Sari la conținut

Motociclist "accidentat" De Politia Harlau


orestte
 Share

Postări Recomandate

absolut :crack:

 

Nu am nici o legatura cu gruparea mai sus mentionata :crack: insa, pana una alta, am vazut un film cu un mobrist intins pe jos la 10m de o masina de politie trasa pe partea stanga, lovita stanga-fata la 3m de masina de politie este o mobra lovita fata sau stanga-fata (nu se vede ca e intr-o parte).

 

Tot ce am zis, a fost: Hai sa aflam cum a ajuns motociclistul la 10m de masina de politie (daca a fost aruncat, daca a fugit etc) hai sa aflam daca masina de politie l-a oprit sau el a intrat (si nu din spusele cuiva care era in alta parte a orasului/tarii si-l astepta) hai sa aflam daca masina de pol. a intrat intentionat si brusc in el, sau era cumva oprita astfel incat motociclistul sa intre in ea si sa se opreasca etc. si mai ales, sa aflam de ce nu avea numere.

 

Pe urma discutam si comportamentul politiei. De ce zic pe urma? ca poate el a fost cumva pe capota si a rupt-o la fuga si astia l-au imobilizat.

 

Pana una alta, filmul incepe in mijlocul actiunii si nu vreau sa se inteleaga gresit toata treaba. Din nou, daca masina de politie a intrat intentionat in mobris fara sa-i lase loc ce interpretari, atunci imi bag la randul meu (cuvant urat) in mama lor, daca totusi nu s-a intamplat asa actiunea, parca as sta cu (cuvant urat)-n pantaloni.

 

Hai mai (cuvant urat) !!! Motorul e fix langa masina de politie, motociclistul se cunoaste ca a fost aruncat de pe motor acolo unde se afla, si tu ii dai cu ochiometrul tau in continuare si cu parerile tale de rahat :rusinica: !!!

Se cunoaste ca ai mers pe soselele patriei mult timp cu trenul !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 916
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

din cate vad eu viteza mare nu a fost ..eu presupun ca el era alergat de un echipas de politie alt echipaj a venit din fata ..motoru este foare aproape de masina politiei si este cumva in afara carosabilului..nu va mai vorbiti aiurea stati pe forum doar sa criticati oameni sa ne spuna cineva care a fost acolo cum sa intamplat mai exact

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am urmarit filmuletul orice comentariu este de prisos , sunt posturi din ambele parti si motociclisti civili cit si "noi veniti pe forum " . trebuie mediatizat la tot ce inseamna mass media acest incident , oricit de vinovat ar fi fost motociclistul ca nu avea numar sau mai stiu ei ce nu avea, nu

asa se opreste , oricum masina de politie clar nu a fost in urmarie ci a lovit frontal motorul , daca era in urmarire lovea motorul dintr-o parte asta presupunind ca se poate facea asa ceva intr-o tara considerata europeana + comportamentul politistilor arata ca ei sunt angajati din rindul civililor nicidecum nu au trecut pe la academia de politie .am eu un sentiment ca acest incident se va musamaliza dar de acum incolo cind voi trece prin hirlau voi fi cu mare atentie sa nu ma opreasca vreun rambo imbracat in galben reflectorizant

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cate vad eu viteza mare nu a fost ..eu presupun ca el era alergat de un echipas de politie alt echipaj a venit din fata ..motoru este foare aproape de masina politiei si este cumva in afara carosabilului..nu va mai vorbiti aiurea stati pe forum doar sa criticati oameni sa ne spuna cineva care a fost acolo cum sa intamplat mai exact

 

Sa recapitulam:

 

* motociclistul a pus in circulatie pe drum public un moto fara numere

* motociclistul a refuzat sa opreasca la semnele agentilor de circulatie (ca putem sa presupunem ca ei il alergau pentru ca accidentase 2,3km mai devreme un copil si a fugit de la locul accidentului, ca habar nu aveti daca era sau nu alergat de politie)

* motociclistul provoaca (mai exact, din cauza celor doua paragrafe de mai sus) un accident

* motociclistul refuza sa se supuna arestarii

* motoriclistul misca picioarele in min 1:19 (nu stiu daca se pot misca in cazul in care ar fi rupte)

 

(nu sunt medic de aceea sunt deschis ideilor cu miscatul picioarelor. sunt sigur ca s-a lovit la ele ca asa imi lasa impresia faptul ca nu prea le misca)

 

Pana una alta, chiar nu ma intereseaza ca politistii l-au fortat sa-i puna catusele, daca mergi fara numere pe mobra, daca refuzi sa opresti cand iti face semn Garcea (Cioaca in versiunea noua), daca se provoaca un accident (din vina ta cu implicare directa sau indirecta), daca refuzi sa te supui arestarii ...chiar nu ma intereseaza ce-ti mai face garcea ...esti un conservar undercover.

