Sari la conținut

Detectoare Radar - Totul despre


grex
 Share

Postări Recomandate

Detin un Beltronics inca de la inceputul anilor 2000, cand inca nu era legal (il aveam ascuns prin masina, cu un difuzor suplimentar ca sa-l aud si cand muzica era mai tare nitel)...si isi face datoria cu brio si-n ziua de azi! Dovada e ca impreuna cu o statie Midland nu am mai luat o amenda de viteza din epoca trecuta! Uneori detectorul si statia le folosesc si pe moto, dar mai rar, fiindca nu am un motor care sa rupa barierele sunetului! ;) 

E935_l.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

După ce mi-am luat-o și m-am târât (aproape) legal vreo 30km între Târgoviște și Câmpulung acum niște ani îl mai demufez și eu - e mai simplu decât să caut butonul, mai ales pe moto. Treaba e că, inmultindu-se conservele astea cu divaisuri, ajungi să mergi cu detectorul mai mult oprit... Eu m-am obișnuit cu de pe vremea când alergam zeci de mii de km prin țară pt job și îl folosesc mereu, dar uite că, treptat, își pierde utilitatea din cauza alarmelor false. Acum am o ieftineală, mereu uit cum îl cheamă, la Bel mi-a decedat fatal mufa de alimentare (s-a rupt de pe cablaj, am reparat-o de vreo 2x după care nu a mai putut fi salvat). La ăsta actual, comparabil cu Bel ca performanțe, mult peste altele mai de marcă, pot selecta benzile separat și lăsa una singură activă, dar cum radarele anticoliziune sunt tot pe K e degeaba. 

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Escortul: "Pentru eliminarea alertelor false provocate de noile tehnologii cu care sunt dotate anumite masini, cum ar fi sistemele de evitare a coliziunilor sau cruise control, detectorul are incorporat un filtru IVT FILTER™."

Radenso: "best in class BSM filtering"

 

Problema este că nu prea se mai aduc în România detectoare bune, cum se aduceau, la vremea lor, alte modele.

Poate s-a răcit piața, cum s-a răcit și  topicul ăsta.

 

Iar de afară, eu unul nu mai am curaj să iau.

GoPro, Thinkware, mă rog astea sunt camere nu detectoare, au trebuit trimise înapoi la reparat/înlocuit. 

 

Dacă vede cineva ceva bun, pe aici, prin țară, să împărtășească descoperirea.

 

Mulțumesc. 

Editat de vane
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer...cu asta al meu nu am alarme false decat la statii PECO, la camere de rovinieta si la unele sisteme de la usile automate...nu am patit sa primesc alarme false in trafic sau sa rateze vreun radar, fie el fix, pistol sau mobil. Si pentru orice alte sisteme care il pun in alerta are alta melodie. Ah...era sa uit, ma scoate din bocanci daca in apropiere vorbeste cineva la mobil, doar pe Vodafone si Telekom...chiar si in masinile aflate la 30-50 m ori pe trotuar. Dar...m-am invatat cu el si stiu cand vine gaia! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai...majoritatea soferilor au renuntat la ele fiindca si-au pus statii CB ori au mizat pe faptul ca oricum radarele actioneaza acum instant (cum sunt cele de pe MCV-uri, spre exemplu) si oricum sunt prinsi, sau se bazeaza pe Waze. Am constatat in timp ca mai toate radarele de tip nou, cele care actioneaza instant doar la sesizarea depasirii vitezei legale in functie de setari, stau acum pornite non-stop, fiind detectate de departe de detector. Asa ca avand combinatia detector-statie CB si Waze, sansele sa fiu surprins in abatere sunt minime. Nu contest faptul ca pot s-o fur si asa,  am patit intr-o noapte la o ora la care nu circula mai nimeni, sa ma intalnesc cu un MCV cu radarul in asteptare, la vanatoare! Atunci radarul a pornit la cca 200m in fata si detectorul a inceput sa urle...am franat instant de a intrat ABS-us si am scapat doar cu avertisment din faruri si o sirena scurta. Sunt sigur ca nu au apucat sa dibuie viteza initiala, fiindca ma opreau si deveneam pieton. ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu merg cu un Beltronics de foarte multi ani. Este la fel de bun ca in prima zi, si ma salveaza destul de des din situatii viteziste.

Pistoalele nu le detecteaza, ele fiind de tipul "punct ochit - punct lovit". In astfel de situatii ma bazez pe farurile participantilor la trafic. Pentru pistoale exista o varianta, doar ca nu este de tip detector, ci de tip bruiator, ceea ce este in afara legii. Si mult prea scumpe.

Statie nu folosesc, mi se pare prea zgomotoasa. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, easy ride on! a spus:

182,50 Mhz FM?  :lol: Bleah!

Asta înseamnă că aveai timp să îi asculţi, iar dacă ai timp nu depăşeşti viteza legală.

Mai fain este să le "transmiţi" ordine în "sistem".

Prin repetor, evident. Ca hobby  :D

 

Stii ca raspunzi la un post din 2015 da?... 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 6 ore, einstein1984 a spus:

la TG jiu nu au asa multe masini cu radar in bot 😛

Cred ca in Gorj numarul de radare active bate la cwr muuulte judete ale tarii!👍

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles...dar la cate masini cu astfel de sisteme gasesc/intalnesc in trafic nu-mi fac probleme. O alerta falsa, sau doua pe zi, nu ma deranjeaza! Prefer o mica teapa de-asta decat o amenda si-o stationare de trei luni! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
La 04.10.2019 la 20:39, easy ride on! a spus:

Ştiu. Actualizat / 2019. :)

Adică la 30 de ani după '89.

:D

 

Ideea era ca intre timp sistemul de comunicatii radio in MAI a suferit ceva modificari... majore.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 21 ore, easy ride on! a spus:

Asta îmi aminteşte de momentul când, la un aeroport, l-am întrebat pe "miliţian" cum ar putea detecta un cuţit nemetalic, construit din fibră de carbon sau din fibră de sticlă.

La care tipul s-a blocat rău, iar apoi mi-a răspuns că face un control de arme doar pentru amatori, nu şi pentru profesionişti  :lol:

 

Esti sigur ca erai la un "aeroport"...  si nu la autogara din Caracal ? :crack:

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...