Sari la conținut

Monster Lounge


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 15,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am citit raspunsurile la mesajul meu.cand zici club ,eu personal m-am gandit la ceva organizat.exemplu :ne strangem 35-40 si organizam din timp o plecare la BRNO sau BALATON RING sa vedem un moto GP.cand faci ceva organiat tot devine mai ieftin,si cazarea si vinietele si pericolele care apar la un drum lung ,apoi poti organiza evenimente ,in scop caritabil sau nu ,poti sa faci pe "mos craciun biker"in iarna,poti organiza pastele cu 40 de iepurasi monsteristi,sunt multe combinatii care se pot face cand exista voina si unire intre noi,asta cu tricourile am sa vb eu cu cineva sa le faca mai ieftin,daca se poate sa primesc pe mail sigla ca sa o am ar fi ok,cand stiu un pret exact as dori sa aflu si cate bucati trebuie si ce marimi si eventual le fac eu si vedem dupa ,tricoul este cel mai ieftin acaret din organizarea clubului.cum ar fi sa mergem la BRNO de exemplu 40 de oameni toti ducatisti,si stam acolo 3 zile ?eu cred ca ar fi frumos ,asta a fost un exemplu doar .

dupa asta intervine CUSTOM-UL motocicletei unde iar acolo va pot da idei,ne putem sfatui impreuna ...putem fabrica un site dedicat ,ceva de genul :www.ducatimonster.ro ....

Editat de kykobaw
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru kykobaw, vino si dumneata la academie miercuri, la 19.00, si discutam mai multe despre oportunitatea infiintarii unui club.

 

pentru voi, gasca de vulcani noroiosi, sunteti frumosi sunteti mah, manca-v-ar monsterul putina benzina! in alta ordine de idei, iesirea de sambata nu m-a multumit deplin, de fapt, sunt cam nemultumit. e mare haos in stilul nostru de a merge si nu stiu daca m-as mai baga la o asemenea corvoada. as zice ca e timpul sa stabilim niste reguli de deplasare in grup, pe care, daca se poate, sa le mai si respectam, la dracu!

 

cateva "atentii":

 

1. nu mai vreau sa fiu depasit prin dreapta, sub nicio forma, nici macar cand sunt pe jos, in bar, ori la academie. promit ca ala care o mai face primeste una bucata bata de baseball in viziera in momentul trecerii pe langa mine. e cea mai elementara regula pe care orice prost tre sa o stie, dar unii dintre voi se pisa pe ea.

 

2. aia dintre voi care aveti oglinzi, mai si folositi-le. se mai trece cu vederea sa nu vezi un coleg de drum (incercati sa va asezati astfel incat sa-i vedeti moaca aluia din fata voastra in oglinda lui), dar o ditamai masina cu xenoane si alte alea, care vine, si vine, si vine. faceti-i frate loc sa se duca, daca poate si are cu ce. scapati de sicane sau alte chestii periculoase si mai si aratati la soferi ca sunteti si altceva decat niste nenorociti de donatori de organe.

 

3. invatati sa mergeti in coloana, daca tot vreti gasca. e foarte simplu, te asezi pe drum pe partea cealalta a benzii fata de ala care merge in fata ta. doar asa vezi un eventual obstacol si poti frana in timp util, nu mergand in sir indian, ca cercetasii pe munte.

 

4. pe drum cu doua benzi, ocupati domle doar o banda, sa poata si bizonul cu 200 de cai sub capota sa va depaseasca, altfel decat pe contrasensul marcat de banda dubla.

 

5. daca nu stiti drumul, stati dracu in spatele aluia care il stie. toata lalaiala noastra m-a amuzat extrem, dar exista o limita. niciodata nu am facut atat de putini kilometri intr-un timp atat de lung. aveti un spirit de turma in voi de admirat, se arunca unul cu monsterul in balta, hop si voi, ca ce, doar suntem o gasca, nu? daca tot o luati inainte ca bezmeticii, uitati-va in phula calului si la indicatoarele cu localitati, astfel poate ajungeti aproape de destinatie, nu in sens contrar.

 

deocamdata, atat, daca imi mai vin cateva atentii in cap pentru voi, am sa le pun aici pe hartia veveveului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

poza cu mine si tetea fara cap e de exceptie. :cheers:

 

uite si LOGOURILE vectorizate.

Eu mi l-am facut la unirii la parter, m-a costat in jur de 30 roni cu tricoul lor - a iesit bine si a rezistat pana acum la mai bine de 10 'masini de spalat'.

 

 

 

DISTRUSU care a depasit pe contrasens (bizonul cu gipan de 200 de cai) este un mare bou.... depasea si masinile peste banda dubla continua.

monster_stencil.pdf

logo_ai.zip

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci...da

 

a fost cam haos, discuplina aproape de nexam.

treaba cu depasitu prin dreapta...e nasoala, insist sa se respecte regula asta de bun simt pana nu e prea tarziu, gen o sa nbe belim ca prostii intre noi.

 

propun ca pe viitor daca suntem asa multi, sa ne impartim pe doua sau mai multe grupuri..in functie de viteza de deplasare, animozitati, sex sau pe ce criterii vreti voi :cheers: :bounce:

 

in rest...numai de bine :D

 

p.s. restu de poze pe unde sunt?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai ma, daca tot suntem de acord ca e haos, hai sa ne desfiintam si gata. sau poate facem ceva in sensul destructurarii haosului si instalarii unei stari de normalitate.

 

domnul meu, a fost haos in ceea ce priveste disciplina in trafic...iesirea a fost foarte misto, e unul, m-am simtit f bine :cheers:

nu cred ca avem ce desfinta pt. ca grupu asta e unit de prietenii si idei comune...ori asta e un factor f important...

ca si tine, gandesc ca mai bine suntem constructivi...

 

p.s. esti prea pornit in dimineata asta...cil :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte tare iesirea, mai ales ca a fost prima dupa atata amar de vreme :cheers: .. cel putin pt unii dintre noi.

 

cat despre haos .. io zic ca e normal atata timp cat nu am agreat niciodata niste reguli de baza inainte de plecare in vreo plimbare ..

 

eu zic ca de acum inainte cineva gen nea monsteristu daca tot s-a sesizat, sa enunte clar si raspicat regulile de baza fix inainte de plecare si cel mai important pentru absoluti toti .. nu unu vb la tel, altu se scarpina in ureche, altu doarme .. etc ..

 

daca e cineva caruia nu-i place sa respecte cele cateva reguli de bun simt poate sa ramana acasa linistit, si mai important, daca e cineva care accepta regulile dar se dovedeste ca nu le respecta nu mai merge data viitoare ..

 

Pe langa reguli eu zic ca la fiecare pleacare trebuie stabilit clar:

 

- liderul care va ramane in fata tot timpul

- traseul exact

- punctele de oprire

 

si cateva poze :bounce:

post-19995-1238402228_thumb.jpg

post-19995-1238402238_thumb.jpg

post-19995-1238402246_thumb.jpg

post-19995-1238402251_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

buton s-a laudat ca pune pozele, da' e posibil sa fi adormit cu dusu' in cap :). eu le-am descarcat, sunt foarte putine, le pun diseara.

 

:) Dap, s-a laudat buton cu pozele ... imi cer mii de scuze !!! din pacate, am avut ceva probleme cu netul :D iar acum sunt la serviciu.

 

 

monsteristul NICULAE (ripp3r07) are toate pozele mele. Pe el !!! :cheers:

 

 

P.S.

Una peste alta, felicitari! numai oameni de calitate :bounce: mi-a placut

Editat de GabiButon
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

domnul meu, a fost haos in ceea ce priveste disciplina in trafic...iesirea a fost foarte misto, e unul, m-am simtit f bine :cheers:

nu cred ca avem ce desfinta pt. ca grupu asta e unit de prietenii si idei comune...ori asta e un factor f important...

ca si tine, gandesc ca mai bine suntem constructivi...

 

p.s. esti prea pornit in dimineata asta...cil :bounce:

 

Perfect deacord,

ne agitam prea mult si stricam din frumusetea grupului de prieteni,

pentru multi este prima iesire pe anul asta, si stim cu totii cum e sa calaresti dupa cateva luni de stat pe bara....

 

eu zic ca e fain sa mergem cat mai multi la plimbari pe doua roti dar sa avem un traseu stabilit dinainte (clar), ne facem grupuri mai mici, si stabilim 1-2 locatii de popas.

iar disciplina o sa vina de la sine - doar nu e prima data cand mergem in grup

 

noi sa fim sanatosi !

 

PS: sa va faceti tricoaie ca ma pus logo-ul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am observat ca daca grupul e mai mare de 3-4 motorete iese mai mereu un pic de abrambureala, ca na, multe opinii/orgolii la un loc, , te mai pierzi la un semafor ca prinzi rosu ...

frumoase pozele, am fost si eu anul trecut si as fi mers si acum dar a fost mult prea matinala intalnirea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dap, s-a laudat buton cu pozele ... imi cer mii de scuze !!! din pacate, am avut ceva probleme cu netul :D iar acum sunt la serviciu.

 

 

 

 

 

Tu ce cautai bre in poze? Tradatorule !!!!

Pe mine ma lasi la bucuresti si tu fugi cu ducatistii ,ai ? :bounce:

 

 

 

 

nu m-ai fi luat si pe mine.... :cheers:

Frumoase pozele :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...