 

Din nou, nu cred ca asta s-a intamplat, dar nici nu-s de acord cu ideea ca ii futem pe toti in gura imediat cum cade un compatriot ...intai aflam TOT ce s-a intamplat (macar din partea motociclistica) si pe urma luam la p**a pe unu' si pe altu'. Apai, toti ati sarit la comportamentul lu' Cioaca dar ati omis sa specificati ce s-a intamplat inainte ...

 

Poate Cioaca avea montata camera video pe masina ...poate ne arata cum mergea pe-o roata si futea picioare in masinile care veneau din contrasens ...

 

Din nou, nu-s de acord cu comportamentul gaborilor, but then again, chiar nu ma intereseaza in conditiile in care, motociclistul a facut unul din paragrafele de mai sus (zic DACA AR FI FACUT, CA NU STIU DACA IL FUGAREAU SAU NU, DACA AVEA NUMAR SAU NU ETC)

 

Privind din alt unghi:

 

abuz. 3 vicii majore

1. nu se efectueaza imobilizare cu arma in mana

2. nu se ridica suspectul fortat.

3 nu se imobilizeaza in pozitia aia

2:52 AMunul singur era suficient pentru a sustine acuzatia de abuz

si la abuz nu se da mustrare

se merge direct in suspendare pana la finalizarea cercetarilor

 

Deci, cum acuzam politistii ca au facut si au dres si ca merita impuscati in cap, vreau sa acuzam si motociclistii care fac si dreg si merita impuscati in cap.

 

Deci, posturile trebuiau sa fie obiective gen: AIA SA FIE DATI AFARA ETC, MOTOCICLISTULUI SA-I FIE INVATATURA DE MINTE PENTRU PUNERE IN CIRCULATIE A UNUI AUTOVEHICUL FARA NUMERE, NEOPRIRE LA SEMNALELE POLITISTULUI SI NESUPUNEREA ARESTARII

 

Hai sa mai aratam si printre noi cu degetu' ca nu suntem usa de biserica nici unul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stati sa inteleg... motociclistul a refuzat sa opreasca la semnalele agentilor de circulatie? sau cum? Daca cumva nu a vrut sa opreasca, atunci fara suparare, isi merita soarta si ar trebui sa fie invatatura de minte pentru restul amatorilor de senzatii tari cu politia romana. Legea e lege si pe 2 roti si pe 4 ...daca nu te duce capu' sa intelegi ca 3 luni fara permis sunt mai bune decat 3 luni de spitalizare + 1 an de recuperare + dosar penal, atunci forteaza-ti norocul.

 

Rugam pe cei care stiu exact ce s-a intamplat, sa ne comunice toate detaliile. Politia e instruita sa nu faca asa ceva decat in anumite cazuri...ma indoiesc ca l-au oprit asa ca sa-l intrebe de ce nu-i merge semnalu' dreapta.

 

tata sa imi arati si mie unde scrie in cursurile care se predau ca politia e instruita sa opreasca motorul prin impact frontal ca le maninc sau nu mai stim regulamentele ????nu mai stim sa facem un blocaj rutier ?? nu-i nimic mergem la reciclare

 

sunt de acord cu tine ca trb verficata camera de pe masina de politie , cit despre partea cu miscatul picioarelor poate fi cauzata si de andrenalina care are si rol de anestezic stiu asta pe propria piele

Editat de rados
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tata sa imi arati si mie unde scrie in cursurile care se predau ca politia e instruita sa opreasca motorul prin impact frontal ca le maninc sau nu mai stim regulamentele ????nu mai stim sa facem un blocaj rutier ?? nu-i nimic mergem la reciclare

 

