Sari la conținut

Accident Cu Morti, Plevnei, Bucuresti


Purghy
 Share

Postări Recomandate

tragic. nu am avut habar de accident, decat de dimineata, cand am ajuns la birou. ...si de atunci citesc intr-una, si tot nu-mi vine a crede. e mult prea dureros. doi copii s-au stins din viata datorita pasiunii.

 

pe mine ma apuca groaza, cand stiu ca am un motor acasa, si in mai putin de o luna o sa ies cu el pe strada. imi vine sa-l vand, si sa-mi iau un Patrol GR, cu roll-bar in el, sa ma feresc cumva de acesti "soferi" ai capitalei. nu stiu ce as mai putea adauga, cred ca s-a zis totul. marsul de pe 20 ar trebui sa cuprinda cat mai multi motociclisti din toata tara. trebuie facut ceva, campanii publicitare, campanii in presa, politia sa sprijine mai mult motociclistii in actiunile lor de promovare, campanii de prevenire a accidentelor in scoli, mai ales in licee, fluturasi pusi in stergatoare la masinile parcate, sau date la semafor (pot sa ajut cu layout pt asa ceva, contactati-ma pe PM), stickere lipite pe masini samd. sper ca aceasta nou infiintata asociatie a motociclistilor sa inceapa cat mai repede sa-si faca simtita prezenta.

 

eu cred ca motociclistii ar trebui sa faca ceva, sa facem cu totii ceva... mitingurile se organizeaza greu, si nu prea intereseaza pe multi, basca risti sa fii injurat ca blochezi circulatia aiurea. ar fi bine sa se stranga cate 40-50 motoare si sa traverseze sistematic orasul, sa se mearga in gasti foarte mari, in fiecare seara, traversat Bucurestiul in mod sistematic din Militari in Pantelimon (de exemplu). daca esti unul singur, risti sa nu fii observat, daca suntem multi, nu cred ca o sa iasa nimeni de pe banda lui. pentru asta nu-ti trebuie autorizatie, nu trebuie sa fii insotit de politie. doar 40 de motoare care se plimba prin oras, mers legal, fara vitejii. daca sunt 40 de masini la un semafor, trec usor neobservate, dar daca ai 40 de motoare, parca e un pic altfel. lumea se strange la Arc, si sta de vorba. daca toate motoarele de la Arc, ar da o tura prin oras, lumea cred ca ar incepe sa se sesizeze cumva, incepand de la "uite-i ce multi sunt, daca-l dau jos pe unu' acum din gresala, ma linseaza astia" pana la obisnuit sa se uite in oglinzi, ca "poate vin aia multi cu motoarele".

 

inca odata, condolenate familiilor celor doi, si sa posteze cineva apropitat acestora, daca au nevoie de ceva ajutor.

 

cat despre soferul camionului, ii doresc din tot sufletul sa aibe si el la randul lui copii sau nepoti motociclisti pasionati!!! ....de fiecare data cand ii suna telefonul, sa-i tresara inima.

 

pacat, pacat ca pentru o asemenea pasiune frumoasa, trebuie platit un pret asa mare!

Condoleante familiilor! :) :lol: ;) :) Greu moment pentru toata lumea. Mare tragedie. Ma uit zilnic la accidente si sper intotdeauna sa nu fie nimic nou la aceasta rubrica. Periez accidentele mai vechi, pentru a intelege mai bine dinamica lor. Ieri raspunsul a fost atit de simplu. Un nenorocit pe o basculanta a curmat aceste doua fragede vieti total din vina sa. De ieri, ma tot gindesc intr-una la bietii parinti si la cel ce a avut ingrata misiune de a le da tragica veste. Sper ca nu politia. Pentru ca ei nu sunt pregatiti pentru asa ceva si sunt prea directi. R.I.P.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 901
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai sa nu il implicam pe Dumnezeu aici! Nu dati vina pe Dumnezeu pt tot ce se intampla in lume deoarece fiecare dintre noi cu fiecare actiune, a adus tara asta la nivelul asta de nesimtire. Chiar si cea mai mica hartiuta aruncata pe jos a contribuit! Cel ce nu a pacatuit niciodata sa arunce piatra!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

