Sari la conținut

DESCHIDERE MAGAZIN SCORPIO-AZ MOTORS


Calibra
 Share

Postări Recomandate

Duminica pe 12.06 se deschide un nou magazin de echipament moto (mai multe detalii SCORPIO-AZ MOTORS sau la adresa www.scorpio-az.ro), drept pentru care va invitam pe toti sa veniti sa facem cunostinta si sa inchinam o bere in cinstea "noului nascut". Magazinul se afla in

Str. Calea Calarasi nr. 85 (la o statie de tramvai de la Udriste spre hala Traian). Toata lumea este binevenita. Din pacate trebuie sa va spun ca pe stoc in acest moment nu sunt foarte multe produse (in afara de casti si manusi), asta pana la inceputul viitoarei luni cand vor fi de toate pentru toti. Pana atunci ne putem delecta cu produsele existente si cu prezentarea celor care vor umple rafturile la inceputul urmatoarei luni.

Va asteptam cu bratele deschise!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru incurajari. Sa dea Domnu' sa se adevereasca toate urarile voastre de bine. Incercam sa facem treaba si sa ne punem in slujba celor care au nevoie de echipament, care doresc sa si-l schimbe sau sa-l innoiasca pe cel existent. Ne vom da peste cap sa aducem numai marfuri de calitate la preturi foarte bune. De altfel se poate vedea acest lucru pe topicul deschis la echipament aici sau pe www.scorpio-az.ro . Va asteptam sa ne calcati pragul sa va convingeti de acest lucru si asteptam impresiile voastre. Ne vom asuma si criticile si laudele.

 

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...