Sari la conținut

Muzica pe care o ascultăm


doctoroo

Postări Recomandate

Cum zicea si Axa, daca sunteti pe orice vehicul cu 2 roti, nu ascultati muzica rock, ca va apuca toate celea si ii dati tare in goarna. In experienta mea biciclistica, era sa o iau de cateva ori pe seama asta, asa ca de-acum, dimineata cand merg la scoala, ascult stirile si ceva muzica mai linistita, ca pensionarii :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai sa vedem... ascultam muzica motorului, ca nu cumva sa inceapa sa se balbaie cand ti-e lumea mai draga, macar sa apuci sa opresti inainte sa se caleze sau mai stiu eu ce. Drace ar fi chiar criminal sa mergi pe moto cu muzica data la max in casti, nu ai mai auzi nimic in jurul tau si asa casca acopera mult. Iti distrage atentia si ai avea ceva sanse ca aripile muzicii sa te poarte pe" Campiile Vesnice ale Vanatorii la Manitou".

Indiferent de ce motor as avea, nu as asculta muzica in timp ce conduc. :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

AZI IN TIMISOARA,MIINE-N TOATA TARA

 

 

eu mi-am pus DVD player pe motor :)

nu sunt figuri ci o chestie necesara.goldwing-ul meu este model 81 si era dotat din fabrica cu radiocasetofon dar nu mai era cind am cumparat eu motorul.am vrut sa-mi iau un CD player dar nimeni nu mi-a dat garantie cind au vazut ca trebuie montat in pozitie verticala(asa este locul lui in bord).mai aveam varianta sa cumpar un cd changer dar mi-ar fi ocupat foarte mult loc intr-una din genti.intimplator am vazut acest DVD player portabil pe care l-am montat pe rezervor(i-am facut un mic suport cromat)iar in locul din bord al casetofonului am montat un amplificator.de-o saptamina merg numai cu muzica tare prin oras :drink: sper sa-mi treaca(sau poate nu).cea mai faina faza este ca atunci cind vreau sa schimb melodia,in general la semafor,trebuie sa deschid "capacul" de la scula si atunci merita vazuta fatza manelistilor din gipane cind vad ecranul de la DVD :P .le vine sa-si taie venele pe lung fiindca muzica lor nu se aude asa tare si n-au nici "televizor" :eek:

daca aveti posibilitati tehnice puneti-va muzica pe motoare!merita

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Shtiu ca nu poate suferi comparatzie, dar eu am patzit o chestie nasoala rau pe role (pe vremea cand mergeam din Berceni pana in Herastrau cu rolele). Mergeam linistita pe strada (ascultand muzica data la maxim la walkman) - ca pe trotuar e drumul prost - shi la un moment dat m-am trezit pe jos lovita de un (cuvant urat) care iesea din parcare. Tipul nu se asigurase si daca nu incepeam sa tzip dadea din nou peste mine, pentru ca el nu a observat ca m-a lovit si eu cazusem undeva sub mashina :baldy: :cheers:.

Asadar, cu cati cretini sunt pe drumri este indicat sa nu asculti muzica pe motor ca sa poti auzi ce se intampla in trafic.

Si vorba lui Axa, daca mai ascultzi shi rock (eventual Speed a lui Billy Idol), s-ar putea sa bagi mana in ea fara sa itzi dai seama, shi mai mult decat trebuie.

Shi e frumoasa shi muzica motorului, vorba lui Metalghost.

:baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Muzica pe motor o vei asculta probabil la drum lung ca in oras e stressul mare, pericol...Nu e f recomandabil nici asha.

Dar cand vei avea propriul motor iti va face multa placere sa il auzi torcand ca un tractor (sau ca un polizor in cazul motoarelor sport).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

io am niste casti philips mari (de alea care acopera urechile) care suna excelent si le-am integrat in casca (am scobit ceva dar asta e! )! ascult numai rock rapid si antrenant! :cheers: sa vedeti ce precizie am si ce depasiri la limita bag! merg mult mai bine! de auzit nu tre' sa aud ca daca ma claxoneaza cineva ma claxoneaza cand e parcat ca altfel nu prea am masini in spate...le am foarte in spate! :baldy: si la depasiri/curbe tot ma asigur asa ca... acum depinde si de om! danutza la fel are un mp3 player si in curand o sa-si ia si ea casti mari...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar asa nasol este? Si eu care ascult muzica toata ziua mai ales la munca :)

Eu care ma gandeam ca o sa ma insoteasca si pe motor dj tiesto :crack:

Gasesc eu o solutie :nono:

dj tiesto???....de unde?ca eu maninc pe paine asa ceva!!! :baldy:

 

Ehe, Goldwing :crack:

 

Acolo iti permiti,dar altii :10:

 

Eu am mp3 player pe care "ruleaza" trance/breackbeat-ul in continuu...

De precizat ca la un volum acceptabil (adik mai aud si tobele :angry:)

cind ne intilnim sa facem schimb de muzici?

 

Pentru un incepator nu e recomandat sa aibe ocupatii in plus fata de cele necesare conducerii vehicolului deoarece capacitatea creerului uman de a procesa date este limitata ea avind nevoie de antrenament pt a se autodepasi! :baldy: cind mersul cu motocicleta ti se va parea o joaca inseamna ca ai trecut la alt nivel in care deprinderile legate de conducere au intrat in reflexe si ar fi ceva loc liber in creier pt ocupatii noi(muzica,carti,tigari,bautura.....sex,etc) pe motor! :cheers: :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Eu ma consider inca un incepator si ascult muzica dar imi pun o singura casca in ureche si nu dau muzica foarte tare atat cat sa aud si nu sa intamplat sa nu aud claxoane si chestii eu zic ca e ok sa asculti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La drum lung mi-am pus in urechi castile cu Buddha Bar si a mers struna. Muzica de drum. Insa nu tare sa n-aud motorul, clacsoanele, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
  • ivan pedala changed the title to Muzica pe care o ascultăm

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...