Sari la conținut

Grupul posesorilor de SuzukiGS500


Thomas
 Share

Postări Recomandate

am mai vorbit cate ceva pe mes de moto tau ... ii super dragut dar ...nu stiu ce sa zic o sa mai vorbim peste o luna cand o sa am banii si cine stie, daca o sa imi ajunga poate iti fac si o vizita. oricum o sa ne mai auzim si pe mess si mersi pentru sfaturi baieti ... :kiss:

SI inca ceva... are idee cineva, daca e sa merg dupa unul afara cam cat o sa ma ajnga, ce trebuie sa platesc pentru el...

asfalt uscat :what:

 

Eu l-am adus de afara, cu un prieten cui i-amplatit numai motorina, de dormit am dormit la alti prieteni prin austria si in germania, deci nu am dat pe hoteluri, dar am deviat mult de la traseu pt asta, deci ne-o costat poate mai mult :kiss:

Ideea este ca te costa drumul (sau adusul prin cineva care cu asta se ocupa ) cam 300 eur

Majoritatea de acolo sunt radiate deja deci nu ai nici o taxa de platit la ele.. le pui pe trailer / duba / cu ce ai merge si o aduci aici mai platesti statului roman pe tot fel de prostii gen insctriere autentificare, talon , etc cam 3 mil Cam atat.

 

daca te bate gandul sa vii pe motor acasa iti mai trebe un numar provizoriu de acolo ce se rezolva in 30 min si costa cam 20-30 euro. dar cred ca nimeni nu va sugera sa vii pe ea.

 

Partea buna sa o iei de acolo e ca aproape toate is f bine intretinute. nu vezi elemente schimbate sau de tuning pe ele; is conduse de incepatori, de femei si de persoane mai invarsta si mai mult pentru ture si plimbari deci tind sa cred ca nu sunt forjate si tinute mult in zona rosie a turometrului. Sunt exemplare frumoase si pe la noi, si pretul.. aproape ca nu merita efortul sa te mai duci, insa modul de rulare si drumurile pe care s-a rulat cu ele cred ca pot face diferenta .

 

eu cand am luat-o pe a mea eram pregati sa dau mai mult pe motor, si nu m-am documentat k lumea cat costa unul aici .. insa am gasit acolo una la pret super bun si in stare buna care m-o costat mult mai putin decat ce as fi dat aici.. insa si acolo daca nu il gaseam din greseala pe asta dadeam 1800 + 300 drumul.. deci mai mult decat pe una de aici.. Bine, mai conteaza putin si anul din care e 92-93 e una 98 e alta totusi.

 

Nah creed ca am lungit-o destul ,

Bafta la cautat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Datorita Micisoarei, am pus iar mana pe manualul de GS (Heynes), pe care nu stiu cum de-l ratacisem (probabil il pierdusem la ultima "curatenie de iarna" prin comp). Promit ca maine il voi urca la o adresa de unde il veti putea descarca la viteza maricica si unde nu va trebui sa va faceti cont. :what:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu l-am adus de afara, cu un prieten cui i-amplatit numai motorina, de dormit am dormit la alti prieteni prin austria si in germania, deci nu am dat pe hoteluri, dar am deviat mult de la traseu pt asta, deci ne-o costat poate mai mult :what:

 

Ma gadesc si eu la posibilitatea de al aduce de afara dar faza e ca nu prea am timp sa umbluu si mai ales imi trebuie si pe cineva sa cunoasca limba si ce acte trebuie la ea si dinalea... nu stiu mai nimik dar am auzit ca sunt unele la care platesti mai mult ... ma gandeam ca ma poate ajuta cineva care cunoaste bine care e situatia sau eu stiu pe cineva care se ocupa cu adusul de afara la comanda si dinastea ... ce ziceti? am vazut unul frumos si acceptabil si in romania dar intradevar din 92. nu stiu ce sa zic AJUTATIMA !!! DOAR O SA FIU SI EU UN GS-IST PLS ASFALT USCAT :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum am promis zilele trecute, am reusit sa urc manualul de GS la o adresa de unde il puteti downloada la viteza mare si fara sa fie nevoie sa va faceti cont. Succes ! :what:

 

Manual Suzuki GS500E.

 

Atentie !

Dupa download, schimbati extensia din rar in pdf.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am si eu o intrebare: si-a montat cineva un alt ghidon fata de cel stock? :kiss:

 

Eventual pentru obtinerea unei pozitii mai aplecate (~ cu cea de pe gixer) sau mai inalta (~ cu cea de pe bandit) pentru a scapa de amorteala din umeri/brate? :what:

 

Am mai auzit de misto-uri cu flotari si exercitii pentru deltoizii umerilor si am si crezut ca o sa se simta diferenta dar nu a mers :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa cum unii din voi stitzi mi-am vandut anul trecut GS-ul in favoarea unui CBR 600 RR achizitionat de curand... dar nu scapati voi de mine asa usor pt ca motociclisti mai uniti decat oamenii cu care am mai facut diferite drumuri sau intalniri anul trecut n-am intalnit... asta e unul din motivele pentru care nu parasesc threadul asta... al doilea e faptul ca oamenii de pe grupul posesorilor de cbr 600 rr sunt majoritatea nishte motociclishti de fitze :wink:

