Sari la conținut

Discutii Despre Orice...


kawa_z750
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 6,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc pentru urarile de bine, baieti!

In 2,3 zile ma intorc in Oradea, si va dau un tzarr, poate iesim la o cafea... in Brasov (sau mai departe) :wacko:

nu stii tu d`alea :laugh:)) penzionarule !! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

esti.....nasol.

cand inmatriculezi motoru ?

 

:(

 

Joia asta merg sa imi scot numere rosii, sa pot da o tura in week-end.

As fi scos direct numere definitive, insa probabil ca nu o sa apuc inainte de Pasti sa fac si RAR si la politie...finante...etc

Cu numere rosii, o sa am timp o luna, si o sa pot si umbla cu motoru... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si descheiat la shlitz nu ? :D))

 

Nu. Ca la pantalonii scurti NIKE nu am shlitz.

 

Mesaj completat

Hmmm,nasol.La ce invazie de insecte se anunta pt. vara asta...

 

Ochelari de soare pe sistem. Se shtie

:(

 

L.E. Eu nu inteleg. Voi chiar nu ati mai evoluat deloc in ultima vreme?!?

Editat de MirceaRM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:(

 

Joia asta merg sa imi scot numere rosii, sa pot da o tura in week-end.

As fi scos direct numere definitive, insa probabil ca nu o sa apuc inainte de Pasti sa fac si RAR si la politie...finante...etc

Cu numere rosii, o sa am timp o luna, si o sa pot si umbla cu motoru... :D

La RAR bate vantul , am fost pt ITP la noul sediu de pe Santandreiului programat l ora 15 si la 15.30 am avut actele gata :D .....am ramas surprins cat de gol era si ce rapida a fost toata treaba. trebuie insa sa te programezi telefonic sau pe net. Baietii care se ocupa de motoare au si ei si sunt amabili si promti ...singura acritură e casierița .Aaa si sa ai pix sa iti completezi fișa ca tare greu faci rost de unul , aaa si sa faci xerox dp acte si buletin ca nu cred ca exista in apropiere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un grup de 18 bikeri, anchetați pentru că au înscenat accidente Âşi au fraudat societățile de asigurări cu 200.000 lei

cun2.jpg

 

 

30007 Titus Cun, liderul rețelei Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, inspectorul principal Alina Dinu, a anunțat joi, că polițiÂştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Bihor au finalizat cercetările Âşi au propus trimiterea în judecată a 18 persoane cu vârste cuprinse între 21 Âşi 45 din ani, din care 17 din Oradea Âşi una din Zalău, pentru înÂşelăciune, fals în declarații, uz de fals Âşi fals intelectual în forma participației improprii.

 

Potrivit sursei citate, în perioada 2005-2007, cei 18, cu toții proprietari de motociclete, au simulat producerea unor evenimente rutiere pentru a obține despăgubiri necuvenite de la societățile de asigurare.

 

Accidente aranjate

 

BIHOREANUL a relatat încă în 2007 povestea seriei de accidente pentru care bikerii au fost dați pe mâna polițiÂştilor Serviciului de Investigare a Fraudelor. Reclamația împotriva lor a fost făcută de firmele de asigurare, inițial doar împotriva a opt din cele 18 persoane care au participat la fraudă: Titus Cun, considerat liderul operațiunii, Remus Adrian Enache, Lorena Diana Enache, Vlad Emil Silaghi, Ioana Viorica Silaghi, Răzvan Ăicărat, Lucian Gal Âşi Oana Stoica.

 

Ulterior, polițiÂştii au reuÂşit să-i identifice Âşi pe ceilalți bikeri implicați în accidentele "fantomă": Andrei Răzvan Ionuț, Vlad Rațiu, Adrian Bojani, Andreea Rusu, Ciprian Ardelean, Marius Pater, Szaka Iozsef, Gabriel Herda, Alexandru Ghiurău Âşi Gheorghe Dan Both.

 

În urma cercetărilor s-a stabilit că toate evenimentele rutiere s-au produs în aproximativ aceleaÂşi condiții: au avut loc seara Âşi noaptea, când circulația este redusă, s-au petrecut pe aceleaÂşi artere, ÂŞtefan cel Mare, Nufărului-Cantemir, BorÂşului, Dacia Âşi aveau consemnată în procesele-verbale încheiate de Poliția Rutieră aceeaÂşi cauză: la trecerea de pe banda a doua pe prima bandă, persoanele aflate la volanul maÂşinilor - adesea ele însele membre ale trupei de motocicliÂşti - nu se asigurau Âşi loveau motoarele. Puțin, cât să realizeze contactul, iar cel aflat pe motor să cadă fără a se schilodi, dar totuÂşi să fie credibil.

 

Service la domiciliul accidentatului

 

Astfel, firmele la care Âşoferii aveau încheiate contracte de asigurare gen RCA (de răspundere civilă) plăteau motocicliÂştilor daunele, iar uneori aceÂştia încasau prime Âşi pe asigurările tip full-casco. Mai mult, asiguratorii au plătit despăgubiri în baza devizelor de reparații primite de la aceleaÂşi service-uri: Casa Moto Âşi Altes.

 

Mergând pe fir, polițiÂştii au descoperit că primul service îi aparține tocmai lui Titus Cun, iar celălalt familiei Enache, de care Titus era legat atât prin Lorena Enache, iubita sa, cât Âşi prin fratele ei, Remus, cu care - de asemenea - era amic.

 

La accidente, au fost folosite Âşase motociclete (trei Honda, două Yamaha Âşi un Suzuki) pe care tinerii Âşi le-au împrumutat unii altora ori le-au vândut între ei pentru a nu "încărca" acelaÂşi motor cu prea multe accidente.

 

În judecată

 

În timpul anchetei, la cererea polițiÂştilor de investigare a fraudelor, a fost efectuată Âşi o expertiză judiciară auto, în urma căreia s-a stabilit că doar două dintre evenimentele rutiere în care au fost implicați suspecții s-au produs în realitate, celelalte 19 fiind simulate.

 

În total, cei 18 motocicliÂşti au prejudiciat nouă societăți de asigurare cu 197.873 lei. "PolițiÂştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au înaintat dosarul cauzei Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată a suspecților", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției.

Editat de gixxxer
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

shitfak, pacat ca nu am putut participa nici anul asta ..... :blbl:

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...