Sari la conținut

lntilnirea de la Ploiesti MotoRRock II


Postări Recomandate

Hei!

 

Am fost acolo si in ciuda pronosticurilor nu a plouat decat vineri seara vreo o ora, in rest, atmosfera aa fost SUPER!

Ma bucur ca am fost acolo. A MERITAT!

Nu mi-a placut faptul ca era multi "oameni in plus", dar ...

 

Silver Pistons - OK!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 276
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

:laugh: Am ajuns si eu acasa spre seara. Faine amintiri de la aceasta combinatie de motorock si serbare cimpeneasca. In definitiv nu m-a deranjat nici un "gura casca" venit simbata seara din oras, care spre surprinderea mea nici nu au fost in numar prea mare. Motociclistii au avut numai de cistigat , deoarece s-a implicat primaria, au fost in mod clar fonduri sanatoase acolo(3 ore de Phoenix, concertul superb cu "Timpuri Noi", chiar focurile de artificii). Bikerii s-au distrat oricum intre ei, pentru mine a fost mare bucurie, caci m-am intilni in sfirsit cu multi din noii prieteni de pe forum, precum si cu vechii prieteni de intruniri.Am fost 5 membri acolo din "Transilvania Bikers 1990", care v-au stresat cu fluturasi si promovarea intrunirii noastre din capatul saptaminii viitoare de la Valea Ierii. Va pot spune ca va fi o intrunire clasica de motociclisti, departe de oras intr-un cadru natural feeric. Deasemenea repet raspunsurile la cele mai frecvente intrebari care mi s-au pus:

Intrunirea de la Valea Ierii este cea publica, accesul fiind permis tuturor motociclistilor si simpatizantilor fara discriminare sau invitatii. Taxa de intrare va fi de 150 mii lei. Vor cinta Desperado, Cash, Ansis si altii.Cei care vor sa porneasca din Cluj, ii informez ca plecarea "oficiala" se va face vineri la orele 17 din parcarea hotelului Napoca. Harta zonei si modalitatile de acces sint postate pe poolul "Intrunirea de la Cluj". Din ori care parte se vine traseul e 100% asfalt. In acelasi wekend se tine si intrunirea privata T.R.B. din cite stiu la Remetea in judetul Alba, unde accesul e pe baza de invitatii. Cei care nu stiu povestea, ii rog sa nu confunde intrunirea noasta cu aceea.Va asteptam in numar mare la Cluj, Galen :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

baietii astia sint titularii motoarelor de la intrare !

scuze inca o data pt lipsa numelui ! :laugh:

Mad Max (Andrei Constantin) -CZ -ul chopper cu furca mai mult decat lungita.

 

Anghel Valentin zis si Vali - :laugh: IJ-ul...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns si eu simbata pe la 12.00 dar am fost nevoit sa plec in jur de ora 17.00 .

Fiind primul festival la care am participat am ramas placut impresionat .

Ce nu mi-a placut : afluenta de nemototciclisti care tineau mortis sa se suie pe motoare si sa faca poze .

Ce mi-a placut : restul :laugh:

 

P.S. Insistent motoristul care incerca sa faca drift-uri in groapa cu noroi - am avut impresia de citeva ori ca rupe cadrul :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de mine ai uitat dmw-ule 'ti-ar capu' ....mi-a facut placere sa va cunosc ....cei pe care v-am cunoscut....a fost super , super , super.....imi pare rau ca nu v-am mai vazut ca sa imi iau la revedere.

 

 

 

Numa' bine!

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de mine ai uitat dmw-ule 'ti-ar capu' ....mi-a facut placere sa va cunosc ....cei pe care v-am cunoscut....a fost super , super , super.....imi pare rau ca nu v-am mai vazut ca sa imi iau la revedere.

 

 

 

Numa' bine!

