Sari la conținut

Detinatori de Kawasaki ZZR1400


freak
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 544
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ok,sa inteleg ca tu esti in Anglia, eu intrebam baietii de la noi, au facut dealer-ii inspectia asta de cadru, au zis ca exista acest recall pe plan international?

 

Ca din ce stiu eu la noi nu se intampla chestiile astea. Si fiind o chestiune de siguranta eu zic ca nu e de joaca. Mai ales la fortele si vitezele de care e capabila motocicleta asta. :D

 

Io cand v-am zis nu ati vrut sa auziti,nah ca e adevarat...FOARTE URAT! Daca nu schimba cadrul cu unul de 2008 fara probleme desi momentan sunt fan Kawa nu o sa-mi mai iau Kawa niciodata! :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa nu judecam intreaga masinarie, care este o uzina extraordinara, din cauza unui cadru phutat, chestie remediata la ultimul model. Recall-uri s-au intamplat si pe la alte case, cel putin la fel de mari. Bine ca se face, si nu te lasa sa iti frangi gatul si nici macar sa stii de ce. Pe de alta parte, eu nu am auzit de un accident cu zzr 1400 din aceasta cauza, si am cautat la greu pe net.

Editat de Carturaru'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sal si p..llllm am si eu o faza si mai tare :D al meu e nou model 2007 cumparat in feb 2008 in fine are 6500 de km acum si .....mmmmt masii s-a stricat numai porneste numai face nimik se aude doar tacanitul de la releul de pornire.....am mers cu ea zi de zi chiar si ieri am mers vreo 2 ore prin oras continuu dupa diferite treburi si seara dupa vreo 6 ore am vrut sa plec cu ea si canci ...numai porneste ....nu am lasat faruri aprinse , nu am alarma(deh UM o vinde cu 10 mil) nu cred ca am scurturi ca deh e noua nush ce are.......a crapat bateria a crapat sau releul de incarcare sau din cauza ca nu am ajuns inca la revizia de 6000 de km pentru ca nu am avut timp.Ma gandesc ca are un gen de oprire si urgentare de dus in service pentru revizie sau ca mi-am luat teapa.In fine ma apuc de cautat pe net ca poate nu sunt singurul din lume care a patit asa ceva.Sal si o seara frumoasa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut!

cum spuneam pe undeva mai sus am si eu un zx14 fabricat in 2006, adica din primele aparute! fara modestie cred ca l-am avut pe primul de pe la noi. dar nu asta conteaza!

zilele trecute a inceput sa imi faca figuri si sa intrerupa in mers. facea ca dacia lu tata aia pe care am invatat eu sa conduc. si facea din ce in ce mai rau. la inceput o data pe zi, mai apoi s-a agravat astfel incat intr-o zi am fost nevoit sa imi anulez ce aveam de facut si sa merg la united motors. surpriza!!! ma suna seful de service si imi spune ca: A RUGINIT REZERVORUL!!!!!!!!!!!!! s-a strans rugina pe fundul lui, a tras-o in pompa si iata defectiunea. in doi ani i-a ruginit rezervorul. nu stiu nimic inca de faza cu fisurile la cadru, dar nici nu cred ca am de unde sa aflu pentru ca nu ii cred in stare pe cei de la service sa descopere asa ceva. partea mai tare acum vine: kawasaki europe nu vrea sa imi ia in considerare garantia iar cei din america de unde am cumparat-o nu raspund la email. deocamdata e la ei si sta. sa vedem pana cand, dar nu cred ca mai apuc vara asta sa ma dau cu ea.

acum pentru dark_evil: si mie mi-a facut la fel. e bateria!! e baterie cu gel si cade brusc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru ca am vrut sa scrie pe el zx14 si l-am luat mai ieftin acum trag. nici europa nici america nu vor sa recunoasca garantia!

bateria mea a tinut doi ani nu unu! adica tot un (cuvant urat)!

z

Si eu am avut aceiasi problema cu bateria dar acuma asta este o picatura in ocean pe langa alte defecte pe care le are trompeta asta

Am refuzat sa iau motorul de la dealer si cred ca o sa contactez un avocat in domeniu...poate reusesc sa recuperez ceva...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M A R E P R O B L E M A , SE PARE CA AU GASIT CADRUL FISURAT SI SE PARE CA NU SUNT SINGURUL

CEI DE LA KAWASAKI AU SPUS SA STAU LINISTIT CA SUNTEM CAM 27% IN ACEASTA SITUATIE SI NU SE POATE CA SA NU NE DASPAGUBEASCA, EU SPER SA REUSESC SA RECUPEREZ MACAR O PARTE DIN BANI,NU AS VREA ALTA NOUA PT.CA NU CRED CA MAI POT SA ALERG CU NICI UN ZZR1400 "STAI LINISTIT CA DACA MERGI INCET TOTUL ESTE OK" CUM POTI SPUNE ASA CEVA? :D NU AM DAT TOTI BANII MEI PE CEVA CU CARE "SA MERG INCET"

