Sari la conținut

Magheru-Galeriile orizont


duracell
 Share

Postări Recomandate

Nu stiu cum se face dar in ultimul timp, la fiecare plimbare vad un accident in care e implicat un motociclist..si de data asta este destul de urat..

 

Si de data asta este din vina Autoturismului care nu acorda prioritate.

 

Am ajuns pe magheru unde, in intersectia de la galeriile orizont, chiar in mijlocul intersectiei, era adunata lume si motociclete. Am simtit ca este ceva nasol, inca de cand am vazut imprastiate pe jos, la cativa metri buni, bucati dintr-o casca..

 

Pe jos, intre multa lume adunata, zacea un motociclist, constient, dar intr-o stare destul de proasta..nu ma pricep, dar mi s-a parut ca cel putin o mana era fracturata..

 

De la un politist am aflat ca motociclistul mergea pe banda a doua inspre universitate, iar un jeep, incadrat pentru stanga, nu a acordat prioritate si a tasnit..motociclistul nu a putut frana la timp si s-a izbit de aripa stanga-spate a jeepului, fiind proiectat in aer cativa metri.

 

Ambulantza a venit tarziu, la cel putin 15 minute de cand am ajuns eu acolo.

 

Daca avetzi detalii despre starea de sanatate a baiatului, va rog sa postati. Eu deja m-am saturat, nu mai pot sa ma bucur de nici o plimbare, am devenit paranoic, mi se pare ca toate masinile pe care le intalnesc vor sa ma omoare..pentru ca nu vreau sa fiu cinic, dar parca au norma de motociclisti pe saptamana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 220
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Off-topic: O sa-l propunem pe Duracell la titlul de "reporterul moto" ...

On-topic: S-auzim de bine, sa speram ca n-are nimic rau si se face repejor bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

era sa uit..Baiatul avea toate protectiile, slava Domnului, dar mie tot nu mi se pare ca arata prea bine..sa dea domnul sa nu fie ceva grav..dar mie mi se pare ca era..

 

Ipman, eu chiar nu mai vreau sa vad accidente, ca sunt cu moralul la pamant, dar daca le vad si nu a scris nimeni despre ele, scriu ca sa se stie. Plus ca din fiecare chestie poti invatza ceva, parca asa era sloganul sectiunii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@duracell: te-am asteptat sa postezi tu, eu nu aveam destule detalii, am ajuns tarziu. Apropo, ce voia politistul care v-a legitimat??? :wave: Eu am plecat ca nu aveam acte la mine, erau in masina... altfel m-as fi luat un pic de el.

 

In rest... agitatie mare, lume multa, pe scurt: BALCI! Asta am ajuns: subiect de balci... televiziuni... tot tacamul... Chiar sunt curios cum evolueaza de data asta:

 

"Automobilist pasnic cu Nissan Terrano/Toyota Landcruiser/Jeep Grand Cherokee este accidentat grav, pe cand vira linistit in mod neregulamentar la stanga, de catre un motociclist care rula nebuneste cu 50km/h avand prioritate si trecand pe culoarea verde a semaforului... De la fata locului, Gigi reporteru' predau legatura in studio"

 

 

sau nu?

 

Ry.

Editat de Hellryder
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate asa ii,stirile senzationale se fabrica si daca o stire nu e destul de spectaculoasa o fac ei de nu iti vine sa crezi cand vezi ce aberatii scot din ei

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

", bucati dintr-o casca.."??????????????? :wave: :o

 

pe bune hai sa nu aberam, nu era nici o bucata de casca pe jos.

pe baiat il cheama radu, la ora asta e inca in operatie, se pare ca nu este ceva foarte grav (adica o sa-si revina). accidentul s-a produs chiar in fata mea, o sa dau maine toate detaliile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"bucata" din casca e la mine (amintire?!). Adica o ureche de la casca (sub care intra vizorul). Range Roverul era shifonat la aripa DREAPTA spate. . .semnalizator spart, aripa infundata. Repsolul arata incredibil de bine pentru socul respectiv. usor carena zgariata pe stanga, codita rupta partial pe stanga, maneta ambreiaj rupta,crash mushroom storcit (nu-i asa ca sunt bune?!) dar semnalizatoarele intacte, farul idem. Nu inteleg cu ce a lovit Range-ul daca motoreta practic nu are mai nimic. :o Daca Radu are mana dreapta paradita, inseamna ca indoitura din aripa Roverului a facut-o cu cotul drept. . .adica cu protectia, ca altfel cotul lui era acum . . . .

:wave:

 

Sa speram ca nu are mai mult de o fractura la mana.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fuck!!! :o Iar :bounce:

Azi dimineata m-a sunat maica-mea ingrozita ca nu cumva sa fiu eu....asa face la fiecare accident cu moto pe care il vede la stiri. :P Eu mi-am adus aminte brusc ca sor-mea a plecat aseara cu motorul si :blbl:

 

Nu ne mai ramane acum de zis decat "bine ca n-a fost mai rau" si ii doresc baiatului recuperare fara sechele.Si neaparat certificat IML si plangere penala impotriva "zeului" cu jeep :o .Chiar daca scapa de puscarie macar sa-i anuleze permisul o perioada si sa-l jumuleasca bine.

Uf, ce mi-as dori un tanc de 40 de tone sa ies la vanatoare de d-astia.... :wave: Sa vada si ei ce insemna sa fi considerat o musca pe parbriz :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Spre surprinderea mea la stiri dimineata au spus foarte clar ca Jeep-ul era de vina. Totusi a existat si o usoara urma de rautate..."ca de obicei in astfel de cazuri la locul accidentului s-au adunat mai multi motociclisti. soferul Jeep-ului a fost pus sub protectia Politiei altfel ar fii fost linsat de motociclisti". Cu alte cuvinte suntem cam criminali si nu ne prea putem controla :wave:

 

Multa sanatate baiatului si sper sa nu mai auzim asa des de lucruri de-astea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost aseara acolo,si mi se pare ca chiar a avut un pic buzele unflate ala cu Land Roverul de la niste prieteni de-ai motociclistului.

In rest am inteles ca se va face bine baiatul cu Repsolul(apropo motorule putin zgariat).Aveti grika cum mergeti,tobe cat mai mari ca se ne auzim in trafic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unde l-au dus? La Urgenta? Acolo, intr-adevar, este mai rau decat daca ai ramane asa, accidentat, pe strada... Sper sa-i dea ingrijirile medicale ca lumea. Cum il cheama (numele complet)? Pls, PM me, ca sa-i pun o vba... Astazi e revolutie la Ortopedie in Urgenta. Ma intreb de ce oare?... :P :) ("Nenorocitii astia de motociclisti s-au aliat cu presa, ' r-ati ai naibii de satanishti, aia care va dati pe o roata si ascultati rock" :bounce: )

 

Isi merita soarta medicii! :blbl: De ce trebuie sa dicteze shpaga in tara asta? :o Au facut un juramant si acum se :wave: pe el... Mi-e scarba...

 

 

PS: Bag de seama ca sectiunea asta a forumului creste ca Fat-Frumos... Ce dracu', chiar suntem tinte vii? :o

Editat de Kali
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Unde l-au dus? La Urgenta? Acolo, intr-adevar, este mai rau decat daca ai ramane asa, accidentat, pe strada... Sper sa-i dea ingrijirile medicale ca lumea.

Dupa ce am avut accident in toamna anului trecut am ajuns la urgenta unde medicii de garda au dat dovada de mare profesionalism. Asta fara sa cunosc pe cineva sau sa dau spaga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot la PRO TV au spus ca prietenii motociclistului s-au strans imediat dupa accident si era cat pe ce sa-l linseze pe soferul conservei :wave:

Ce tampitzi protevishti ashtia dar poate ca este in favoarea noastra.

M-am cam saturat sa tot schimbam idea tuturor ca "motociclishtii sunt rockeri satanishti shi totzi merg cu 200 Km/h".

Mai bine sa ne shtie unitzi shi gata sa reactzionam cand un conservar se urca pe unu' dintre noi.

Poate asha o sa ne shtie de frica. :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu am vazut la TV, au sustinut ca cel cu gip-u' era de vina, dar au subliniat si tenta violenta a motociclistilor, ceea ce ..nu a dat prea bine. Desi daca stau bine sa ma gandesc, daca nu respecta ca asa trebuie, poate ajung sa respecte motociclistii de frica sa nu fie linsati... :wave:

Insanatosire grabnica celui implicat si macar vreo 3 luni fara permis plus o gramajoara de bani celui cu jeep-ul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica celui implicat si macar vreo 3 luni fara permis plus o gramajoara de bani celui cu jeep-ul.

shi doasr penal pentru shofer!!!!

exista mai multe variante, in functzie de numarul de zile de spitalizare:

loviri shi alte violentze

sau

vatamare corporala

sau

vatamare corporala grava!!!!

 

 

INSANATOSHIRE GRABNICA!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu stiam ca penal e peste 21 zile de spitalizare, dar e posibil sa confund, din fericire n-am avut probleme de-astea.....

 

Sper sa se invete minte si cei care vad la TV , sa constientizeze ca ceea ce e pt ei un stop spart, pt altii poate fi o lumanare la cap si o familie indurerata !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica .

 

Din ce in ce mai mult sunt de acord cu ideea " mai bine sa ne stie de frica decat sa nu ne stie deloc " .

 

Zilele trecute am patit-o cu o femeie care dupa ce ca a intors pe linie continua tot ea era isterica si tipa ca din cauza noastra ( eram 4 motoare ) a incercat sa intoarca ca s-a speriat de noi :wave: :o :blbl:

 

Urmarile puteau sa fie deosebit de grave avand in vedere ca ultimii doi nu au putut sa efectueze manevre de evitare si numai datorita frinelor deosebit de precise si vitezei mici au reusit sa opreasca la timp .

 

A venit politia , au venit si doi martori de pe strada care au sustinut punctul nostru de vedere , dar femeia nu a vrut nici in ruptul capului sa isi recunoasca vina ..

 

Vazand ca nu se preconizeaza nici o sanctiune impotriva " soferitei " , mai mult pentru a sesiza " organul " care era prezent am spus : " Data viitoare ii iau numarul dupa care o urmaresc si cand se da jos ii dau o casca in gura de nu o sa mai poata sa vb in viata ei " . Ceea ce m-a uimit peste masura a fost reactia organului " Bravo dom'le vezi ca stii ca trebuia facut ???? " :o :) :P

 

Asa ca atentie mare si mai bine sa ne stie lumea drept o comunitate unita gata oricand sa reactioneze decat sa isi inchipuie ca au drept de viata si de moarte asupra noastra .

Editat de Zuzg7
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce tampitzi protevishti ashtia dar poate ca este in favoarea noastra.

M-am cam saturat sa tot schimbam idea tuturor ca "motociclishtii sunt rockeri satanishti shi totzi merg cu 200 Km/h".

Mai bine sa ne shtie unitzi shi gata sa reactzionam cand un conservar se urca pe unu' dintre noi.

Poate asha o sa ne shtie de frica. :o

Placebo, sfantule :) , welcome to the dark side :wave:

 

:blbl:

Declansam razboi de guerila ? :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se pare ca e mai complicat decat parea initial.

Radu e in continuare la terapie intensiva, inca nu l-au stabilizat. se pare ca are niste coaste rupte care i-au perforat plamanul, fractura de bazin, umarul si bratul drept de asemenea fracturate.

 

accidentul s-a produs in felul urmator:

 

roverul venea dinspre universitate catre romana pe banda a 3-a (eu chiar in spatele lui) la semaforul de la panipat a dat semnal sa faca stanga, a intrat in intersectie S-A OPRIT in prima faza (eu eram in continuare in spatele lui, vroiam sa fac stanga pe la galeriile orizont). S-A OPRIT sa se "asigure", dupa care a virat. pe sens opus se circula pe toate trei benzile, nu inteleg ce a fost in capul imbecilului dupa ce s-a oprit, a demarat taind toate cele trei benzi. la volan un pusti, 20 si ceva de ani care habar n-avea ce facuse.

 

radu (honda repsol) venea pe banda din mijloc dinspre romana din experienta mea atat cu masina cat si cu motoru pot sa afirm cu certitudine ca nu avea mai mult de 50-60. a intrat primul in intersectie l-a vazut pe imbecil, a franat tare (s-a ridicat pe roata fata), dar nu mai avea ce sa faca. impactul s-a produs la viteza foarte mica, cumva din lateral, motoru s-a dus tarash vreo 50 m iar radu a zburat peste capota masinii si a aterizat pe astfalt pe umarul drept.

 

cam asta imi amintesc eu, e posibil sa gresesc, totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda.

 

 

concluzii:

 

1.motociclistul avea prioritate;

2.nu depasise viteza legala (insist asupra acestui aspect, fara nici o urma de subiectivism, nici macar nu-l cunosc pe acest baiat);

3.era foarte bine echipat: casca integrala, geaca cu toate protectiile, manusi, cizme sport).

 

 

si totusi, acum este la terapie intensiva.

 

 

in restu, circul care a urmat nu mai conteaza:

 

salavarea care a ajuns cand deja la fata locului erau 3 (trei ) televiziuni;

 

cei cativa motociclisti, care in momentul in care au pornit camerele de filmare au inceput cu figuri pe o roata si alte mizerii si au plecat (in acest timp radu zacea inert pe jos)

 

 

tot respectul pentru tipul cu Busa care venea in spatele celui lovit si care a preluat imediat conducerea la fatza locului si s-a cupat de tot: de cel care zacea pe jos, de cel vinovat, de chemat salvarea, a facut instructie cu politaii, a vorbit cu familia lui Radu, a chemat platforma sa ia motorul, si-a petrecut noaptea la urgenta. samd. extraordinar tipul si tot respectul pentru el

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...