pink_eagle Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Ce sa faci domne cu democratia. Ai putere (defapt prostie in cap) ,lingi putin in poponeata un admin care e cat se poate de impartial si gata domne . Cont blocat. De parca adevarul ar fi o jignire. Mesaj completat Ce sa faci domne cu democratia. Ai putere (defapt prostie in cap) ,lingi putin in poponeata un admin care e cat se poate de impartial si gata domne . Cont blocat. De parca adevarul ar fi o jignire. Asa-i trebuie la Zurbau ala. Cine-i ,,El'' sa spuna adevarul despre noi , cei insemnati. I-am aratat eu cat de jmecher pot sa fiu. Caut un prieten dar nu gasesc. Toti baietii sa apeleze la mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumitrasrazvan Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Ce sa faci domne cu democratia. Ai putere (defapt prostie in cap) ,lingi putin in poponeata un admin care e cat se poate de impartial si gata domne . Cont blocat. De parca adevarul ar fi o jignire. Asa-i trebuie la Zurbau ala. Cine-i ,,El'' sa spuna adevarul despre noi , cei insemnati. I-am aratat eu cat de jmecher pot sa fiu. Caut un prieten dar nu gasesc. Toti baietii sa apeleze la mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink_eagle Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) Va rog nu mai deranjati . Imi fac somnul de frumusete. Adminule, adminule, Hai te rog si stergele conturile la cei care nu ma lasa in pace. Am treaba. Sunt cu steroidu in vena. Edited December 3, 2010 by pink_eagle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucu' Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Epicus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Va rog nu mai deranjati . Imi fac somnul de frumusete. Adminule, adminule, Hai te rog si stergele conturile la cei care nu ma lasa in pace. Am treaba. Sunt cu steroidu in vena. Pinkule care esti, cind vorbesti cu stapinul tau atotputernicul si omniscientul admin care este, spune-i sa-mi stearga si mie contu' . Luc_zxr , evident:D. Mersi anticipat. Ii dau si motive, am conturi clona, mi se rupe de comunitate, etcetera. Deci repet, ca stiu ca nu am de-a face cu oameni cu un intelect debordant. Contul este Luc_zxr, si asta clona de pe care postez. DELETE cica ii zice pe engleza butonului ala . P.S. George si Vlad, respecte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucu' Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Pinkule care esti, cind vorbesti cu stapinul tau atotputernicul si omniscientul admin care este, spune-i sa-mi stearga si mie contu' . Luc_zxr , evident:D. Mersi anticipat. Ii dau si motive, am conturi clona, mi se rupe de comunitate, etcetera. Deci repet, ca stiu ca nu am de-a face cu oameni cu un intelect debordant. Contul este Luc_zxr, si asta clona de pe care postez. DELETE cica ii zice pe engleza butonului ala . P.S. George si Vlad, respecte! luci cioa ps: ai grija poate ti sterge si contul de World of Warcraft ce te fai dupa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink_eagle Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Pinkule care esti, cind vorbesti cu stapinul tau atotputernicul si omniscientul admin care este, spune-i sa-mi stearga si mie contu' . Luc_zxr , evident:D. Mersi anticipat. Ii dau si motive, am conturi clona, mi se rupe de comunitate, etcetera. Deci repet, ca stiu ca nu am de-a face cu oameni cu un intelect debordant. Contul este Luc_zxr, si asta clona de pe care postez. DELETE cica ii zice pe engleza butonului ala . P.S. George si Vlad, respecte! In imensa-mi Luminatate fiule am sa vad daca pot interveni mai sus si pentru tine. Aici sunt treburi serioase de discutat , care se discuta doar dupa 3-4 beri ... aaa... sau pahare de laturi cu Naposim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Epicus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 luci cioa ps: ai grija poate ti sterge si contul de World of Warcraft ce te fai dupa? Sa traieste domnu Bucuresteanu . Te rog sa nu compari treburi epice, chiar legendare as spune(aici ma refer la contul meu de WoW, of course), cu un cont de pe mizeria asta de forum . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucu' Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 In imensa-mi Luminatate fiule am sa vad daca pot interveni mai sus si pentru tine. Aici sunt treburi serioase de discutat , care se discuta doar dupa 3-4 beri ... aaa... sau pahare de laturi cu Naposim. Mesaj completat In imensa-mi Luminatate fiule am sa vad daca pot interveni mai sus si pentru tine. Aici sunt treburi serioase de discutat , care se discuta doar dupa 3-4 beri ... aaa... sau pahare de laturi cu Naposim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Epicus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 In imensa-mi Luminatate fiule am sa vad daca pot interveni mai sus si pentru tine. Aici sunt treburi serioase de discutat , care se discuta doar dupa 3-4 beri ... aaa... sau pahare de laturi cu Naposim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleck Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Ce sa faci domne cu democratia. Ai putere (defapt prostie in cap) ,lingi putin in poponeata un admin care e cat se poate de impartial si gata domne . Cont blocat. De parca adevarul ar fi o jignire. Asa-i trebuie la Zurbau ala. Cine-i ,,El'' sa spuna adevarul despre noi , cei insemnati. I-am aratat eu cat de jmecher pot sa fiu. Caut un prieten dar nu gasesc. Toti baietii sa apeleze la mine. Asta e epica! Ar trebui introdusa in analele... In anale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucu' Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pink_eagle Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Ia ,nu terfeliti voi topicul acesta la care eu tin atat de mult. Viteza la discutii despre orice. Zise ,,Inteleptul si dreptul '' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Epicus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) Nu mai posta mesaje compuse numa' din emoticoane, ca vine zdreanta aia de baiazid(ala care era pe post de femeie de servici amu's vreun an) si, citez, "lasa ca face el ordine" . Da' unde te crezi? Ia putina decenta te rog. Ce-i aci? Chat? Parca vad ca se transforma in videochat imediat . Edited December 3, 2010 by Epicus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleck Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Cred ca ne luam ban iarasi! Vom avea mai multa treaba dupa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucu' Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Nu mai posta mesaje compuse numa' din emoticoane, ca vine zdreanta aia de baiazid(ala care era pe post de femeie de servici amu's vreun an) si, citez, "lasa ca face el ordine" . Da' unde te crezi? Ia putina decenta te rog. Ce-i aci? Chat? Parca vad ca se transforma in videochat imediat . lasa sa aibe ce sterge, sa nu se plictiseasca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Epicus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Cred ca ne luam ban iarasi! Vom avea mai multa treaba dupa... Tu ca tu, ce sa spun eu. Luni noaptea se lanseza expansionu' . Cind naiba o sa am timp sa mai cobor anateme asupra vulgului, nu stiu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleck Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Tu ca tu, ce sa spun eu. Luni noaptea se lanseza expansionu' . Cind naiba o sa am timp sa mai cobor anateme asupra vulgului, nu stiu. Lasa mah, ANALizam si vom vedea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucu' Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Tu ca tu, ce sa spun eu. Luni noaptea se lanseza expansionu' . Cind naiba o sa am timp sa mai cobor anateme asupra vulgului, nu stiu. nu vineri? aa eu credeam ca azi de aia am intrat la topicul asta aaaa ma mut la discutii pa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Epicus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Vinsieu.ro acolo. Pa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleck Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Vinsieu.ro acolo. Pa! Nu era .com? Sau .biz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Epicus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Nu era .com? Sau .biz? Nu ma. .ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleck Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Nu ma. .ro Sigur mah? Ca mie nu-mi merge. Zice ceva de poarta. Cred c-a gresit nr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Epicus Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 (edited) Ai fo' blastamat p'acolo si te-o dat afara ) . PLm, stai ca-ti bag link sa dai click. Facem si reclama ce plm, daca e circ circ sa fie. Si asa situ asta nu e util pt altceva . http://www.vinsieu.ro/ Edited December 3, 2010 by Epicus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleck Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Ai fo' blastamat p'acolo si te-o dat afara ) . PLm, stai ca-ti bag link sa dai click. Facem si reclama ce plm, daca e circ circ sa fie. Si asa situ asta nu e util pt altceva . http://www.vinsieu.ro/ Plm, inseamna ca io am gresit poarta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts