text..

 

Da hai si tu sa mutam telenovela la discutii generale despre motociclisti ca aici vorbea si injura si lauda lumea revistele.

 

:wave:

 

Ajutoooor! Moderatoorii!!

Luati-o de pe mineee... :lol: :lol:

Editat de apriliabiker2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi cer scuze ca aceasta conversatie este de mult "off-topic"

 

Esti varza! E clar ca esti femeie. Si e clar ca habar nu prea ai despre mine, da pui copios de la tine ca sa dea bine in text..

 

Chiar ai impresia ca ma jignesti afirmand ca as fi femeie ? Vrei cumva sa afli cum se incadreaza misoginismul in profilul tau psihologic ? Ce-ar fi sa raspunzi la obiect ? Sau nu esti in stare ? Din pacate, stiu destule despre tine din proprie experienta. Si, stii bine, nu este in interesul tau sa spun lucruri concrete...

 

Da hai si tu sa mutam telenovela la discutii generale despre motociclisti ca aici vorbea si injura si lauda lumea revistele.

 

Locul acestor replici nu este aici, nu vorbesc de topic, ci de forum... Rostul lui ar trebui sa fie cu totul altul. In schimb tu, Serban, iti garantez (nu, nu este o amenintate), vei avea probleme daca continui sa insulti pe oricine are alta parere decat tine.

 

Ajutoooor! Moderatoorii!!

Luati-o de pe mineee... :lol: :wave:

 

You agree, through your use of this service, that you will not use this bulletin board to post any material which is knowingly false and/or defamatory, inaccurate, abusive, vulgar, hateful, harassing, obscene, profane, sexually oriented, threatening, invasive of a person's privacy, or otherwise violative of any law.

 

Cand m-am inregistrat, am citit asa ceva. Chiar nu inteleg cum ti se permit posturile pline de insulte pe care le-ai avut pana acum... Am vazut ca unii au incercat sa te potoleasca, chiar esti convins ca nu vor avea succes pana la urma ?!

Editat de unu-zece
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai, tu esti Cristian Andrei..

Psihologu siteului!

Te-am prins Doctore..!

 

Ne faci si una de grup? Terapie, bineinteles..

:lol:

 

Din moment ce ma iei la tocat asa de personal fara ca vreun moderator sa se sezizeze de offtopic, banuiesc ca esti unu din ei.

Sincer? Ma doare la basca. :wave:

 

Hai continua, sa vedem si noi odata adevarata fata a motociclismului punct ro sau nu numai.

Shoot!

 

Acu vedeti de ce am numa vreo 15 topicuri din 2004 incoa?

Pai ce sa faci aici?

 

Dobrescule, tu citesti mah? Sau ai vindut siteul si astia (astea) sunt noii actionari? :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tulburarea disociala a personalitatii (sociopatie)

Conduita insensibila, aroganta si dispretuitoare la drepturile, sentimentele si suferintele celorlalti. Lipsa de regret si remuscare sau a sentimentelor de culpabilizare. Iritabilitate, impulsivitate, manifestari clastice si agresivitate la contraziceri, opozitie, incitare. Incapacitatea de a invata din experientele negative si din sanctiunile primite, ceea ce determina continua repetare a actelor reprobabile. Tendinta de a blama si injuria pe altii, cu disponibilitatea rationalizari "plauzibile" ale comportamentului lor conflictual.

 

Mai citeste o data si inca o data si inca o data

 

Din moment ce ma iei la tocat asa de personal fara ca vreun moderator sa se sezizeze de offtopic, banuiesc ca esti unu din ei.

 

Nu sunt moderator, repet, accesul tau ar fi trebuit interzis tinand cont atitudinea ta distructiva si care contravine evident regulilor acestui forum. Crede-ma, nu te-am luat la tocat absolut personal, nu vrei asta si nu profita de faptul ca anumiti oameni respecta niste reguli. S-ar putea sa nu o faca la nesfarsit... Mai trist ar fi daca s-ar hotari sa o faca in alta parte decat pe acest forum. Te-ai gandit la posibilitatea asta ? (Nu, nu-i o amenintare, ci o eventualitate. Si in orice caz nu din partea mea, eu, repet, am reusit sa te evit in lumea reala.)

 

Sincer? Ma doare la basca. :wave:

 

Dupa cum raspunzi, se pare ca pe undeva te doare, desi nu asta am urmarit...

 

Hai continua, sa vedem si noi odata adevarata fata a motociclismului punct ro sau nu numai.

Shoot!

