Sari la conținut

Motociclistu' Biciclist


gn77b
 Share

Postări Recomandate

din "manualul de utilizare a bicicletei dhs": "verificati daca presiunea aerului din camere este normala, aceasta trebuie sa fie intre 2.5-3.2 bar. daca nu aveti cu ce sa o masurati, acest lucru se poate executa si astfel: prindeti si apasati cu toata greutatea corpului pe cauciuc, apoi observati suprafata de contact a cauciucului pe sol. daca aceasta este mica, presiunea este aproximativ normala (duh!)."

 

lol, mersi. credeam ca se vorbeste despre motociclete in topicul ala. :D

 

Art. 195. - Se interzice conducatorilor vehiculelor prevazute la art. 194:

e) sa circule în timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice;

:ph34r:

 

j) sa circule pe autostrazi si pe drumurile nationale "E" (deschise traficului international), precum si pe celelalte drumuri nationale, daca in directia in care se deplaseaza exista drumuri sau poteci laterale ce pot fi folosite de biciclisti.

aha. si daca nu exista am voie si pe autostrada? :rolleyes:

codul rutier e scris de copii mici?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

a doua de pe last.fm :rolleyes: ("untitled album")

am ascultat-o. imbie la somn.

 

hai ca ma enervati. va vedeti in seara asta ori ba?

bicicleta mea e in service :D si ma gandeam sa dau deseara o tura mica, sa vad daca nu ma supara cu ceva. so, daca va vedeti pe la 8 in tineretului or elsewhere let me know. pe la 6 ajung acasa si o sa vad ce-ati scris (if).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum mai exact te-a lovit masina?

 

 

 

Un timp mai exact ar fi sa scazi minutele cat iti ia sa treci podul.

... sa fiu cat mai pe scurt ....de una cu portiera si aripa din fatza la o intersectie semforizata .... si unul care ma luat pe capota ( poate o crezut omul ca am acelashi drum cu el ).... :D .... alte detalii nu isi au rostul :rolleyes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

deci nu, ca maine dimineata pleaca fiecare care incotro.

aline...

pai ce era sa fac?? daca nu ati vrut sa iesiti, n am mai insistat... :P

iti recomand sa citesti post-ul asta: /index.php?...t&p=1323880

 

daca ma intorc intreaga ma voi antrena pentru ungaria next year :rolleyes:

 

cine vrea sa se dea in we cu bicicleta la munte: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=112...t&p=1518140 mai sunt locuri si de bicle si de oameni. timp nu mai e :P

 

eu vreau sa ajung la ruse vara asta :D cumpar o ciocolata si ma-ntorc. crede cineva ca e periculos sa ma duc singura?

been there done that. cu doua amendamente. :P am avut alta bicla :D si mobra asistenta, ca la Giro d'Italia :ph34r:

brb, mă 'c sa dau jegu' jos si revin cu povestea

Editat de fannyflint
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

been there done that. cu doua amendamente. :D am avut alta bicla :D si mobra asistenta, ca la Giro d'Italia :D

brb, mă 'c sa dau jegu' jos si revin cu povestea

 

foarte tare :D 130 km dus-intors intr-o singura zi ? te-a tractat colegu cu mobra (joke) :D eu cu bicla mea cel putin,sigur n-as fi in stare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vrea cineva o bicla ? Magellan Crater (are vreo 5 ani) cu cadru de otel (nu imbatraneste ca aluminiul), truvativ, shimano deore, etc ... PM pentru mai multe detalii. Eu vreau sa-mi iau alta.

 

Sfat: daca vreti senzatii tari .. coborati pe Transfagarasan ... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai intai o sa pun pozele. fiecare poza are ca nume data si ora la care a fost facuta.

plecarea de acasa (5:40)

 

 

first stop (6:31)

 

 

second stop (7:14)

 

 

third stop (7:45)

 

indicator din giurgiu (9:54)

 

 

pe pod (10:24)

 

 

dupa vama (10:31)

 

 

ruse (adica tot acolo)

 

 

hraneam porumbeii in centru (12:36)

 

 

inainte de a pleca din centru ruse (13:06)

 

 

daia (14:47)

 

51 km pana la bucuresti (14:58)

 

 

giratoriul spre comana (16:16)

 

 

neajlovul (16:34)

 

 

no more calugareni (16:50)

 

 

apa de la iesirea din adunatii copaceni (17:32)

 

jilava (18:01)

 

 

bucuresti :D (18:24)

 

 

parcare bicla subsol bloc (19:26)

