Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Anul 0, ziua 3 D.E. (Dupa Electrica)

 

'Neata baieti,

 

Azi incercam sa incheiem grosier partea electrica urmand ca de luni incolo sa-i dichism instalatia insa partea cu adevarat buna in toata povestea asta e ca daca totul merge struna ca ieri, azi s-ar putea sa-i aud glasciorul aleia mici...exista sanse mari insa nu garantez ca se va si-ntampla pentru ca pana la capat, dupa atatea si atatea luni de asteptare mai conteaza o zi, hai doua? Eu zic ca nu si m-am si-mpăcat cu gandul asta. Cu ce nu ma prea impac zilele astea este un "vibe" care-mi "zice" ca ceva mi-a scapat din vedere; ma roade incetisor si dureros la stomac ca nu stiu ce anume nu-i in regula...De cand cu electrica, daca tot am avut mainile libere, am luat-o de nenumarate ori la bani marunti, de la roata la roata, fara insa sa gasesc nimic care sa bata la ochi. Nada!... e ceva ce ma nelinisteste si asta nu-i cool deloc asa ca m-am decis sa actionez cu precautie cand va veni vorba de pornire. De fiecare data cand cel de-al saselea simt al meu intra in scena se dovedeste pana la capat c-a avut dreptate si cum deja mi-a aprins toate ledurile de pe "panou" chestia asta pur si simplu ma scoate din minti...Am sa-mi fac o cafea cremoasa si dulce, am sa-mi aprind mai multe tigari si asezat pe un taburet o sa ma tot holbez la motocicleta (precum George Clooney in "The man who stares at goats" ) pana-mi pica fisa ce anume nu-i in regula. Poate va functiona :)

Anyfuck, mobra clipeste din toate cele si asta ma incanta peste masura. Am avut dreptate sa-l astept pe electrician pentru ca se dovedeste a fi un mic geniu in meseria sa. Omuletul ala gandeste toata instalatia din mers si lucreaza atat de elegant si de relaxat incat nici n-ai zice ca e e o instalatie inventata ci ca o monteaza dupa schema din fabrica. Desigur ca face tot felul de gesturi dramatice, la fiecare legatura noua se tot intreaba in gura mare cum o veni asta, cum o veni ailalta insa in mai putin de zece secunde tot el isi da singur raspunsul si merge mai departe. E o placere sa-l vezi la lucru.

 

Pe mai tarziu. Asfalt uscat

Editat de EssadBey
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

'Buna ziua tuturor si un "La Multi Ani!" copilului din mine,

Electricianul m-a intrebat daca vreau sa faca un efort si sa incheie azi povestea, ma rog, doar temporar cat sa-ncerc sa pornesc tigaia insa l-am domolit spunandu-i ca nu sunt chiar atat de disperat... In cel mai rau caz electrica se termina marti seara... A renuntat la planul cu matisatul pe mai tarziu pentru ca s-a luat cu mainile de cap la vederea aprinderii mobrei asa ca s-a si-nfipt in firele alea si le-a aranjat frumusel, aproape ca de final, si zic "aproape" pentru ca si-a luat o masura de precautie pentru o eventuala situatie in care ar trebui sa revina asupra lor. Tipul stie ce face si face bine asa ca nu-mi ramane decat sa ma felicit pentru alegerea meseriasului. De acu inainte el e doctorul de familie.

post-70651-0-99672700-1370091176_thumb.jpg

post-70651-0-95357200-1370091181_thumb.jpg

post-70651-0-06267100-1370091187_thumb.jpg

 

Pe mai tarziu Fratilor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut, essadbey. ce ganduri ai cu piesele demontate de pe ea? m-ar interesa cateva repere si as vrea sa vad alte cateva. incerc sa reconditionez un cb 900 din '81, m-ar inspira unele chestii de la cb750 kz. pot sa-ti fac o vizita la garaj intr-o zi?

multumesc

Editat de big_bro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

@big_bro

 

