Sari la conținut

ESTI DE TOT _CACATUL!


Baiazid
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 81
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

E ultima oara cand scriu. Care mai aveti nelamuriri dati-mi telefon.

Sambata s-au stabilit intrunirile. Clujul, ca in fiecare an, a avut privilegiul de a deschide sezonul intrunirilor.

A venit si randul celor de la Ploiesti. Noi facem inaintea clujului. Cum asa? Pai stai sa vezi ca nu-i intrunire propriu-zisa ci se sarbeaza zilele ploiestiului si cu ocazia asta sunt trupe rock si noi invitam toti motociclistii sa vina si sa ne simtim bine. Hm, OK bine.

Dupa care, duminica vin si zic: De ce ne puneti la urma? Noi deschidem sezonul moto!

Pai e corect?

Plus de asta, cum v-a zis si DVD si eu, dar nu vreti sa intelegeti, intrunirile au fost stabilite de UCMR pentru membrii UCMR. Ceilalti, e treaba lor. Pot sa faca intalnire si de Craciun. De ce nu o fac? De ce vin la UCMR sa se puna de accord si dupa aia iese scandal?

Pentru la anul, o sa propun sa nu mai fie invitat nici un club in afara celor din UCMR. Ceilalti sa-si stabileasca datele asa cum vor, si nu va mai fi scandal. Vi se pare buna ideea?

Si ultima chestie: taxa de intrare = zero; benzina de drum = asigurata, maine - poimaine o sa vrem si curve gratis care sa ne maseze oole dupa ce le-am dat de rezervor. Sa fim seriosi. Nu dai=nu primesti . Simplu!

Intamplarea de la Ploiesti se datoreaza faptului ca au speculat momentul (bravo lor) si or sa adune motociclisti pe banii altora.

Dar... atata timp cat intrunirile nu vor fi organizate cu ocazia zilelor orasului, alegerilor locale, lansarii partidului..... ele vor trebui platite. De unde? O parte din banii de intrare!

CE DRAQ E ASA DE GREU DE INTELES?!!!!

Nu am pretentia ca am inteles prea multe din balacareala voastra,insa ce ma nedumereste e cum, intr-o societate libera, intre niste oameni si mai liberi, cum sunt motociclistii, isi permit niste d-alde catzavencu sa se urce pe cate un butoi si sa proclame 'sunt regele motociclistilor'. 'Eu fac calendarul intrunirilor'.'Cui nu-i convine, il dau afara sau il reduc la tacere'. D-l DVD, calendarul e in ordine cronologica dupa cum sunt organizate si intrunirile. Ati facut o firma, "motociclism srl",nu faceti o afacere si din motociclism in general. Va integrati perfect in teatrul politic romanesc. Ar trebui sa candidati si voi la presedentie. Coruptilor!

Editat de Daniel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cetatene turmentat, nici nu prea ai cum sa ai pretentii ca intelegi, parerea mea.

Superficialitatea se pare ca este o caracteristica esentiala. Nu citim, dar ne dam cu parerea. Si cand ma gandesc ca si tu ai drept de vot....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai da-i bataie,candideaza, conteaza pe votul meu....

 

apropo, am citit tot ce s-a scris in threadul asta,si ceea ce nu aveam pretentia ca inteleg e balacareala dintre voi (ati fi putut rezolva mult mai simplu si fara sa va spalati rufele in public, insa aici mai e cam fara minte si Baiazid, nu numai tu) cat si motivele pentru care ai facut magaria cu trecutul Silver Pistons la capatul listei.. se pare ca tu esti cel superficial si care nu citeste (eventual nu citeste cu atentie). ..........."Nu am pretentia ca am inteles prea multe din balacareala voastra" <--- asta era citatul in cauza. Poate nu m-am exprimat prea inteligibil pentru dvs, sau poate nu ma ridic la inaltimea regelui motociclistilor, majestatea sa, Dobrescu.

 

in fine, faza cu coruptia & shit like that vine si din faptul ca ati cam ciordit tot continutul forumului si toti userii de pe pro-bike. Insa ce nu face un roman cinstit pentru $?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Festivalul de la Ploiesti este in primul rand o intalnire de motociclisti. Faptul ca se desfasoara sub titulatura de MotorRock (ed. II-a) nu schimba cu nimic caracterul ei de intalnire moto. Numarul mare de concerte (anul trecut au participat 15 trupe) si faptul ca intrarea este libera (se doneaza jucarii pentru copii orfani) sunt lucruri care nu pot sa aduca decat un plus de interes manifestarii.

 

Cei care au participat anul acesta (desi numarul lor a fost imputinat de vremea nefavorabila) stiu ca motociclistilor le-a fost rezervata o zona cu paza permanenta in spatiul de campare a motoarelor, s-au organizat concursuri si parada moto iar la plecare, celor din afara judetului Prahova le-au fost oferite bonuri valorica de benzina.

Speram ca anul viitor sa ne ridicam cel putin la nivelul anului trecut desi faptul ca avem deja experienta va aduce cu sine posibilitatea unei organizari mult mai bune.

 

Acum ca totul este reglementat - MOTOR ROCK apare aprobat in luna mai 2005 (20 - 22 mai) - ar fi bine sa trecem peste incident. Consideram ca intalnirea din 2005 nu va mai fi considerata "electorala" din moment ce la anu', ca si in 2006 si 2007, nu vor fi alegeri locale - iar noi dorim sa facem aceasta intalnire anual, de acum incolo. Doar timpul va demonstra, de fapt, acest lucru si speram sa "crestem" atat cat sa dovedim buna credinta a celor care vor organiza, Clubul Silver Pistons. Oare a deranjat faptul ca nu am perceput taxa la intrare? Putem sa facem festivalul mai "comercial",  insa va fi pacat de copiii orfani care vor primi daruri.

 

Si de ce nu primul Stufstock din 2005 sa nu se desfasoare la MOTOR ROCK, organizat de motociclisti pentru motociclisti? La Stufstock 2004 75 % din formatiile prezente acolo in 3 - 5 septembrie au fost la MOTOR ROCK in 14 - 16 mai 2004...

 

In incheiere noi propunem sa fim prieteni si ne pare foarte rau de prietenul Baiazid ca victima colaterala, speram sa se rezolve totul cu bine!

BRAVO!!! FOARTE ADEVARAT SI FRUMOS AI GRAIT.

TOATA STIMA.

 

 

MAXIMA SANATATE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai unde sa-ti deie omu telefon ca mobilul tot timpul il ai in masina de parca ar fi un fix nu mobil.

Fratilor aveti probleme de comunicare!!!!

Baiazid credeam ca ti-e greu ca-i cazut de sus dar ai toata stima mea ca-i recunoscut greseala,iar greseala recunoscuta`i pe jumatate iertata

 

 

MAXIMA SANATATE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...