Sari la conținut

SMAEB 2008


SMAEB
 Share

Postări Recomandate

ha ha ha !! cred ca sunt singuru care a pus mana ( adevaru e ca am mangaiat-o putin :blbl: ) pe cagiva sp525 si m-am uitat la diferente intre cagiva mea si noul model , si nu prea sunt ( in afara de aspect si probabil pe la motor ) :crack:

 

Cat despre expozitia in sine .. a fost mai frumos anul trecut

post-11711-1205699572_thumb.jpg

post-11711-1205699609_thumb.jpg

post-11711-1205699644_thumb.jpg

post-11711-1205699661_thumb.jpg

post-11711-1205699674_thumb.jpg

Editat de Adventix
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 349
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Mai...preturi mai mici sau mai mari decat in magazine ...marfa putina...motociclete ashishderea...dar macar erau toate la un loc ca...sa mor daca m-as fi plimbat in tot orasu' sa gasesc ce am gasit acolo intr-un singur loc. Deci pentru mine a avut un mare plus " totul sub un singur acoperis" :crack:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e de 125 in 2 timpi da nush de ce ii zice sp525...oricum arata bn...ceasurile de la bord nu imi plac parca sunt facute in paint...si eu am atinso :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-mi place fata.. sincer .... zici ca e de insecta. e una din putinele motaore noi care ciar nu-mi plac (multe creatii 2008 mi se par prea indraznete, mai ales in poze, dar cand le vezi pe viu iti schimbi parerea... iti dai seama ca defapt sunt misto, cum a fost si cazul cbr-ului 1.000 din 2008 ... app felicitari celor de la univers moto ca l-au adus :blbl:).

 

app, carenele si rezervorul sunt lafel ca la modelul vechi :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea de expozant:

- am fost la Salonul moto de la Koln in 2006 si nu puteai cumpara un ac. la EICMA 2007 am inteles ca la fel, nici un fel de achizitii. Ca nu era voie, ti se explica ca este expozitie, ti se oferea cartea de vizita, explicatii, etc. Dar nu era Targul Vitan de motorete si echipamente cum se vrea si se obisnuieste la noi. :blbl:

- anul acesta fiind la a IV-a prezentare a noastra consecutiva, noi am ales ca obiectiv principal sa nu mutam magazinul cu totul ci doar sa expunem marfa, sa ne axam pe diversitate, etc. si sa ne castigam clientii pe viitor, nu sa facem preturi dumping sa mai iasa ceva-ceva si sa plecam acum cu un portofel plin acum. Am oferit oricum discount 50% la casti precum si la cateva alte produse, am venit in intampinarea publicului :D

- din punct de vedere al discutiilor de afaceri, noi distribuitori, noi marci, etc. suntem multumiti intrucat in tara se deschid firme noi, service-uri noi, asta inseamna ca tot mai multi oameni cred in motociclism si in ce inseamna el si din pct de vedere financiar

- Un mare minus: hotia si mizeria umana ca la ea acasa. Este primul an cand am fost nevoiti sa delimitam cu lant publicul de produse, vazand cate tentative au fost, plus ce ne-au spus partenerii de afaceri si prietenii ca s-a furat de la ei. Si culmea, MAI TOTI AVEAU CASTI PE MAINI, deci nu e valabila replica cu "erau de la 4Tuning si de aia". Este primul an cand s-a furat O MOTOCICLETA din parcarea plina de motoare si asta este... de mama rusinii :crack: .

 

 

Parerea mea ca motociclist:

- imaginea actuala a motociclismului este guşterul cu costum de piele integral cat mai colorat (sau maxim din 2 bucati), cu slidere de firma care insa n-au atins niciodata asfaltul, cu o casca super colorata (ca da bine) si cu tenişi in picioare. Cam asta este imaginea pe care mi-am format-o la acest salon vazand asemenea specimene nu doar o data.

- comerciantii au raspuns exact cererii pietei: se vand enorm de multe scutere ieftine (si nu numai) , ATV-uri, motoare SH precum si ciudatenii. Si asta au livrat si vandut a salon. De ce sa investeasca multi sa aduca ultimele noutati cand 90% cumpara un SH cat mai ieftin si cat mai mare in cmc , care sa fuga cat mai tare ?

 

 

Si ca de sfarsit, ca-s rupt de oboseala, inca o parere (mai stufoasa) ca motociclist:

Ia imaginati-va sa fi venit "astia mari" cu modelel 2007-2008 , sa le expuna, precum si preturile. Sa vina "cleentul" si sa vada, sa se suie, sa afle pretul, sa se gandeasca ce si cum, iar LA STANDUL/STANDURILE DE LANGA SA GASEASCA ACEEASI MOTOCICICLETA CU 1-2000 Euro mai ieftin ? Cum ar fi dat la public asta ? Cum ar fi iesit ei din aceasta situatie cand omul ar fi avut clar in fata alegerea ce se rezuma la bani pana la urma si si-ar fi format parerea? Ca ai aceeasi garantie, motorul tot in cutie vine, etc ? De ce sa nu faca un eveniment separat unde sunt doar ei si nu are publicul cum sa-si faca o parere comparativa la nivel de preturi?

Eu zic ca o piata libera cum este acum este in avantajul clientului in primul rand: are de unde alege si nu se mai duce doar intr-un singur loc :D

 

Plus ca am vazut la salon destule modele 2008: B-king-ul, GSXR 600;750;1000 ; Hayabuse in vreo 3 variante de culori, R6, 1000RR, si lista continuua.

 

 

Dar mai e mult pana departe si pana cand motociclismul "de masa" va ajunge ceva mai sus. Pana atunci se vor cumpara enorm de multe scutere, SH-uri, ATV-uri, etc :P Pentru ca asta se cere si asta se va servi.

 

Ura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

calitativ salonul a fost peste anul 2007 ... fie si datorita faptului ca a fost tinut in pavilionul central si astfel a fost totul intr-un singur loc si cu o vedere de ansamblu foarte placuta ochiului

 

pacat ca au lipsit si marii importatori ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare la toti. Parere colectiva: FIASCO FULL OPTION. Totusi ceva frumos la Moto Guzzi (cred ca au fost cei mai bine reprezentati) - Parerea mea...

 

Da, corect! - Moto Guzzi a dat clasa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

depinde cand ai fost anul trecut si anul asta.... de exemplu eu am fost si sambata pe la ora 13-14 (era f. aglomerat) su am fost si duminica dupa 16... super liber

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vroiam sa merg duminica, sa imi cumpar ceva ehipament,gandindu-ma,naivul de mine,ca or sa vina toti cu marfa pe stoc si o sa am de unde alege..insa am fost anuntat din timp de un amic ce era acolo ca e jale..din ce mi-a spus el precum si din pozele postate de voi,vad ca standul mv/cagiva precum si cel guzzi au fost cel mai bine aranjate/reprezentate..insa omul era consternat de o tipa care se intinsese lasciv pe o mv f4 cu varful tocului chiar in instrumentul de bord :crack: ..anyway..poate la anul..

macar au fost ceva reduceri de pret la echipament sau..?

ps..prezenta atv urilor si a scuterelor in numar din ce in ce mai mare se datoreaza pietii..asta se vinde ..asta arata..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Destul de dezamagit de expozitia de anul acesta... Prea multe scutere( inteleg ca nu mai e loc de masini in bucuresti si alte orase mari, iar salvarea vine din partea CVT-urilor de 50-125cc, dar totusi, e SMAEB nu SSAEB) si prea multe ATV-uri. De asemenea, prea multi onanisti prezenti la salon(nu am putut sa vad un chopper din cauza unui paravan de labari care incingeau blitzurile catre una care s-a cracit pe motor). La 4tuning, un prieten chiar era sa-i scoata dintii unui cocalar care l-a impins pe motivul : da-te ba, nu vezi ca fac poze la p!zda?

Alta problema: afisele cu "nu va asezati pe motociclete"... pai cum dracu imi dau seama daca stau bine pe motorul ala sau ajung bine la comenzi?

 

Am umblat o gramada sa-mi caut niste cizme... Preturile, aceleasi ca si in magazine(unele chiar mai mari!); dupa ce am tot dat ture de nebun pe acolo, mi-am gasit o pereche de ghete Falco la un pret acceptabil. Manusi?..pauza!