Frate, in principiu m-am decis sa le evaluez starea in care se prezinta, sa le curat in detaliu si-n mare parte sa le vand pentru a mai diminua din costurile-racheta pe care deja le-am inregistrat cu proiectul asta. N-o sa scot cine stie ce insa ideea e sa scap de ele si sa mai recuperez ceva. In orice caz, tie o sa-ti fac un pret cinstit pentru piesele dorite insa e important sa stiu ce anume te-ar interesa pentru ca pe unele le am in vedere pentru urmatorul proiect, in special tot ce este legat de electrica...Ce te-ar interesa mai exact? Electrica, plasticaraie sau fier? Cat despre vizita la atelier, oricand esti bine venit insa anunta-ma cand ti-ai propus sa treci pentru ca nu-s chiar 24/7 pe acolo, asa, ca sa-mi fac programul si sa nu bati drumul degeaba.

 

Maine dimineata dau o fuga la posta ca sa-mi ridic (mai mult ca sigur) bateria venita din State. Exista sanse sa fi venit banda dublu adeziva 3M din Coreea, husele de Blackeberry sau cine stie ce alt răhățiș comandat acu dracu mai știe când că parcă au trecut ani de atunci, insa-mi place sa cred ca bateria este cea care ma asteapta cumintel la aia in depozit. Ar fi chiar elegant si poetic sa fie bateria pentru ca in cea de a doua parte a zilei o sa vina electricianul să-si "facă talentul" si sa-si continue "aroganțele" cu aprinderea si incărcarea instalatiei...

 

Sunt convins ca nu trebuia in mod neaparat sa pun si ghilimelele insa am devenit mai precaut cu postarile deoarece pe pagina si-au facut simtita prezenta niste profesori de Limba si Literatura Romana care pândesc ciuciuliți prin boscheti si care te amendeaza la cel mai mic derapaj literar...Am avut si eu parte de "minutele mele de aur", recunosc, insa sper că proiectul in sine este cel care da masura calitatii postarilor de aici si nu inerentele mele scapari in decor. Asta ca sa lamuresc un aspect care ma cam irita. Am nervii puși pe bigudiuri de la provocarile stupide carora a trebuit sa le fac fata in astea 8 luni de cand m-am apucat de Cafe-ul meu, situatii care in afara tarii mele mult iubite s-ar fi rezolvat in marea lor parte c-o lejeritate dezarmanta printr-un simplu clic pe net si c-o asteptare de o zi, maxim doua...La noi, insa, cum totul este o provocare crancena fiecare situatie in parte se lasa rezolvata, uneori si partial, doar cu mult efort financiar, cu asteptari de saptamani, in unele cazuri cu țepe usturătoare, cu ulceratii stomacale si tensiuni arteriale record, in combinații de trei luate cate doi asta ca sa stii c-ai terminat dracu' c-o grija, si inca n-am ispravit proiectul...Urmeaza RAR-ul si acolo o sa fie chiar interesant. In conditiile date fii coerent si pun'te pe creeatii demne de colectia Literatura Secolului XXI...Parlez vous francais?... Blow me!.

 

Mes amis, o seara cat mai placuta. Pe maine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anul 0, ziua 4 D.E. (Dupa Electrica)

 

Aprinderea e aproape gata. A mai ramas sa refaca "incarcarea" si sa-nlocuiasca niste matisari termorezistente de pe la alternator, delcou, electromotor etc, piese pe care n-avea rost sa le inlocuiesc doar pentru ca erau vechi. Le-a masurat si lui i-sau parut OK iar eu am rasuflat usurat...Spalate, toate-s ca noi, nu? :) ...inclusiv piesele de motocicleta.

N-a venit bateria, asa cum visam eu cu balele intinse pe la gura de patru zile incoace; au venit in schimb doua huse de telefon comandate acu Dzeu stie cand...Am injurat de mama focului si m-am intors spasit la atelier unde spre surprinderea mea ma astepta deja electricianul asa ca parca a mai rasarit nitel soarele si mi-a mai trecut din oftica. Stiam ca va fi ocupat pana, hat, tarziu la amiaza, insa n-a fost sa fie asa si m-am bucurat ca o sa mergem mai departe in ritm de pas-alergator. Poze pe mai tarziu...

 

Ride Safe

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

update...

 

E la un colt si gata...poze

 

attachicon.gifIMG_00000174.jpg

attachicon.gifIMG_00000175.jpg

attachicon.gifIMG_00000176.jpg

attachicon.gifIMG_00000179.jpg

attachicon.gifIMG_00000180.jpg

attachicon.gifIMG_00000181.jpg

 

Maine ii cumpar uleiul pentru motor...

 

Numa bine Fratilor

Bravo tie..tine-o tot asa!

Am si niste intrebari... despre banda termoizolanta. Ce latime are e de 5 cm sau 2,5? Ce culoare are, mai exact, ca unii imi zic ba ca e alba ba ca e gri, dar mie mi se pare ca a ta bate spre maro sau auriu ceva, gresesc?

Te intreb pentru ca trebuie sa-mi iau si eu niste banda de vreo 10-15 m, in functie de latimea disponibila (10m de 5cm latime sau 15 m de 2.5 cm), de culoare care sa se asorteze cu maro, dar sa fiu al dracu daca gasesc! Gasisem la un moment pe net dat niste preturi la o banda termo cu insertie de cupru, exact ce-mi doream, dar nimeni nu mai aduce in Romania, nici nu au adus, au pus anuntul doar de dragul lelii...

In fine...scuze ca te bat la cap!

 

Numai bine,

Mihai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"... despre banda termoizolanta. Ce latime are e de 5 cm sau 2,5? Ce culoare are, mai exact, ca unii imi zic ba ca e alba ba ca e gri, dar mie mi se pare ca a ta bate spre maro sau auriu ceva, gresesc?"

 

Niciun deranj, man. Forumul asta exista tocmai pentru a ne ajuta intre noi cu informatii si nu pentru a ne manji reciproc cu respect...

 

La culoare banda termo de pe galerii este un bronz inspicat cu "gun-metal"...E din fibra de sticla cu insertie de titan iar latimea este de 50-60mm. Lungimea nominala de 5m trecuta pe oferta lor este pur orientativa pentru ca daca de pilda optezi pentru 20m, tipii aia nu-ti sectioneaza banda in 4 bucati ci ti-o trimit intreaga. Ideea e sa-ti masori bine lungimea galeriilor inainte sa comanzi banda pentru ca dac-o rasucesti des poti intampina surprize asa cum am patit eu cand m-am trezit ca-mi lipseau in jur de 2-3m. Bine, tinand cont de faptul ca galeriile erau 4 in 2 eroarea mea n-a fost chiar de nescuzat pentru ca s-a pierdut serios din lungimea "wrapului" la elementele de ramificatie care m-au obligat sa le badijonez cu simtul raspunderii pentru a le astupa suprafetele tratate cu ceramica si care (prin contrast) se vedeau de la o posta.. Nu-i chiar ieftina dar am inteles de pe alte forumuri ca-i buna. Eu unul recunosc ca am riscat si am mers pe mana alora cand am ales-o si pentru ca-mi convenea de minune culoarea care-mi complimenta mobra. Daca n-as fi ales-o pe asta as fi mers mai mult ca sigur pe cea de culoarea inului care numai Dzeu stie cum s-ar mai fi infatisat dupa numai doua spalari, dar asta e o alta poveste, mai de noapte.

 

Maine e mai mult ca sigur ca electrica va fi gata. Bateria mai trebuie sa vina si-i pot da o cheie oricand insa m-am decis sa mai astept cateva zile pana finisez tot ce mi-a mai ramas de finisat. Am ramas restant la circa 20-30 de suruburi care se cer in parte ba lustruite, ba vopsite, trebuie sa cumpar un manunchi de "soricei" negri mai lungi pentru instalatia electrica proaspat incheiata, trebuie sa confectionez la CNC cateva mici piese decorative, mai o agrafa de siguranta, mai un gresor nou, reglat seaua, rectificat micile zgarieturi...maruntisuri...sunt usor conditionat de cele cateva articole restante comandate de pe Ebay (LED-uri, suruburi si presa de lant) dar odata venite zbor direct la RAR, la inmatriculari si fix in strada cu ea. Am emotii...

