Sari la conținut

Ce Sa Aleg?


qwerty123
 Share

Postări Recomandate

Acuma degeaba vb de fiabilitate daca nu place okiului, cum e la mine cu Hondele astea, nu ma mangaie deloc pe pupila :P.....as alege oricand o kawa zx10 r peste un cbr1000rr, sau 600-le fatza de un 600 rr.....gusturile nu se comenteaza asa ca mucles cozo :D, toata lumea lauda kawa afara, s-au nimerit romanii sa ii gaseasca defecte......suzuki....hmm....cutii bune, motoare bune....cam fara personalitate dupa parerea mea.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aia blonda mai buna cred ca se chinuia sa atinga shaua cu buricu'. avea un funduletz...mama mama. dar nu puteai sa te atingi de ele.

erau destule bune la care au mers combinatii, dar nici una nu avea figurile celor de la HONDA.

oricum probabil si ele erau de cursa lunga.... :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari

ma bag si eu in seama putin

la testul din univers moto parca suzuki a iesit pe primul loc apoi honda, devansand clar un zx9r

Acum fiecare este liber sa aleaga ce vrea. Unul care merge cu gixer va spune ca este cea mai buna iar unul care are cbr apune ca a lui e mai buna, dar in final este alegerea celui care o cumpara. eu unul sunt adeptul honda si asta o sa imi iau pana la urma, dar nu cred ca eu sunt in masura sa spun care este cea mai buna.

pt qwerty123

pe oricare ai lua-o vei fi multumit. pana la urma este alegerea ta.

 

Bafta la toti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In martie o sa cumpar un motor nou. Astazi am fost la SIAB. Din ce am vazut, mai mult s-ar potrivi GSX-R 600 (750) sau CBR 600 (900) RR. Nici nu stiu care-i mai bun? Ambele mi s-au parut f. frumoase. Nu stiu din celelalte p. de vedere. Dati un sfat si voi.

Pai in primul rind intreaba-te daca te tzine experientza sa te urci pe asa un motor. Daca esti cu adevarat constient de capabilitatea motocicleteleor alea si sincer consider ca potzi macar sa folosesti 25% din ce pot ele sa faca atunci cumpara-l pe ala care tzi se potriveste fizic cel mai bine si care tzi se pare mai frumos.

Altfel as recomanda calduros sa te mai uitzi si la alte optziuni mai putzin hardcore

Oricum ori ce ai alege , tzine minte ca itzi trebuie si echipament adegvat , si aia include mai mult decit casca&manusi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un prieten care are un DNA de 50 cc si-a tras o jeaca de pele Spidi pe care a dat 500 oiro din Austria parca. Mai pui si pantalonii, casca, shoshoni si niste manushi si se face cat a dat pe scuter :P

oricum planuieste sa se urce pe ceva mai mare.

un echipament decent pentru un speed e in jur de 1000 oiro parca...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei 600cc mergi cu CBR, daca vrei 750cc sau 1000cc Gixxer-ul(GSX-R) este solutia ta. Sau daca ai rabdare si bani asteapta sa vezi ce face R1 cel nou cand apare impotriva GSX-R1000-ului si orienteaza-te in functie de asta. Personal sunt client convins Suzuki de cand cu modelele astea mai noi dar faci ce te tine gustul (si portofelul).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In Romania cand vorbesti de alegerea unei motociclete esti automat subiectiv, pentru ca nu exista posibiliatea de a testa nici unul din modele inainte de alegere si cumparare.

Dar oare si daca le-ai testa pe ce criterii ? Fiabilitate? Manevrabilitate?Agresivitate?Putere? Sau toate la un loc?

Vorbind de modelele noi, numai un pilot de curse cu mare experienta, care poate impinge o motocicleta la limita, isi poate da seama de diferente!....Normal vorbind despre motocicletele de aceleasi categorii (capacitate, gen)!

Asa ca pana la urma este o alegere subiectiva bazata pe imresia care ti-o lasa design-ul si eventual testele pe care le citesti in revistele de specialitate, desi chiar si acolo difera in functie de pilot!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut, tot la capitolul "ce sa aleg" sunt si eu :)

bine, pentru mine este prima alegere, sunt virgin... (scoala nu se pune :P)

ma gandesc destul de serios sa-mi iau in primavara un Kawa ZZR 250, mi-a facut o impresie foarte buna. Adevarat, am auzit ca te plictisesti repede de astea mici... dar eu unul tot stau si ma intreb: cum dracu sa ma plictisesc de ea daca are - la 140 de kg - tot atatia cai putere cat are si masina mea ?!? :D

 

Plus ca daca sar de 180 de kg o sa trebuiasca sa ma ajute altii sa o ridic de jos, correct?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...