Dupa ce am tot umblat din stand in stand, incepusera aia de acolo sa se uite urat la mine, chiar ma simteam aiurea ca indraznesc sa ma uit la echipament si sa intreb cate ceva despre el. Se uitau la mine ca la unul care in secunda urmatoare ar disparea cu jumate din produsele de pe acolo :D Mai tarziu am aflat ca defapt, au fost cazuri de furt si am inteles de ce ma priveau ca niste ulii...

Fete...multe si pentru toate gusturile.

 

Cea mai naspa faza e ca nu puteai sa te uiti linistit la o motocicleta, ca repede apareau 10-15 cocalari sa se pozeze cu motorul. Chiar am patit o faza, cand probam un Transalp, sa vad cum stau pe el cand am auzit pe unii langa mine: "coae mai freaca ala mult motorul, ca vreau sa-mi faci o poza de hai faiv". :blbl:

 

In fine, sa speram ca anul viitor va fi mai interesant.

Ah, si am vazut ca, din pacate, ne-au luat-o unii cu conservele inainte si si-au ales ca nume " Team CSR"...

 

 

Bafta! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Slabut, e prima oara cand vin...prea multe ATV-uri si scutere, ca sa nu mai vorbesc de accesoriile de la etaj...chinezarii cat cuprinde, abia jos incepusera echipamente misto.Plecasem pornit dupa mai multe chestii, printre care si crash-paduri pt motoru meu , am cautat peste tot , n-am gasit,alta chestie care mi s-a parut ciudata : am vrut sa-mi iau si ulei , sus 4L de Motul 10w40 110 ron, jos la alta firma, acelasi ulei, acelasi recipient, aceeasi vascozitate 240 ron wtf :crack: ???Am sfarsit prin a-mi cumpara o viziera iridium pt arai-ul meu si un tricou icon care mi-a facut cu ochiu :P :D .Cel mai bine echipat stand mi s-a parut cel de la KTM, cu o gramada de chestii : piese de schimb,tricouri si alte lucruri pt fani brelocuri etc!Marfa!

 

Nu are cum sa coste 4 l de motul 10W40 110 ron..... 240 e pretul de magazin la motul 300V, e un pret ok. si crashpaduri cred ca ai fi gasit la rizoma. :D

 

PS: impartasec opinia cum ca smaeb a fost naspa... chiar asa a fost... un salon de second-handuri :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea de expozant:

- am fost la Salonul moto de la Koln in 2006 si nu puteai cumpara un ac. la EICMA 2007 am inteles ca la fel, nici un fel de achizitii. Ca nu era voie, ti se explica ca este expozitie, ti se oferea cartea de vizita, explicatii, etc. Dar nu era Targul Vitan de motorete si echipamente cum se vrea si se obisnuieste la noi. :blbl:

- anul acesta fiind la a IV-a prezentare a noastra consecutiva, noi am ales ca obiectiv principal sa nu mutam magazinul cu totul ci doar sa expunem marfa, sa ne axam pe diversitate, etc. si sa ne castigam clientii pe viitor, nu sa facem preturi dumping sa mai iasa ceva-ceva si sa plecam acum cu un portofel plin acum. Am oferit oricum discount 50% la casti precum si la cateva alte produse, am venit in intampinarea publicului :D

- din punct de vedere al discutiilor de afaceri, noi distribuitori, noi marci, etc. suntem multumiti intrucat in tara se deschid firme noi, service-uri noi, asta inseamna ca tot mai multi oameni cred in motociclism si in ce inseamna el si din pct de vedere financiar

- Un mare minus: hotia si mizeria umana ca la ea acasa. Este primul an cand am fost nevoiti sa delimitam cu lant publicul de produse, vazand cate tentative au fost, plus ce ne-au spus partenerii de afaceri si prietenii ca s-a furat de la ei. Si culmea, MAI TOTI AVEAU CASTI PE MAINI, deci nu e valabila replica cu "erau de la 4Tuning si de aia". Este primul an cand s-a furat O MOTOCICLETA din parcarea plina de motoare si asta este... de mama rusinii :crack: .

Parerea mea ca motociclist:

- imaginea actuala a motociclismului este guÂşterul cu costum de piele integral cat mai colorat (sau maxim din 2 bucati), cu slidere de firma care insa n-au atins niciodata asfaltul, cu o casca super colorata (ca da bine) si cu teniÂşi in picioare. Cam asta este imaginea pe care mi-am format-o la acest salon vazand asemenea specimene nu doar o data.

