Sari la conținut

Cine Stie Ce Bujii Are R6


pinnutz_789
 Share

Postări Recomandate

din cate stiu eu NGK CR 9 E K

Eu am schimbat bujiile la gsx-r ul meu, la mine in carte zice zgk cr9e, iar unde m-am dus eu (reprezentanta yamaha) aveau pe stok bujii din astea ngk cr9 ek si mi-au bagat din astea, eu ziceau ca sunt bujii de R6.

ngk cr10 ek din cate imi amintesc ca ziceau ei sunt de R1.

Oricum verifica la service.

 

In legatura cu comanda pe louis, poti avea surprize, eu la gsx-r am avut bujii noi noute, exact ce zicea manualu adica ngk cr9e, comandate pe louis, si nu imi dau seama de ce, au fost de calitate proasta. Cand le-am schimbat cu cele de la yamaha, nici macar relantiu nu era la fel. La fel a patit si un coleg de a meu, care a comandat bujii destepte cu iridiu, si dupa o luna le-a schimbat cu unele stok de la reprezentanta. (omu era chiar suparat ca credea ca s-a bulit motoru, nicidecum bujiile)

 

deci pentru propria ta fericire personala, mai bine dute si schimba bujiile la reprezentanta. (eu sunt fript cu bujiile)

 

P.S. - vezi ca la reprezentanta te costa 250 de mii bujia si cu manopera te intelegi si tu, cam 300-400 de mii, ca sigur o sa mai vrei sa iti mai regleze ceva, sa sufle filtru de aer, sau mai stiu eu ce.

Editat de kima
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Kima .... NGK-ul de la reprezentata este acelasi cu cel de pe Louis ....

Poti sa imi spui tu ce vrei , n-are nici o treaba ce ai spus tu acolo cu nimic . Si nu mai incurcati fisele cand schimbati bujiile frate .

 

Si da si click pe link sa vezi ce apare acolo ... Apare modelul de bujie recomandat pentru motocicleta de catre producator pentru cele doua tipuri de motoare disponibile - cel de 98 de cai si cel de 117 cai . ... nu o bujie oarecare de pe site . Si nu exista bujie de R1 , punctul de autoaprindere este indicat prin 9 sau 10 ..... si se pot potrivi la fel de bine si la R6 .

Editat de dami3n
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...