/index.php?...34859&st=90 citeste si tu aici!

da am citit? si? e inca un topic pana se pune in practica. si s-a mai facut ceva de genu atunci cand s-a mers de la arc pana la universitate pe ploaie torentiala si dovada, ca nu a ajutat la nimic. Defapt hai sa nu zicem la nimica ca 1 % poate au inteles ceva,dar restu? Restu iti zic eu au vazut stirea la tv si au facut misto de noi sau nu au avut nici macar interes sa o urmareasca.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu toate ca sunt convins ca si acest incident va fi uitat ca si cel cu politistul si Alex. Inca nu stim daca politistul si-a primit pedeapsa. Am facut miting, au fot emisiuni Tv unde parintii lui Alex au incercat sa fac dreptate in primul rand pentru noi cei ramasi in viata pentru ca lui Alex nu ii mai foloseau la nimc. El era oricum intr-o lume mai buna. Toate astea s-au uitat. Am avut surpriza acum doua saptamani sa imi aduca aminte de acest incident un politist ce luase parte la miting in escorta.

Nu trebuie sa uitam pentru ca tu poti fi urmatorul.

Nu sunt un om violent dar trebuie sa facem ceva socant pentru a atrege atentia.

Violenta nu este o solutie dar ii sustin din inima pe cei care vor sa sperga capete si ii inteleg. Asemenea actiuni oricum nu se organizeaza pe froum. Daca vreti sa faceti ceva va strangeti cativa si puneti ceva exploziv in garajul spalatorilor de sosele si vieti. Ori putem sabota instalatiile de umplere a cisternelor de pe malul dambovitei. Asta sigur va atrage atentia. Si mai am ceva idei unele destul de pasnice. Putem infiinta frontul de lupta impotriva ucigasilor de motociclisti. Cum sunt nonviolent va pot organiza logistic.

In privinta unitatii taximetristilor e discutabil. Nu puten face ca ei pentru ca ei sunt permanent pe sosele si sunt peste tot. Ei au statii de emisie noi nu. Pana dam noi un telefon trece prea mult timp.

Nu ne putem compara cu ei inca. Suntem prea putini deocamdata.

In privinta actiunilor pasnice mi-a placut ideea cu banerul pus la iesirea din santier. Daca imi face cineva grafica eu cred ca pot sa rezolv executia.

Si treaba cu pichetarea garajelor spalatorilor intra tot la actiuni non violente. Ar merge dar cine are timp sa faca asta? CU totii avem joburi cu program prelungit. Dar putem strange bani si sa angajam mercenari.

 

Stiu ca toate propunerile mele suna utopic dar poate se leaga totusi ceva. Prea se circula haotic si toti frustratii se cred zmei pe sosele. Merg pe contrasens depasesc pe linie continua.

Trebuie sa facem ceva.

Stiu ca am fost putin pe langa subiectul topicului dar ma gandesc ca putea fi oricare dintre noi.

Am prieteni care au 16-17 ani si au permis de motocicleta. Sunt prea tineri pentru a muri. Nici macar nu au apucat sa traiasca cu adevarat. Tin mult la ei si nu vreau sa li se intample ceva.

La demonstratia din 20 voi veni cu un steag pe care va scrie vrem sa traim.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Nu pot sa raman indiferent la ceea ce s-a intamplat si ieri pe Plevnei, asa cum n-am ramas nici la cele din urma si nci nu voi ramane nici la cele ce vor mai urma, pt k sigur se vor mai intampla. Haosul exista si persista la noi pt k toate sunt alandala. ..desi am inceput sa ne inmultim k motociclisti ink soferii auto nu au in minte imaginea motociclistului pe sosea si nu dau atentie.

