Sari la conținut

Accident Snagov 27 05 2008


smok3
 Share

Postări Recomandate

2. Lucru total neimportant si imposibil. Nu te urci in masina fara sa-ti reglezi oglinzile chiar daca esti cea mai blonda dintre blonde. E din instinct si daca nu ai oglinzile reglate nu poti parca. Ce facem incercam sa descoperim penibilitati??

 

Condoleante familiei si prietenilor indurerati.

 

Tin sa te contrazic, am intalnit acum o saptamana un mosuletz cu megane cu oglinzile rabatate. M-am oprit langa el sa-l atentionez ca sunt oglinzile cum sunt, m-a injurat si a zis ca nu are nevoie de ele ca oricum nu se uita..Am ramas mut.

 

R.I.P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 685
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

eu zic ca tu comentezi aiurea sunt anumite ipoteze !! auze nu era surda tobele lui erau .... tremurai langa motor!! nu mai vb aiurea te rog !!!

 

 

eu nu inteleg de ce exista acest gen de pretentii: trebuia sa-i auda tobele. dupa asta te ghidezi cand conduci? dupa tobe? putea foarte bine sa asculte muzica femeia, asa cum sunt si motociclisti care asculta muzica cand merg pe motor.

 

in fine, multi din prietenii lui oricum nu veti invata nimic din aceasta tragedie. toate celelalte pareri sunt de prisos pur si simplu pentru ca tot la ideile voastre veti ramane. aia e o vaca ca nu i-a auzit lui tobele, altfel ar fi putut evita accidentul, el este fara nici o vina, caci chiar daca avea viteza si era dupa curba sau intr-un unghi mort sau whatever, se auzeau oricum tobele si se putea evita tragedia.

 

si uite asa media de varsta la deces pe mobra este 18-20 de ani. de ce? pentru ca nu aud (cuvant jignitor) de conservari tobele...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O mica problema vad eu aici. Daca masina vroia sa intr intr-o curte, sigur nu putea lua o curba de 90 de grade cu viteza. Cu toate astea a iesit de pe drum si a lovit mai multe chestii. Sa fie oare din cauza vitezei cu care a fost lovita de motocicleta. Sa ii spuneti lui mutu' ca masina avea viteza cand a facut stanga. Nu zic ca soferita e nevinovata ci doar ca "Rossi" venea tare.....venea tare pe un motor pe care nu avea dreptul sa il conduca.

 

 

Condoleante familiei si prietenilor si aveti grija cum mergeti.

masina nu a fost lovita din spate ca sa sustina teoria ca a fost impinsa de motocicleta fi atent la ce se zice :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

referitor la articolul 54 sau kt era...

l-am intrebat pe fracsu lu rox...si mi-a spus ca nu s-a dat niciodata o amenda pe tema asta....si ca nu exista sanctiune pt incalcarea legi...dreq e la rutiere si krek stie mai bn....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

2. Lucru total neimportant si imposibil. Nu te urci in masina fara sa-ti reglezi oglinzile chiar daca esti cea mai blonda dintre blonde. E din instinct si daca nu ai oglinzile reglate nu poti parca. Ce facem incercam sa descoperim penibilitati??

 

Condoleante familiei si prietenilor indurerati.

 

Tin sa te contrazic, am intalnit acum o saptamana un mosuletz cu megane cu oglinzile rabatate. M-am oprit langa el sa-l atentionez ca sunt oglinzile cum sunt, m-a injurat si a zis ca nu are nevoie de ele ca oricum nu se uita..Am ramas mut.

 

R.I.P

 

Acei mosuleti nu intorc, CREDE-MA, peste linie continua & stuff like that. Acei mosuleti se uita de 10x inainte sa faca o manevra. Pe vremea lor nu se purta moda cu oglinzile laterale. L-am prins si eu pe bunicu` cand conducea avea aceeasi problema. Ba chiar la un moment dat si le-a dat jos. Si-a pus o interminabila din aia jumatate de parbriz retrovizoare si gata a rezolvat problema. E alta scoala de soferi acolo, nu putem compara :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

urmaresc topicurile de accidente, usoare, grave sau mortale, de mult timp. din pacate, de 3 zile urmaresc unul cu sfarsit tragic in care a fost implicat un bun prieten al meu ..... Alin. eu credeam ca topicurile acestea sunt deschise pt a informa despre accidente, in ideea de a mai ajuta unde se poate, de a plange pe cineva drag (cunoscut) acolo unde nu se mai poate face nimic altceva si .... poate .... de a apuca sa mai invatam din greselile sau ghinionul altora. se pare ca nu este asa, pt ca aproape de fiecare data discutiile degenereaza in critici sau impresii ce nu isi au locul aici. multa lume il acuza pe Alin (si pe multi altii) ca sunt inconstienti din mai multe motive:

1) ca a mai condus si fara permis

2) ca ii placea sa mearga cu viteza mare

3) ca avea o motocicleta prea puternica pt varsta lui

acum sa incerc sa reiau acuzele acestea:

1) cati dintre voi nu ati mers macar o data fara permis (auto sau moto)?

