Sari la conținut

CUM SE FACE BURNOUT?


tun de bus
 Share

Postări Recomandate

Preferabil fixezi roata din fatza nu numai cu frana ci o propteshti shi intr-un zid.

Fara zid mai bine nu incerci ... m-am razgandit, mai bine nu incerci. Este o prostie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci... cu roata proptita in zid sau tzinuta cu frana de mana, da.. este o prostie si o uzura nejustificata a motoretei. Cred ca burn-out-ul "adevarat", ca manevra de "stunt" consta in a avea ambele picioare in scaritze, roata fatza franata, insa nu de tot, ci eliberata putin, cat motocicleta sa descrie niste cercuri largi, cu viteza mica si cu roata spate in derapaj continuu relativ la sol.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am facut pe iarba, cu rs50. Frana fata, eu aplecat pe o parte, cu piciorul jos, motoreta o ia in partea opusa si descrie un (semi)cerc. Cool!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tii ambreiajul, tragi acceleratia, strangi frana fata, eliberezi ambreiajul (asta in cazul in care te bazezi pe frana fata).

 

Cel mai bine ar fi sa nu incerci (uzezi degeaba cauciucul), dar daca vrei neaparat, sa proptesti roata fata in ceva (daca vrei sa fie mai "frumos", va puneti doi cu roata fata una in cealalta).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stai putin ca ne-ai facut varza.Deci hai s-o luam de la inceput.

Ai o Aprilia de 125 o sa fie ceva mai greu datorita puterii mici a motorului.Ca sa faci burnoutul ala din mers trebui trebuie sa poti s-al faci pala dupa loc.Acum fi atent.

1. Tragi ambreajul, bagi in viteza intai, ti frana fata, acelerezi progresiv si dai usor drumul la ambreaj tinand incontinuare frana fata.In momentul in care eliberezi ambreajul acelerezi sa sa nu moara motorul si in momentul care incepe sa rupa dai inainte cu gazul.

2.Acelasi lucru se intampla si la burnoutul din miscare doar ca acolo dai usor drumul la frana fata.Cred ca o sa-ti fie greu cu motorul pe care-l ai sa faci un burnout in miscare

 

Nu da drumul brusc la ambreaj brusc ca nu vei reusii trebuie sa o iei progresiv.

 

Toate aceste lucruri duc la o uzura considerabila a caucicului spate, a franelor si nu in ultimul rand a motorului care este 2T

 

Bafta si spunene si noua daca ai reusit

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am reusit cu scuterul (stiu, idiot dar trebuia sa incerc)...

Frana fata, impins in ghidon si gaz... am reusit pana am observat ca vine un fum ciudat din spate si miroase a cauciuc...

Cu rs'u nu am incercat dar nici nu prea vreau, eu sunt mai mare fan stoppie, mai ales pe scuter... Probabil m-au scapat ai mei in cap cand eram mic si acum vreau din nou...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu scuterul e cea mai simpla chestie. Il ridici pe cricul central, tragi acceleratia si il lasi un pic pe spate, sa atinga asfaltul ... si ...ete burnout!

Exista desigur pericolul (cam mare, adevarat) sa prinzi aderenta si sa zboare de sub tine. De aia e bine sa il tii ferm si la orice semn, inchizi acceleratia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un burn il faci cu orice moto... daca se si filmeaza :P tare draga mi-e imaginea cand o comunista se desface ca un "puzzle" ... pe viitor IA-TI UN MOTOR MARE(capacitate cilindrica), dar nici atunci nu e sigura placerea... ma refer la lant - efect dezastruos pentru motor ca sa nu zic de public...cardanul n-ar fi chiar atat de grav ... si eu am incercat gramada de chestii pe MOBRA s50( :blbl: ), inclusiv burnout (dust :) ), dar aveam motor de "schimb"-max 30 min. shi ma dadeam iarasi :o ... inca ceva... n-as incerca sa creez atmosfera prea departe de casa... bafta in tot ceea ce-ti propui! ... sper sa discutam shi face2face :wave:

 

 

My Burn Webpage

 

Ps. Incearca sa "dai" cu BURNOUT in GOOGLE ....si selectezi imagini...restul te descurci...

 

:o

post-6-1118822422_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...