Sari la conținut

R.i.p.-berceni/imgb - Bucuresti 06.07.2007


ovidius
 Share

Postări Recomandate

E groaznica zona aia, dimineata e un haos incredibil si un melanj de masini, basculante, autobuze, scutere, chiar si carute. Am vazut acum la Realitatea, au spus ca soferul auto nu a dat prioritate si ca multi motociclisti au murit anul asta din cauza asta... Odihneasca-se in pace! Aveti grija de voi!!

 

si prin melanjul ala si purghy :bounce:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

RIP....Condoleantze familiei tanarului....Dupa parerea mea rabele astea ar trebui casate de mult....nu e de ajuns ca te omoara cu fumul lor cand asteptzi frumos sa le depasesti, nu au semnale nici stopuri care sa functioneze.....uitatziva si voi la aia!!!!!......ala e camion fratzilor???....bai cum isi obtzin astia ma nene ITP-ul ala periodic.....asa e o gramada de fiare ruginite....care pe deasupra mai este si condusa de un ruginit......daca il cautatzi in cabina gasitzi sticla de UNIREA sigur in ea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Accident teribil vineri dimineață în BucureÂşti. Un tânăr care conducea un scuter a murit, după ce a fost lovit frontal de o basculantă. Ora 7 dimineața, ÂŞoseaua Berceni. ÂŞoferul nu s-a asigurat Âşi a făcut dreapta pe o stradă lăturalnică. Nu a observat că din sens invers venea un scuter. O bubuitură puternică Âşi câteva minute de liniÂşte. Tânărul de pe scuter a fost proiectat sub camion. N-a avut nicio Âşansă. Tânărul a murit pe loc. Rudele victimei au venit la locul accidentului.

 

PolițiÂştii au început imediat să facă masurători. Varianta Âşoferului, care susține că s-a asigurat, este infirmată de dovezi. ÂŞoferul basculantei este cercetat acum pentru ucidere din culpă.

post-19288-1183739211_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am vazut si yo de dimineatza.......eram in drum spre servici........m-a cutremurat....greu de suportat o asemenea imagine

 

pozele sunt facute de mine si sper k fiecare dintre noi sa invetze ceva din ele........

 

 

foarte trist....RIP :wave: :lol:

post-3858-1183741185_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P. Condoleante familiei si prietenilor!!... Cate "crime" de astea trebuie sa se mai intample pana isi vor da seama berbecii astia ca si cei pe doua roti merita sa traiasca si ca au aceleasi drepturi ca si ei?? M-am saturat de pedepse cu suspendare pentru astfel de cazuri..Cand stii ca te pasc ani grei de puscarie, cu siguranta esti mult mai atent!!!

 

 

:wave: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

interesant. mai e un topic

 

Si ce te-ai gandit: Hai sa dau o lectie! Cu un raspuns care probabil tii mortis sa-ti scoata in evidenta caractererul. Nu vezi ca oamenii isi pling prietenul amicul de langa ei...Nu am vazut topicul si nu cred ca am facut o cirma cum ala cu camionul dar asta e ...Calul moare de drum lung si....grija altora. Asfalt uscat ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...