Dar de unde stii ca l-a oprit prin impact frontal intentionat? poate ca erau parcati si motociclistul a intrat in ei ...hai sa fim seriosi ... Nu zic ca e legal sa intrii intr-un motociclist dar pana una alta, hai sa vedem ce s-a intamplat, ca poate n-au intrat ei in el si poate a fost invers :-?? din nou, filmul incepe cu o masina si un moto lovite si un motociclist la 10m de masina care pana una alta se opune arestarii ... (din nou, e posibil ca aia sa-l fi alergat fara motiv, sau sa-i fi iesit in fata intentionat, dar vreau sa mi se confirme asta inainte sa posteze toti "motociclistii" mesajele lor pt politia rutiera si inainte sa fiu purtat de val si sa cred ca politia a facut si a dres)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu, adica responsbilul pentru relatii cu publicul in AMR, l-am sunat pe Oreste la 5 minute dupa ce am primit link-ul.

Mi-a spus ca era un grup de motociclisti ce se indrepta spre Iasi pentru a se intalni cu baietii de acolo adica si cu Oreste. Evident ca l-am intrebat daca baiatul accidentat era un mare infractor si mi-a raspuns ca din cate stie el nu era. EU il cred pe Oreste si am incredere ca nu are prieteni infractori care ne fura noua motocicletele. oricum eram dator sa intreb asta.

Cand am vorbit cu Oreste era aproape miezul noptii si nu am mai sunat in alte parti. Am incercat sa iau legatura cu baitul care a filmat. Aveam numarul de la Oreste. Nu a raspuns si tot Oreste mi-a spus ca probabil nu mai are baterie la telefon.

Maine la prima ora voi vorbi cu comitetul director al AMR pentru a stabili cum facem si probabil luni fiindca miane e duminica adica azi vom pune si noi cateva intrebari politiei. Nu cred ca CD-ul va avea ceva impotriva acestei actiuni dar sunt dator sa ii intreb.

Oricum politia nu avea dreptul sa intervina in acest fel indiferent daca era vorba de un simplu motocicliisti sau de Omar Haisam.

Spunea cineva ca daca era un tir ce nu oprea la semnalele politistilor, sa spuneam, la fel procedau?

 

As mai avea o rugaminte la cei care arunca totul in carca AMR sa incerce intai sa faca ceva pentru comunitatea moto si apoi mai discutam.

Ce nu ati inteles din fraza pe care am scris-o de nenumarate ori? Nu eu sunt AMR-ul si nici cei 5-6 care activeaza fizic. Noi toti suntem AMR si daca voi nu ajutati AMR-ul, AMR-ului ii e aproape imposibil sa va ajute.

O fraza pe care o astept este asta: Ma numesc Gigel sunt membru AMR si doresc ca AMR sa se implice in cazul X. Iar AMR va fi obligata sa faca tot ce ii sta in puteri pentru a il multumi pe Gigel.

 

Imi cer scuze ca scriu despre asta aici dar tineam sa transmit acest mesaj.

E ora 3 noaptea si eu inca lucrez la acest caz si am facut-o din clipa in care am aflat. Va rog sa nu mai dati cu pietre in AMR fiindca eu va garantez ca ne facem datoria si nu dormim. Fac asta pentru ca maine sa stiu ce le spun sefilor din AMR.

 

Cum am spus nu cred ca vom rezolva mare lucru dar macar vom face valuri. Inca suntem prea mici pentru a ne lupta cu justitia romana.

 

Sper sa aflam maine si vesti despre baiatul din spital. Oreste spunea ca nu e foarte grav.

 

Noapte buna.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@packardb scuzama, da eshti idot...spui ca nu shtim ce ar fi putut savarshii motociclistul inainte de a fi<oprit>shi vi cu o galagie de presupuneri aiurea...putea sa o shi violeze pe mama lu nenea militzianu,shi tot nu ii dadea dreptul lu garcea, sa traga asha de el, dupa accidentul prin care a fost oprit.Daca motociclistul avea leziuni la coloana vertebrala,bruscat astfel putea sa ramana paralizat.In alta ordine de idei militzianul trebuia sa anunte ambulantza,dar se vede ca nici macar nu se gandeau domnii militzieni la asha ceva intrucat vroiau sa il incatusheze,ori un om nu il duci la spital legat(decat daca il duci la balamuc, dar nici acolo nu il leaga cu catushe) Shi daca tot nu shtim ce sa intamplat defapt, sa vin shi eu cu o presupunere(probabil idioata) daca politzistul la accidentat pe motociclist din gresheala, shi prin gaselnitza cu lipsa numarului de inmatriculare,a vrut sa ishi salveze pielea?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar de unde stii ca l-a oprit prin impact frontal intentionat? poate ca erau parcati si motociclistul a intrat in ei ...hai sa fim seriosi ... Nu zic ca e legal sa intrii intr-un motociclist dar pana una alta, hai sa vedem ce s-a intamplat, ca poate n-au intrat ei in el si poate a fost invers :-?? din nou, filmul incepe cu o masina si un moto lovite si un motociclist la 10m de masina care pana una alta se opune arestarii ... (din nou, e posibil ca aia sa-l fi alergat fara motiv, sau sa-i fi iesit in fata intentionat, dar vreau sa mi se confirme asta inainte sa posteze toti "motociclistii" mesajele lor pt politia rutiera si inainte sa fiu purtat de val si sa cred ca politia a facut si a dres)

 

ok , da, noi vorbim acum doar din impresia lasata dupa vizionarea filmuletului postat unde sa fim cinstiti este clar un impact frontal , lasam la o parte mesajele cu 'urari" la adresa politiei trb sa intelegi totusi aceste mesaje ca vin in urma impresiilor lasate de activitatea unor angajati din cadrul politiei .iar la o asemenea "tentativa " de arestare .........o sa vedem miine sper la tv ambele variante prezentate atit filmuletul motociclistilor cit si filmul de pe camera masinii ( sper ca era pornit aparatul )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ok , da, noi vorbim acum doar din impresia lasata dupa vizionarea filmuletului postat unde sa fim cinstiti este clar un impact frontal , lasam la o parte mesajele cu 'urari" la adresa politiei trb sa intelegi totusi aceste mesaje ca vin in urma impresiilor lasate de activitatea unor angajati din cadrul politiei .iar la o asemenea "tentativa " de arestare .........o sa vedem miine sper la tv ambele variante prezentate atit filmuletul motociclistilor cit si filmul de pe camera masinii ( sper ca era pornit aparatul )

 

Ma bucur ca mi-ai inteles punctul de vedere. Sper totusi ca motociclistul nu are nimic grav, si ca se va face bine in totalitate. Sper ca nu a avut nici o vina in incident si sper ca cei din Politia Romana vor fi trasi la raspundere conform legii pentru neregulile constatate in cadrul filmului.

 

Vreau doar sa scot in evidenta ca multi se dau prea usor cu parerea si posteaza "urari de bine" fara sa stie toate datele problemei. Nici eu nu le stiu, dar nu acuz din prima partile non-motocicliste implicate in accident fara sa am o declaratie a unei persoane care a vazut ABSOLUT TOATA INTAMPLAREA.

 

PS: Impactul a fost frontal, nu neg asta, mai exact masina politiei a lovit cu partea din fata stanga motocicleta, insa la fel de usor, motocicleta (care are partea din fata destul de sifonata)[nu-mi dau seama daca si partea de jos e tandari sau unde exact a fost lovita motocicleta] poate sa fi intrat in partea din fata stanga a masinii de politie...

 

Dar pana nu aflam macar de la colegii care erau in grup de cele intamplate, hai sa nu ne apucam sa tragem concluzii. Din nou, vedeti postul cu accidentul de la Marriot ... NU SUNTEM INTOCMAI MODELE DE URMAT IN TRAFIC.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce se zbate lumea pe aici .. habar nu avem ce sa intamplat mai exact asa ca ce dreq atata tam tam ?? sunt 1000000000000000000000000000000 de variante de ce va agitati?? daca nu stiti nimic !!stiti doar sa criticati alte persoane ?? hai sa asteptam sa vedem ce zic cei care stiu ce sa intamplat ..nu este mai corect asa??

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@packardb scuzama, da eshti idot...

 

Te scuz, insa idioata e ma-ta ca te-a facut iar tu ca existi, "scuza-ma" la randul tau analfabetule

 

spui ca nu shtim ce ar fi putut savarshii motociclistul inainte de a fi<oprit>shi vi cu o galagie de presupuneri aiurea...putea sa o shi violeze pe mama lu nenea militzianu,shi tot nu ii dadea dreptul lu garcea, sa traga asha de el, dupa accidentul prin care a fost oprit.

 

Sigur ca nu, doar daca era vreun scuterist, biciclist sau stai ...daca era conservar, nu? Ce l-ai mai fi futut in gat pe conservar si ai fi zis: Da-l in (cuvant urat) mea, ca merita

 

Daca motociclistul avea leziuni la coloana vertebrala,bruscat astfel putea sa ramana paralizat.

 

Din film se vede ca motociclistul s-a ridicat (si s-a sprijinit in mana dreapta) fara nici o problema, nu are deci nici o leziune la nici o coloana :rusinica:

 

Dar ca sa fiu impartial, iti dau dreptate, este posibil ca undeva in CODUL PENAL sa se specifice faptul ca nu trebuie sa abuzezi asa de o persoana urmarita, daca a avut accident etc ...nu stiu exact legislatia de aceea tind sa cred si eu ca nu e intocmai ok sa-i pui catusele unui motociclist dupa un accident ...then again, in film se vede cum gracea se plimba cu catusele o perioada de timp fara sa le puna.

 

In alta ordine de idei militzianul trebuia sa anunte ambulantza,dar se vede ca nici macar nu se gandeau domnii militzieni la asha ceva intrucat vroiau sa il incatusheze,ori un om nu il duci la spital legat(decat daca il duci la balamuc, dar nici acolo nu il leaga cu catushe)

 

Ceea ce nu intelegi tu este ca, acolo sunt doua masini de politie, una este cea implicata in accident iar alta are sirena pornita (si este in afara cadrelor). Bon, ceea ce nu stii tu este ca politia daca ar anunta salvarea, nu ar face-o prin telefonul mobil cum probabil ca te astepti tu ca un dobitoc sa se intample, nu, se face prin statie (cuvant jignitor) ...din nou, nu uita ca masina a doua de politie nu este in cadru, nu stii ce exact se intampla in ea.

 

Shi daca tot nu shtim ce sa intamplat defapt, sa vin shi eu cu o presupunere(probabil idioata) daca politzistul la accidentat pe motociclist din gresheala, shi prin gaselnitza cu lipsa numarului de inmatriculare,a vrut sa ishi salveze pielea?

 

Putin probabil, dar nu si imposibil. Acum sa fim seriosi, in jur sunt oameni (se vad intr-un cadru) care pot depune marturie, deci nu risca nimeni sa faca disparut un numar etc. Cineva care a vazut toata faza ne poate spune daca motociclistul era urmarit sau daca hodoronc tronc garcea i-a sarit in fata. Dar hai sa nu-i luam la (cuvant urat) asa ca avem noi impresia ca noi avem dreptate.

 

Din nou, imi cer scuze pentru limbajul prin care m-am adresat tie, insa pana la tine nu am luat pe nimeni la (cuvant urat) deci am injurat in legatura cu situatia. Da-ti seama ca ai fost penibil si jenant sa te apuci sa ma faci idiot, desi eu nu ti-am adresat inainte de acest post nici o jignire.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pfff...strigator la cer...dar de ce sa ne miram ca traim in Romania tara tuturor posibilitatilor. Cred ca ar fi bine sa ne luam veste antiglont ca nu se stie cum iti iei un glont pe motiv ca nu ai semnalizat sau nu ai faru aprins .Inca o dovada ca majoritatea militienilor sunt tarani si cum au venit la oras nu prea fac diferenta intre animal - om.

Multa sanatate motociclistului, sa isi recupereze paguba, iar politistului :rusinica: sper sa auzim de tine de prin puscarii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@packardb intradevar am fost deplasat facandu-te idiot,shi imi cer scuze inca o data(nu am obiceiul sa jignesc gratuit shi fara rost) shi totutushi...nu era necesar sa o amesteci pe mama in discutzie,dar daca asta te face sa te simtzi mai bine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca reiese ca motociclistul are singura vina ca nu a avut nr de inmatriculare. si de aceea politia l-a busit, atunci o sa ne strangem frumos si protestam .Ce e curios e ca inca nu am auzit ca in romania sa fi intrat o masina de politie intr-o alta masina,cu scopu de a o opri.Probabil astia s-au uitat la miami vice.