:ok:

pentru varsta pe care o ai, eshti cam nervos

 

ai uitat sa spui nenea dmw-ule!!! :D :ok: :laugh: :laugh: :laugh:

 

 

pentru marea, impardonabila, imensa mea gresheala imi cer scuze shi la urmatoarea intalnire itzi dau un suculetz :hug: :ok: :ok:

 

sau cand ma duc acasa la galatzi cand trec prin buzau te sun shi :laugh: :laugh: :ok:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am gasit si eu vreo 2 baieti cu o sticla de palinca urcati pe motorul meu si discutand impresii (precizare: motorul pus pe cric in fata cortului MEU in mijlocul campingului, nu lasat de izbeliste te-miri-unde). Ma apropii de ei:

 

Eu: "Salut! Bai ce motor misto aveti!"

Ei: " :ok: :laugh: :laugh: "

Eu: Moooaaamaaaa... e bemveu nene, nu?

Ei: :laugh: :ok: :ok: daaaaa.... bemveu...

Eu: Si cat baga? Cat baga? 240, nu?

Ei: ... daa... :) ...parca... :laugh: ...cam asa...

Eu: pai nu e al vostru?!

Ei: Pai e al meu... :D , ...ba e al unui prieten... :ok: , ...pai nu e al nostru... :hug:

Eu: De fapt e motorul meu, si nu-mi amintesc sa ma fi intrebat daca puteti sa va urcati pe el, si nu e banca in parc ci e MOTORUL MEU!!! Asa ca va fi bine pentru sanatatea voastra sa va dati REPEDE jos de pe el! :laugh:

Ei: :hug: aaaa.... pai... n-am stiut ca era al tau... scuza-ne... Nu vrei niste palinca?

Eu: Nu vreau decat sa va vad JOS de pe motor si cat mai departe de el! Altfel iese cu :ok: :ok:

 

S-au carat cu destula viteza de acolo. Asta a fost singurul incident cu gura-casca, desi Janel mi-a mai spus ca mai vazuse vreo doi suiti pe motor cat a stat motorul parcat langa dushuri. Hate gura-casca cu initiativa! Trebuie invatati ca a te sui pe o motocicleta e ca si a intra in masina sau in casa unui om! Ce naiba!

 

In rest, organizare OK, concerte dementiale, o zeama galbena numita bere (ieftina, e drept) dar de la care te durea capul a doua zi. Parada prin Ploiesti a fost foarte inghesuita si s-a mers atat de incet ca mi-a fiert apa in motor Multi prieteni, distractie, mici cu bere concerte bestiale. De concursuri nu mai zic, m-a batut Ursu la concursul de tras cauciucul, asa ca i-am dat de baut dup-aia! Am castigat impreuna cu Baiazid si Just Him (Gabi) la concursul de stafeta si am cunoscut o gramada de lume vesela.

 

Una peste alta: NOTA 10 SILVER PISTONS!!!

 

 

Abia astept MotorRock III!!!

 

Ry.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari pt. aproape tot(in afara de suprapunerea cu zilele Ploiestiului si de tiganii care scuipau seminte peste tot). SUPERB! Cu toate ca am stat doar pana sambata dimineata(dar n-am dormit o secunda)...m-am simtit super bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stind in sedinta m-a traznit revelatia si am gasit vinovatul pentru calarirea neautorizata a motoarelor altora : reclama la suzuki bandit de pe eurosport . Aia cu batrinica care se urca pe motoru burtosului .. cica motoru cere sa fie calarit :laugh:

Eu zic sa facem o petitie pentru interzicerea reclamei respective, sau sa se faca o reclama cu batrinica care e batuta de o ceata de suparati ca s-a atins de motorul unuia dintre ei :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost o intalnire reusita, cu concerte cu adevarat valoroase [TN si Phoenix], dar si cu trupe mai putin "batrane" si care suna foarte bine...

 

Timpuri Noi mi-au trezit un car de amintiri ....

Phoenix au demonstrat inca o data ca sunt unici ...

 

Am ajuns in Ploiesti pe ploaie ... m-am intors in Bucuresti tot pe ploaie ... ce naiba, doar am fost la PLOIesti ... :laugh:

 

Felicitari Dan si Silver Pistons - Free Spirit pentru acest eveniment reusit.