 

Nu incerca sa castigi adepti, din fericire nu esti definitoriu pentru ceea ce inseamna motociclismul romanesc. Desi nu este o comunitate eterogena, atunci cand este cazul poate da dovada de unitate si dorinta de a schimba lucrurile in bine.

 

Acu vedeti de ce am numa vreo 15 topicuri din 2004 incoa?

Pai ce sa faci aici?

 

Esti sigur ca le-ai numarat pe toate ? Si cu toate username-urile ? Nu de alta, dar poate mai sunt si altele decat "apriliabiker2004" si "crazyfrog"...

 

Dobrescule, tu citesti mah? Sau ai vindut siteul si astia (astea) sunt noii actionari?

 

Din punctul tau de vedere, ar trebui sa-i multumesti lui Dan Dobrescu ca ti-a permis afisarea diverselor elucubratii. Oricum, asta pare a fi din ciclul: "Tovarasa, mi-a furat jucaria"...

 

Chiar nu esti in stare sa raspunzi la obiect ? De fapt, e caracteristic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai baietele sau fetita ce esti, e clar ca suferi rau.

 

Daca vrei o bucata din mine hai zi si ne intilnim, ce te tot fofilezi printre vorbe?

Cum ti-am marcat eu existenta si cum ai reusit sa ma eviti??

Ce vorbe de vadana parasita sunt astea? Esti barbat? Ai un of cu mine?

Spune-l nu te tot impletici in parapsihologie.

Vezi acum de ce zic ca esti fetita? Numai fetitele au stilul asta voalat.

Un barbat ma provoca deja la ceva concret nu la citate din manualele de la psiho.

:wave:

 

Cum ma opresti tu sau altii pe mine??

De la ce mah sa ma opresti? Sa vorbesc ce cred si sa spun ce vreau eu si nu ce vor altii?

Hai ca esti tare. Da ce imi dai tu de mancare ca sa te ascult ca pe tata?

Ai mah peste 1m50? Ca nu imi place sa dau in pitici .. :lol:

 

Sau iti place sa dai cu pixu in tastatura, ok, si mie imi place. Hai sa ne contram. Da du-te si tu undeva, ca toate astea sunt fara rost pe topicu moto life. Aici ne luam eventual de revista sau o pupam pe coperta, da nu intre noi, bine puisor? :lol:

Tot ce te dai tu expert(a) ca stii despre mine sunt vorbe din folclor.

Si cite neveste am avut, si cite fecioare am.. putut. :lol:

Eu macar cind scriu ceva, e ori parerea mea si o dau ca atare, ori e un lucru verificabil.

 

Uite iti deschid eu un topic in "Motociclisti in timpul liber" si ma termini acolo definitiv, bine?

Daca vrei acolo sa ne jucam, bine. Daca nu, scrie aici pina s-o plictisi cineva de tine.

Te astept.

Topicul se cheama "Da mama cu porcu'n mine" Ne balacarim acolo la liber intre noi.

:cheers:

Editat de apriliabiker2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai baietele sau fetita ce esti, e clar ca suferi rau.

 

Te-ai inflamat ? E normal, da' e pacat... Si este o confirmare...

 

Daca vrei o bucata din mine hai zi si ne intilnim, ce te tot fofilezi printre vorbe?

 

Nu, nu-mi trebuie, e otravita. Vrei sa ne intalnim ? Nu este in interesul tau...

 

Cum ti-am marcat eu existenta si cum ai reusit sa ma eviti??

 

Nu mi-ai marcat deloc existenta, te-am intalnit undeva pe drum. Cum te-am evitat ? Ai vrea sa stii, nu ? Ca sa n-o faca si altii... Daca insisti insa, sa stii ca nu esti atat de greu de localizat...

 

Ce vorbe de vadana parasita sunt astea? Esti barbat? Ai un of cu mine?

Spune-l nu te tot impletici in parapsihologie.

 

Foarte interesant. De fapt, nu am nici un of cu tine, pur si simplu nu am ce face astazi (nevasta si copilul sunt cu socrii la mare - asta-i un indiciu), iar tu esti, pur si simplu, deplasat (asta-i o exprimare delicata, feminina, nu...).

 

Vezi acum de ce zic ca esti fetita? Numai fetitele au stilul asta voalat.

Un barbat ma provoca deja la ceva concret nu la citate din manualele de la psiho.

 

La ce sa te provoc ? La o liniuta ? Ai invatat sa schimbi vitezele ? Ai aflat cand are stoppie-ul rost ?

 

Cum ma opresti tu sau altii pe mine??

 

Cineva o va face ! Si atunci o sa afli cum !