 

Da, cred k ar trebuii sa mai facem cate un manifest...sau ceva care sa atraga atentia. Nu ma refer la violenta sau ceva de genul acesta...dar poate k intr-o zi ar trebuii sa vina toti motociclistii...cu mic cu mare (gen "ziua bucurestiului-miting moto") dar ceva putin mai scandalos...pt k altfel nu se poate-nu stiu poate sa oprim tot traficul asta infernal din bucuresti pe o artera principala gen magheru pana la piata victoriei.

 

Cat despre accidentul de ieri..ce poti sa mai spui...cel cu basculanta e un (cuvant urat) fara creier...unul din multimea de tembelii care nu gandesc cand ies pe sosea fara sa se asigure, pt k pe el nu-l afecteaza cu nimik in magaoaia aia de masina...poate decat un avion sa pice peste el ...

 

pacat ca mor atatia din prostia altora....si mai ales cand mai sunt si tineri care n-au apucat sa-si traiasca viata si pasiunile....pacat.

 

Dumnezeu Sa-i Odihneasca in Pace!!

 

Ride safe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Infiorator. Un accident cumplit, previzibil dupa mine in infernul asta de oras imputit. De cind mi-am luat carnetul din '86, primul lucru care ni s-a spus la ridicarea permisului( se lua in cadru festiv cu prezentare de accidente) sa avem grija la camioane pentru ca faceau legea in Bucuresti cind se construia Casa Poporului. Au trecut 20 de ani si nu s-a schimbat nimic si daca nu ne trezim asa va fi pe veci. Raul este prea mare si instalat de mult timp sa poata fi macar indreptat cu actiuni minore - o bataie in intersectie sau blocarea unui garaj. Chiar am parea ridicoli. Trebuie ceva dur, ceva sa-i trezeasca pe toti idiotii cu responsabilitati care trec pe langa un santier si nu baga de seama noroiul din jur lasat de camioane, de gropi, de canale desfacute si alte minuni de zici ca traim intr-un oras de nebuni.

Problema noastra este ca in conditiile actuale lista e deschisa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Slujba lui Traian si a Elei va avea loc duminica 16 septembrie 2007 la Biserica Maicii Domnului de la ora 13.00. Inmormπntarea va avea loc la Cimitirul Adormirea Macii Domnului. Amandoua sunt de la Piata Giulesti mai sus. Sunteti asteptati cu drag, toti. Aveti acordul familiei.

Editat de vintze
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca familia e de acord cu asta eu zic ca cel mai mare impact ar fi sa mearga cat mai multi la inmormantare. O sa fie vreme frumoasa, televiziuni cred ca au sa vina, poate se vor lua din nou interviuri unor sefi de cluburi care sa explice ca asa nu se mai poate, eu asa as vedea prima actiune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

post inutil...... :)

 

OFF : Post idiot, nu inutil.

 

 

:lol: Prea tineri....Putere multa familiilor indoliate.

 

 

P.S.Nu mai luati fratilor pasager pana nu capatati experienta si/sau nu cunoasteti ce poate motorul de sub voi.La o adica te duci macar singur dincolo....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dati-mi si mie un semn care va duceti, care pe unde va intalniti. poate' reusesc sa ajung si eu cu nevasta-mea cu masina. motorul are numerele expirate...

 

tel 0721 29 36 32, Claudiu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Slujba lui Traian si a Elei va avea loc duminica 16 septembrie 2007 la Biserica Maicii Domnului de la ora 13.00. Inmormπntarea va avea loc la Cimitirul Adormirea Macii Domnului. Amandoua sunt de la Piata Giulesti mai sus. Sunteti asteptati cu drag, toti. Aveti acordul familiei.

 

Multumim din suflet pentru informatii. Dacii in we sunt la cateva sute bune de Bucuresti. O sa facem tot posibilul sa plecam duminica dimineata pentru a ajunge la inmormantare.

