sebigansca Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 poze cu motoru : http://picasaweb.google.com/SebiSiAnca/GPZ500SDupaAccident il dau si asa cum e cu totul , la pretul de 4000 RON, pentru pretul pe bucati discutam idmsg : sebigansca tel : 0726329199 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Octombrie 25, 2007 Autor Share Postat Octombrie 25, 2007 valabil --- Mesaj completat în 29 Oct 2007 16:39 -------------valabil cauciucuri noi, kit de lant nou, placute de frana pe spate noi, am si 2 seturi de fata noi dar la mine nu s-au potrivit, 2 bujii iridium ngk noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfiviorel Postat Noiembrie 28, 2007 Share Postat Noiembrie 28, 2007 cat vrei pe ansamblu de plastic de langa mansonul de acceleratie (pe care e pus butonul de start si RUN oN / OF. da un tel daca poti la 0729199317 viorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Februarie 19, 2008 Autor Share Postat Februarie 19, 2008 valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Martie 4, 2008 Autor Share Postat Martie 4, 2008 valabil cauciucurile, placute frana spate, kit de lant au doar vreo 900 km bujii ngk iridium noi toba future 2 in 1 mai am si plasticele din spate, ciocul, carburatoarele, furca fata, sistemul de franare fata + spate etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebigansca Postat Martie 13, 2008 Autor Share Postat Martie 13, 2008 valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keloo579 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salut. Mai ai oglinda dreapta si jumatatea de semnal fata? M-ar interesa pe mine. astept un raspuns... Deasemenea pt cauciucul fata, depinde acum de starea lui, sa nu fie prea vechi, taiat sau sa aiba cute. Astept si un pret la fiecare in parte. Multumesc anticipat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 salut...imi poti face un pret pentru manetele frana-ambreiaj si pentru kitul de lant?dar pentru fiecare separat..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 si pt. chiulasa completa daca il mai ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Mai pui si tu poze cu ce mai ai ....... am vb la telefon azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius84 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 daca mai ai ceva din motor anunta si tu cu niste poze . poate mai e cineva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate