Jump to content

Recommended Posts

mama mama mare noroc a avut,putea sa ii se intample cand o ardea cox maxim,si precis nu vazuse elicopterul ca se vede ca atunci cand a luat-o elicopterul mai in fata lui a lasat-o moale...e si asta un semnal de alarma,se intampla cand te astepti mai putin pm...

Link to post
Share on other sites

Ciudat insa cum la o viteza mai mica face o greseala de doi lei, avea loc in stanga la greu si viteza nu era chiar mare inaintea impactului.

 

Probabil este unul dintre cei care stiu s-o coxeze in linie dreapta si cam atat.

 

In rest ii dau dreptate lui ianachim.

Link to post
Share on other sites

Inconstienti.... carne de tun.... donatori de organe, cred ca e singura lor utilizare... problema e sa nu ia si pe altii cu ei cand o sfeclesc! E un mod mai deosebit de a-ti manifesta frustrarile.... cum spuneam ...pun si pe altii in pericol.

:crack: :crack: :crack:

Edited by aditorpan
Link to post
Share on other sites

daca era Ghostrider trecea printre ei :crack:) asta ca sa fac un comentariu aiurea..

Eu zic ca daca era Superman zbura :crack: si nu s-ar fi intamplat nimic.

Am pus acest film pentru ca sa vada si zmeii de pe la noi la ce duce viteza prea mare fata de viteza traficului,fiind si aglomerat,cand mergi cu peste 30km/h peste viteza traficului deja e greu,dar cand mergi cu peste 60km/h sau mai mult deja o cauti.

Nu mi-o luati in nume de rau sau sa ma credeti pe mine sfant si eu am mai calcat alaturi(adica am mers tare pe unde nu ar fi trebuit)

Link to post
Share on other sites

Daca te uiti mai atent o sa vezi ca ala cu masina i-a facut dreapta in fata.

 

Am vazut.Ideea este ca aia de pe banda 2 si 3 aproape sunt opriti.Ala care i-a taiat calea mergea si el pe 2.Cand s-a prins s-a bagat pe 1 unde a intrat in fata motociclistului.Motociclistul nu a observat blocajul . Frana si se ducea in spatele VW care mergea mult mai tare pe banda 4. Nu se intampla nimic.Probabil stresul unei astfel de curse ,stiindu-se si urmarit, a diminuat concentrarea motociclistului.

 

@ Reverse:....Iar incepi cu d'astea ? :crack: Lasa-ne si pe noi sa fabulam putin de sarbatori ca tot este timpul povestilor.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...