georgegogu Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 este mai veche s-ar putea sa o stiti,este plin de zmei ca el si pe la noi,sa-i vezi de 1mai pe A2 Link to post Share on other sites
monsteristu' Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 un slapar nenorocit. Link to post Share on other sites
KIDROCK Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 mama mama mare noroc a avut,putea sa ii se intample cand o ardea cox maxim,si precis nu vazuse elicopterul ca se vede ca atunci cand a luat-o elicopterul mai in fata lui a lasat-o moale...e si asta un semnal de alarma,se intampla cand te astepti mai putin pm... Link to post Share on other sites
brick23 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 nebun si distrus in acelasi timp Link to post Share on other sites
TonyTA Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 a mai fost. si din cate imi amintesc, face un flic flac pana la urma. Link to post Share on other sites
DLA Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 da, a mai fost. domnia se plateste.bine ca nu prostia de data asta... Link to post Share on other sites
ianachim Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 daca as avea vitezana si strazile alea as face la fel asa ca nu o mai loviti la cap ca vai ce face ala Link to post Share on other sites
TARKA 2 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Ciudat insa cum la o viteza mai mica face o greseala de doi lei, avea loc in stanga la greu si viteza nu era chiar mare inaintea impactului. Probabil este unul dintre cei care stiu s-o coxeze in linie dreapta si cam atat. In rest ii dau dreptate lui ianachim. Link to post Share on other sites
strut Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Ciudat insa cum la o viteza mai mica face o greseala de doi lei Daca te uiti mai atent o sa vezi ca ala cu masina i-a facut dreapta in fata. Link to post Share on other sites
Bosolanu Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 daca era Ghostrider trecea printre ei ) asta ca sa fac un comentariu aiurea.. Link to post Share on other sites
aditorpan Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 (edited) Inconstienti.... carne de tun.... donatori de organe, cred ca e singura lor utilizare... problema e sa nu ia si pe altii cu ei cand o sfeclesc! E un mod mai deosebit de a-ti manifesta frustrarile.... cum spuneam ...pun si pe altii in pericol. Edited December 27, 2007 by aditorpan Link to post Share on other sites
georgegogu Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 daca era Ghostrider trecea printre ei ) asta ca sa fac un comentariu aiurea.. Eu zic ca daca era Superman zbura si nu s-ar fi intamplat nimic. Am pus acest film pentru ca sa vada si zmeii de pe la noi la ce duce viteza prea mare fata de viteza traficului,fiind si aglomerat,cand mergi cu peste 30km/h peste viteza traficului deja e greu,dar cand mergi cu peste 60km/h sau mai mult deja o cauti. Nu mi-o luati in nume de rau sau sa ma credeti pe mine sfant si eu am mai calcat alaturi(adica am mers tare pe unde nu ar fi trebuit) Link to post Share on other sites
Reverse Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Vorbiti de niste chestii pe care nu le-ati trait ...viteze mari ? cu ce ati prins voi viteze mari ... no skill no balls...hai pa Link to post Share on other sites
TARKA 2 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Daca te uiti mai atent o sa vezi ca ala cu masina i-a facut dreapta in fata. Am vazut.Ideea este ca aia de pe banda 2 si 3 aproape sunt opriti.Ala care i-a taiat calea mergea si el pe 2.Cand s-a prins s-a bagat pe 1 unde a intrat in fata motociclistului.Motociclistul nu a observat blocajul . Frana si se ducea in spatele VW care mergea mult mai tare pe banda 4. Nu se intampla nimic.Probabil stresul unei astfel de curse ,stiindu-se si urmarit, a diminuat concentrarea motociclistului. @ Reverse:....Iar incepi cu d'astea ? Lasa-ne si pe noi sa fabulam putin de sarbatori ca tot este timpul povestilor. Link to post Share on other sites
atash Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 macar desteptu' ala si-a tras-o singur...ia vedeti aici mostra de "stupid people": http://www.youtube.com/watch?v=icSjKZycBe8...feature=related Link to post Share on other sites
georgegogu Posted December 27, 2007 Author Share Posted December 27, 2007 Vorbiti de niste chestii pe care nu le-ati trait ...viteze mari ? cu ce ati prins voi viteze mari ... no skill no balls...hai pa Cu mobra modificata si batea si vantu din spate =))) Link to post Share on other sites
dealer Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Iar incepeti.... Link to post Share on other sites
MotoPlus Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 posibil sa fie un incepator! sau poate nici nu avea permis si fugea de politie! in orice caz,nimik de iesit din comun! a scapt ieftin! Link to post Share on other sites
Thomas Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 /index.php?showtopic=134943 Link to post Share on other sites
Recommended Posts