Sari la conținut

Accident Borsa 23.08.2007


Misterio
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 61
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

am citit si eu in ziarul de vineri (glasul maramuresului ) despre acest accident si ziceau ca pasagerul a murit pe loc iar motoristul a fost dus cu un elicopter smurd ,

 

R.I.P pasagerului, iar motoristului ii doresc multe nopti de nesomn ct va trai sa se gandeasca la cum a bagat un om in groapa, nu duci pe nimeni pe moto fara echipamentul minim de siguranta, fara casca.

 

P.S. am vazut pe euronews saptamana asta zicand ca in europa se gandesc serios sa impuna purtarea echipamentului moto complet, casca + costum de piele, sper sa intre legea in vigoare iar tot manelistul, capsunarul cu R1 sa poarte altceva inafara de casca si bermude .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la sat am o gramada de prieteni care merg cu 200 si chiar mai mult fara sa poarte casca. unul dintre ei are r1 dar degeaba-i arati manelistului ce scrie pe forum ca rade de tine.

sunt o gramada de motoare desi sunt doar 3 mii de locuitori. multi dintre ei circula prin localitate cu zdrentele cu peste 200, noaptea, la discoteca, ba si bauti. dumnezeu mi-e martor ca nu am de ce sa scriupovesti inflorite la ora asta. pana nu se curata unu nu se potolesc. eu am avut acu 2 saptamani accident si daca nu aveam casca, lasam creierul sa mi-l studieze familia... rip, "pasagere", ca nebunului care a condus ce drac sa-i urezi, si-asa am inteles ca-i vai si-amar de el...

Editat de AbyssWalker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Sa-i ierte Dumnezeu pe cei doi. .si pe toti care urmeaza.

 

Sad but true dude.. buna vorba

 

R.I.P........

 

Eu nu inteleg doua lucruri: Cum pot unii sa mearga cu viteza mare fara casca.....mie imi curg ochii la 80 la ora din cap

 

pai.. inchid ochii nu!?

 

 

RIP :) :scratch: pacat ca se pierd vieti aiurea, strada nu i circuit

Adevar graiesti, dar cine sa te auda?

 

Despre accident ce stiti?O fi avut viteza saracu ? :-L

 

Saracu' .. statea pe loc.. cu 2oo, nu avea viteza.

 

Ai dreptate nu inveti de pe forum sa mergi pe moto dar inveti ca sa te protejezi si inveti si riscurile sportului asta!

Sport e pe circuit, pe strada e.. circulat. Las' ca stii tu dar te-a luat valu' :what:

 

P.S. am vazut pe euronews saptamana asta zicand ca in europa se gandesc serios sa impuna purtarea echipamentului moto complet, casca + costum de piele, sper sa intre legea in vigoare iar tot manelistul, capsunarul cu R1 sa poarte altceva inafara de casca si bermude .

 

Sincer nu plang astfel de specimene.. as face propaganda pt tigani, reduceri la motoare.. ca aia merg si cate 3 pe el, productivitate maxima. - Scuze de offtop

 

-Asadar.. !? Ce ati invatat azi la scoala copii?

-Sa purtam echipamentul de protectie TOVARASA Educatoare.

-Bravo.. acum.. hai mergeti la joaca..

alo gigele.. gigeleeee!! casca, ai uitat-o pe scaun.. gigeeeeel!! ah.. nu-l mai vad..unde a disparut asa repede..ca a invatat sa nu mearga cu ..viteza..

uf copiii..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum d-zeu o fi la 265 km/h fara casca? de ce nu va apucati fratilor de parasutism? deschiderea parasutei nu produce niciodata voblaj, verificat!!!

pai ca sa ajungi sa te dai cu parasuta (cand sari din avion adica) trebuie un pic muncit, ca fara cursurile minime de siguranta, cu antrenamente, instructor si tot tacamu, plus testarea de la sfarsit inainte sa sari, e ca greu si treaba e complicata. Sa iei o mobra puternica, sa ii dai cat ii duce, asta e simplu. Ce e insa cam greu e sa stii sa tii mobra cand te dai tare cu ea, da din pacate nu toata lumea are chef de pasi marunti, luat totu cu incetu cu incetu, azi un pic, maine un pic, si uite asa, unii o patesc destul de rau.

 

de exemplu daca toate motoretele ar fi limitate din fabrica la 20 de cp, iar sa dai drumu la mai mult sa parcurgi anumite cursuri, anumite teste, si sa nu se poata elimina asta, probabil ca rar ai auzi de accidente de genu astai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat mare ca vara se ingroasa numarul mortilor pe 2 roti in Ro in asa hal. Si se pare ca tot mai multi o fac din vina lor... viteza , fara echipament... niste combinatii fatale.

Insanatosire grabnica celuilalt.

 

PS. Poate ca vara viitoare cand va fi in stare sa mearga iar pe moto se va gandi de 10x inainte sa se urce ca nu are echipamentul la el.

rip pasagerului si sa-i ajute dumnezeu riderului sa se faca bine dar nu cred ca vara viitoare va mai pilota el moto. sa fie fericit daca scapa cu suspendare ca desi e accident tot ucidere din culpa se cheama. oricum e pacat ca se intampla d'astea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

florin stetco, conducatorul motocicletei a decedat in cursul saptamanii trecute la sectia de neurochirurgie a spitalului din tg.mures. alte detalii nu prea am, insa poti trage concluzia trista ca nu va mai conduce vara viitoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

trebuie sa spun...cu parere de rau ca a murit baiatul....iar ce e cel mai aiurea e ca si cel care conducea motocicleta a murit.Dupa o saptamana si ceva de coma saracul..s a dus..stiu pentru ca era in salon cu fratele meu la terapie intensiva...mama care era tot timpul acolo m a sunat si mi a zis...aiurea..imi pare rau pt ei..baieti tineri..cu intreaga viata in fata..

Acum o luna jumate in fata la polivalenta in bistrita un conducator destept mi a iesit in fata,nu am mai avut ce face si am strans frana pe fata...roata mi a fugit si am intrat sub masina...ce sa va mai zic?mi am rupt femurul 3 coaste,rinichii loviti,mana dreapta luxata...am stat 3 zile la terapie intensiva si 17 la ortopedie...acum stau pe geam si privesc la altii cum merg....MOTOCICLISTI AVETI GRIJA... la soferii astia de doi lei...ca va omoara..cu 50 de km la ora..bye

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...