A trimis cineva filmuletu la Media?sa apara pe posturi sa aflam ce si cum concret.

Sa se faca dreptate, daca nu o facem noi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stati sa inteleg... motociclistul a refuzat sa opreasca la semnalele agentilor de circulatie? sau cum? Daca cumva nu a vrut sa opreasca, atunci fara suparare, isi merita soarta si ar trebui sa fie invatatura de minte pentru restul amatorilor de senzatii tari cu politia romana. Legea e lege si pe 2 roti si pe 4 ...daca nu te duce capu' sa intelegi ca 3 luni fara permis sunt mai bune decat 3 luni de spitalizare + 1 an de recuperare + dosar penal, atunci forteaza-ti norocul.

 

Art. 89 Constituie contravenții Âşi se sancționează cu amendă de la 2.000.000 lei la 8.000.000 lei următoarele fapte

................

g) neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului, în scopul sustragerii de la control.

 

De asemenea

Contravențiile care atrag suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice:

...........

f) neoprirea la semnalul regulamentar al polițiÂştilor, în scopul sustragerii de la control, dacă a fost necesară urmărirea pentru oprire;

Sursa - site-ul Brigazii de Politie Rutiera a Buc - http://www.politiaromana.ro/DPR/contraventii.htm

Deci infractiune nu este, e incadrata la contraventii. Indiferent de motiv - rezulta ca a fost exces de zel in cel mai grav mod. Restul chichițelor - un avocat :rusinica:

 

Sa recapitulam:

 

* motociclistul a pus in circulatie pe drum public un moto fara numere - CONTRAVENTIE

* motociclistul a refuzat sa opreasca la semnele agentilor de circulatie - CONTRAVENTIE

* motociclistul provoaca (mai exact, din cauza celor doua paragrafe de mai sus) un accident - INCORECT, MASINA A INTRAT FRONTAL PE CONTRASENS INCERCAND OPRIREA CONTRAVENIENTULUI

* motociclistul refuza sa se supuna arestarii - ACCIDENTATUL E PLIN DE SANGE SI NU I SE ACORDA NICI PRIMUL AJUTOR SI NICI SALVAREA NU E APELATA DE CATRE POLITISTI. SE INCEARCA INCATUSAREA LUI IN ACESTE CONDITII. IN CAZUL UNEI HEMORAGII INTERNE SAU ALTE COMPLICATII CE AR FI DUS LA MOARTEA ACESTUIA, CINE ERA VINOVAT ? DE ASEMENEA, POLITISTUL STA CU MANA IN GATUL ACCIDENTATULUI - APARE PE LA MIJLOCUL FILMULETULUI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si in alte state se practica acelasi lucru...:rusinica:

un exemplu :

http://www.youtube.com/watch?v=Rob9kna_My4...feature=related

nu mai dati exemple din SUA

nu traim in SUA....

Europenii au alte conceptii legate de legile rutiere.....si nici macar in SUA nu cred ca au voie sa tranteasca un motorist....stiu doar ca in conditii de maxima siguranta, si cand viata altora nu e pusa in pericol pot executa manevra "pit" la masini!!! atat, la masini(adica sa le intoarca de cuur cu botu masinii)

 

cand o sa pot sa-mi cumpar ak47 din mall doar cu buletinu'....atunci sa dati exemple din sua

pana una alta traim in Romania, unde urmaritii generali, traficantii etc... nu umbla pe motoare sau cu numere expirate gata sa intre "in pursuit"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa recapitulam:

 

* motociclistul a pus in circulatie pe drum public un moto fara numere

* motociclistul a refuzat sa opreasca la semnele agentilor de circulatie (ca putem sa presupunem ca ei il alergau pentru ca accidentase 2,3km mai devreme un copil si a fugit de la locul accidentului, ca habar nu aveti daca era sau nu alergat de politie)

* motociclistul provoaca (mai exact, din cauza celor doua paragrafe de mai sus) un accident

* motociclistul refuza sa se supuna arestarii

* motoriclistul misca picioarele in min 1:19 (nu stiu daca se pot misca in cazul in care ar fi rupte)

 

:rusinica:

 

Frate nu mai zice de altzii ca fac presupuneri aiurea, pt ca shi tu ai facut exact la fel....ai fost acolo??? ai vazut ca s-a intamplat asha?

 

abtzine-te!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si in alte state se practica acelasi lucru...:rusinica:

un exemplu :

http://www.youtube.com/watch?v=Rob9kna_My4...feature=related

serios?????

nu ai vazut k motociclistul pierduse controlul si prezentatorul a zis(dak stii o boaba de engleza): ''politia nu a mai avut timp sa opreasca masina'' si asa este dak te uiti mai bine. in nici un caz a intrat intentionat in el cum crezi tu. eu n-am vazut niciodata in viata mea vreun fm in care politistul sa opreasca o motocicleta bagandu-se in ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce nenorociti si ordinari de militieni KGB-isti ! Chiar daca saracul baiat a gresit cu ceva, astea nu sunt proceduri de POLITIE ! Sa intri in el cu masina, sa-l incatusezi cand el era imobilizat cu picioarele zdrente! Este deja prea mult!

Dupa ce am vazut acest clip....chiar ma voi bucura cand vreun MILITIAN din asta va fi luat in bot de cate un TIR si facut terci ! HUOOOOOOOO...MILITIENILOR SPURCATI !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si totusi cand o sa aflam exact care a fost cursul evenimentelor? Ca pana atunci vorbim discutii ... Filmuletul arata doar ce s-a intamplat dupa impactul motor + logan. Pentru partea de dinainte de momentul T0, poate ne lamureste unul din motociclistii care au fost martori.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am cautat si eu prin codul rutier (modificarile din 2007) si cam asta am gasit:

(apropo articolul 89 amintit de Thomas nu l-am gasit dar nici nu pot sa zic ca nu are dreptate ca la noi se schimba legile prea des ca sa bag mina in foc ca eu am gasit ultima varianta)

 

Art.85. - (1) Punerea în circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai,

neînmatriculat sau neînregistrat, se pedepseste cu închisoare de la unu la 3 ani.

 

Art.102. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice:

1. ...............

2. conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara a avea montata una dintre placutele cu numarul de înmatriculare sau de înregistrare ori daca placutele cu numarul de înmatriculare ori de înregistrare nu sunt fixate în locurile special destinate;

 

Art. 117

(2) Imobilizarea unui vehicul se dispune si în cazul în care conducatorul acestuia ori unul dintre pasageri savârseste o fapta de natura penala sau este urmarit pentru savârsirea unei infractiuni.

(3) Pentru oprirea fortata sau imobilizarea în cazurile prevazute la alin.(1) si (2), politia rutiera poate utiliza dispozitive speciale omologate.

(4) Procedura de imobilizare a vehiculelor în cazurile prevazute la alin. (1) si (2) se stabileste prin regulament.

 

Art.117. - (1) Imobilizarea unui vehicul se dispune de catre politistul rutier în cazul savârsirii de catre conducatorul acestuia a uneia dintre urmatoarele fapte:

a) conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat ori cu numar de înmatriculare sau de înregistrare fals ori fara a avea montate placutele cu numarul de înmatriculare sau de înregistrare;

b ) ................

c) ................

d) conducerea unui vehicul despre care exista date sau indicii ca face obiectul unei fapte de natura penala;

e) refuza sa se legitimeze;

f) ...............

g) .............

(2) Imobilizarea unui vehicul se dispune si în cazul în care conducatorul acestuia ori unul dintre pasageri savârseste o fapta de natura penala sau este urmarit pentru savârsirea unei infractiuni.

(3) Pentru oprirea fortata sau imobilizarea în cazurile prevazute la alin.(1) si (2), politia rutiera poate utiliza dispozitive speciale omologate.

(4) Procedura de imobilizare a vehiculelor în cazurile prevazute la alin. (1) si (2) se stabileste prin regulament.

 

Eu am luat in considerare discutia legata de lipsa nr. de inmatriculare dar daca vreti sa vedeti ce e in loc de ....... cautati pe www.codulrutier.ro.

 

La ce se vede in filmulet mie mi se pare doar imobilizare si as zice ca era abuz daca ii ardeau 2 bastoane pe spinare (norocul lui ca erau martori). In rest nu ma pronunt dar sper sa aflam curind mai multe detalii inainte sa ne scoatem ochii pe aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...