Sari la conținut

Accidente Prea Multe


skrelln
 Share

Postări Recomandate

generatia "stirile protv"....

 

auzi ce a patit cutare, noi sa nu facem la fel ca el, sa ne ferim. SUNTETI BARBATI sau sunteti niste plante, obiecte de decor.... putin curaj fratilor, nu vine nimeni dupa noi, nu e nici o vanatoare.

 

panica asta "mama ce accident grav, nu ma mai sui pe motor niciodata sa nu patesc si io la fel" este o prostie.

 

m-am saturat sa vat posturi de genul asta. ti-e frica? stai acasa, apuca-te de tricotat si croshetat (atentie la andrele) si lasa pe altii cu ceva mai mult spirit in ei sa continue treaba asta care nu este pentru tine!

 

numai ideea de libertate de opinie ma opreste sa ma pronunt pentru stergerea imediata a acestor posturi irelevante si patetice.

 

bai fricosilor! lasati drq motociclismul si scuterismul daca nu e de voi, apucati-va sa jucati dame sau orice altceva e de voi....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai fricosilor! lasati drq motociclismul si scuterismul daca nu e de voi, apucati-va sa jucati dame sau orice altceva e de voi....

 

remy, table, sheptica, kems, 66, poate si niste zaruri.

 

Se gasesc destule alternative :agree:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

CU CAT O SA FIE MAI MULTE POSTURI PE FORUMUL ASTA, CU ATAT POATE O SA RENUNTE MULTI LA SPORTUL ASTA, CARE NU E PENTRU TOATA LUMEA!! (am scris intentionat cu litere mari).

 

PS: Pe SBZ nici nu exista forum dedicat accidentelor, nu ca acolo nu ar fi util pentru educarea incepatorilor, dar acolo nu prea ii pasa nimanui de la conducere, de cine a mai crapat in sportul asta!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bla bla bla ba voi nu v-ati speriat cand erati la inceput si ii vezi ep astia care da masina peste ei si ei nu au nicio vina? nu zic ca eu sunt retardat si merg fara carnet/restul de acte ptr ca nu sunt. Dar cu masinile astea care dau peste tine.

Va dati acum mari zmei si ziceti ca motociclismul nu e pentru mine/altii ca mine care s-au speriat rau.

Editat de skrelln
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bah, frica e normala. nimeni nu zice ca esti pampalau. dar gandeste-te ca odata shi odata tot mori; fie ca crapi la 90 de batranetze, fie ca crapi strivit de o mashina la 23 rezultatu e acelas: tu=cenusha. Uracandu-te pe scuter | motor | orice fara echilibru static shi ieshind in trafic o modul in care zici "M__E MAH" instinctului de autoconservare; shi dupa ce faci asta simti ce e libertatea absoluta. Impaca-te cu gandul ca daca esti motociclist/scuterist probabil n-o sa mori acasa; daca nu potzi, lasa-te de motociclism.

Editat de cristi_q
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

numaru de motociclete a crescut extrem fata de anii trecuti, preturi mici etc.., deci, statistic vorbind, accidentele s-au inmultit din pacate la fel de mult. doi prieteni de ai mei au avut accidente saptamana trecuta, da care s-au soldat numa cu niste polizari, fara nici un fel de urmari grave. Motociclismu fara indoiala e un sport un pic riscant, da daca mergi cat de cat normal si un pic atent nu e chiar asa de rau.

 

Daca ar fi sa ne lasam de motociclism dupa ce citim pe forum la rubrica accidente, atunci dupa stirile pro-tv nu ar trebui sa ne mai apropiem de automobil, ca zilnic crapa automobilisti pe capete, daca ne uitam la discovery, nu mai punem picioru in tren sau mai ales in avion (seria dezastre), si tot asa.

 

deci, in loc sa ne speriem aiurea, mai bine urmam sfaturile batranesti cum ar fi, umbla cu casca legata, poarta echipament, nu merge cu o viteza mai mare decat timp de reactie 6-7 secunde, schimba cauciucurile cand trebuie si asa mai departe..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...