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Singura cu bicicleta? :D Cati km sunt? Nu periculos in sensul grav,dar poate faci o pana,poate se strica ceva la bicicleta,poate mori de plictiseala de la atata mers monoton in linie dreapta :D.

ca sa-i raspund lui seb, sigur am mers mai mult de 130 km

nu am facut pana. :D

nu am murit de plictiseala desi nu am luat mepetrei playerul (trebuia sa fiu cu urechile ciulite si atenta la drum nu la piese. ma rog, nu stiu altii cum sunt dar eu cand ascult muzica nu ma pot concentra prea bine la altceva)

 

dark rider scuze ca nu te-am luat. 1. m-au enervat ideile tale de pe alte thread-uri. 2. sigur te tineam pe loc si nu am vrut.

 

fannyflint, cu bicla aia nu ai sa ajungi vreodata la ruse. e o nenorocire de la first bike, grea, proasta, instabila si care iti pune viata in pericol.
fata, te inhami la o treaba mult prea grea pentru experienta si pentru bicla pe care o ai. sau doar iti place sa te vorbesti cu motociclistii-biciclisti de pe aici?
eu zic daca plecati la drum lung sa va luati biciclete bune nu first bike-uri ca sunt grele si deloc rezistente. folosesti first bike doar daca vrei sa farami o bicicleta in rest nu e cine stie ce ...

deci am fost cu un first bike. nu am de gand sa laud marca, ca nu-s cu capul. dar sper ca am voie sa-mi laud bicicleta care m-a dus PESTE 130 km intr-o singura zi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

and the story goes like this:

 

dormit 2 ore azi-noapte, trezit pe la 4:45 (in loc de 4:30 cum planuiesem), dus, bagaj. plecat pe la 5:30 din casa (in loc de 5). super obosita pornesc catre berceni. frigul ma ingheata, urcusul ma omoara asa ca in cap imi zbenguiau ideile: ma duc acasa si ma culc si ma opresc la iesirea din bucuresti, leg bicicleta de o banca si ma culc langa ea. diseara intru pe net si zic "been there done that" si gata (:D)

dupa o vesnicie, asa mi s-a parut, am ajuns la iesirea din bucuresti. ma incalzisem, imi ziceam ca nu am voie sa ma razgandesc, ca e o prostie, ca o sa merg incet si daca ajung acolo si nu ma mai pot intoarce iau trenul. hotarasc sa nu ma opresc prea des, din 10 in 10 km.

 

imediat dupa indicatorul de bucuresti finish era indicatorul de interzis bicicletelor. well, daca ma opreste vreun politist o sa zic ca nu cunosc semnele de circulatie si ca deci nu ma uit la ele. eh, desi m-am intalnit cu multi si m-a speriat aparitia lor, nici unul n-a zis nimic.

 

prima oprire serioasa, cea de la adunatii copaceni. parchez bici, cobor sa fac poza. ma latra cainii, intre timp trece un tir si bici cade. geamul de la far e in mijlocul drumului, masini una dupa alta. reusesc sa-l iau, il pun la loc, verific daca merge. merg amandoua, plec mai departe.

 

in calugareni dau sa ma opresc, ta naaam, frana care imi placea cel mai mult, cea fata - era foarte stransa - nu functioneaza. ma opresc mai mult din cauza vitezei mici, cea spate nu functioneaza nici ea in parametri placuti. incerc sa pun frana la loc cum era pentru ca un sabot (de pe partea pe care imi cazuse bicla) era indreptat in jos, nu mai era paralel cu roata. great, nu am reusit sa misc nici piulita, nici imbusul nu mergea miscat. dupa negreala aferenta imi bag picioarele si asez frana cumva sa nu atinga roata. asta e, merg numai cu frana spate (m-am obisnuit sa franez cu ambele in the same time, almost all the time)

am stat ceva vreme acolo, am mancat primul sandvis si m-a luat din nou frigul.

 

porrnesc mai departe. parca trec de primul sens giratoriu si ma lovesc de o coada de masini care stationau. nu le mai mergeau motoarele, oamenii se plimbau pe langa ele. din calculele mele am facut slalom printre masini 2 kilometri. cand am ajuns la locul accidentului (normal), pompierii spalau asfaltul. in stanga in sant era o masina mare cu fata zdrobita, in dreapta, pe camp, un autocar cu geamuri sparte. ambele maisni in "picioare" cu fata spre bucuresti. trec fara sa casc ochii, zic doamne fereste!, la 50 de m mai incolo o femeie bocea. tot drumul in urcare care data trecuta mi s-a parut un chin l-am facut singura singurica pe sosea, singurele masini care au trecut au fost un taxi ce iesise din blocaj prin camp, si o masina ce venea din sens invers, cu un sofer cam bulversat, mi s-a parut mie. probabil nu stia cum de nu a vazut nici o masina din sens opus de cand plecase din giurgiu. cand ajung aproape de ultimul sens giratoriu incep si masinile sa apara. imi zic damn it, ce de tiruri! sincer nu am observat nici unul data trecuta. ori n-au fost ori eram mult prea concentrata la drum.

in camp liber imi dau seama ca tirurile chiar pot fi periculoase si ca-mi pierd echilibrul cand trec pe langa mine in viteza. unii, daca banda a doua era libera, mergeau intre benzi, altii, desi pe banda a doua nu era nimeni alergau ca nebunii pe langa banda mea. :D well, asta e, bine ca nu m-a luat nici unul. ma invatasem, cand auzeam unul (majoritatea claxonau scurt) imi puneam mainile serios pe ghidon.

 

animale moarte la fiecare 3-4 km. :D am vazut si un iepure si o pasare, si cred ca si o vulpe. triiist :D

 

o zona lunga de coborare super, pacat ca facuta cu teama unei singure frane.

 

bornele kilometrice mi-au tinut de urat. a, da, imediat dupa locul accidentului ma gandeam: da, doamne, sa nu fac nici o pana, am uitat furculitele acasa! ah, da' cred ca ma descurc si cu surubelnita! apoi, tare: FUCK! imi dau seama ca uitasem acasa si pompa. nu mai zic ca nu luasem smirghel. de ala imi adusesem aminte dimineata dar am zis ca ma descurc si fara. ma rog, pe moment ma calmez zicandu-mi ca daca fac pana se gaseste cineva sa opreasca sa ma ajute cu o pompa. oricum, cand nu mai aveam la ce sa ma gandesc imi revenea in minte faptul ca nu vreau sa fac pana ca nu am cu ce sa umflu cauciucul. :D STUPID STUPID

 

cu ceva kilometri inainte de giurgiu apare un indicator de vama, trebuia sa fac stanga. eh, cum habarnaveam pe ce lume ma aflu am zis ca lasa, din giurgiu trebuie sa gasesc vama, nu ma pot lua asa dupa indicatoare. si asa a fost. doamne, dar mi s-a parut ceva de mers pana am ajuns la vama, plus ca era in urcare.

ma opresc pe pod sa fac poza dunarii. cu aparatul foto. trece un tir de se zguduie podul. wtf? mda, toate faceau acelasi lucru dar in mers nu simteam.

 

si-s in ruse! OMG, RUSE! IUPEEE! vazusem calea ferata si ma gandeam sa ma interesez de tren, eram... obosita. nu lesinata dar scoteam limba la deal. deci sa ma iau dupa indicatoare. si o iau spre "centrum". si merg, tata, si merg, si merg, in sfarsit se vad niste blocuri. wtf? nu-s urate! si merg si merg, in sfarsit un indicator de drum spre centru dupa 250m. dar nu exista drum spre centru. probabil indicatorul era pentru pietoni? vad gara. iei, sa trec pe acolo. dar deocamdata nu pot iesi de pe soseaua asta, si mai merg si vad ca hello, s-au terminat blocurile, eu nu vreau nici la varna nici la sofia. vreau la ruse! ma dau jos de pe bici si ma-ntorc pe langa ea, pe contrasens. traversez o pasarela de la cfr, ajung la gara. nici un panou cu mersul trenurilor. in schimb am vazut cel mai frumos tren ever. scria orient express pe el, era albastru inchis, O FRUMUSETE DE TREN. i-am facut si lui poze, sper sa iasa.

 

dupa indicatoare ajung si in centru dar nu gaseam casa de schimb. pana la urma reusesc sa dau de una. apoi cauta un supermarket. trebuia sa cumpar ciocolata, remember? in centru numai terase si magazine de haine. a, si fornetti. hai ca dupa cateva ture gasesc si un supermarket. imi cumpar iaurt de baut

 

cola, suc de struguri, si ciocolata, normal.

afara gasesc o banca la umbra, scot sandvisurile, mananc unu' si apare un porumbel.ii dau si lui, apoi vin si altii, rand pe rand. impart cu ei (mai mult ei, mult mai mult ei) vreo 6 sandvisuri. apare si o homeless care cauta in gunoi. o strig cu un hei dar nu aude. imi strang bagajul si ma duc dupa ea. ii dau ultimul sandvis si imi face semn (poate era muta, can't tell) ca vrea de baut or smth. ii dau cutia de suc de struguri. nu stiu ce naiba de semne facea dar voia sa iau sucul si sa-i dau 2 leva pentru ceva de baut. alcohol? nu, nu-ti dau. ia sucul! dupa o negociere la sange o roiesc! fuck homeless people!

 

ma duc la fantana arteziana. nu gasesc o tasnitoare sa ma spal, ca eram jegoasa. asa ca, fac ca aurolacii de la unirea. ei, nici chiar asa. dar m-am spalat pe maini la arteziana. poze si inapoi spre casa. un indicator de giurgiu. unu' si atat! LOSERI blulgarii astia. il intreb pe unu' pe unde ajung la giurgiu si, dupa ce se gandeste el asa un pic, imi arata. hai sa-l cred pe cuvant. cu inima indoita dau la pedale rugandu-ma sa nu ajung cine stie unde si sa trebuiasca sa ma intorc atata amar de drum ca apoi sa ies din ruse pe unde am intrat. dupa cativa km ajung fix la vama. sa-mi bag piciorul, cred ca indicatorul cu "centrum" a fost miscat un pic. in ma-sa!!!!!!!!

 

dupa vama n-am mai luat-o prin giurgiu ci pe drumul pe care-l vazusem cand ma indreptam spre giurgiu. din fericire nici de pe drumul ala nu a trebuit sa fac cale intoarsa. :eek:

 

intr-o benzinarie am vazut un caine mic tare obosit:

 

 

pe drum m-am mai oprit sub un castan

 

 

am vrut sa bag picioarele in neajlov. dar erau niste scari prea abrupte care duceau jos. daca eram pe jos coboram, asa...

la adunatii copaceni eram hotarata sa ma spal pe picioare in rau. am coborat foarte fain pana sub pod. cand am vazut ca de acolo mai e ceva pana la rau si cand am auzit si manele am facut cale intoarsa. data viitoare!

 

la intrarea in jilava iar mi-a cazut calul. pe nisip, din fericire. si ma uitam asa, ba, nene, cum o fi cazut prima oara ca acum nu atinea pe jos decat cu pedala si ghidonul.

parca pana la jilava iar fusese un accident.

in jilava simt ca-mi cade deca de la bicla. zic ca n-are ce sa cada si nu intorc capul sa nu pierd echilibrul (mergeam fix pe langa nisip iar in stanga era asfalt denivelat). ajung in bucuresti zic sa beau restu' de ceai de menta, sa nu ma intorc cu el acasa. si atunci observ ca sticla-mi cazuse pe drum. :blbl: pare rau ca am facut mizerie. :huh:

 

in berceni ma claxoneaza un scuterist fara casca. avea toata banda la dispozitie si el claxoneaza lung. arunc dupa el cu un ce ai, frate, n-ai loc? se intoarce, probabil ma injura. la stop era acolo. ce vrei, frate? te-ntrebasem daca n-ai loc de claxonezi! se pune verde, iar claxoneaza, futu-l in gura sa-l fuck. sincer i-am dorit sa-si rupa gatu' si nu ma intereseaza cine ce parere are despre urari de genul asta.

de cand am intrat in bucuresti NUMAI MASINILE DE GR AU CLAXONAT! HANDICAPATI OAMENI, SERIOS!

 

ma doare spatele de la sac. ma doare de cand am plecat de acasa.

incheietura de la coapsa ma doare foarte putin

ma doare glezna dreapta, nu stiu de ce

sunt ametita de la nesomn

ard

ma doare burta

tot ce am mancat pe drum au fost 2 sandvisuri si un pic, am baut iaurtul ala, am baut 1,5 l ceai de menta, 2 cola, 1 md si un suc de pere, o sticla de apa de la o cismea toate la juma'. corrado bea mai mult :eek:

Editat de fannyflint
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cam asta fu aventura cu bici. nu-mi mai trebuie.

a, si mai cred ca m-au ajuns blestemele lui bogdan. :D in loc sa-mi faca el bicla mocacino am dat 50 ron unui pustiulica.

:blbl:

 

Da ma, in carne si-n oase.

Ia spune-mi, acum vrei s-o mai babardesti in gauce? :D

ce-ai, ma, cu fata?

nu vezi ca o batea soarele in ochi?

se incrunta si ea urat la soare......asta nu inseamna nimic, nu, fani?

:D

stai asa, ca sare melciu acum :D

melciule, stai sa ma cac, nu sari inca sa cureti :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...