2) cati dintre voi nu mergeti "prea tare", poate nu tot timpul, poate chiar rar, dar ..... mergeti

3) cati dintre voi respectati limita aceea de putere pt incepatori? si daca nu aveti motoare puternice, cati v-ati dori sa aveti?

faptul ca a avut ocazia si ca si-a permis sa-si cumpere o motocicleta care chiar ii placea, nu il transforma vre-un mare infractor. inca sunt multi care vorbesc la telefon, mananca, se fardeaza, machiaza sau ce drk mai fac in timp ce conduc masina, poate nu cu viteza mare dar fiind preocupati cu altceva decat o sofatul si .... urmeaza faza cu .... nu l-am vazut! sau ..... avea viteza mare si m-a surprins! sau idiotenii de genu asta? si atunci .... mai conteaza ca nu te-a vazut cand tu erai cu un scuter si "alergai" cu 60 sau cu un supersport si te "plimbai" cu 60? eu in continuare sunt de parere ca nu capacitatea motocicletei conteaza in general cat capacitatea celui care o piloteaza de a anticipa intentiile celor din trafic sau pur si simplu pericolele (caini, pietoni, gropi, nisip, masini si orice altceva ce mai poate aparea)

il tot acuza unii ca .... "avea viteza frate, stiu io!" pai si daca nu avea sa presupunem (nu dati cu pietre) 120 cu un vtr 1000 (motor cu care nu avea voie sa mearga in primii 2 ani, bla, bla) si avea 120 cu rieju pe care l-a avut inainte (cu care avea voie sa mearga ... doar are capacitate si putere mica), credeti ca il vedea soferita ?! sa nu va aud, cum am mai auzit deja ca nu poti lua curbele alea cu mai mult de 60 - 80 ca le iei si cu 100, asa ca acceleratia "incredibila" a unei motociclete pt "inconstienti", sau cum sunt considerati cei ce la cumpara, iese din discutie.

as vrea sa revin la ideea cu incepatori si motoarele lor puternice: am permis categ "B" din 99 si vara trecuta, cam de la jumatatea lui mai, prima mea motocicleta am cumparat-o in ziua in care am luat examenul pt "A" si a fost .... vtr-ul pe care l-a cumparat Alin. toata lumea imi spunea ca habar nu am ce am cumparat, ca o sa mor, ca nu e de mine si alte ..... tipare de genul asta. dupa aceea am avut un ninja de 900 (puternica zic unii, slaba ... parerea altora). dupa aceea am luat un gsxr 1000 pe care il am si acum. incidente nu am avut din cauza vitezelor astronomice cu care puteau rula acestea, doar mi-a sarit un pieton in fata, printre masini, eu avand o viteza atat de mare incat am oprit de tot si m-a lovit el pe mine. daca il omoram pe idiot sunt convins ca zicea lumea ca d'aia ... c aveam de 1000 si nu e de mine, parca daca era scuter si opream si dadea bou cu capu de asfalt nu era tot aia!!! merg si tare si f tare cand consider, incet si f incet cand nu suntsigur si chiar nu ies daca sunt obosit dupa servici, dar nu ma feresc de ploi, frig sau alte faze de genu ..... doar ma adaptez.

de ce le-am cumparat? .... pt ca mi-au placut!

de ce avrut Alin sa o cumpere de la mine? ...... pt ca i-a placut!

cine traieste dupa tiparele altora .... parerea mea e ca nu traieste cu adevarat. in viata tiparele t-i le poti face si singur, din spirit de conservare, in functie de momentul in care te afli.

daca imi spune cineva ca isi cumpara ceva mai mare decat un scuter, doar ca sa salveze timp in trafic .... e ipocrit, nu iti iei supersport (de oricat ar fi el) doar din cauza traficului ci pt ca iti plac senzatiile oferite de acesta, aici fiind vorba de mult mai multe nu neaparat ca mergi cu 300+. deci .... daca iti iei ceva cu care ai de gand sa faci multi km in trafic poti f bine sa iti iei si racheta, doar sa fii atent.

stiu ca multi nu-mi vor da dreptate, asta e gandirea mea si asa cum multi altii au facut tot felul de afirmatii pe aici, nu vad de ce sa nu-mi spun punctul de vedere, atata timp cat nu indemn pe nimeni sa se creada nici rossi nici ultimu prost. doar ganditiva pt ce s-a deschis topicu, si mai abtineti-va de la crici inutile.

Alin a fost un biker in felul lui, multi sunt ca el, multi sunt total diferiti, fiecare isi savureaza hobby-ul asa cum considera. era plin de viata, nelinistit, nu avea cum sa fie altfel pe motor

 

 

DOMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

Editat de Bozzo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mah soferita a fugit de la locul accidentului pentru ca ii era frica sa nu o bata satenii .... asa am auzit de la niste colegii de clasa

 

 

 

si nu va mai certati....nu mai faceti pareri....

 

nu mai e faceti degeaba pareri...decat Alin stie ce s-a intamplat....

 

Din intelesul satenilor exista doar un martor care era in zona cu un ATW......

 

si nu mai va certati...... alin nu mai e... gata cu certurile

:) :D :) :lol: :lol: :lol: :( :( :( :(

 

Ba pateutz... exceptand faptul ca gramatica ta e complet varza, ce-ar fi sa il intrebi pe Alin exact ce s-a intamplat! Adica... tu chiar crezi ca el a vut timp sa realizeze ce se intampla? Iti spun eu, nu a avut! Deci daca mergi sa il intrebi iti spun eu, iti va spune ca nu stie nimic, s-a trezit brusc mort.

Iar la faza cu ATW-ul am ras de ma doare burta! Daca imi explici repede, dar repede ce reprezinta "W"-ul ala, iti cumpar eu un ATW...

Cat despre faptul ca faptul ca Alin nu mai e, acesta e doar rezultatul unui concurs de impreujurari, la care bunul tau prieten a participat cat se poate de activ! Sunt de acord ca nu a fost integral vina lui, dar.... tanti traiesti si va ma trai bine merci, iar prietenul tau ba!

Deci... bafta!

Smechere!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P. Aline

O mie de vorbe doi bani nu mai fac.....

asa ca lasa ca linistea sa se asterne peste acest topic si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu ptr linistea sufletului lui.

 

DUMNEZEU SA-L IERTE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu de ce am impresia ca pateutz e pustiul ala care a fost aseara la DDTV. O fi de la modul aproape identic de exprimare. Agramat si incoerent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

frate sunt comentari aiurea !!!! eu o sa revin q detalii q tot !! azi la ora 7 la arc !!

Pana mea! M'am saturat sa vad numai mircisme. VOI CHIAR NU PUTETI SA SCRIETI CORECT? din respect pentru ceilalti, dar mai ales din respect pentru VOI!

Vai de capul vostru de analfabeti! O sa'mi pun bani deoparte pentru batranete, ca mi'e groaza cand ma gandesc ca unii ca voi or sa plateasca pensie parintilor si bunicilor lor.. :)

 

Alin, iarta'ma pentru offtopicul asta scris pe topicul pentru tine. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[quote name='makabras' date='May 29 2008, 01:24 PM' post='1220520'

referitor la articolul 54 sau kt era...

l-am intrebat pe fracsu lu rox...si mi-a spus ca nu s-a dat niciodata o amenda pe tema asta....si ca nu exista sanctiune pt incalcarea legi...dreq e la rutiere si krek stie mai bn....

 

Reverse are dreptate, nu mai insista.Cat despre fratele lui roxu' ,politist la rutiera...ramane cum s-a stabilit....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...prietene...legea spune asta..dar nu e nicio sanctiune in legislatie...intelegi?....legea spune "NU AI VOIE MAI MULT DE....."....dar nu iti pot face nimic ca esti calare pe mai mult.....krede'ma....e cea mai proasta lege posibila....exista dar nu se aplica....

 

domne, nu mai tot vorbi la pasiv. cica nu se aplica. nu trebuie nimeni sa-ti aplice legea, trebuie sa ti-o aplici tu. singura nu se aplica, nu! atata timp cat scrie acolo clar ce si cum, romanu tot taran ramane spunand ca nu se aplica. eu ma duc cu tramvaiu fara bilet, ca oricum nu vine controloru. impuscati-va mai, generatie de comunisti imputiti ce sunteti. ma vai si sustineti punctul de vedere eronat pana in panzele albe. vai si-amar...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A, lol, apropo de punctul de vedere sustinut aiurea. Unul dintre pretenarii lui Alin, prezent la emisiunea de aseara a punctat FOARTE ferm: 'in lege exista faptul ca daca masinile sunt oprite la semafor, motociclistii TREBUIE sa mearga printre ei, sa fie primii la semafor'. Nenea moderatorul a intrebat 'da, exista asa ceva?' si ala a raspuns: 'Da, da! E IN LEGE!'. Misto, nu?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"virilu

Sep 1 2007, 03:23 AM Post #8

 

 

Ma gandesc la un prieten, care s-a dus acum 2 ani, in noaptea de inviere, am mers impreuna la biserica, am luat lumina, si am plecat fiecare spre casa lui, el spre deosebire de noi s-a dus la casa Domnului, la separat sotia si copilul lui care era inca in pantecele mamei. Il admiram nespus de mult, si ma bucuram ca am altfel de prieteni, avea o viata perfecta. acum sper ca acolo unde e ii e mult mai bine. Un lucru bizar mi s-a intamplat insa, la un an diferenta, la locul accidentului, am oprit sa ii duc lumina, motorul sa oprit singur, am zis ca de la frig...pe urma....cand am dat sa plec..nu mai pornea..am inceput sa injur...am luato pe lg el spre casa...la 10 m de la locul accidentului am apasat start..a pornit motorul. Am inghetat mi-am facut cruce si am plecat. Ma gandesc cu groaza la ziua de ieri cand am alergat ca un nebun daca avea rost...daca viitoare o sa merg incet... "

 

a promis ca invata ceva dar nu s-a tinut de cuvant.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce faci?? Ca nu inteleg!!!

 

o sa revina CU detalii CU tot.

 

parca n-ai sti limba romana. q = CU. 'merg q u @ film', 'a-m jucat futbol q a-ia de l-a scara B', etc, etc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A, lol, apropo de punctul de vedere sustinut aiurea. Unul dintre pretenarii lui Alin, prezent la emisiunea de aseara a punctat FOARTE ferm: 'in lege exista faptul ca daca masinile sunt oprite la semafor, motociclistii TREBUIE sa mearga printre ei, sa fie primii la semafor'. Nenea moderatorul a intrebat 'da, exista asa ceva?' si ala a raspuns: 'Da, da! E IN LEGE!'. Misto, nu?

 

Te doare mintea .... asta e o sa trag muuuuulte linii anu asta :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te doare mintea .... asta e o sa trag muuuuulte linii anu asta :D

 

 

Sa speram ca nu :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....

 

Z X: si aia era o chioara

Z X: si ala un mare labar

Z X: a vazut-o dar l'a durut in poponeata

Z X: ca el era "cel mai tare biker"

Z X: eu sincer ma mir ca nu mor mult mai multi

 

....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

recunosc ca nu am citi de la prima pagina...am inteles totusi de la stiri ca femeia a vrut sa vireze...daca baiatul era undeva in spatele masinii si nu circula cat mai aproape de axul drumului femeia poate nu s-a mai uitat in oglinda retrovizoare din masina...pe cea de afara e mai greu daca este in unghi mort.

 

Zic si eu, poate ma insel.

 

Oricum e dureros ce sa se intampla...pentru cei care raman sa-l planga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Condoleante familiei si prietenilor... o pierdere inutila, pt toti cei ce l-au cunoscut... sa-i fie tarana usoara, Dumnezeu sa-l odihneasca!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cine sunt cei care au fost invitati aseara la emisiune,dar...mai bine nu se duceau...nu pareau deloc afectati de moartea baiatului...am plans eu cand mi-am amintit ca statea la miss moto langa prietenul meu in primul rand...ei erau oarecum amuzati de Bogdan de prin nu stiu ce oras si sa intre lumea in direct cu ei...Mai bine il chema pe Strumfuadi ( daca era el ) si celalalt baiat carora le-au luat interviu cei de la prima...Saracul baiat s-a dus , nu mai conteaza cum,necum,cine a gresit,cine nu...ideea este ca ar trebui sa invatam din ceea ce s-a intamplat...

 

Dumnezeu sa te ierte , Alin! :) :D :) :lol:

Editat de Andreea_puiutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...