 

De la ce mah sa ma opresti? Sa vorbesc ce cred si sa spun ce vreau eu si nu ce vor altii?

Hai ca esti tare. Da ce imi dai tu de mancare ca sa te ascult ca pe tata?

 

Ar fi bine sa te opresc eu sau altii (eventual cei care au in proprietate acest forum) de a spune orice lucru nefondat care iti trece prin cap despre altii. Cand spui ceva trebuie sa ai si argumente sau dovezi ! Adica iti ascultai tatal pentru ca iti dadea de mancare sau pentru ca, moral, iti impunea respect ? Interesant...

 

Ai mah peste 1m50? Ca nu imi place sa dau in pitici ...

 

Daca asta inseamna ceva pentru tine, am 1,92 m si 120 kg, dar am ochi albastri, poate de asta sunt pasnic (asta-i alt indiciu). Deocamdata... Ma ameninti fizic cumva ? Ca ar fi distractiv...

 

Sau iti place sa dai cu pixu in tastatura, ok, si mie imi place. Hai sa ne contram. Da du-te si tu undeva, ca toate astea sunt fara rost pe topicu moto life. Aici ne luam eventual de revista sau o pupam pe coperta, da nu intre noi, bine puisor?

 

Ma abtin de la apelative, ca asa e politicos, mai ales fata de cineva care are probleme independent de vointa lui, da' recunoaste ca si tu ai avut oarece lucruri de impartit (independent de acest topic - forum) cu ML (ca asa vad ca i se zice pe aici)... In alta ordine de idei, ai vrea sa scapi ieftin, ca de obicei, nu e cazul...

 

Tot ce te dai tu expert(a) ca stii despre mine sunt vorbe din folclor.

Eu macar cind scriu ceva, e ori parerea mea si o dau ca atare, ori e un lucru verificabil.

 

Ai inceput sa devii incoerent. Din pacate, unele lucruri le stiu "in direct", altele din surse cvasigure.

 

Uite iti deschid eu un topic in "Motociclisti in timpul liber" si ma termini acolo definitiv, bine?

Daca vrei acolo sa ne jucam, bine. Daca nu, scrie aici pina s-o plictisi cineva de tine.

Te astept.

Topicul se cheama "Da mama cu porcu'n mine" Ne balacarim acolo la liber intre noi.

:wave:[/color

 

Nu ma intereseaza ce ai deschis si nici sa ma joc cu tine, cu atat mai putin balacareala. Pur si simplu, vreau ca cineva sa inteleaga ce inseamna post-arile tale, nivelul, ura, boala si sa le stearga pe toate (inclusiv ale mele). Vreau ca motociclism.ro sa fie un site pentru motociclisti cu tot ce au ei mai bun si mai adevarat, cu sentimente si trairi fata de motocicleta, ca expresie a libertatii si bucuriei de a trai. Nici vorba de mocirla in care incerci tu sa ne cobori. Ce-ar fi sa iti exprimi tu frustrarile in direct fata de cei vizati, lucru facut deocamdata sub acoperirea anonimatului, si sa vezi ce iese. Ne-ai plictisi sau induce in eroare mai putin si, evident, ai fi pus acolo unde ti-e locul. Dar probabil ca nu ti-ar fi prea comod... Si nici nu esti suficient de barbat (ca tot ai facut vorbire de chestia asta)...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai baietele sau fetita ce esti, e clar ca suferi rau.

 

Te-ai inflamat ? E normal, da' e pacat... Si este o confirmare...

 

Daca vrei o bucata din mine hai zi si ne intilnim, ce te tot fofilezi printre vorbe?

 

Nu, nu-mi trebuie, e otravita. Vrei sa ne intalnim ? Nu este in interesul tau...

 

Cum ti-am marcat eu existenta si cum ai reusit sa ma eviti??

 

Nu mi-ai marcat deloc existenta, te-am intalnit undeva pe drum. Cum te-am evitat ? Ai vrea sa stii, nu ? Ca sa n-o faca si altii... Daca insisti insa, sa stii ca nu esti atat de greu de localizat...

 

Ce vorbe de vadana parasita sunt astea? Esti barbat? Ai un of cu mine?

Spune-l nu te tot impletici in parapsihologie.

 

Foarte interesant. De fapt, nu am nici un of cu tine, pur si simplu nu am ce face astazi (nevasta si copilul sunt cu socrii la mare - asta-i un indiciu), iar tu esti, pur si simplu, deplasat (asta-i o exprimare delicata, feminina, nu...).

 

Vezi acum de ce zic ca esti fetita? Numai fetitele au stilul asta voalat.

