Sari la conținut

Ce-or mai face vechii membri ai forumului?


l.u.v
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 150
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Respectele mele tuturor veteranilor, este normal sa fie la loc de cinste. DAR

 

1. Se propaga pe ici-pe colo ideea ca daca esti veteran, gata, automat esti un om pe cinste si toti trebuie sa ti se inchine. GRESIT, imi pare rau sa vad oameni respectabili ca varsta si experienta moto care dau rau cu bata-n balta la capitolul omenie si respect.

2. Elitismul asta exista doar in capul unora, reveniti-va. Faptul ca s-a nimerit sa debutezi pe forum si pe motocicleta acum 7-8-10 ani nu te face cu nimic mai special decat unul care incepe acum. Repet, melancolia e una iar elitismul cu totul altceva.

Am deschis un topic/poll acu vreo saptamana pe tema asta la sectiunea "administrare forum", vad ca nici pana acum n-a fost aprobat (sau a fost ignorat).

Ai dreptate. Veteran nu inseamna neaparat un om de calitate.

Si acum 10 ani erau niste aberanti pe forumul asta de te speriai. Aberanti care au ramas in continuare pe forum si acum sunt aberanti veterani.

Totusi acum 10 ani aberantii erau in minoritate ca isi luau bobarnace de la aia mai destepti cand nu stiau sa taca. Acum sunt in majoritate fiindca oamenii de calitate au plecat in mare parte. Au mai ramas cativa dar posteaza rar si cu lehamite.

Nu e vorba de elitism. Cum spuneam nu vechimea iti dicteaza valoarea umana. Problema este ca nu se mai inscriu oameni ok. Cand citesc toate ineptiile debitate de unii le trece cheful si se duc pe forumurile straine.

Si totul vine de la aia de sus. Vrei sa faci ceva pentru oameni? Macar il faci de calitate. Daca nu te tine si te apuca depresia si lehamitea inchizi forumul si lasi oamenii sa se duca pe forumuri mai mici dedicate.

Vrei calitate? Pastrezi oamenii de calitate prin orice mijloace. Dar unde nu e cap...Nici nu o sa ti se aprobe prea curand nimic. :D

Am un prieten asteapta de 3 luni sa il accepte cineva pe forumul asta.

 

 

 

 

 

 

 

Un topic standard pentru anii de inceput ai forumului. Chiar daca din 2008, in genul acesta se scria si se discuta:

/index.php?/topic/182676-releu-regulator-home-made/

 

@last:

Dap, Ivan si DR Big-ul lui :) .

Eu stiam ca Ivan a avut Nipru si apoi s-a lasat de motociclism.
Nu stiam ca a avut si DR-Big.
Oricum fugea cu Niprul ala ca nebunul si Ruxandra se dadea cu ruj in spatele lui. Abea ma tineam cu MZ-ul dupa ei.
Apoi a vandut Niprul unei tipe care a lucrat pe la MotoLife. Nici ea nu mai scrie pe aici. Oare sa se fi lasat si ea de motoare?

 

Pusca si cureaua lata,

ce... "motociclist" eram odata...

 

Cam asta'i cu topicul asta!

 

Ride Safe!

 

Ai gresit rima. Verul 2 este: Ce forumisti erau odata. :) Fiindca unii dintre ei inca sunt motociclsiti.

Drum intins si tie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si totul vine de la aia de sus. Vrei sa faci ceva pentru oameni? Macar il faci de calitate. Daca nu te tine si te apuca depresia si lehamitea inchizi forumul si lasi oamenii sa se duca pe forumuri mai mici dedicate.

Vrei calitate? Pastrezi oamenii de calitate prin orice mijloace. Dar unde nu e cap..

 

Eterna si vesnica poveste a Romaniei, de vina sunt doar "aia de sus". Pe mine m-a apucat deja lehamitea, daca ar fi dupa mine as fi inchis-o demult... (tara, nu forumul!)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost la arc odata anul trecut si nu am recunoscut decat 4-5 motociclisti ... trist dar normal. Sunt multi pentru care regret ca nu am mai tinut legatura, vreau sa fac un scurt tur al Romaniei anul acesta si as dori sa adun cat mai mult din "vechea garda". Sa fim un card de bosorogi :).

 

Ce topic trist :)

Imi aduc aminte de vara anului 2006, an in care calaream prima data cu acte in regula motorul care statea in casa din iarna precedenta. M-am pornit inspre Cluj si undeva la 25 de km de Zalau v-am vazut venind, pe tine si gasca ta, aflati la fel in turul tarii. M-am intors dupa voi si am venit in prima faza pana in centrul orasului, 20 de minute tot veneau ai tai. Am stat la povesti ceva vreme (aveai animalu ala de Caponord) apoi v-am insotit pana spre Satu-Mare, la vreo 15 km de Zalau (la monumentul lui Mihai Viteazu).

Eram un baiat de 23 de ani, cu parul lung carliontat calare pe un Bandit albastru, insotit de un prieten calare pe un diversion verde.

Surpriza (si lauda) mea a fost dupa o luna de zile cand am cumparat revista Univers Moto si mi-am vazut moaca si mobra in una din pozele care insotea articolul ce relata plimbarea voastra.

Imi pare foarte bine sa imi amintesc asta si chiar zambesc in timp ce scriu.

 

 

Desi vorbim de 2006, eu chiar sunt melancolic si regret ca au trecut vremurile alea. In Zalau, cand ne strangeam sambata 7-8 motoare era veselie. Cand treceam de 10 era extaz deja. Cand venea in oras un motor "nou" din Germania ne strangeam ca la urs sa il vedem (diversion, GSXF, Virago, etc). Acum e plin de ele, dar vorba ceea.................lume multa, oameni putini.

In anul 2006 am facut si eu cu amicii mei un tur de 3600 de km in tara. Ulterior, in fiecare an imi fac concediul pe motor insa din pacate fie cu oameni diferiti de la an la an, fie singur. Unii nu mai au timp, altii nu mai simt pasiunea, altii au bebe etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

No dara, daca aici ii topicul de vaicareli incep: dupa 13 ani norocosi - eu sunt generatie intermediara asa ca sezoanele de bravura pe ciao, ij si java nu se pun - uite ca e primul sezon care ma prinde fara nici un motor (poate se indura cineva si imi da unu, de nu mai tre sa imi cumpar :) )

 

Dar parca inca imi place mai mult inconstienta si tupeul "copiilor", pe principiul ca pana inca mai poti sa faci ceva, nu e relevant si nici nu e rost de amintiri si comparatii. Cred ca nimic nu e nou sub soare nici pe forumul asta, in afara de viteza si traficul de internet; faptul ca unii avem ani in plus poate ii avem degeaba, sau poate ne-am mai desteptat, nu neaparat inseamna incremenirea intr-un timp cu care nu ne mai identificam.

 

Si din Timisoara se pot depana o gramada de amintiri: Roma, plimbari, chefuri, multe comuniste, marete afaceri cu motocicletele parintilor/bunicilor, primele japoneze vazute la vecinii sarbi... alte idei, alte putirinte, alt ficat :alcy:

PS. Recunosc ca nu sunt pasionat de amintiri, deci nici nu le prea am... dar ca si utilitate mi se pare ca topicul aduce mai mult a Wild Hogs :peace:

PS2. Mi-am strofocat creierii degeaba, ca nu mai tin minte cum naiba am ajuns eu si de ce tocmai in 2005 pe forumu asta ... deci is offtopic

Editat de sebic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

N-am disparut :nono: Doar mi-am luat putin lumea in cap.

Am stat niscai ani prin Anglia, Germania si acum Asia. Am dobandit abilitati noi, am invatat limbi noi si tot inainte. Mi-am promis niste aventuri nebune si imposibile si, cum intotdeauna imi tin promisiunile, am evoluat de la drumuri calare spre Vama Veche sau Cheia la drumuri calare spre jungle, deserturi si temple indepartate. Parca e mai fun :biker:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Demostene, da' chiar nu te-ai jucat vad, ca ti-ai propus chiar ai facut!

 

Cheers! ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Bai nene, bai. Sunt cam 11 ani de cand mi-am facut cont pe formul asta. :\ Nu-mi vine sa cred!
Salutare, populatie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Culmea e ca... DA! :)) Dar acum vreun an si ceva la ultima vizita mi-a trebuit o incercare inainte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe unde te mai ascunzi Navarro? Nu ne-am mai vazut de cand a inchis Ursu cosmelia. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai matale pa unde o arzi, breh, stimabile!? Io am ramas destul de constant in carciumi. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se vehiculeaza cuvantul carciumi tot mai des, vad :)

 

 

PS:

Navarro, nici o problema, imediat fac si eu 10 ani de forum.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Suntem vii, aproape toti. Unii nu mai intra pe forumuri de gen, prefera sa se vada cu prietenii (chiar si cei cunoscuti intai pe forum) la beri si plimbari, altii au migrat pe alte forumuri mai mici, altii mai citesc dar nu mai simt nevoia sa posteze decat rar.

Bună Irina. Sunt mai bine de 7 ani de când am plecat din București și am pierdut urma celor pe care îi cunoașteam. Inclusiv tu,dar am auzit ca ai service cu fratele tău. Mă înșel?

Ca sa răspund întrebării topicului (având în vedere ca am mai mult de 10 ani de prezenta), în ultimii 5 ani m-am plimbat la greu și am postat mai deloc. Eram destul de prezent acum 6-7 ani pe la chopperiști și cruiseristi, era o perioada în care ne luam japo și mai adăugam și noi una alta, sa fim custom. A fost frumos, trecea mai repede timpul la muncă, am și cunoscut oameni cu care acum sunt prieten: Mariusica Fox Desert, Sorin Avram, Cria, Lup Alb și deghizat acum, etc etc.

Nu as putea zice ca nu am mai postat pt balacareli și altele de genul ăsta, pur și simplu am descoperit motoretismul. Adică sa te plimbi pe doua roți. Și în ultimii ani am băgat ture externe de care sunt mândru și care înseamnă pt mine, repet, motoretism. A posta pe forum pur și simplu nu mai are tentația de odinioară. La fel și prezenta la întruniri (acolo ar mai fi și calitatea participantilor). La fel și tot felul de marsuri și acțiuni pro moto. Useless după părerea mea. Prefer sa hoinaresc călări. A la votre!

Editat de AWD
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Hehe, cred ca asta e cel mai vechi cont de forum pe care-l am, face acusi 12 ani - am si schimbat vreo 3-4 nick-uri dupa ce l-am avut pe asta. :)

Ciudat pentru 200-ish de postari, presupun ca mi s-a parut mai util sa stau in umbra si sa bag la cap decat sa arunc cu pareri in dreapta si-n stanga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Ce topic trist :)

Imi aduc aminte de vara anului 2006, an in care calaream prima data cu acte in regula motorul care statea in casa din iarna precedenta. M-am pornit inspre Cluj si undeva la 25 de km de Zalau v-am vazut venind, pe tine si gasca ta, aflati la fel in turul tarii. M-am intors dupa voi si am venit in prima faza pana in centrul orasului, 20 de minute tot veneau ai tai. Am stat la povesti ceva vreme (aveai animalu ala de Caponord) apoi v-am insotit pana spre Satu-Mare, la vreo 15 km de Zalau (la monumentul lui Mihai Viteazu).

Eram un baiat de 23 de ani, cu parul lung carliontat calare pe un Bandit albastru, insotit de un prieten calare pe un diversion verde.

Surpriza (si lauda) mea a fost dupa o luna de zile cand am cumparat revista Univers Moto si mi-am vazut moaca si mobra in una din pozele care insotea articolul ce relata plimbarea voastra.

Imi pare foarte bine sa imi amintesc asta si chiar zambesc in timp ce scriu.

 

 

Desi vorbim de 2006, eu chiar sunt melancolic si regret ca au trecut vremurile alea. In Zalau, cand ne strangeam sambata 7-8 motoare era veselie. Cand treceam de 10 era extaz deja. Cand venea in oras un motor "nou" din Germania ne strangeam ca la urs sa il vedem (diversion, GSXF, Virago, etc). Acum e plin de ele, dar vorba ceea.................lume multa, oameni putini.

In anul 2006 am facut si eu cu amicii mei un tur de 3600 de km in tara. Ulterior, in fiecare an imi fac concediul pe motor insa din pacate fie cu oameni diferiti de la an la an, fie singur. Unii nu mai au timp, altii nu mai simt pasiunea, altii au bebe etc.

Normal ca-mi amintesc de voi. Am apreciat ca ne-ati insotit pentru o bucata de drum ... mai ales pe caldura aia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...