 

nu o sa ies pana la cel putin 15 grade ca mi-e sila de frig dar ne vedem atunci la o plimbare pe undeva... eventual suculetul aferent... pana atunci va urez asfalt caldutz... asa ca sa fie mai aderent :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma poate ajuta si pe mine un posesor de GS 500 E cu o comana de piese care sunt identice cu cele de la aprilia mea ? sau eventual cu o serie de sasiu ca cei de la suzuki nu vor sa imi aduca piesele de care am nevoie fara seria de sasiu. dau :wink: :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce mai fac posesorii de GS'uri? nu mai spuneti nimic? din auzite... de pe un www am vazut ca weekendul viitor vor fi intre 12 - 16 grade. deci ... bagam o plimbare ceva? :huh:

eu ma bag indiferent de vreme :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dupa cum unii din voi stitzi mi-am vandut anul trecut GS-ul in favoarea unui CBR 600 RR achizitionat de curand... dar nu scapati voi de mine asa usor pt ca motociclisti mai uniti decat oamenii cu care am mai facut diferite drumuri sau intalniri anul trecut n-am intalnit... asta e unul din motivele pentru care nu parasesc threadul asta... al doilea e faptul ca oamenii de pe grupul posesorilor de cbr 600 rr sunt majoritatea nishte motociclishti de fitze :cheers:

 

nu o sa ies pana la cel putin 15 grade ca mi-e sila de frig dar ne vedem atunci la o plimbare pe undeva... eventual suculetul aferent... pana atunci va urez asfalt caldutz... asa ca sa fie mai aderent :huh:

 

Cand mai vii pe la mare dai un semn. Trebuie sa uzi bicicleta, ce naibii. :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...prieteni ...am si eu nevoie de niste informatii ... intentionez ca in vitorul apropiat ..sa-mi schimb cauciucurile la moto ..si la sfatul unora.. cica ar fi bine sa schimb si rulmentii de la roti

 

...intrebarea care imi vine in minte .. este cati rulmenti si de care am nevoie pentru rotile fata/spate ...? (am un GS din '93)

 

...eu as vrea sa ii procur inainte de a merge cu moto la schimbat cauciucurile ..astfel ca sa rezolv odata intr-un singur loc toate chestiunile schimb pneuri/rulmenti/echilibrat roti

 

...daca imi poate da cineva informatii ..ii raman recunoscator ... multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salutare...de la mare` :huh:

 

se cam incalzeshte vremea...si se apropie si SMAEB`ul. Noi (catziva de pe la mare) vrem sa venim cu moto...si daca tot avem aceeashi "dragoste" de moto (GS) .. ma gandeam ca poate ne intalnim mai multi .. si ne cunoastem mai bine. :cheers:

 

asfalt uscat pana atunci` :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sal, am si eu o intrebare pentru voi baieti... am vazut ca unele gs-uri au 34 cai si altele au 46, care e diferenta dintre ele sau mai bine zis e vre-o diferenta la performante ? astept raspuns de la voi si ...

asfalt uscat ca ii vremea super

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai vazut bine. Cele cu 34 de cai sunt limitate pt incepatori care respecta legea. Exista o diferenta intre cele de doua... de 12 cai. :P Sunt limitate prin modificarea admisiei in carbelitoare si, evident, exista o diferenta la performante. In fond in aceasta diferenta incape un CBR de 125. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sambata in jurul orelor 13:00-14:00 am vazut doi motociclisti pe Sos. Giurgiului (cart. Berceni)... Unul dintre ei, calarea cu siguranta un GS-eu.. celalalt, nu stiu... dar parca tot GS avea si el. Se "recunoaste" cineva ? :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Am o mica nedumerire. Am un GS500F si acceleratia are un joc pe orizontala sa zicem de 2-3mm. E ceva normal la modelul asta sau e ceva neinregula cu ea? Aveti acelasi joc si voi? E cam incomod la condus ca-mi tot "aluneca" mana cu tot cu acceleratie ba in stanga ba in dreapta :)

 

O alta intrebare, cat de greu porniti motorul pe vreme foarte rece? Am citit pe diferite forumuri ca e oarecum ceva normal pt acest model. Eu imi tin motorul in garaj, si cu ce vreme a fost saptamana trecuta (eu din BV), ieri am vrut sa-l pornesc dupa vreo 10 zile de stat si a pornit foarte greu. Voi aveti problema asta?

 

Sper sa vina odata primavara sa ne vedem pe sosele. Deocamdata sunt semne bune :P

 

Numai bine. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E normal jocul ala. Dar nu mai mare de 2-3 mm. Nu stim ce-i aia vreme foarte rece ca nu suntem din BV. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am auzit ieri prognoza meteo, in masina fiind...

 

Cand la Bucuresti erau 13-14 grade (scrie pe bord), :P la Sinaia si Predeal spuneau ca nu erau mai mult de 2 grade... si cum Brasovul este oarecum colea... si parca ceva mai jos, trage si tu concluziile... :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:P Frumoasa "formula" pentru vremea din BV. Oricum, a inceput si aici sa se incalzeasca.. 10 grade :)

Am sa incerc atunci sa dau de un posesor de GS500 din Brasov sau moldova.. sau din alte zone in care exista termenul de "foarte frig" :)

Daca zici ca e normal jocul, e OK. M-am linistit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...