Sari la conținut

Închirieri, căutări, oferte de garaje


zombi
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 7 months later...

Salut! Vreau sa stiu daca e cineva interesat sa participe la o co-inchiriere a unui garaj din Dristor(sa fim 2-3,hai si 4) pentru gararea motocicletelor sa nu mai te trezesti dimineata cu ea zgariata sau alte alea!

Pretul e in jur de 35 de euroi pentru garaj, urmand astfel sa impartim chiria!

Daca are cineva un loc in garaj in zona Dristor metrou si poate inchiria spatiu pentru parcarea motocicletei, cu atat mai bine!

Tel 0723565973!

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

E cineva care stie de vreun garaj, o jumate de garaj, o curte, orice in zona Militari-Apusului ?

Daca s-ar putea sa nu ma rupa la bani, ar fi perfect :(

Acu' vreo saptamana am gasit lacatu' taiat la ea :ph34r: si o tineam in fata balconului... stau si la parter. Bine ca n-au luat-o....

Da' nici nu mai am chef sa mai risc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • 3 weeks later...

Ei... Tocmai mi-am dus calul in grajd...

Locatzie - Parcaj subteran Obor (se intra in pasaj, dar la un moment dat faci dreapta). Sunt practic doua parcaje subterane, cate unul pe fiecare sens.

Se asigura paza 24 de ore din 24 (motoarele sunt chiar langa "coliba paznicului", garajul e incalzit ca lumea, curat, ce sa mai... e perfect).

Tarif : 16.66 $ (o treime din pretzul pentru o masina - 50$), deci cam 500 de mii.

Daca duci motorul la hibernare (nu il mai scotzi de acolo o luna), atat platesti, 500 de mii. Daca vrei sa il mai scotzi din cand in cand, oricand, la orice ora, mai dai 150 de mii garantzie si iti da o cartela magnetica (iti da cei 150 de mii inapoi cand le dai cartela inapoi).

 

Mai e urmatorul mecanism : Inchiriezi loc de parcare pentru o masina (50$) si faci "switch" cu motocicleta - vii cu masina, lasi masina, iei motorul, te plimbi, aduci motorul, iei masina si te duci acasa.

 

Cam asta ar fi prezentarea, mie mi-au facut o impresie foarte buna, sunt mai mult decat decentzi cu pretzul asta, seful de acolo e de treaba (zicea ca baiatul lui da astazi examen de permis, deci e moto-friendly).

 

A... si inca o chestie - daca "aduci un prieten", se mai reduce tariful. Deci daca ziceti ca ati aflat de parcajul asta de la "baiatul de pe internet care a adus gilera la parcaj", imi mai scadetzi si mie factura pentru luna urmatoare :cheers: . Promit ca eventuala economie sa o convertesc in bere la etrusco.

 

Bafta !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acelasi lucru este valabil si pentru parcarea de la Universitate (de sub Intercontinental): 450.000 lei pe luna (in care ti se da si o spalare interior-exterior gratuit - pe care o puteti folosi la auto...).

Este SUPER SIGUR, deoarece contractul care se incheie cu Dalli are prevazuta asigurarea platii daunelor la auto/moto parcate acolo pentru furt si pagube diverse (zgariat, rupt oglinzi etc).

Eu am motorul parcat seara de seara acolo de 1 an jumate si nu am avut niciodata probleme.

 

PS: Iarna, cand erau nametii de 2 metrii afara, eu ma plimbam cu moto intre cele doua etaje ale parcarii, ZILNIC ! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu exista niciodata sigurantza 100%.

Dar puse cap la cap probabilitatile (frecventza furturilor moto in bucuresti) si conditiile (motoarele sunt chiar langa cusca paznicului, sta cu ochii pe ele 24 de ore din 24), eu zic ca e solutzia optima. Oricum, eu unul nu am alternativa si fatza de preturile vehiculate pe aici mi s-a parut super ieftin si bun.

 

Cel mai bun antifurt ramane asigurarea. Cred ca o sa ma duc cu propunerea asta pe la toate societatile de asigurari - sa imi ofere un contract "custom" cu asigurare numai pentru furt, nu ma intereseaza asigurarea de accidente, deci "o juma de casco".

 

@Soso, ce zici, se poate negocia cu un director de agentie de asigurari ceva de genul asta ? (Cu o prima de asigurare mai mica decat cea de full-casco)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vreau sa fiu rautacios dar am si eu o mica intrebare: in pasaj la obor se ocupa cineva de operatziile de intretzine a motoretei pe perioda de iarna(ex. baterie,benzina ,ulei...)??

Da. Tu singur......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Salut,

caut si eu un garaj prin zona drumul taberei (pe langa parc), dar nu gasesc decat la 60 euro / luna. Are cineva un garaj mai ieftin prin zona mentionata (eventual inca un motociclist cu care sa impart chiria de 60 in 2) ?

Varianta cu tinutul in fata blocului si ancorat cu un lant gros e chiar asa de proasta ? Parca nu as vrea sa mi-l sperie dupa 2 nopti.

 

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...