Sari la conținut

Accident La Flora Acum Vreo Ora . Moto Galbena.


Catalin de pe forum
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 445
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Toti il luati la perpoolis pe Nightwolf, insa el de cele mai multe ori chiar e la locul accidentului si stie mai multe decat cei care dau din taste. Pana si cifrele din statisticile pe care ni le da el mi se par mai apropiate de realitate decat cele vehiculate in comunitatea moto (conform carora conservarii sunt de vina in peste 50% din cazuri).

Omul incearca sa potoleasca nervosii prezentand cruda realitate, iar voi va luati de el.

Succes pe strada.

 

shtiu ca au trecut multe pagini , dar daca domnul nightwolf este atat de corect , sa intre pe topicul unde a facut sasha accident , chiar daca nu e grav , sa dovedit ca politia romana , cea mai mare parte e de cacao , si l-au scos pe el vinovat , i-au vb urat pt ca este din moldova , cu toate ca exista o filmare cu accidentul. sau nu poate?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Momentan nu s-a pus problema de sange. Spitalul are rezerva, dar n-ar fi rau sa donam cu totii. Nu numai pt el, ci si pt altii, k pana la urma nu vom sti niciodata cand vom avea nevoie.

Marius este bine, desi in coma. Fluctuatile valorilor pulsului si tensiuni, pt medici sunt inexplicabile. Adica sa-i creasca pulsul de la 90-100 la 160-180(prag de infart), e prea mult!!nu are cum sa fie o oscilatie.

Noi credem in el, stim k este incapatanat, deci nu are voie sa nu se incapataneze si acu sa nu se trezeasca. Stie ca suntem alaturi de el, k credem in el si ne rugam pt el, acest lucru este mare si va cantarii mult pe viitor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si crezi ca da doi bani cineva ca nu vii tu la Arc, miercurea!! Pffff. ..De parca ii pasa cuiva ca nu vine oricare dintre noi, la Arc, miercurea. ..

 

 

 

 

Ce sa alini ma? Tu gandesti inainte de a scrie? Tu crezi ca parintii lui mai vor sa vada vreun motociclist in fatza ochilor lor vreodata? Motociclistii astia care le-au corupt copilul si l-au adus unde este???! Tu chiar crezi ce spui sau traiesti in Romania dinainte de 59, sau in lumea lui Lenin sau Harry Potter? Ma da multi dintre voi chiar credeti ca sunteti o forta Jedi in tzara asta. ...E de ajuns sa apareti voi cu casca la subratz, (si protectia pe piept) , mandri, nevoie mare . .cu mucii pe piept (vb. din popor pentru infatuati) cu mucii sub protectia de pept model enduro, , ca pe afara se prelinge pe jaca. .si da nasol la public imigi. . .ca sa va faca plecaciuni tot poporul? (asa cum isi doreste unul, pe nick Ursu Carpatin).

 

"buna dimineata , eu sunt fratele lui marius,va spun ca Marius traieste i'a fost oprita hemoragia in cursul zilei de 24 aprilie.Tot ieri a dat primele semne de viata ,cand am intrat eu si maicamea la el,pe timp ce vorbeam cu el si il tineam de mana ,pulsul a inceput sa creasca de la 84-85 la 116,si a miscat mana de 3 ori si odata la mine.Va rog eu tot ceilalalti rugati'va pentru el!

Alte rani: are clavicula rupta si a facut pneumonie,dar astea sunt prea mici nu conteaza in momentul acesta.

Accidentul nu stiu exact cum a fost doar ca motor este zgariat rau de tot doar pe partea stanga.Dara de ulei lasata pe carosabil a fost fix pe pe mijlocul drumului.

 

Multumesc si rugati'va pt viata lui,pt un suflet nevinovat ! Poate ne aude Dumnezeu si ne scoate din suferinta aceasta.

pe noi ne gasiti la spitalul floreasca ,etajul 1 la terapie intensiva! "

 

 

si ca deobicei domnule raptor , nu prea ai dreptate

 

 

nu stiu de unde puii mei tot au iesit ba ca e mort ba ca il decupleaza:|, cert e ca baiatul se va face bine. ce a fost a fost , in loc sa va certati mai bine ati spune o rugaciune pt Marius.

 

bah , cu poate unu cu nickul tau sa vorbeasca despre rugaciune :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai oameni buni.....am stat si am citit 23 de pagini de prostii si debitatii, si cateva comentarii la locul lor...o sa fiu scurt pt ca deja am pierdut mult prea mult timp cu forumul asta:

1. Marius este putin mai bine, slava Domnului, dar starea lui inca este critica, sper ca pas cu pas o sa isi revina si in fiecare zi doctorii sa ne spuna ca e mai bine.

2. Oricine poate dona sange, la orice spital, dar asta o faci pentru a fi un om mai bun si a iti ajuta semenii,nu cand pateste un cunoscut sau un apropiat ceva si iti aduci aminte

3.Va rog mutati-va cu certurile inutile si aberatiile in alta parte, alt topic, ce-o fi

4.Cu detalii despre starea lui o sa vina in fiecare zi voodoo, digytal sau Andrei

5.Accidentul a avut loc din cauza unei masini care a iesit prea mult spre mijlocul drumului in acea intersectie, din cauza acelei masini Marius a franat brusc si s-a dezechilibrat, restul il stiti.....exista o poza cu acea masina la unul din martori, singurul om care a ramas pana a venit Politia Rutiera(martorul, nu soferul meganului care a cauzat acest accident).Exista si un sofer de 331 care a vazut totul, dar sper ca Politia isi va face treaba si se va rezolva acest caz.

 

Concluzia mea este ca cel mai important este sa fim cu totii alaturi de Marius, pentru ca are nevoie de noi, si a demonstrat ca il ajuta acest lucru.De cand il stiu a fost incapatanat si o sa se incapataneze si acum sa se faca bine.

 

Cristi

Editat de nbn
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dar pana la urma ce sa intamplat, cum a luat bordura , ca la 70 km/h poti sa iei orice curba..i-a taiat cineva fata ? nisip /ulei pe jos ? are idee cineva ce a fost acolo ?

 

In zona aia din cate imi aduc aminte a mai avut o belea un baiat din bucurestii noi, care a lovit o femeie care traversa neregulamentar..

 

Du-te ba Rossi de aici cu la 70 poti sa iei orice curba.. Poate orice curva :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@wan_ted: oricum ii scotea ambulanta casca ca sa-l intubeze ... deci raul se producea oricum. Daca hemoragia s-a oprit nu e decat un lucru excelent.

 

@noogall: sa-ti dea Dumnezeu indoit la fel cat mi-ai dat tu mie in postul ala bai grasule ... Vanator de accidente si glorie?? Daca nu ar fii un forum public si nu as avea respect pt comunitatea de aici ti-as zice eu vreo 2 de sa slabesti automat 20kile. Sa-ti fie rusine toata viata ta pt ceea ce ai spus acolo!!

 

@cei care ma considera gabor: pot sa fiu gabor, SMURD, pompier, as. pe ambulanta, SPP-ist sau orice altceva ... conteaza?!?! Sau postati sa va mariti nr. de posturi??

 

@all: haideti sa va spun cum sta treaba cu RIP-ul acela: Aseara in jurul orelor 1800... poate chiar mai devreme ... o matusa de a copilului (CRED ca o matusa asa se vehicula) a sunat si anuntat ca SCUB-ul il va deconecta de la aparate cu acceptul familiei ca nu mai exista remediu etc. IN INTERVALUL 1800-2000 cand se incepusera toate procedurile, s-a produs miracoloul. Hemoragia s-a oprit. De aici o intreaga confuzie. Bine este de neiertat faptul ca multi au sarit cu "e mort" inaintea confirmarii oficiale. Iar treaba cu moartea cerebrala .... ma abtin de la comentarii ca se mai gasesc vreo 3-4 pe aici sa se dea neurochirurgi si nu e bine :) Deci cam aceasta e varianta sigura. REPET: cred ca era matusa. Nu bag mana in foc. Asa bine poate sa fie si bunica si verisoara si orice altceva. Cert e ca a fost o femeie. Detalii nu va pot oferii a fost o seara plina ieri, cine a fost pe la Udriste poate sa confirme :moto:

 

Prietene ai probleme grave. Nush de unde atat frustare pe capul tau. Daca vrei sa nu te mai consider croitor (sa apari la accidente sa iei masura pentru cosciug) participa cu noi la actiunile de prevenire a accidentelor. Sincer nu ne-ar strica experienta ta. Dar pana atunci nu o sa uit momentul cand eu imparteam fluturasi prin firma si tu erai unul dintre cei care faceau mishto de mine. Daca faceai mishto de mine personal era o chestie dar daca treceai un pic prin filtrul gandirii iti dadeai seama ca defapt scopul campaniei e altul. Oricum numai conteaza. Cred ca pana ala urma ar trebui ca toti sa avem acelasi scop, si anume micsorarea numarului de accidente si asta se poate face numai prin educatie. Reguli de circulatie, respect, toleranta, implicare. Asta trebuie sa le prezentam oamenilor. Daca noi ne certam intre noi care e mai erou decat celalalt, ce impresie sa-si faca oamenii depre comunitate noastra.

 

Oricum eu unul sunt convins ca vom reusi in timp. Dovada stau actiunile incununate de succes, de genul celei pentru ajutorarea Mirelei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot decat sa ma gandesc la parintii lui .... cam cat de mare trebuie sa fie durerea. Sa il vezi cum creste, sa iti pui sperante in ceea ce priveste viitorul lui si apoi sa il vezi intins pe un pat de spital. Acest accident m-a facut sa ma gandesc serios la viitorul meu de motociclist.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara, dupa cum am spus am revenit dar fara vesti , maine ii vor face investigatii si asteptam un rezultat mai clar dat fiind faptul ca azi a reactionat destul de mult la vizite acestea fiind chiar intrerupte dupa ce ii crescuse tensiunea in timpul uneia dintre ele....oricum si aceste vizite il obosesc si are nevoie de odihna si recuperare ...... sper din tot sufletul ca destul de multi dintre voi care il cunosc sau nu sa se mai gandeasca inca o data la faptul ca motorul iti diminuaza sansele de a avea o viata lunga....poti avea experienta de ani buni nu stii cand un moment de neatentie a ta sau a altuia sa te coste viata sau mai mult decat atat sa ramai la pat in coma sau paralizat ....... stiu ca nu ma veti asculta dar atat pot face pentru voi ...... poate ca daca eu nu prezint interes pentru voi macar Marius a dat o lectie multora care au sau vor motoare. Dar lasand discutiile astea voi reveni si maine cu detalii. Marius ne rugam pentru tine , tu lupta si fa-te bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si crezi ca da doi bani cineva ca nu vii tu la Arc, miercurea!! Pffff. ..De parca ii pasa cuiva ca nu vine oricare dintre noi, la Arc, miercurea. ..

 

 

 

 

Ce sa alini ma? Tu gandesti inainte de a scrie? Tu crezi ca parintii lui mai vor sa vada vreun motociclist in fatza ochilor lor vreodata? Motociclistii astia care le-au corupt copilul si l-au adus unde este???! Tu chiar crezi ce spui sau traiesti in Romania dinainte de 59, sau in lumea lui Lenin sau Harry Potter? Ma da multi dintre voi chiar credeti ca sunteti o forta Jedi in tzara asta. ...E de ajuns sa apareti voi cu casca la subratz, (si protectia pe piept) , mandri, nevoie mare . .cu mucii pe piept (vb. din popor pentru infatuati) cu mucii sub protectia de pept model enduro, , ca pe afara se prelinge pe jaca. .si da nasol la public imigi. . .ca sa va faca plecaciuni tot poporul? (asa cum isi doreste unul, pe nick Ursu Carpatin).

 

Nene locul tau e in alta parte si nu pe forum .. ma doare undeva ce crezi tu si ceilalti de prezenta mea la arc ..

 

Cat despre marius ...

Tu ai ma parinti ? Si daca da ... cum s-ar simti ei daca aia care te-au bagat in anturaj ar veni in vizita la tine cand esti pe patul de moarte ? Crezi tu ca nu conteaza ca suport moral cel putin ?

 

Mergi nene si fa un kneedown pe forum-ul conservarilor .. nu ne trebuie parerea ta de om inteligent

 

Era vorba in topicul asta de anuntarea unui accident grav si de primirea vestilor despre Marius, nu despre judecata lui si ce parere au altii cand ne vad acolo...

 

E important pt noi cei care l-am cunoscut ...

Am vazut in coltul ochilor lacrimi ,la niste oameni care o singura data l-au intalnit. Si vi tu membru de forum sa spui ce e bine si ce e rau .... fac ceva pe sfatulurile tale de rahat la fel ca multi altii.

 

Ma intreb daca ti-ai pornit mobra macar sa mergi pana la spital ca sa vezi reactia celor apropiati!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

shtiu ca au trecut multe pagini , dar daca domnul nightwolf este atat de corect , sa intre pe topicul unde a facut sasha accident , chiar daca nu e grav , sa dovedit ca politia romana , cea mai mare parte e de cacao , si l-au scos pe el vinovat , i-au vb urat pt ca este din moldova , cu toate ca exista o filmare cu accidentul. sau nu poate?

 

Dorinta ti-a fost indeplinita ... :) App. vezi ca nu e asta topicul potrivit si puteai sa dai un PM sa-mi adresezi rugamintea. Plus de asta ca mai postasem in respectivul topic dar..... stiu e greu cu ochelarii :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine spus "nbn" 24 de pagini pline cu prosti, insanatosiri si pareri de rau... cred ca ar trebui sa sa faca un forum al bocitoarelor ca vad ca sunt o sumedenie p-aci. cum se tavaleste cineva cum gata se umple forumul. inca un caz de pilot neexperimentat care si-o fura in trafic, pacat.

cred ca ar trebui sa pupam politia romana si in cuc pt carnetele suspendate din cauza vitezei, oamenii aia nu fac altceva decat sa ne mai puna zile in calendar ca noi suntem prea prosti sau prea usor cadem in patima vitezei si atunci se intampla tragedi.

exista speranta pana in ultima clipa a vietii. fiecare ora care trece este un pas inainte pt baiatul asta, acum depinde doar de el, nu pot decat sa ii urez succes.(ilie, cel cu ktm-ul facut zob la vitam acum doua luni mai are un pic si iese din spital, si-a revenit dintr-o situatie identica deci se poate.

 

@pilotii de linie dreapta: cum adic frate "curba nenorocita"??? un viraj se poate executa cu o viteza adegvata in urmatoarele conditii(atat cu masina cat si cu motocicleta): 1 viteza de deplasare, 2 calitatea si temperatura pneurilor, 3 starea carosabilului, 4 cunoasterea reactiilor fierului si nu in ultimul rand 5 capacitatea pilotului de a controla cele patru puncte enuntate mai sus. fraza aia idioata cu...neadaptarea vitezei la conditiile de drum... nu e chiar asa idioata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu pot decat sa ma gandesc la parintii lui .... cam cat de mare trebuie sa fie durerea. Sa il vezi cum creste, sa iti pui sperante in ceea ce priveste viitorul lui si apoi sa il vezi intins pe un pat de spital. Acest accident m-a facut sa ma gandesc serios la viitorul meu de motociclist.

 

Cata dreptate poti sa ai...chiar daca am doar scooter, nu stiu daca o sa trec vreodata la motocicleta, pentru ca sunt foarte infricosat de accidente de genul acesta!

 

PS: Scuzati offtopicul!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

este cu atat mai groaznic cu cat multi dintre cei de aici sunt si parinti ........ sa-ti vezi copilul mort sau distrus.... este mult prea mult ca sa mai ascult aberatii cu god sau biserica

Editat de ghost
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt cel ce l-am intors si am sunat la salvare. Toata noaptea am stat treaz si m-am gandit la el, toata ziua am urmarit forumul pentru a afla vesti. Acum o luna am cazut si eu cu scutterul si am luat un "morcov" in piept pe banu manta ... mi-a iesit o masina in fata. Pe atunci ma gandeam sa incerc un motor, acum am renuntat. Pe Gore il stiam de cand avea un an. Cu Dorin (tot din Pajura - care a avut accident pe 1 mai acum 4 ani) am fost coleg de clasa in generala. Este ingrozitor ce se intampla. Soferii nu au habar de motociclisti iar drumurile sunt varza.

Accidentul meu a fost la 30 la ora maxim si dupa o luna inca ma doare pieptul. Baiatul asta m-a depasit aseara in plin la jumatatea distantei intre Casa Scanteii si locul accidentului iar eu aveam spre 80 la ora. N-am fost atent in fata dar am auzit zgomotul si l-am vazut sarind de pe motocicleta. Cand am ajuns era mulat pe bordura de vis-a-vis inert. L-am Intors si am sunat la salvare. A mai venit cineva si i-am scos impreuna casca. Sangera deja pe nas si nu scotea nici un un zgomot. Persoana de langa mine a sunat din nou la salvare sa intrebe cum sa procedam pentru primul ajutor. Avea o trusa medicala pe care i-a pus-o sub cap.

Imaginea aceea este infioratoare si mi-e imposibil sa mi-o scot din cap. Ma rog din tot sufletul sa ii fie bine

Am citit toate posturile si am revenit la al tau in care spui ca l-ai intors si i-ai scos casca de pe cap .Sper din tot sufletul sa nu mai fi martorul unui accident , sau primul la fata locului pentru ca asta te marcheaza , dar niciodata sa nu mai misti victima pana nu-i stabilizezi coloana si gatul pentru ca prin bunavointa de care firesc vrei sa dai dovada poti involuntar sa-i faci mai mult rau.Nu trebuie sa te simti vinovat pentru asta ,dar trebuie sa avem minimele cunostinte de prim ajutor . Cand acea fata a avut accidentul pe Kiseleff , lovita pe trecerea de pietoni de un Audi , iar cei de la rutiera dirijau traficul , toti carnatii au sarit din nestiinta caracteristica acestui popor latin la gatul lor , dar au procedat corect . Inca o data victima nu trebuie miscata , decat dupa rigidizarea coloanei , mai ales in cazul motociclistilor care sunt cei mai vulnerabili la astfel de traumatisme , iar casca nu trebuie trasa de pe cap decat de medicul de la SMURD . Sper din tot sfletul ca baiatul sa se intoarca printre noi , sa ne povesteasca ce a patit si astfel sa fie evitat un eveniment similar . Nu trebuie sa cautam o vina cuiva , lui , primariei sau la terti , singuri trebuie sa ne ferim , trebuie sa fi cunoscut pericolele din asfalt in acea zona , daca ele exista , pentru ca locuind in Pajura, pe acolo mergea cred ca des. Feriti-va fratilor singuri ! Sper ca nu v-am plictisit ,cu aberatiile mele , dar mai ganditi-va inainte de a actiona la ce ce vi le-am spus . Sanatate baiatului , putere familiei sa treaca peste necaz si tuturor Paste Fericit ! Nu va mai contrati intre voi .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am citit toate posturile si am revenit la al tau in care spui ca l-ai intors si i-ai scos casca de pe cap .Sper din tot sufletul sa nu mai fi martorul unui accident , sau primul la fata locului pentru ca asta te marcheaza , dar niciodata sa nu mai misti victima pana nu-i stabilizezi coloana si gatul pentru ca prin bunavointa de care firesc vrei sa dai dovada poti involuntar sa-i faci mai mult rau.Nu trebuie sa te simti vinovat pentru asta ,dar trebuie sa avem minimele cunostinte de prim ajutor . Cand acea fata a avut accidentul pe Kiseleff , lovita pe trecerea de pietoni de un Audi , iar cei de la rutiera dirijau traficul , toti carnatii au sarit din nestiinta caracteristica acestui popor latin la gatul lor , dar au procedat corect . Inca o data victima nu trebuie miscata , decat dupa rigidizarea coloanei , mai ales in cazul motociclistilor care sunt cei mai vulnerabili la astfel de traumatisme , iar casca nu trebuie trasa de pe cap decat de medicul de la SMURD . Sper din tot sfletul ca baiatul sa se intoarca printre noi , sa ne povesteasca ce a patit si astfel sa fie evitat un eveniment similar . Nu trebuie sa cautam o vina cuiva , lui , primariei sau la terti , singuri trebuie sa ne ferim , trebuie sa fi cunoscut pericolele din asfalt in acea zona , daca ele exista , pentru ca locuind in Pajura, pe acolo mergea cred ca des. Feriti-va fratilor singuri ! Sper ca nu v-am plictisit ,cu aberatiile mele , dar mai ganditi-va inainte de a actiona la ce ce vi le-am spus . Sanatate baiatului , putere familiei sa treaca peste necaz si tuturor Paste Fericit ! Nu va mai contrati intre voi .

:) :moto: :moto: :blbl: IN SFARSIT!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sper sa se faca bine!

Si mai sper sa vad si 25 de pagini de argumente pentru care cineva cu 3 luni de experienta sa nu conduca un CBR600F4.

25 DE PAGINI PRIN CARE ADEVARATII PRIETENI INCEARCA SA-L CONVINGA SA-SI BAGE MINTILE IN CAP IN LOC SA SE ROAGE SA SUPRAVIETUIASCA!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

explica-mi si mie te rog kindaru atata timp cat statia de ambulanta este pe M. Eminescu cum ti se pare mult 10 minute din Centru pana la Pta. Presei? Ia incearca tu sa faci acelasi traseu noaptea sa vezi ca si daca prinzi toate semafoarele pe verde mai putin de 7-8 minute nu faci. Iar treaba cu taiat calea este spusa sa fie scuza-mi ironia dar deja sunt arhi-plictisit de scuza asta ... de ce nu spui poate a incercat el sa faca o alta manevra si s-a dus glont? Cineva mai sus spunea ca a fost depasit rapid la o viteza de 70km/h, hai sa incercam sa fim obiectivi si sa nu mai ne ghidam dupa tipicul romanesc ca vinovatul se gaseste in alta parte.

 

Tinand cont ca este un accident cu autoaccidentare ... ura si la gara. Personal in ultima luna din acea zona am cules 2 motociclisti care au incercat sa obtina brevetul de pilot sau atestatul de cascador ... sper ca intelegi sinapsa!

 

offtopic: aseara intr-un sat din PH un pusti s-a prapadit intr-un logan pe motiv ca a incercat sa ocoleasca o groapa la 100 km/h si a parcat-o in pom. Daca a incercat sa evite un scuterist care dus in noapte a fost?? Hai sa nu mai gandim atat de vehement impotriva soferilor pentru ca, sincer, cf. statisticilor in ultimele 2 saptamani peste 70% din accidentele in care au fost incluse moto sau mopede au fost produse din cauza pilotilor acestora (slalom printre masini, depasit pe contrasens, depasit pe dreapta, mers printre benzi, mers in "haita" etc).

 

Imi pare sincer rau de ce i s-a intamplat lui Marius sau Mihai sau cum l-o chema (in special ca e baiat tanar) dar fratilor, paziti-va gatul vostru in primul rand. Si respectati naibii legea aia de restrictie la categoria A ca d`aia sunteti incepatori ....

 

Insanatosire grabnica baiatului!

Posturile tale sunt dupa parerea mea pline de intelepciune si bun simt.

Totusi, am si eu o mica intrebare, tu ai motoreta? si umbli cu ea?

Iar legat de restrictia de permis, exista o rubrica clara notata pe plasticu ala care se cheama permis, unde politia romana ar trebui sa mentioneze eventualele restrictii, dar nu scrie absolut nimic acolo. legat de incepatori sau putearea motoarelor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

si eu am casca la fel... o casca trebuie sa cedeze in urma impactului pentru a absorbi socul.(parerea mea)

Sa il ajute Dumnezeu sa se faca bine.... am sa ma rog pentru tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Posturile tale sunt dupa parerea mea pline de intelepciune si bun simt.

Totusi, am si eu o mica intrebare, tu ai motoreta? si umbli cu ea?

Iar legat de restrictia de permis, exista o rubrica clara notata pe plasticu ala care se cheama permis, unde politia romana ar trebui sa mentioneze eventualele restrictii, dar nu scrie absolut nimic acolo. legat de incepatori sau putearea motoarelor.

 

Am vrut sa imi iau... m-am razgandit insa! Motivele? Nu se pot insirui in 3 pagini A4.

 

Pe rubrica aceea se noteaza in momentul in care dai diferenta de la A1 la A. Doar atunci iti apare RA-ul pe permis. In rest .. scrie in lege. La fel cum in lege scrie si ca incepatorii pe autostrazi trebuie sa conduca cu 20km/h mai putin decat limita superioara. Si nu apare acest lucru in permis. Singurele doua restrictii care le-am vazut ca apar in permis sunt: RA-ul pt moto si H-ul sau cum s-o mai numi acum pentru cei care isi iau permisul pe cutie hidramata si nu au voie sa conduca pe manuala.

 

Devenim offtopic insa ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...