Sari la conținut

08.07.07 Medgidia - Cosmin


mig
 Share

Postări Recomandate

multa sanatate!

 

tot ieri, 08.07.07, a avut un grav accident un bun prieten de-al meu :wave: :lol: :lol: R.I.P.

 

http://www.cugetliber.ro/1183928400/artico...n-carutas-beat/ - atat a ramas... a fucking news... Dar in inima noastra va fi mereu... R.I.P., Cosmin... :lol:

 

Am vazut postul bagat la un alt accident, si intre timp am vazut ca ne-a parasit, asa ca sa-i aducem un ultim omagiu asa cum se cuvine unui motociclist care a plecat dintre noi.

 

Dumnezeu sa te aibe in paza acolo sus :cheers: :agree: :10: :baldy: Condoleante familiei si prietenilor

Echipajele de pe yam albastra si kaw verde.

 

Articolul:

Motociclist băgat în spital de un căruțaÂş beat

Mirela PRELIPCIANU

 

Un grav accident de circulație a avut loc în jurul orei 1 a nopții de sâmbătă spre duminică, pe drumul național 22C, în afara municipiului Medgidia. PolițiÂştii de la circulație afirmă că Ilie P., de 25 de ani, din localitatea Satu Nou, se deplasa cu o căruță nesemnalizată dinspre Medgidia către Satu Nou. La intersecția cu drumul de acces către „Avicola” Satu Nou bărbatul a efectuat virajul la stânga, fără să se asigure însă. Astfel, căruțaÂşul a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar din sens opus de bucureÂşteanul Cosmin B., de 29 de ani. În urma impactului dintre căruță Âşi motocicletă bărbatul de 29 de ani a fost rănit grav. El a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internat.

Pe lângă faptul că a condus o căruță pe un drum național, Âşi nesemnalizată pe deasupra, agenții Poliției Rutiere au constatat că Ilie P. se afla sub influența licorilor lui Bachus. Aparatul Drager a indicat faptul că bărbatul prezenta 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l odihneasca.Avea toata viata in fata si nenorocitul i-a luat viata intr-o secunda. Cu creierii imbibati in alcool,onanistul de carutas a distrus o familie si i-a taiat aripile acestui baiat.Toate acestea datorita acestui stat impotent, care desi are legi, le aplica dupa ureche, o zi da o zi nu,si trec intotdeauna la masuri si la aplicarea legii dupa producerea evenimentelor(vezi autostrada soarelui unde acum sunt 20 de echipaje de politie dupa dezastrul produs de curind si unde in curind probabil ca v-a ramine tot un echipaj si ala plictisit si toropit de caldura, precum zice proverbul ,, o minune tine trei zile'')

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte ! :lol:

 

Carute, motoare de taiat lemne, soferi prosti, toti ar putea fi mult mai putin pe drumuri daca mandra noastra politie :wave: ar sta mai putin sa pandeasca si sa amendeze oameni cu capul pe umeri care merg cu 61 km/h si ar in incerca, in schimb, sa-si merite salariile prin curatirea soselelor de vehicule ca cele de mai sus cu tot cu driverii lor oligofreni.

 

Alte vorbe sunt de prisos.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei si prietenilor lui! :wave: :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:wave: DUMNEZEU SA-L IERTE :lol:

SE PARE CA NU SE RARESC ASEMENEA VESTI......DIN NOU NEACORDARE DE PRIORITATE:IN ARAD TREI CAZURI MORTALE LA UN INTERVAL DE O SAPTAMANA, APOI BASCULANTA vs SCUTER IN BUCURESTI APOI LA MEDGIDIA.... SPER SA NU MAI CITIM ASEMENEA VESTI...ESE FOARTE TRIST,DAR ADEVARAT :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat de el ! R.I.P. ! :wave: Sigur carutasul este vinovat...dar ma intreb retoric : Oare daca avea viteza mai mica nu putea evita ?

Nu uitati : VITEZA UCIDE ! Si nu te incalzeste cu nimic ca in PV de la politie va scrie ca celalalt este vinovat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...