 

Vreau sa-mi cer scuze celor care au vrut sa doarma, iar alarma de pe moto nu i-a lasat ... stiu ca mi-am luat vorbe de bine pentru ea, dar motocicleta mea nu e nici banca de stat pe ea in parc, nici carja sa se sprijine oamenii "lejer afumati" de ea.

 

Vreau sa multumesc mult de tot lui Pannoniachopper si SĂśrdĂśgĂśk Old School Biker Brotherhood din Targu Mures pentru suportul tehnic [chei si leviere].

 

Silver Pistons va urez cat mai multe intalniri, cel putin la fel de reusite ca si aceasta...

 

 

P.S. MadMax ... trage niste fire pe niprul ala ca sambata seara de vazut - noroc ca te-am auzit...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate au fost si cateva incidente neplacute. Sambata seara, niste "baieti" au furat oglinzile de pe doua dintre motocicletele noastre, un Virago si o Honda. A doua zi dimineata i-am auzit si pe altii plangandu-se... niste baieti din Hunedoara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

De ce oare citesc topicul asta??? Ca sa vad ce am pierdut???... :ok:

 

Vineri seara, noaptea, sambata si noaptea urmatoare am avut febra si mi-a fost teribil de rau. :laugh: naiba s-o ia de treaba!!!...

 

Oricum, felicitari pentru organizatori si pentru cei care au fost prezenti acolo!!! Ati facut o treaba excelenta!!!

 

 

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Frumos, atmosfera excelenta :laugh:

Ca alternativa la zeama naspa de 15 mii paharul de 400 era Timisoreana la sticla cu 18mii, Ciuc cu 15 tot la sticla - la prima terasa pe dreapta cum intri :laugh:

 

Totusi au fost si cateva chestii naspa:

cioara borata cu 7 fuste si puradei pe un motor de viteza care nu era al lor (si multe alte chestii de genul asta),

Cioroii care vindeau sambata seara treburi cu luminite multe si colorate ca la balci

Tipii aia care aveau la cortul lor un ecran mare pe care proiectau videoclipuri de la MTV si faceau concurenta concertelor cu boxe babane(fix pe dreapta, nitel mai in fata de la cortul silverpistons)

O bila gri la organizare - jandarmii trebuiau instruiti ca nu e bine sa admire minoritarii pe motoarele altora, si sa stea mai multi prin camping (sambata noaptea un tampit de gura casca calare pe un motor care nu era al lui a reusit sa il tranteasca de pe cric pe cortul unui baiat care dormea, s-au mai furat cate o casca, etc). o treaba buna ar fi fost legitimatii pt intrarea intre corturi, sa nu se plimbe oricine pe acolo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost super misto. Desi nu am prins Phoenix ca am plecat, pana la 6 sambata a fost super adevarat chiar daca spre seara se umplea de " civili" . Felicitari si din partea mea, iar chestia cu jucaria, GENIALA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost o intrunire super. Multzumes Silver Pistons in special Dan :laugh: .

Am cam avut cam aceleash critici ridicate de Baiaid dar per total a fost o intrunire de nota 10 cu trupe una shi una.

 

Suuuper. :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fost, vazut, intalnit prieteni, participat la "ostilitati" :ok:

 

Primirea super, campania cu jucariile-un imens succes.Concertele au fost dementiale, sonorizarea foarte buna, Timpuri Noi si Phoenix au facut un show de exceptie :ok:

Parada am auzit ca a fost .Si a fost buna,lunga,lata,placuta samd. Din pacate nu am putut participa pe motiv de :laugh:

Haleala si bautura a fost din belsug, la preturi decente.

 

 

Cea mai mare distractie a fost "groapa cu lei" din lacul secat, transformata inca de vineri de Hasu din Azuga( Transalp) si George din Buc (Dnepr pe 3 roti) in pista de incercari Vineri seara am ajuns la timp sa-l tarasc pe Hasu dintr-un vulcan noroios in care infipsese motorul pana la rezervor,inclinat la 45 de grade :ok: Mud-wrestling

 

Sambata s-au bagat baietii cu KTM-urile si un KLX650 si deja zona devenea periculoasa...din fericire toata lumea a nimerit directia libera , mi-era groaza ca se infige vre-unul in wheelie in ATV-ul lu Dobrescu sau in altceva. De laudat DannyM care a aprut pe la pranz cu EXC-ul, echipat full cu protectii...il intreb de ce nu se baga in groapa sa le arate baietilor cu ce se mananca crossareala asta: "Mi-am uitat cizmele si in bocanci nu ma bag...astept sa mi le aduca un prieten de la Bucuresti" Asta in timp ce ceilalti se dadeau (tare) in tricou si fara casca :laugh: Dupa aia am inteles de ce vroia neaparat cizme :laugh: :ok: a bagat groaza in toti cu capra , nu exista obstacol in fata fiarei... :ok: Mi-a oferit si mie dihania dar am refuzat politicos dupa ce am comparat sumar "avantajele" pantalonilor scurti si maieului cu care eram echipat versus echipamentul complet de cross al proprietarului

 

 

Cele mai tari concerte vazute la vreo intrunire au avut si o parte nasoala: Au atras mult public "civil" , de toate soiurile, de la oameni "la casa lor "veniti cu nevasta,copii nepoti catel si purcel, cioroi veniti ca musca la c...t ca era rost de comert si ciordeala :ok: pana la pustani teribilisti cu aer de "punk" si impresii de anarhie.

Deh, pentru concerte cu nume mari si sonorizare scumpa trebuie sponsori, si sponsorii nu dau banul daca actiunea lor de publicitate nu are efect la publicul larg.

 

Din cate stiu nu au fost cine stie ce incidente, eu personal nu prea am avut treaba cu "civilii" .Ce se mai loveau pustanii de mine la concert in tentative de pogo, dar cum nu sunt tocmai un sfrijit sareau inapoi cu aceeasi viteza :hug: Cel mai tare era cand se loveau de Vlad "Ursu" :)

 

Am auzit ca s-au furat niste casti si toale din camping, chiar daca zona motociclistilor se vroia separata nu se putea face vre-un filtru la acces :hug: Cei de la Silver Pistons au mai organizat raiduri printre corturi pentru prevenirea furturilor, si noi la fel...totusi nici un limbric nenorocit nu a fost prins asupra faptului, eram hotarati ca pe primul prins sa-l taram legat de motoare prin tot campusul dupa care sa-l predam jandarmilor pt inca o tura de leapsa.

 

Sambata seara a avut loc un incident de tot rahatul, unul din baietii din Ploiesti a fost batut de jandarmi.Trebuia sa aduca un chopper in fata scenei la cererea lui Covaci pt fond sonor la piesa lor "Liber". Jandarmii , gandind cu creierul lor de la glezne, li s-a parut un gest agresiv si l-au smuls de pe motor, l-au tarat in spatele scenei si pana sa intervina cineva l-au si batut mar. :D Culmea e ca era unul din ORGANIZATORI, cu ecusonul de gat !!!! In loc sa se ia de punkerasii care-si dadeau capete in gura intr-o veselie sau de cioroii care cautau oamenii pe la buzunare ei s-au gasit sa bata organizatorii!!!! Clubul e suparat foc si urmeaza din cate am inteles o plangere penala cu proces si tot tacamul. :laugh:

 

 

Per total, intalnirea a fost o reusita,

FELICITARI SILVER PISTONS !!!!!

 

 

 

:laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Casti furate cioroi jandarmi prosti...pokemoni...bla bla...eu nu am fost dar am inteles ca au fost chestii de genul acesta....pentru lucrul acesta eu sunt deacord cu initiativa celor de la Transylvania bikers.....in fine....ma bucur ca a fost fain si ca nu au fost incidente mari..semnificative....sper sa ne vadem la cluj..in Valea Ierii....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am plecat in grup de 8 motoare dar baietii au tras la MacDonalts. Eu am ratat intrarea la Mac si am prins un culoar pe DN1 bestial: 120kmph constant.