 

Este infiorator ce s-a intamplat. Pe de alta parte am inceput sa gandesc ca parasirea acestei lumi cu atatea necazuri si durere este de fapt trecerea la o alta lume buna. Un moment de mare tristete pentru cei ramasi, familie si prieteni si de mare bucurie pentru cei plecati. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

 

Nu cereti rezbunare, fiecare platim pentru faptele noastre voite sau nu. Am inteles ca camionagiul este de atunci in stare de soc iar medicii nu au reusit sa-l calmeze. Nu stiu cat de adevarata este informatia dar ganditzi-va de cate ori era sa faceti un accident din vina voastra sau chiar momente de neatentie. Inchipuitzi-va ca in traictoria motocicletei, masinii sau a oricarui vehicol pe care-l conduceati se gaseau niste copii. Eu nu pot sa arunc cu piatra pentru ca ma simt asa de vinovat si de norocos ca nu mi s-a intamplat o asa tragedie.

 

Sunt socat de cele intamplate si sunt cu sufletul alaturi de prieteni si de familie dar nu pot sa ma gandesc cu urala soarta camionagiului. Prefer sa fi murit decat sa fi fost in locul lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu vreau sa o dau in diverse, dar de cate ori s-a uitat un bou la voi si pe urma v-a luat fata? "las ca franeaza, ca doar nu o sa intre in mine" si asta si cu masina si cu motorul. sa ramana in stare de soc pana se duce draq. asta daca e cu adevarat afectat.

inca o data :)

RIP

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tragic si de neiertat. Trebuie facut ceva. Eu ma bag la orice actiune legala sau nu. Mai devreme m-au sunat prietenii. Stiau ca sunt plecat cu motorul si cu sotia. E groaznic sa ne sunam intre noi si sa ne numaram in fiecare seara. Sa vedem cati mai raspund la apel. Nu asa trebuie sa fie. Azi un destept mi-a iesit in fata din coloana din sens opus. L-am evitat la secunda. Idiotul avea viteza foarte mare. Nici sa il injur nu am mai avut timp. Am apucat sa respir usurat.

Sa facem ceva.

Idea cu mitingul spontan era foarte buna. Sa dormim in fata parlamentului poate se trezesc si cei care fac legile.

Problema in romania este ca nu avem timp de asemenea manifestari. Trebuie sa mancam si pentru asta trebuie sa muncim zi lumina.

Nu stiu unde vom ajunge. Ereau doar niste copii. Erau viitorul nostru.

Zeii sa aiba grija de sufletul lor.

 

 

sunt sora unui motociclist care a murit de curand din cauza neacordarii de prioritate. va rog faceti ceva, mergeti in fata parlamentului, miting, orice. cei ce dau peste voi, de obicei scapa cu suspendare. ma gandesc cu groza la momentele prin care trec familiile celor doi, si cu fieccare RIP citit pe forum retraiesc noaptea in care a murit fratele meu. Va rog faceti ceva. NU se poate ramane doar la un forum,doar la niste posturi bagate pe site. Trebuie schimbata legislatia si intr-adevar cei ce dau peste voi sa fie trasi la raspundere. NU e posibil asa ceva. Cred ca ati fi sustinuti de multi oameni din Romania, care chiar daca nu au motor, cunosc pe cineva care are, sau carora le-a murit cineva drag in accident de motor din cauza nerespectarii legilor. Va rog, faceti ceva!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DE LA 40 KM/H PUTEA SA OPREASCA IN 2 METRI, DAR SOSEAUA ERA UDA! CAT OR SA MAI STROPEASCA NENOROCITII ASTIA ASFALTUL?

PROPUN ASOCIATIEI MOTOCICLISTILOR, CLUBURILOR MOTO SI TUTUROR MOTOCICLISTILOR SA IA INITIATIVA IMPOTRIVA STROPIRII STRAZILOR!

 

Daca facem o solicitare semnata de 2000 de oameni impotriva stropirii strazilor, Primaria Capitalei va fi obligata sa o ia in considerare.

 

FRATILOR NU SE MAI POATE! EU VREAU SA MERG PE MOTOR SI PESTE 20 DE ANI! TREBUIE SA LUAM INITIATIVA!

 

Nu violenta este raspunsul. Nu linsajul criminalului aluia. Autorul moral al acestui accident este Primaria care stropeste strazile, marind distanta de franare, fiindca apa aia se amesteca cu praful de pe drum si raketa devine sanie.

 

Au strans si cei din comunitatea biciclistilor foarte multe semnaturi si nu au rezolvat nimic. Daca e necesar un numar mai mare de semnaturi o sa se bage si ei (si nu sunt putini). Intradevar si in opinia mea lipsa aderentei a fost factorul decisiv in acest accident.

 

Imi pare rau pentru cei doi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

incredibil...n-am cuvinte... :) e d cacao toata treaba...dak nu eram plecat cu belele ma anuntam la inmormantare si si la eventualul meeting.....e corect.. am exemple.. stiu ce e ala un accident de motor... am ridicat om de sub motor.. m-am murdarit p maini d sangele altuia spre binele sau..... si credeti-ma... e crunt sentimentu.............. am multe care imi vine sa le vars.. dar nu are rost p forum...

 

:lol: Odihneasca-se in pace ! ;) ... :) .... si ...fratilor.. repet si eu ce au spus ceilalti... e total corect... nu mai lasati bestii p mainile "copiilor"...si "copii" aveti grija pe ce animale va urcati... k despre ceilalti retardati din trafic.. nu am cuvinte.. lucrurile is evidente.... si vad k nimic nu s face... se zice asta e. .si se trece mai departe... pai nu frate... blestemati cei asemeni camionagiului... sa nu mai inchida ochi toata viata lor.... le doresc sa le ramana in priviri durerea parintilor ce-si pierd copii in asemenea dezastre... si sa ii bantuie toata viata lor.. la fiecare pas.. la fiecare secunda... inaginea victimelor si sentimentul de vinovatie...........

 

Doamne fereste-i p toti d asa ceva.....

 

cat in rest.. fratilor aveti grija d voi... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va dati seama ca o s-o bage p'aia cu ...condusul preventiv si evitarea oricarui pericol...adik sa mergi cu 15 la ora...

Ideea e ca nu numai noi ii injuram pe "stropijnitze" ci si conducatorii auto ... cum sa scoti tu frumusete de masina de la spalat unde-ai bagat mana-n buzunar dupa fo 30-50 (chiar si mai mult daca dai si-un polish) RON , ca pan la coltu strazii sa fie picatele....asta-i de OPC !!...pan se va trezi un baiat destept sa le arda o instanta mica si sa castige procesu...gen procesele alea in care dau vina pe servetele de la Mcdonald ca de la brobonele s-a iritat la bot si castiga vreo 5 mil de oiro...:)

 

Da pan acolo....Sa-i ierte Dumnezeu pe bietii copii si sa ne fereasca si pe noi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Slujba lui Traian si a Elei va avea loc duminica 16 septembrie 2007 la Biserica Maicii Domnului de la ora 13.00. Inmormπntarea va avea loc la Cimitirul Adormirea Macii Domnului. Amandoua sunt de la Piata Giulesti mai sus. Sunteti asteptati cu drag, toti. Aveti acordul familiei.

 

Va pot ajuta cu doua microbuze identice pentru transportul sicriilor de acasa - biserica - cimitir.

Sau ptr Transportul coroanelor, persoane...

NU VA COSTA NIMIC.

 

Florin (Chelie)

TEl; 0722121582 0746056009

post-6221-1189782600_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

probabil aia la ProTv s-au uitat la blestemele de pe propriul forum, ca au revenit cu stirea prezentata dracului mai uman. Oricum, cand aud expresia "daca soferul va fi gasit vinovat..." ma ia capul.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...