Sari la conținut

Care Ajuta Un Nipru Sa Ajunga La Rar In Buc.


demostene
 Share

Postări Recomandate

Am si eu nevoie sa duc un nirpu la RAR, in Voluntari.. Poate fi dus tractat si sa-i pun atasul sau solo intr-o duba. Oricum ar fi, idea este sa ajunga acolo..

Care ma poate ajuta??!!

Nu mai pot sa-i fac nr. provizorii pt ca cel de la care am cumparat-o nu a mai inmatriculat-o dupa ce a cumparat-o. I-a luat acum 2 ani nr. provizorii ca sa-i faca RAR-ul si s-o inmatriculeze dar asa a ramas pana acum cand am luat-o eu!

Deci trb. dusa impinsa (doamne fereste!!!) sau...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Demo, nu cred ca merge cu remorcatul. In lege scrie mare si tare "MOTOCICLETELE NU SE REMORCHEAZA". Nu face distinctie intre alea cu atas si alea fara. Pe de alta parte, "autovehicolul remorcat trebuie sa fie inmatriculat, iar conducatorul sa aiba permis de categoria respectiva". Deci singura alternativa ramane duba, sau sa mergi calare si cu tot cu atas (daca asa e in talon), asumandu-ti un oarecare risc. Oricum, trebuie sa existe calea legala de a putea sa iti iei numere rosii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu exista.. e radiata si caput nr!

O s-o duc eu tractata cu masina. Daca se leaga garcea asta e! altceva nu am ce-i face..

Nu are nr, ii zic ca ma duc la RAR, blah..blah..

ce-o fi o fi! chiar nu am ce sa fac altceva!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Naspa treaba...

eu zic sa incerci sa gasesti un papuc ceva... ca te mai alegi si cu cine stie ce dosar penal ... sau macar permis suspendat...

Eu daca n-as gasi o masina in care s-o urc ... as face altfel... riscant desigur...

m-as asigura ca nu se vad seriile pe motor si cadru... si as lua numarul si talonu de la un motor la fel... si m-as duce cu speranta ca daca ma opreste garcea .. nu se apuca sa curete motoru de ulei si alte alea ... sa ma verifice la serii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa cum se stie, e cam vanatoare de motociclisti declansate de militzieni. Asa ca daca vezi caciula albastra in drum, mai mult ca sigur ca te opreste. Si cum ei isi iau salariu la comision din amenda, are tot interesul sa te ia la intrebari... Pe de alta parte, ai legea de partea ta... faptul ca nu ai nici o alternativa legala de a obtine numere provizorii. Si totusi... eu mi-am luat numere provizorii pentru un oltcit radiat in Pitesti (de acolo l-am cumparat). Nu inteleg ce nu merge in cazul tau. Tocmai de-asta se dau numere provizorii - pentru deplasarea la RAR, in vederea blablabla... Intrebarea e ce acte iti cer la Udriste pentru dosarul de numere provizorii... Cred ca in primul rand actul de vanzare-cumparare intre proprietarul original si tine. Mi-e teama ca daca nu dai de ala, nu stiu cum o scoti la capat...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Numere provizorii ei pot sa-ti dea problema e ca nu prea vor. Eu am luat un IJ din Galati in primavara l-am radiat atunci si nu am cerut nr. provizorii pt ca nu aveam timp sa-l fac intr-o luna. In vara cand m-am dus sa cer nr. provizorii din Braila (unde am domiciliul) mi-au spus ca aia de la galati trebuia sa mi le dea si ca nu e problema lor . Pana la urma mi-a aprobat colonelul cererea dupa ce s-a dus maica-mea si la batut la cap. Oricum la RAR trebuie sa te duci cu tot cu atas si probabil o sa fie nevoie sa te duci de mai multe ori. Eu m-am dus de trei ori pentru ca nu aveam serie pe atas .Idea sa mergi cu alte acte nu e rea desi e cam riscanta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

as putea sa te ajut eu.... cred... aaa deja sunt experimentat intr-ale d'astea...

tractat merge.. am probat... dar sunt si riscuri...repet...am probat...

 

suna-ma sa vb dc vrei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am rezolvat-o, ma duce Baiazid la RAR (merci!!!!). O sa ma duc fara atas si il voi inmatricula solo. C'est la vie.. Oricum nu aveam nevoie de atas!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca veni vorba, si mie mi-a expirat autorizatia provizorie, iar la rar sint in stadiul in care tre sa intru in comisia mixta ca sa-mi bata seria pe sasiu, ca n-are.

ce tre sa fac ?

nu se poate prelungi autorizatia or smth ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai ce trebuie tu sa faci este sa ceri o audienta la comandantul de la politie si cu actele de rigoare sa ii explici situatia. Numai el iti mai poate permite inca odata sa mai iei nr. provizorii..

Eu unul am scapat de RAR!! Cel mai crunt cosmar.. Gata.. luni inmatricularea si la drum! Concluzia este urmatoarea.. Pana nu te arati "darnic" degeaba! Daca ai comunista gasesc ei chichite de care sa se lege.

Fratilor, drumul ala pe sub pod pana la RAR e iarasi un adevarat cosmar! Nu ca sunt gropi! Ci cratere! Am avut stop cumparat ieri, nou-nout care s-a spart acolo exact inainte sa-i fac RAR-ul din cauza gropilor. Pe cuvant daca nu ar trebui sa-i puna cineva sa asfalteze cu limba. Nici monster truck sa ai ca tot n-ar fi indeajuns pt ce-i acolo.

E bataie de joc! Te duci cu masina noua si nici n-apuci bine sa intri in RAR ca ai si stricat-o!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...