 

Evident ca am ajuns solo :laugh: spre supararea unora ca "de ce" nu i-am asteptat.

 

1. aveam benzina

2. mancasem acasa

3. nu avea rost sa mai opresc aiurea

4. nu imi plac opririle pt pipi/caca/papa/smoke la drumuri de 60km distanta. Le consider inutile

 

Opresti la 100km sa mai odihnesti fundul si mainile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Festivalul, parda, concertele,atmosfera au fost super!!!

LA MAI MARE SI TOATE CELE BUNE SILVERPISTONS!!:laugh: :laugh: :ok:

 

 

 

 

Eu am ramas cu un gust amar in schimb fatza de posibilitatile Orasului Ploiesti in a-mi rezolva o pana la un cauciuc spate(camera), mai exact in schimbarea valvei.

O singura vulcanizare non-stop..in spate la Omnia(acolo gasiti o pereche de cizme enduro noi de piele marimea 43 THOR la 1.500.000 ) ,oamenii super ok, fatza de jegosii ce lucreaza la prima vulcanizare dinspre Ploiesti spre Bucov pe partea dreapta, visavis de Petrom (era sa pun levierele pe ei) !!!!

Editat de wolf4mwolf
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de mine ai uitat dmw-ule 'ti-ar capu' ....mi-a facut placere sa va cunosc ....cei pe care v-am cunoscut....a fost super , super , super.....imi pare rau ca nu v-am mai vazut ca sa imi iau la revedere.

 

 

 

Numa' bine!

:D

Ce ma..te simti cu musca pe caciula?? :ok: :laugh:

 

Te-am tot asteptat sa vii inapoi...R'ai tu sa fii! :ok:

 

Cum despre intrunire..a fost, am vazut, mi-a placut!

 

Intrunirea de sambata mi-a dat ocazia sa intalnesc fata in fata o gramada de persoane cu care doar am discutat pe messenger.

Lume multa, motare si mai multe, si multa distractie.

 

Mi-au placut:

-organizarea

-initiativa clubului silver pistons cu strangerea de jucarii

-lumea

-enduristii din mlastina :hug: astia au fost de coma.. dar nu numai enduristii s-au avantat pe acolo! unii temerari sau bagat cu neprele si cu un ij cu atas daca nu ma insel..bineintels ca si atv-ul lui dobrescu s-a ridicat la inaltimea celorlati: la propriu!!!! parca demostene il tot ridca pe doua roti!! :laugh:

-concertele, mai ales pheonix

-ocazia de a ma intalni cu forumistii (includem aici pe Axa cu scame care s-a achitat de datoria de la concursul de glume :laugh: :ok: ): cofee_man, ghost, motobrand, baiazid,& company, the hammer etc

 

Nu mi-au placut:

-multitudinea de tigani!!! sambata seara erau peste tot! la ciordit, la furat, la praduiala si la vanzarea de luminite!!! :ok:

-punkerii pusi pe shotii...as fi vrut sa il calc pe unu in picioare! nu cred ca se supara nimeni, ca astia chiar traiesc degeaba

-concertele..unele trupe au fost de tot rahatul! si nniste trupe care chiar canta bine (ma refer la trooper) nu au fost lasati sa cante decat 3 melodii pe cand alti ratati au cantat peste 25 de minute :laugh:

-tziganii!!!!!!!!

-endursitii care se dadeau fara echipament :laugh: si inca vreo cati va motociclisti care faceau wheelie prin multime (insa ramas placut impresionat de un gajiu cu o nepra care se tot dadea pe o roata!! nu credeam ca se poate)

-incidentul cu organizatorul si jandarmii

-jandarmii care stateau pur si simplu degeaba

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...