Un barbat ma provoca deja la ceva concret nu la citate din manualele de la psiho.

 

La ce sa te provoc ? La o liniuta ? Ai invatat sa schimbi vitezele ? Ai aflat cand are stoppie-ul rost ?

 

Cum ma opresti tu sau altii pe mine??

 

Cineva o va face ! Si atunci o sa afli cum !

 

De la ce mah sa ma opresti? Sa vorbesc ce cred si sa spun ce vreau eu si nu ce vor altii?

Hai ca esti tare. Da ce imi dai tu de mancare ca sa te ascult ca pe tata?

 

Ar fi bine sa te opresc eu sau altii (eventual cei care au in proprietate acest forum) de a spune orice lucru nefondat care iti trece prin cap despre altii. Cand spui ceva trebuie sa ai si argumente sau dovezi ! Adica iti ascultai tatal pentru ca iti dadea de mancare sau pentru ca, moral, iti impunea respect ? Interesant...

 

Ai mah peste 1m50? Ca nu imi place sa dau in pitici ...

 

Daca asta inseamna ceva pentru tine, am 1,92 m si 120 kg, dar am ochi albastri, poate de asta sunt pasnic (asta-i alt indiciu). Deocamdata... Ma ameninti fizic cumva ? Ca ar fi distractiv...

 

Sau iti place sa dai cu pixu in tastatura, ok, si mie imi place. Hai sa ne contram. Da du-te si tu undeva, ca toate astea sunt fara rost pe topicu moto life. Aici ne luam eventual de revista sau o pupam pe coperta, da nu intre noi, bine puisor?

 

Ma abtin de la apelative, ca asa e politicos, mai ales fata de cineva care are probleme independent de vointa lui, da' recunoaste ca si tu ai avut oarece lucruri de impartit (independent de acest topic - forum) cu ML (ca asa vad ca i se zice pe aici)... In alta ordine de idei, ai vrea sa scapi ieftin, ca de obicei, nu e cazul...

 

Tot ce te dai tu expert(a) ca stii despre mine sunt vorbe din folclor.

Eu macar cind scriu ceva, e ori parerea mea si o dau ca atare, ori e un lucru verificabil.

 

Ai inceput sa devii incoerent. Din pacate, unele lucruri le stiu "in direct", altele din surse cvasigure.

 

Uite iti deschid eu un topic in "Motociclisti in timpul liber" si ma termini acolo definitiv, bine?

Daca vrei acolo sa ne jucam, bine. Daca nu, scrie aici pina s-o plictisi cineva de tine.

Te astept.

Topicul se cheama "Da mama cu porcu'n mine" Ne balacarim acolo la liber intre noi.

:wave:[/color

 

Nu ma intereseaza ce ai deschis si nici sa ma joc cu tine, cu atat mai putin balacareala. Pur si simplu, vreau ca cineva sa inteleaga ce inseamna post-arile tale, nivelul, ura, boala si sa le stearga pe toate (inclusiv ale mele). Vreau ca motociclism.ro sa fie un site pentru motociclisti cu tot ce au ei mai bun si mai adevarat, cu sentimente si trairi fata de motocicleta, ca expresie a libertatii si bucuriei de a trai. Nici vorba de mocirla in care incerci tu sa ne cobori. Ce-ar fi sa iti exprimi tu frustrarile in direct fata de cei vizati, lucru facut deocamdata sub acoperirea anonimatului, si sa vezi ce iese. Ne-ai plictisi sau induce in eroare mai putin si, evident, ai fi pus acolo unde ti-e locul. Dar probabil ca nu ti-ar fi prea comod... Si nici nu esti suficient de barbat (ca tot ai facut vorbire de chestia asta)...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te-ai exorcizat pina la capat.

 

N-am probleme de genul asta, tu ai ? Daca esti constient, e un lucru bun...

 

Acum putem sterge, tovarasi moderatori?? :wave:

 

Te simti depasit ? Oricum, problema a trecut in viata reala si pe asta, din pacate, nu ai cum sa o stergi. Nu nu e nimic fizic, doar ca CV-ul tau corect va ajunge oriunde te-ai putea gandi ca este ceva interesant "de ros"... Stii, n-am apelat niciodata la dimensiunile mele, inclusiv pregatirea sportiva, dar la relatiile de business da... Si, am destule, cred... Din pacate pentru tine, ai depasit limitele pe care sunt dispus sa le accept, desi am avut, stii bine (!), mai mult decat indulgenta fata de comportamentul tau (nu vorbesc despre manifestarile pe acest site).

Serban, potoleste-te si, repet, daca ai o urma de luciditate, reciteste schimbul nostru de replici. Esti, pur si simplu, o insulta la adresa acestui forum !

Sper, intr-adevar, ca administratorii sa stearga orice este legat de "apriliabiker2004" sau "crazyfrog", inclusiv replicile la ineptiile sale. Daca cineva isi imagineaza ca va deveni "vedeta" postand indiferent ce frustrari neargumentate pe acest forum se insala amarnic. Am fost convins de acest lucru inainte de a interveni, dar poate unii nu au fost atenti la nuantele tale si am vrut sa clarific lucrurile. Cred (sper) ca aceasta suita de post-uri va fi stearsa in curand, dar la fel de mult imi doresc (pentru tine) sa fi inteles ceva de aici (desi nu prea sunt semne)...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai importantule care ma ameninti cu CV ul meu, cine esti, guru motoarelor?

Tariceanu in persoana?

Auzi tu ce m-am speriat- oi fi seful masonilor, oi fi Mugur Isarescu, si-mi blochezi cardul.. :agree:

 

Adica tre sa stau cuminte si sa fac frumos cum imi zici tu, ca altfel ma pui pe lista neagra?

Din ce film ai venit?

Hai ca mor de ris.

 

Mai baieti si fete, fiti si voi cuminti, ca altfel va papa unu-zece si va taie chenzina..

Hai sa deschidem o pagina umoristica intr-una din reviste si sa scrie unu-zece ca e pacat sa vaduvim poporul moto de asa humor de calitate.

:wave: :lol: :lol: :lol: :cheers:

Mai e un pic si devii chiar simpatic.

 

Nu zau tu citesti ce scrii sau ma confunzi cu vreun angajat de al tau?

Cind ai avut tu indulgenta fata de mine? Cu ce ocazie si in ce context? Moto mai ales. Sau in general.

Esti cu capul. Si nu-mi reprosa stilul mai acid, cind vorbesc cu anonimi nu simt nevoia sa ajustez vreo exprimare.

 

doi-zece, revino omule ca era interesanta discutia cu tine.

Hai ca a monopolizat Marele Arhitect conversatia.

 

Ma duc ca am si altele de facut.

Sase sase, mai baga si tu ceva de final, asa cum stii tu pe puncte si du te si te culca.

Maine e o noua zi. e luni. :10:

Editat de apriliabiker2004
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai importantule care ma ameninti cu CV ul meu, cine esti, guru motoarelor?

Tariceanu in persoana?

Auzi tu ce m-am speriat- oi fi seful masonilor, oi fi Mugur Isarescu, si-mi blochezi cardul.. :agree:

Adica tre sa stau cuminte si sa fac frumos cum imi zici tu, ca altfel ma pui pe lista neagra?

Din ce film ai venit?

Hai ca mor de ris.

Mai baieti si fete, fiti si voi cuminti, ca altfel va papa unu-zece si va taie chenzina..

Hai sa deschidem o pagina umoristica intr-una din reviste si sa scrie unu-zece ca e pacat sa vaduvim poporul moto de asa humor de calitate.

:wave: :lol: :lol: :lol: :cheers:

Mai e un pic si devii chiar simpatic.

Nu zau tu citesti ce scrii sau ma confunzi cu vreun angajat de al tau?

Cind ai avut tu indulgenta fata de mine? Cu ce ocazie si in ce context? Moto mai ales. Sau in general.

Esti cu capul. Si nu-mi reprosa stilul mai acid, cind vorbesc cu anonimi nu simt nevoia sa ajustez vreo exprimare.

doi-zece, revino omule ca era interesanta discutia cu tine.

Hai ca a monopolizat Marele Arhitect conversatia.

 

Ai impresia ca doi-zece era de acord cu tine ? Ca nu mi s-a parut ! Cel putin nu intru-totul... Adica nu fundamental... Adica da in taste cat vrei, ca tot ala esti si tot ala va fi finalul. Iar tu te autodefinesti foarte clar, din pacate pentru tine... O rusine pentru ceea ce inseamna comunitatea moto din aceasta tara ! Sau te gandeai la altceva... Nu, nu te confund cu vreun angajat de-al meu. Am norocul de a avea oameni normali in echipa. Acum. Exista un mod de rezolvare a problemelor... Foarte elegant, de altfel... Si extrem de eficient.... Insista cu insultele, da-mi apa la moara...

Iar tu nu vorbesti de anonimi, adresa insultelor tale (nicicum stil acid) este cat se poate de exacta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...