rockk Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 (edited) eh asta e, eu nu s baiat bun oricum eu is din ala de pe cealalta mana:laugh: in fine, se pare ca la noi intruniri de moto se tin cand e un accident si se formeaza un cerc in jur, bine nteles prima intrebare pe care o auzi cand te ridici e "cat a costat motoru`" , nu daca esti bine sau nu...oradea... ps: urasc forumul asta/cum functioneaza. Edited August 7, 2011 by rockk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainSlow Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 Ii numeri pe degetele de la o mana Esti sigura? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tud0r Posted August 7, 2011 Share Posted August 7, 2011 se pare ca asa bine cunosti comunitatea moto din oradea ca ma mir de ce mai piersi vremea intreband pe forumul asta pe care`l urasti asa tare pe unde se tin intalniri, cine si cum iese la plimbare, etc. salut motociclistilor din oradea(bihor) sper sa ne intalnim la mai multe intruniri moto-----LIVE TO RIDE sanatate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
art Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 eh asta e, eu nu s baiat bun oricum eu is din ala de pe cealalta mana:laugh: in fine, se pare ca la noi intruniri de moto se tin cand e un accident si se formeaza un cerc in jur, bine nteles prima intrebare pe care o auzi cand te ridici e "cat a costat motoru`" , nu daca esti bine sau nu...oradea... ps: urasc forumul asta/cum functioneaza. Noi mergem la plimbari.....mergem si pe la pista.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
queen Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 Esti sigura? mai sigura de atat nu am fost niciodata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balicu Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 eu mai bine ma plimb pe forum ...cu toate ca si aici era sa fac accident Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainSlow Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 (edited) mai sigura de atat nu am fost niciodata O varsta atat de frajeda si totusi cata experienta de viata...Acuma chestia asta cu baietii buni este relativa,buni la ce?!Explica-mi si tu fata mea,ca i-o is mai de la coada vacii din varf de deal,ce inseamna baieti buni in peisajul moto bihorean?! Edited August 8, 2011 by alex-r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tud0r Posted August 8, 2011 Share Posted August 8, 2011 ...ca i-o is mai de la coada vacii din varf de deal... se simtea dupe miros si dupa mushtele din jur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
"ice" Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Noi mergem la plimbari.....mergem si pe la pista.... salut Art , vreau si eu pe pista ,n-am mai fost, dar am nevoie de instructaj de la cei cu experienta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockk Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 (edited) am venit din anglia de curand, si am crezut ca poate macar motociclistii de aici impartasesc acelasi spirit, vad ca m am inselat. cat despre faptul ca urasc felul in care forumul asta functioneaza, da il urasc, cum orice fiinta cu un minim de inteligenta l -ar uri, fiind o adevarata bataie de cap sa vezi toate raspunsurile la topic, trebuind sa dai click in parte pe reply urile fiecarui utilizator, da, mi se pare o cretinintate de proportii biblice. eh, cui pasa, distractie placuta, bb. Edited August 9, 2011 by rockk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
"ice" Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 se simtea dupe miros si dupa mushtele din jur salut baietii/fetele hai sa ne intalnim la un brifcor ,si baietii buni sa ne dam pe motoare am venit din anglia de curand, si am crezut ca poate macar motociclistii de aici impartasesc acelasi spirit, vad ca m am inselat. cat despre faptul ca urasc felul in care forumul asta functioneaza, da il urasc, cum orice fiinta cu un minim de inteligenta l -ar uri, fiind o adevarata bataie de cap sa vezi toate raspunsurile la topic, trebuind sa dai click in parte pe reply urile fiecarui utilizator, da, mi se pare o cretinintate de proportii biblice. eh, cui pasa, distractie placuta, bb. Salut Rockk, vad ca si tu esti matinal,te-am vazut in oras dar mai ales te-am auzit, ne vedem in trafic si poate la o limonada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BMW RIDER Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 sa vezi toate raspunsurile la topic, trebuind sa dai click in parte pe reply urile fiecarui utilizator, da, mi se pare o cretinintate de proportii biblice. eh, cui pasa, distractie placuta, bb. Salut, vezi ca despre ce vorbesti tu e o problema de setare. Am patit si eu asa. Intreaba pe un moderator sau de administrator cum sa faci setarile sa vezi toate replyurile fara sa trebuieasca sa dai clic pe fiecare in parte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainSlow Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 ...si baietii buni sa ne dam pe motoare Iar cei rai "ne vom da" pe biciclete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
art Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Iar cei rai "ne vom da" pe biciclete Cei rai se dau la o parte!!! salut Art , vreau si eu pe pista ,n-am mai fost, dar am nevoie de instructaj de la cei cu experienta Pai se poate......acuma o sa fie luna asta o iesire.....nici eu nu sunt 100% ca mai incap dar vedem...tinem legatura si ii ok...oricum daca este mai multe costurile sunt mai mici....mergem pe saracie man ca-i criza!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainSlow Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Cei rai se dau la o parte!!! A,scuze...in cazul asta ma mut cu tot cu motor in alt judet,cred ca a fi Arad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
art Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 A,scuze...in cazul asta ma mut cu tot cu motor in alt judet,cred ca a fi Arad! Sa ne scrii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainSlow Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Sa ne scrii Va scrie primejdia,va descurcati voi pe forum si fara mine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
art Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Va scrie primejdia,va descurcati voi pe forum si fara mine eh lasa man ca sigur se gaseste cineva care sa planga dupa tine....eu am sa o fac in secret sa nu vada lumea ca am si o latura sensibila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainSlow Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 eh lasa man ca sigur se gaseste cineva care sa planga dupa tine....eu am sa o fac in secret sa nu vada lumea ca am si o latura sensibila Ce duios,ai putea organiza o petrecere de adio in cinstea mea,vinerea asta la megaintalnirea lu' peste prajit.Nu-ti fa probleme pt. costuri,platesc eu totul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MirceaRM Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Cei rai se dau la o parte!!! Ma retrag si eu de la megaintalniri Chiar daca nu pot zice ca am fost foarte activ Succesuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
queen Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 O varsta atat de frajeda si totusi cata experienta de viata...Acuma chestia asta cu baietii buni este relativa,buni la ce?!Explica-mi si tu fata mea,ca i-o is mai de la coada vacii din varf de deal,ce inseamna baieti buni in peisajul moto bihorean?! Sincer, mi-e cam lene sa iti dau tie explicatii ce si cum . Eu zic ca stii si tu foarte bine despre ce vorbesc si la ce ma refer . Zi ca nu e asa? Putini baieti buni, calumea. . .si da ii numeri pe degetele de la o mana, restu. . . GĂÂŞTE. . . ! :crack: p.s: si eu ma retrag de la intalniri, prea multi "oameni" mandri pe acolo Ceao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainSlow Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 ... restu. . . GĂÂŞTE. . . ! :crack: Hmm...ce ciudat,tocmai tu ne vorbesti pe aici despre GASTE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
queen Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Scuzele mele. . . papagali colorati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainSlow Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 ... Putini baieti buni, calumea. . .si da ii numeri pe degetele de la o mana, restu. . . Presupun ca stii sa numeri si ca ai memorie destul de buna...Eu presupun ca jumate de comunitate e calumea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
art Posted August 9, 2011 Share Posted August 9, 2011 Staaaaaaaaaaaaaaaaaati.tocmai acuma cand as fi mers si eu pana colo sa vad ce si cum sa mai stau la o vorba.........oricum purdi plateste tot.......adica mancare si un colau.....tocmai acuma va mananca pe toti/?nah faina oameni sunteti si voi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts