Sari la conținut

Animalele noastre


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cainele meu (acum muuulti ani) a dezizolat firul de la casetofon pe vreo 5 cm IN TIMP CE ERA IN PRIZA!!! Il inchisesem in camera mea din motive de musafiri pe care nu ii agrea si nu intelegeam de ce latra nervos. O fi fost oare de la curent? :huh: Intr-un final a sarit si siguranta... 🤦‍♂️

5V?? Poate la pisica sa functioneze, astea sunt mai sclifosite. Dar cum incarcatorul nu are nici macar traf inauntru, daca ii rontaie carcasa cainele are mari sanse sa se conecteze la tensiunea de intrare...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 9 ore, Silver Arrow a spus:

Recunosc ca nu am incercat . Am sa fac o proba.

Pina una alta le scot dni priza. Solutia hardware 😂

Eu stiu de solutie de la o colega, are un labrador tinerel, si ala roade tot, inclusiv pe ea:)))) cu ardei iute, l a lecuit. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In mare parte din cazuri, animalutele rod chestii din 2 motive:

 1. Energie neconsumata -  solutia ar fi sa fie scoase mai mult din casa si alergat/jucat cat mai mult cu el. Din ce am "testat" eu pana acum undeva la 2-3 ore pe zi de alergatura sunt suficiente pentru a diminua partea cu stricaciunile. Chiar daca stai la curte si are spatiu mare unde sa alerge, nu va alerga singur de nebun. 

 2. Ciuda/razbunare -  se intampla la orice fel de animal de companie si apare atunci cand nu ii convine ceva. La asta, sincer nu stiu daca exista un "antidot" universal. La caini nu am patit niciodata, dar primul motan ne lasa surpize in fata usii cand plecam in concediu toti, si venea cineva sa aiba grija de el la 2 zile. Da le planta asa bine, ca atunci cand deschideai usa il intindeai pe tot. 

La caini, daca nu ai mult timp sa iti petreci cu el, poti sa ii iei jucarii pe care sa le rontie, inclusiv chesti textile. Asa macar minimizezi riscul de a strica ceva princa casa/curte.

Eu tot timpul am incercat sa ii tin ocupati(mai ales cainii, la pisici e mai simplu) si nu mi-au ros niciodata nimic. Unul din ciobanesti mai fura papucii din fata usii, dar i-am luat chestii de ros si nu a mai furat. 

Momentan nu mai am nici un animal de companie :( , ca nu prea stau acasa, si mi-as bate joc de o vietate sa o las inchisa in casa cate 10-12 ore pe zi minin. 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 23 minute, Zven a spus:

poti sa ii iei jucarii pe care sa le rontie, inclusiv chesti textile.

Un prieten are un Amstaff de care am avut grija cand era plecat, 2 randuri de mobila a schimbat pt ca le nenorocea din plictiseala, solutia a fost un cauciuc de masina, o data pe saptama trece pe la vulcanizare sa mai ia un cauciuc 😈

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am o prietena care a ajuns cu cainele de urgenta in operatie din cauza unei pancreatite acute..Cand colo la deschiderea abdomenului medicul i-a scos cainelui toate jucariile inghitite de-a lungul timpului..Pe fondul asta a aparut pancreatita din cauza careia putea muri pt ca lipaza era enorma.Personal nu recomand nici un fel de jucarii,nici cainilor mei nu le-am dat,ci joaca si plimbare la greu.Un caine obosit este un caine fericit si linistit.Eventual un alt caine sau o pisica ca si companion.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Depinde mult de animal... cainele meu nu inghite nimic (ce nu e mancare, ardei iute inclusiv), are o gramada de jucarii variate, a mai furat si de la copil cateva. Maxim le roade si le distruge, lasa bucatile acolo, dar in cazuri f rare s-a intamplat sa strice ceva. 

Asta cu "joaca si plimbare la greu" tine de timpul liber al fiecaruia, eu nu il am, deci joaca cu cainele e doar ocazionala si insuficienta ca sa-l oboseasca. Oricum e obosit de fel, somn, mancare, somn, apa, somn, mancare, joaca si iar de la capat :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 5 ore, Aion2014 a spus:

Sigur nu e motan? :))

Sigur, sigur... doar ca am impresia ca a fost crescut de pisici. Racaie patura sa-si faca culcus, isi arcuieste spatele, joaca il apuca la 2-3 noaptea... are diverse obiceiuri de genul

Daca e rost de plimbare, sau stat in curte la socrii, are energie de nu se poate. Dar cand e acasa, leneveala maxima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...