SPER SA NE STRANGEM FORTELE SI SA REUSIM SA NE LUAM BANII INAPOI PE "CAZANELE"LA CARE AFISAJUL DIN BORD ORICUM SEAMANA CU CEASURILE ALE CHINEZESTI ALB/NEGRU IAR OGLINZILE SUNT CA STEAGURILE AMERICII (NU SE PLIAZA NICI CU CIOCANUL)

NU VREAU SA CRED CA AM MANCAT CAPSUNI CU PAINE 2 ANI PT. UN CAZAN CARE SE RUPE IN DOUA SI SINGURA SOLUTIE IN AFARA DE SUDURA (CARE NU ESTE DE JOACA TINAND CONT DE VIBRATIILE CARE SUNT LA VITEZE F MARI) AR FI SA MERG INCET. CE????????????? :D :D :D :D :blbl: SCRIE IDIOT PE FATA MEA?ORI POATE DA DACA AM CREZUT CA, KAWASAKI ESTE UN NUME SI NU O GAURA DE poponeata PE CARE O TRAG TOTI!

ASTEPT DE LA VOI NU COMPASIUNE ,CI SA DEMONSTRAM CA NU SUNTEM LASI, SI EGOISTI,SA INCERCAM SA FACEM CEVA,SA REUSIM SA NE ADUNAM FORTELE SI SA PROTESTAM ,SA SPERAM CA CEI CARE SUNT IN MASURA INCEP SA IA NISTE DECIZII SI IN FAVOAREA NOASTRA ,ASTEPT CEVA ACTIUNE (CRED CA MA FAC MANGA IN SEARA ASTA) :huh: :eek: :eek: :D :D :D :D :D

 

salut! cei de la kawasaki de unde? cei de aici de la united motors?

 

 

asta e motoreta mea pe care o vand:

post-14603-1221139905_thumb.jpg

post-14603-1221139923_thumb.jpg

post-14603-1221139943_thumb.jpg

post-14603-1221139956_thumb.jpg

post-14603-1221139983_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

nici nu vreau sa ma gandesc cum alearga motoreta aia.... si, by the way Tytus, felicitari pentru noua achizitie, acum e inca un zzr 1400 '08 pe strazile Bucurestiului :goodposting:

Editat de Carturaru'
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

io pana una alta mi-am cumparat o macheta maisto cu zx14r rosu

:D

e bine si atat

ce coincidentza shi eu :)

dar pacat ca nu are oglinzile am vazut ca macheta cu zx12 le are shi cred ca am sa las fara :)

 

zx14 rulezzzz

Editat de freak
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

bre, mai e vreun detinator de ZZR 1400 care merge pe cancerul asta? Eu, avand in vedere ca masina o arde prin service-uri, m-am vazut silit de situatie sa ies cu scula pe zero grade, pe 2 grade cu ploaie mocaneasca, cu slobozeala de rigoare de pe jos si nesimtirea automobilistilor care desi te vad ca dardai ca un poponeata in frig, nu te-ar lasa sa te bagi nici de-ai dreaq... concluzii: caldura aia pe care o degaja animalul, si care ne incurca asa grav vara, e aproape insesizabila, chiar si la statul pe loc. Acuma imi doresc sa imi sufle aer de 80 de grade si cucu, abia se simte :D Cu niste cauciucuri decente, altele decat jegurile alea de BT014, motoreta sta superb pe sosea, si pe udatura, si pe frig, si pe ciment inghetat bocna. Recomand geaca de schi cu guler inalt, noseguard si chinguard la casca si, mai ales, undergloves din neopren sau orice altceva pe sub manushile racing. Eu nu ajung de 1 saptamana sa imi cumpar si paralizez de frig cu mainile pe ghidon. A, si neaparat izmene pe sub blugi si cizme in pcioare, ca s-a dus dreaq vremea adidashilor. Sunt curios sa vad cum merge motoreta pe la un -10, dar sa fie uscat pe jos....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate a trebuit sa l bag la iernat imi este teama sa nu se crape cadrul de la frig ;) JOKE ... a fost doar un scurt apropo la unii care viseaza sa fie ' FERICIT ' -ul detzinator al unui zx14 shi din complexitate se baga precum chilotzii aici pe topic :wave: .

am cumparat niste manere incalzite pt Zx , am vreo luna shi.. de cand tot zic ca le montez deocamdata nu e asa de frig aici . Desigur cum se lasa mai rece trebuiesc montate pana atunci merge shi fara ,iarna trecuta am rezistat fara .Multa bafta la detzinatorii reali de ZX14 shi asphalt uscat ;)

Editat de freak
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate a trebuit sa l bag la iernat imi este teama sa nu se crape cadrul de la frig :D JOKE ... a fost doar un scurt apropo la unii care viseaza sa fie ' FERICIT ' -ul detzinator al unui zx14 shi din complexitate se baga precum chilotzii aici pe topic ;) .

am cumparat niste manere incalzite pt Zx , am vreo luna shi.. de cand tot zic ca le montez deocamdata nu e asa de frig aici . Desigur cum se lasa mai rece trebuiesc montate pana atunci merge shi fara ,iarna trecuta am rezistat fara .Multa bafta la detzinatorii reali de ZX14 shi asphalt uscat :wave:

 

Cat au costat manerele?.. vreau si eu o pereche.....daca se poate ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...