MAD-DOG Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Salutare Stiu ca mai sunt 16 zile pana la SMAEB 2008.Dar se organizeaza ceva din Ploiesti?Sa mergem in grup?Sau fiecare merge cum vrea si cum poate.Daca s-a disutat la intalnirea de marti(desi nu cred;doar 5 motoare?!?; eu am fost la munca si nu am putut ajunge ) dati ceva detalii si aici va rog Multumesc! Quote Link to post Share on other sites
georgio Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Si eu,si eu Data ? Ora ? Unde ne intalnim ? Astept raspuns Quote Link to post Share on other sites
CobraArt Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 As vrea sa vin cu masina...Oricum se pleaca pe grupulete,ca intodeauna.... Quote Link to post Share on other sites
MAD-DOG Posted February 28, 2008 Author Share Posted February 28, 2008 Eu as merge cu "fierul" si ma gandeam ca ar fi mai frumos, mai bine si mai sigur daca am merge mai multi. Sper sa reusim sa ne strangem cativa.Daca nu asta este Quote Link to post Share on other sites
ariman11 Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 data: sambata 15 ora: 11:00 loc de plecare: sala sporturilor ora de plecare se poate modifica in functie de cerintele grupului, astept si alte propuneri Quote Link to post Share on other sites
asalt_ini Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 vin si din buzau catziva, dar cu scutere. am vorbit azi cu unul din ei si mi-a zs k ar vrea la 10 30 sa fim la bucuresti... Quote Link to post Share on other sites
Vladlx Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 vin si din buzau catziva, dar cu scutere. am vorbit azi cu unul din ei si mi-a zs k ar vrea la 10 30 sa fim la bucuresti... horica,iar te iei dupa cretz??lasa ca vin si ei la 12 si plecam cu totii Quote Link to post Share on other sites
CobraArt Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 data: sambata 15 ora: 11:00 loc de plecare: sala sporturilor ora de plecare se poate modifica in functie de cerintele grupului, astept si alte propuneri Eu zic asa: Sambata,15 Sala Sporturilor,ora 11:00,se sta pana la 11:30.Fara telefoane gen"Ba,vin si eu acu,asteptati-ma ca imi spal motoru"sunt niste ore si trb respectate,cine nu ajunge vine singur. Regruparea si pus benzina de la Petrom Hipodrom si plecat spre Bucuresti. Datzi vestea mai departe Quote Link to post Share on other sites
asalt_ini Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 asa facem... cum zice cristi!! Quote Link to post Share on other sites
Pesso Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Asa sa fie,sper sa ne strangem multi!!! Quote Link to post Share on other sites
22iulian Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Eu zic asa: Sambata,15 Sala Sporturilor,ora 11:00,se sta pana la 11:30.Fara telefoane gen"Ba,vin si eu acu,asteptati-ma ca imi spal motoru"sunt niste ore si trb respectate,cine nu ajunge vine singur. Regruparea si pus benzina de la Petrom Hipodrom si plecat spre Bucuresti. Datzi vestea mai departe Se poate intra cu mobra in incinta Romexpo ? Ca daca nu , naspa de lasat capra la poarta ! Quote Link to post Share on other sites
Tesz Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 (edited) anul trecut te lasa sa intrii cu motorul si era moca... poate mentin traditia eu anu asta vin cu trenu ( Edited March 11, 2008 by Tesz Quote Link to post Share on other sites
CobraArt Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Se poate intra cu mobra in incinta Romexpo ? Ca daca nu , naspa de lasat capra la poarta ! Habar nu am.Eu plec de azi (Vineri) de pe la 5 cu masina,deci ne vedem acolo sambata. Ciao~ Quote Link to post Share on other sites
Vladlx Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 (edited) Hai mah si noi mai devreme sa avem si noi timp sa vedem tot Edited March 14, 2008 by Sufletzel Quote Link to post Share on other sites
CobraArt Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Hai mah si noi mai devreme sa avem si noi timp sa vedem tot Giga contra.Daca s-a stabilit o ora de o sapt. de ce incerci tu pe ultimul moment sa schimbi.Baietii stiu de orele stabilite.Eu zic ca de la 12 pana la 10 seara o sa tot ai timp sa vezi.Ne vedem pe acolo.Ah,scuze tu esti cu scuteru si faci 3 ore =)) buahahhaha suflete..... Quote Link to post Share on other sites
Pegasus Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Sal. Prahovenii care stiu ca li s-au facut poze pe soseaua Buc-Ploiesti sa-mi dea pm sa le pot transmite (ultimul din grup era un endurist). Ride safe. Quote Link to post Share on other sites
ariman11 Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Sal. Prahovenii care stiu ca li s-au facut poze pe soseaua Buc-Ploiesti sa-mi dea pm sa le pot transmite (ultimul din grup era un endurist). Ride safe. ai pm merci Quote Link to post Share on other sites
MAD-DOG Posted March 16, 2008 Author Share Posted March 16, 2008 Cine are pozele facute de prietena lui LIK pe DN1.LE-as vrea si eu va rogjava script:emoticon('', 'smid_15')Multumesc anticipatjava script:emoticon('', 'smid_37') --- Mesaj completat în 16 Mar 2008 23:32 -------------Cateva poze!!! --- Mesaj completat în 16 Mar 2008 23:33 -------------Alte poze!!! --- Mesaj completat în 16 Mar 2008 23:44 -------------si Quote Link to post Share on other sites
noir2501 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Salut, am fost si eu duminica, dar cu masina. In schimb m-am intalnit cu voi la benzinarie, am pus si eu benzina si am plecat inspre centru. Eram cu prietena in spate. Era o fata cu o Gilera. Prietenei mele i-a placut foarte mult, isi cauta o motocicleta, si asta parea destul de potrivita pentru ea. I-a fost rusine sa vina sa intrebe ce model este. Daca posesoarea este pe aici, as dori sa stiu si eu modelul, eventual daca se poate o intalnire sa vada si prietena mea daca ajunge cu picioarele pe pamant. Multumesc frumos. Cosmin. Quote Link to post Share on other sites
Vladlx Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Salut, am fost si eu duminica, dar cu masina. In schimb m-am intalnit cu voi la benzinarie, am pus si eu benzina si am plecat inspre centru. Eram cu prietena in spate. Era o fata cu o Gilera. Prietenei mele i-a placut foarte mult, isi cauta o motocicleta, si asta parea destul de potrivita pentru ea. I-a fost rusine sa vina sa intrebe ce model este. Daca posesoarea este pe aici, as dori sa stiu si eu modelul, eventual daca se poate o intalnire sa vada si prietena mea daca ajunge cu picioarele pe pamant. Multumesc frumos. Cosmin. Singura Gilera era un Dna de 180 negru,daca nu gresesc. Quote Link to post Share on other sites
noir2501 Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Parca era o motocicleta verde... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts