Sari la conținut

La ski cu motorul


Axa cu Scame
 Share

Postări Recomandate

Weekendul asta am facut-o lata :D sa incepem cu inceputul...

 

Zilele tercute m-a zgandarit Cata_M cu ideea unei plimbari la munte...asa ca m-am pus cu indarjire pe Guzu si am montat ghidonul nou, comenzile etc, reglat motorul si sambata dupamiaza eram gata de drum, cu ajutorul baietilor care m-au incurajat febril cu "Haide ba odata ca ne prinde noaptea si ne ingheata ****" :smoke: .

Asadar dupa un DN1 uscat am ajuns in Sinaia la caderea serii,in formatia Cata_M, Roger, Andrei "Garcea" si subsemnatul. Acolo am facut o pauza sa ne intalnim cu Ghost la un ceai cald B) , si el venit cu Ducati-ul :huh: Bineintles ca toata lumea se uita la noi "ca la furaje" pe drum, nu le venea sa-si creada ochilor, 4 nebuni fluturand sustinut la 100-110 kmh pe "racoarea"aia :moto: De fapt a fost relativ caldut, bineinteles echipati full,in cazul meu piele din cap pana in picioare,cu izmene matlasate si tot ce trebuie, cagula,manusi groase etc.De la Sinaia pana in Azuga a fost ceva mai problematic, soseaua fiind cam uda si nu departe de punctul de inghet, mai ales ca se lasase noaptea :huh: In schimb motorul mi-a mers ireprosabil, totul perfect desi e primul drum dupa ceva vreme de pauza :huh:

 

In Azuga a inceput adevarata distractie, imediat ce am parasit DN-ul, in favoarea drumului spre partie, inghetat bocna si cu zapada, sleauri de gheata si tot ce vrei.A fost un adevarat festin de patinaj artistic, cu Roger castigator al medaliei de aur :D A trebuit sa mergem cu picioarle tarsite pe jos,pt a corecta derapajul permanent al rotii spate, care ar fi vrut oriunde numai inainte nu :).Am parcat regulamentar in dreptul pietei intr-un namete si odata ajunsi la prietenii nostri din partea locului am bagat o slana cu ceapa udata cu shot-uri de votca pentru a ne reveni oleaca de pe drum.Ulterior a aparut si Adolphino cu conserva :huh: si am tras o nocturna pe partie, la umbra unui bidon de vin rosu pentru restabilirea circulatiei :P .A doua zi baietii au plecat la plimbare spre Poiana Bv iar eu am preferat cateva partii pe Azuga, cu ajutorul lui Hasu' pt echipament :nono:

 

Una peste alta, a fost un weekend superb, iar senzatia pe care o ai cand te dai jos de pe schiuri si urci pe motor, inegalabila :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dementziaaaal.

Imi aduc aminte ca am mers shi eu pe zapada cu un BMW 650 (gen militzie) ... eram pasager ... an mers cu 20km/h ... dar aveam racire "pe lichid" ... sfaraia zapada pe cilindri.

 

Sper ca nu m-am interpus cu pozele lu' cata. Daca da, scuze. :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper ca nu m-am interpus cu pozele lu' cata. Daca da, scuze. :blink:

no problem :P am facut o pauza.asadar trebuia sa ducem fiarele la destinatie.nu puteam sa le lasam in DN.si iata ca n-a fost imposibil B)

post-13-1105371678_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

io v-am văzut, io v-am văzut  :blink:  :P  B)

veneam de la Buşteni şi mă duceam la Pârâul Rece!

...cred ca ne-au vazut si mai multi la intoarcere cand se circula bara la bara cu 5 km/h din Predeal si pana la Sinaia :huh:

sa revin...am facut si o liniutza mica.invingator a iesit de fiecare data Adolphino.doar are motor mai puternic, nu? :nono:

post-13-1105372881_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...