 

Pe maine.

Editat de EssadBey
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"... despre banda termoizolanta. Ce latime are e de 5 cm sau 2,5? Ce culoare are, mai exact, ca unii imi zic ba ca e alba ba ca e gri, dar mie mi se pare ca a ta bate spre maro sau auriu ceva, gresesc?"

 

Niciun deranj, man. Forumul asta exista tocmai pentru a ne ajuta intre noi cu informatii si nu pentru a ne manji reciproc cu respect...

 

La culoare banda termo de pe galerii este un bronz inspicat cu "gun-metal"...E din fibra de sticla cu insertie de titan iar latimea este de 50-60mm. Lungimea nominala de 5m trecuta pe oferta lor este pur orientativa pentru ca daca de pilda optezi pentru 20m, tipii aia nu-ti sectioneaza banda in 4 bucati ci ti-o trimit intreaga. Ideea e sa-ti masori bine lungimea galeriilor inainte sa comanzi banda pentru ca dac-o rasucesti des poti intampina surprize asa cum am patit eu cand m-am trezit ca-mi lipseau in jur de 2-3m. Bine, tinand cont de faptul ca galeriile erau 4 in 2 eroarea mea n-a fost chiar de nescuzat pentru ca s-a pierdut serios din lungimea "wrapului" la elementele de ramificatie care m-au obligat sa le badijonez cu simtul raspunderii pentru a le astupa suprafetele tratate cu ceramica si care (prin contrast) se vedeau de la o posta.. Nu-i chiar ieftina dar am inteles de pe alte forumuri ca-i buna. Eu unul recunosc ca am riscat si am mers pe mana alora cand am ales-o si pentru ca-mi convenea de minune culoarea care-mi complimenta mobra. Daca n-as fi ales-o pe asta as fi mers mai mult ca sigur pe cea de culoarea inului care numai Dzeu stie cum s-ar mai fi infatisat dupa numai doua spalari, dar asta e o alta poveste, mai de noapte.

 

Maine e mai mult ca sigur ca electrica va fi gata. Bateria mai trebuie sa vina si-i pot da o cheie oricand insa m-am decis sa mai astept cateva zile pana finisez tot ce mi-a mai ramas de finisat. Am ramas restant la circa 20-30 de suruburi care se cer in parte ba lustruite, ba vopsite, trebuie sa cumpar un manunchi de "soricei" negri mai lungi pentru instalatia electrica proaspat incheiata, trebuie sa confectionez la CNC cateva mici piese decorative, mai o agrafa de siguranta, mai un gresor nou, reglat seaua, rectificat micile zgarieturi...maruntisuri...sunt usor conditionat de cele cateva articole restante comandate de pe Ebay (LED-uri, suruburi si presa de lant) dar odata venite zbor direct la RAR, la inmatriculari si fix in strada cu ea. Am emotii...

 

Pe maine.

Mersi de info..presupun ca tu ai luat-o din afara tarii, eu o sa caut un furnizor neaos ca nu prea am avut noroc cu comenzile din afara!

 

Spor la lucru in continuare si bafta la RAR si inmatriculari. Din experienta mea iti recomand RAR-ul de la Voluntari, unii zic ca nu, dar eu am avut experiente placute cu ei...si cu motorul si masina. Mi-au oferit si consultanta gratuita :)))

 

Abia astept sa vad scufita rosie pe strada!

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu ti-as sugera sa o pornesti cat e cu matzaraia pe afara, astfel incat daca ai probleme, de reglaje sau alte reparatii sa nu stai sa montezi si demontezi elemente care au fost vopsite, aranjate, lustruite, etc.

bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara,

 

Fetita mea sta pe propriile picioare... Mai am cateva suruburi pe ici pe colo insa de acum am pornit cronometrul...

 

post-70651-0-09946200-1370370662_thumb.jpg

post-70651-0-13867100-1370370663_thumb.jpg

post-70651-0-22580600-1370370664_thumb.jpg

 

Pe mai tarziu

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Anul 0, ziua 5 D.E. (Dupa Electrica)...si ultima...hai, poate c-o sa mai adaug inca o juma' de zi pentru LED-urile de la numarul de inmatriculare si pentru cel de la turometru dar nu se pune...

 

Postarea de mai sus a fost facuta sub presiune si in mare graba insa acum am mai mult timp pentru explicatii. Spre surprinderea mea, in numai cinci zile electricianul meu a conceput si executat o instalatie cap-coada fara planuri si fara sa cunoasca principiile de functionare ale unei motociclete. N-avea nicio idee despre rolul becului de "neutru" precum si rolul acestuia la pornire, succesiunea obligatorie de pasi la pornire sau la oprire, daca instalatia are nevoie de diode sau nu, si daca da, unde anume, rolul kill-switch-ului etc, insa c-o viteza uluitoare si le-a insusit din mers si le-a incheiat intr-un mare fel inspirandu-se in graba din vechea instalatie si punand in practica propria sa viziune asupra job-ului la care s-a inhamat. Pierderi materiale generate pe traseu? Sunt ridicole! Abia de am adunat o cutiuta din carton cu maxim (zic eu) un metru si jumatate de cablu sub forma de resturi, 10-15 "japoneze" si alti papucei sau cum ma-sa s-or numi aia... Credeti-ma, vazandu-l cum lucreaza traiam pe bune cu senzatia ca limitele instalatiei electrice sunt date doar de ingustimea imaginatiei mele. Cred ca daca-l incercam putin mai mult instalam pe mobra si un LCD cu comanda vocala fara nicio problema. Nu mi-a lasat nicio secunda impresia c-a scapat hățurile din mana iar in conditiile date n-aveti idee cat de relaxanta a fost experienta asta pentru nervii mei. Fara misto, putini oameni au reusit sa ma impresioneze asa cum a facut-o el. E bun, fara nicio tagada, e foarte bun. La finalul lucrarii abia de-mi dadeam seama unde naiba au intrat cei peste 30m de cablu...He's definitely a keeper.

 

referitor la cele cateva suruburi de pus si gata, ei bine, am exagerat dar nu cu mult...astept sa-mi vina niste accesorii pentru cablul de ambreiaj, LED-urile, VITON-ul pentru garnitura de la rezervor, presa de lant si alte cateva mici răhățișuri insă in proportie de 99,99% mobra-i gata. Maine cred ca-i dau drumul de proba sa-i aud glasul...S-o vad pe picioarele ei este o incantare...

 

Pe maine, fratilor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa ma injuri un pic, Domnule: furca neagra, jante spitate :)

 

Glumesc, arata bine si asa! Prima senzatie cand am vazut-o completa a fost...pai... WOW insotit de gura deschisa si bale... Bravo maestre a iesit ceva super!

 

(PS: banzai aici, am schimbat nicku')

Editat de DaSchmutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

uf uf uf ... ce bine arta ... si pt cei care nu au vazut-o in realitate sa stiti ca acele jambe rosii dau foarte bine. O sa vedeti voi cand o sa apara cu ea pe stradaaaa !!!

Hai spor si sa ne vedem in trafic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna dimineata Prieteni,

 

Multumesc mult pentru aprecierile pozitive pe care le-ati facut vis-a-vis de cafe-ul meu. Intr-o oarecare masura faptul ca a fost dus pana la capat se datoreaza si acestui Forum pentru ca, recunosc fara rusine, nu putine au fost datile cand din lehamite fata de provocarile intampinate (absolut inutile, as mai completa eu) tare l-as mai fi lasat naibii balta insa ceea ce m-a impins mai departe a fost , in parte, si interesul starnit in randurile voastre... Poate c-as fi facut fata propriei mele dezamagiri insa cu siguranta nu m-as fi putut impaca cu dezamagirea voastra, a sustinatorilor proiectului meu. Am vrut sa dovedesc ca din dragoste fata de masinaria asta minunata pana si un novice ca mine, daca se ambitioneaza poate da un sens mai nobil vietii asteia plina de rutina.

 

Pe mai tarziu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nota 10 :10: si de la mine. Am urmarit cu interes proiectul inca de la inceput. A iesit ceva foarte frumos ..si cu mult ..mult bun gust ;). Acuma nu-mi ramane decat sa va urez multe plimbari placute impreuna :).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

- My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." -

Forrest Gump

 

Buna seara,

 

Azi de dis-de-dimineata tineam in mana doua avize primite inca de cu seara de la sotia mea; unul de la Oficiul 67 si celalalt de la Oficiul 68. Mi-am facut o schema de traseu si la prima ora m-am prezentat oarecum sictirit la Oficiul Postal 68 cu avizul ala amarat in mana. Surpriza, incaperea aia era pustie ceea ce pentru mine a constituit o noutate absoluta. Incredibil, nu tu trei cozi cu pensionari infuriati, nu tu ore de asteptare, nu tu miresme...Wow...My lucky day! Lucratoarea de acolo mi-a luat biletelul ala mototolit, l-a examinat cu ochi de vultur, m-a interogat ca in beciurile STASI, mi-a luat o mostra de pipi intr-o eprubeta, un varf de "poopoo" pe o lamela de sticla, niscaiva sange, CNP-ul si kilogramele si mi-a dat in schimb spre mirarea mea un brat plin de plicuri si pliculete de toate natiile...Erau aproape toate nimicurile comandate de mine in ultimele trei saptamani, inclusiv LED-urile mele plecate alaltaieri din UK...Wow!...Eram in extaz, nu alta. Am prins tupeu si m-am avantat precum Pegas "inarispartul" spre Oficiul 67. Acolo, la fel...mi se ia avizul si mi se da in schimb bateria dar nu inainte sa ma pipaie la prostata si la portofel Vama Romana, doar ce, credeati ca scap asa usor?... Moama, ce zi frumoasa!. Plec inspre atelier rosu de emotie si pe drum telefonul meu incepe sa sune in disperare, si suna, si suna, si suna... Intr-un final trag pe dreapta gandindu-ma la ce-i mai rau si raspund...cand colo era TNT care ma instiinta ca-mi livreaza un colet...E de la sine inteles ca aveam ochii cat cepele in cap. Pe loc, instantaneu si imediat am tras concluzia ca daca intr-o viata de om exista o singura zi predestinata castigului, apai, pentru mine azi a fost ziua respectiva si ca era cazul sa joc la Loto, nene!....dar am evitat trei masini si un autobuz si mi-a iesit total din cap.

Mai tarziu m-am dus la United Motors, mi-am luat in viteza 5 litri de ulei 10w-40 si m-am repezit cu sufletul la gura la atelier sa recuperez timpul irosit cu plimbarile prin oras pentru ca maine este ză "D-Day"...Am surubarit din greu pana pe la 22:30 iar maine inchei tot si-mi astept sotia sa vina sa-i apese butonul de start....Am convins-o sa faca asta numai dupa ce o zi intreaga i-am soptit la ureche dialogul din Robotzi, ala cu "apasaaa butonuuu!"...Apasa!...Apasa! Apasa!...Apasa butonuu!... :)... Sa vedem daca-l si apasa...Daca nu, nu-i bai, sigur gasesc pe careva sa-l apese...deci: 1,70m-1,75m, 90-60-90, blonda, bruneta, roscata (nu fac nazuri)...

 

POZE:

 

post-70651-0-51925300-1370469653_thumb.jpg

post-70651-0-67834300-1370469675_thumb.jpg

post-70651-0-36139800-1370469703_thumb.jpg

post-70651-0-53966300-1370469720_thumb.jpg

 

Noapte buna

Editat de EssadBey
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...