Chivu Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 oglinda dreapta cu tot cu suport o ai ? Link to post Share on other sites
VIP_Rusu Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 oglinda dreapta cu tot cu suport o ai ? Oglinzi nu...sorry Link to post Share on other sites
madu93 Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Le poti vopsi.Dar ai busit-o? da, am mana rupta...am fost si in spital 5 zile carenele de pe codita sparte, carena stanga zgariata...dar nu sh daca o schimb Trimite`mi o poza, sa vad exact care. Am carenele de jos pe care scrie Yamaha, si alea de deasupra, cu gauri negre. Codita am doar jumatatea dreapta (pe alb).Mesaj completat sry, am nevoie p albastru, P.S Aveti idee cat costa Carena stanga cu sau fara stickere, si toate carenele de pe codita? Link to post Share on other sites
Eriksson Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 (edited) te-ai gandit sa o cumperi si sa o vopsesti cum ai nevoie ? Edited October 13, 2009 by Eriksson Link to post Share on other sites
madu93 Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 te-ai gandit sa o cumperi si sa o vopsesti cum ai nevoie ? da, dar ma complic mult, si oricum, el nu are toata codita...deci nu fac nici o afacere. Link to post Share on other sites
ZuZu26 Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 da, am mana rupta...am fost si in spital 5 zile carenele de pe codita sparte, carena stanga zgariata...dar nu sh daca o schimb sry, am nevoie p albastru, P.S Aveti idee cat costa Carena stanga cu sau fara stickere, si toate carenele de pe codita? Codita,numai partea dreapta e 70 d euro...vand si eu una pe dreapta...50ron:D Mesaj completat Oglinzi nu...sorry Ce carene mai ai de la ea?Cele albe .... Link to post Share on other sites
VIP_Rusu Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Codita,numai partea dreapta e 70 d euro...vand si eu una pe dreapta...50ron:DMesaj completat Ce carene mai ai de la ea?Cele albe .... Am aparatoarea fata, carenele laterale pe care scrie Yamaha, cele de deasupra cu gaurele, cele de desubt, care se afla cel mai jos (pe negru) si jumatatea coditei, atat. Si farurile + suportul de bord (ala negru de sub parbriz, pe care sta bordu) Link to post Share on other sites
yzefeeR Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Am aparatoarea fata, carenele laterale pe care scrie Yamaha, cele de deasupra cu gaurele, cele de desubt, care se afla cel mai jos (pe negru) si jumatatea coditei, atat. Si farurile + suportul de bord (ala negru de sub parbriz, pe care sta bordu) Vezi ca ti-am dat un PM. Poate imi raspunzi si mie... Merci! Link to post Share on other sites
dOctOr Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 cat vrei pe motor complet ? Link to post Share on other sites
VIP_Rusu Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 cat vrei pe motor complet ? Prin motor complet te referi la blocul motor cu tot ce tine de el, sau la motor pe ansamblu, cu carene si tot ce are el? Link to post Share on other sites
Eriksson Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 nu ar fi mai usor sa postezi o lista cu ce ai , in ce conditie se afla si la ce pret ? Link to post Share on other sites
dOctOr Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Prin motor complet te referi la blocul motor cu tot ce tine de el, sau la motor pe ansamblu, cu carene si tot ce are el? bloc motor..tot,complet Link to post Share on other sites
yzefeeR Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 bloc motor..tot,complet Sa inteleg ca iti cauti si tu un motor care TRAGE, o adevarata minune a tehnologiei la clasa 125. Te-ai saturat te paraietori, nu ? ) Link to post Share on other sites
Guest ALINU Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 ai vorbit Link to post Share on other sites
dOctOr Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Sa inteleg ca iti cauti si tu un motor care TRAGE, o adevarata minune a tehnologiei la clasa 125. Te-ai saturat te paraietori, nu ? ) inchide gura ca faci vant ) Link to post Share on other sites
Guest ALINU Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 (edited) Pana la 250cmc 2T(paraitoare) e sfant! Edited October 14, 2009 by ALINU Link to post Share on other sites
Eriksson Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Pana la 250cmc 2T(paraitoare) e sfant! 2t e sfant la orice cilindree Link to post Share on other sites
Guest ALINU Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 (edited) Da,s-a facut acuma si una de vreo 700 cmc in 2T,aia mananca pamantu .A fost candva si suzuki rgv 500 care l-au scos din productie ca dadea lumea cu curu-n sus in ture mari la viteze mari pe o roata fara sa vrea(poveste cred) 4T Edited October 15, 2009 by ALINU Link to post Share on other sites
Robicutz Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Am si eu un YZF R-125 la dezmembrat...poate va intereseaza ceva: - Radiator complet - Rezervor complet (interiorul din plastic) - Etrier frana fata + spate - Maner stanga - Contact + chei - Evacuare completa - Scarite stanga + dreapta, cu tot cu selector (stanga) + pistonas de frana spate (dreapta) - Picior (cric) - Amortizor spate (asta costa fest) - Suport scarite pasager stanga + dreapta - Instalatie electrica completa (relee, cablaje, sigurante, tot) – asta o dau doar toata odata - Bascula spate - Codita numar - Motor + tot ce tine de el - Rezervor de antigel - Sasiu - Aparatoare de lant - Baterie - Carene 70% - Faruri - Janta spate PM sau 0745151811...merci pfff nu ai cumva si jambele de pe fatza? :-s Link to post Share on other sites
madu93 Posted October 23, 2009 Share Posted October 23, 2009 Aveti cumva de vanzare: Sha pasager Carena stanga Link to post Share on other sites
JustDoIt Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 imi spuneti si mie cat costa carena de pe partea cu piciorul, noua ? Link to post Share on other sites
madu93 Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 imi spuneti si mie cat costa carena de pe partea cu piciorul, noua ? care mai exact? :-?? aia iesita in afara pe care scrie R125? Link to post Share on other sites
JustDoIt Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 da...aia albastra Link to post Share on other sites
starstruck Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 da...aia albastra 100 euro carena si 80 de euro sticku Link to post Share on other sites
Guest ALINU Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 Sticku fiind stickeru?Nu crezi ca l-ai putea face la o firma cu mai putin de 50 ron? Link to post Share on other sites
Recommended Posts