- comerciantii au raspuns exact cererii pietei: se vand enorm de multe scutere ieftine (si nu numai) , ATV-uri, motoare SH precum si ciudatenii. Si asta au livrat si vandut a salon. De ce sa investeasca multi sa aduca ultimele noutati cand 90% cumpara un SH cat mai ieftin si cat mai mare in cmc , care sa fuga cat mai tare ?

Si ca de sfarsit, ca-s rupt de oboseala, inca o parere (mai stufoasa) ca motociclist:

Ia imaginati-va sa fi venit "astia mari" cu modelel 2007-2008 , sa le expuna, precum si preturile. Sa vina "cleentul" si sa vada, sa se suie, sa afle pretul, sa se gandeasca ce si cum, iar LA STANDUL/STANDURILE DE LANGA SA GASEASCA ACEEASI MOTOCICICLETA CU 1-2000 Euro mai ieftin ? Cum ar fi dat la public asta ? Cum ar fi iesit ei din aceasta situatie cand omul ar fi avut clar in fata alegerea ce se rezuma la bani pana la urma si si-ar fi format parerea? Ca ai aceeasi garantie, motorul tot in cutie vine, etc ? De ce sa nu faca un eveniment separat unde sunt doar ei si nu are publicul cum sa-si faca o parere comparativa la nivel de preturi?

Eu zic ca o piata libera cum este acum este in avantajul clientului in primul rand: are de unde alege si nu se mai duce doar intr-un singur loc :D

 

Plus ca am vazut la salon destule modele 2008: B-king-ul, GSXR 600;750;1000 ; Hayabuse in vreo 3 variante de culori, R6, 1000RR, si lista continuua.

Dar mai e mult pana departe si pana cand motociclismul "de masa" va ajunge ceva mai sus. Pana atunci se vor cumpara enorm de multe scutere, SH-uri, ATV-uri, etc :P Pentru ca asta se cere si asta se va servi.

 

Ura

 

era un gsxr 750 pe care scria 2008 si defapt era 2007 ...ma duc ii intreb ce an e si ma asigura ca e 2008.cand ma apuc si le zic ca 2008 nu are toba asa si carena fata au zis ca au gresit afisul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu are cum sa coste 4 l de motul 10W40 110 ron..... 240 e pretul de magazin la motul 300V, e un pret ok. si crashpaduri cred ca ai fi gasit la rizoma. :blbl:

 

PS: impartasec opinia cum ca smaeb a fost naspa... chiar asa a fost... un salon de second-handuri :crack:

 

ba atat costa!!!

mi-am cumparat eu acum o luna!!!!

 

cat despre smaeb, mai bine nu zic nimic pt ca a fost slab de tot

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu am mai fost pana acuma la un salon moto,am fost duminica la ora 3 deci era liber.

Ma duc fericit in speranta ca ma voi sui pe un cbr 125r sa il vad pe viu,cand ajung acolo ce crezi....Honda nu e acolo :crack:

Erau atat de multi tigani,cocalari,labari,manelisti care vroiau sa faca poze cu motoarele si cu gagicile alea bune ( cu cateva mici exceptii ) , incat nu am apucat sa ma sui decat pe o motocicleta kymco de 125cc,si am stat putin de vorba cu baiatul de acolo ( foarte de treaba si amabil,am discutat vreo 15-20 min ) , mi sa parut misto motoreta,ma pus pe ganduri ca vroiam cbr 125.

Sa revin la subiect, auzeam acolo numai vorbe de genul "hai cuaee sa mai facem si noi niste poze cu motoarele si cu gagicile" , execrabil :blbl:

Anyway: mai mult a meritat show-ul de cerculete,burnout etc vreo 2 bmw-uri ursulet au luat foc :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Slabutz salon.

 

Putine motoare - noroc cu parcarea de afara, ca erau mai multe chestii interesante.

Totusi respect ptr cei care au venit.

 

Multi cocalari, manelari, pe langa rau cu motociclismul. Mult tzaranism la multi "bikeri" - manelaru' de Magheru a gasit drumul spre SMAEB si anul asta...

 

Ca motociclist ma deranjeaza afisele cu "nu atingeti", dar ii inteleg pe expozanti - am vazut un tzaran cum a zgariat saua unui B-KING negru, ca nu se mai urcase in viata lui pe un motor.

 

Interesant "standul" Politiei - rula un filmulet despre importanta echipamentului de protectie : explica un nene la ce foloseste echipamentul respectiv si prezenta si poze cu leziunile aferente daca nu porti echipament.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu are cum sa coste 4 l de motul 10W40 110 ron..... 240 e pretul de magazin la motul 300V, e un pret ok. si crashpaduri cred ca ai fi gasit la rizoma. :D

 

PS: impartasec opinia cum ca smaeb a fost naspa... chiar asa a fost... un salon de second-handuri :D

 

 

300V e full sintetic si e cam 70 ron litrul.

5100 e semisintetic si e undeva pe la 30 ron/litru.

 

300V am luat cu 145. :blbl:

 

 

@ Thomas: NU sunt pentru populare saloanelor moto cu SH-uri. In fond nu au ce cauta pe acolo. Insa care e problema ca lumea vrea sa cumpere moto SH? SH nu sunt numai cadavrele din '85 cu cadre resudate si furci indreptate si "9000" de km. SH sunt si motoretele de 1 an cu 5000 de km reali si cu pret de 30% mi mic. Eu unul nu mi-as lua niciodata un motor nou noutz. Prefer sa iau unu de 2-3 ani si de diferenta de pret sa-l accesorizez. Asta pe langa faptul ca majoritatea motoretelor noi mi se par tot mai repulsive.

 

Nu am fost la salon dar am o vaga impresie ca nu am pierdut nimic. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Slabutz salon.

 

Putine motoare - noroc cu parcarea de afara, ca erau mai multe chestii interesante.

Totusi respect ptr cei care au venit.

 

Multi cocalari, manelari, pe langa rau cu motociclismul. Mult tzaranism la multi "bikeri" - manelaru' de Magheru a gasit drumul spre SMAEB si anul asta...

 

Ca motociclist ma deranjeaza afisele cu "nu atingeti", dar ii inteleg pe expozanti - am vazut un tzaran cum a zgariat saua unui B-KING negru, ca nu se mai urcase in viata lui pe un motor.

 

Interesant "standul" Politiei - rula un filmulet despre importanta echipamentului de protectie : explica un nene la ce foloseste echipamentul respectiv si prezenta si poze cu leziunile aferente daca nu porti echipament.

 

Acel flyer a fost o reeditare a celui din 2005 facuta de noi, acum cu suport si din partea Primariei, BPR dar si a AMR-ului :crack:

/index.php?showtopic=34614

/index.php?showtopic=22489

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Parerea mea este ca targul din acest an a fost bine si strategic invecinat cu celelalte expozitii auto. Acei gura-casca ce veneau de la 4tunning au facut multe cumparaturi pe la SMAEB si am auzit cu urechile mele cum se interesau de motoare si de echipament, ceea ce e bine pt ca un scuter sau o motocicleta in plus inseamna o masina in minus.

O parte proasta a fost lipsa Yamaha, Honda etc. si a F800 de la BMW. Si, sa nu uit: au cam lipsit reducerile vizibile, acestea se faceau doar la casa.

Per total insa au fost foarte multi vizitatori unii mai colorati, altii mai cunoscatori... :crack: Pana la urma e bine ca se intereseaza lumea...

Si repet, ceea ce spun dupa fiecare expo moto: sa fie mai multe pe an, in toata tara!

Interesant "standul" Politiei - rula un filmulet despre importanta echipamentului de protectie : explica un nene la ce foloseste echipamentul respectiv si prezenta si poze cu leziunile aferente daca nu porti echipament.

Ala era spotul facut de noi si am vazut multi pustani cu casti, probabil scuteristi, care se uitau ca la urs la spot. Ei, e bine ca invata...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am fost la salon, in primul rand ca sa imi vad prietenii raspanditzi pe la diverse standuri. Mi-am cumparat doua filtre de ulei shi in rest am cascat gura, din pacate nu au fost prea multe de vazut. M-a exasperat multzimea de cocalari venitzi doar ca sa traga in poza "manechinuitele" (cum spunea cineva mai sus).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost.Nu m-a impresionat foarte tare.Foarte multe ATV-uri,multe motoare SH-uri.O gramada labari care au venit numai pentru manechine.

 

Sa zicem ca a meritat sa vin :crack:.

Data viitoare poate vin pe motor :blbl:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...