Sari la conținut

Yamaha VIRAGO ZONE


Purghy

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 10,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

 

Salutare, cunoastesi cumva pe cineva care dezmembreaza o virago 535, in afara de majoritatea de pe forum? Am nevoie de selectorul ala de viteze, ca s-a dus dracu al meu. Multumesc anticipat.

Daca nu merge la strung, ramane ebay. Poate gasesti in eu, eu am luat niste semnake si au venit in 4 zile :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce fel de dublu adeziv? Eu am incercat sa dau de doua ture cu banda din aia de aluminiu da' tot degeaba. Nu tine. Alta varianta era sa folosesc banda de alama (tot adeziva si aia da' probabil mai redeschida) sau, o idee care mi-a venit azi, sa lipesc banda pe prinderi in loc sa o lipesc pe ghidon. Cum se numesc striatiile alea de pe ghidon unde se prinde de restul motocicletei?

 

Este o banda gen burete 15mm latime, 1mm grosime, cu lipici pe ambele parti, cauta "bison"

Eu am facut niste coarne si nu le-am mai striat in dreptul prinderilor la jug

Am dat de jur-imprejur pe teava in dreptul prinderilor, cu dublu-adeziv de'asta, si n-am avut treaba

 

Salve, se refera la banda adeziva dublu, adica are pe ambele parti adeziv. ceva in genul (nu este reclama) http://www.dedeman.ro/ro/catalogsearch/result/?q=banda+dublu+adeziva&cat= gasesti pe marimi diferite.

Clar nu-i reclama...:))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Ma gandesc sa inlocuiesc carboratorul de Virago 535(Mikuni BSD34) cu un alt carburator. Nu conteaza de ce, conteaza cu ce.

Ati vazut in drumurile voastre pe aici pe net proiecte interesante ? Prioritatile in ordine sunt: 1. Sa functioneze, 2.Sa nu coste o avere, 3.Sa arate bestial

Please share info!

 

Merci!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai... "americanezii" au facut niste mod-uri si au montat un singur carburator pe viroage (la 535 parca ai 2), pe lateral. Acum nu stiu ce sa zic, ce probleme au avut, ce carburi au ales... intra pe viragotechforum.com si cauta pe acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost azi in Hornbach (btw, nici eu nu fac reclama :P ) si am luat banda din aia,car tape. Am mai luat si ceva banda anti alunecare pt trepte. E ceva mai subtirica si are pe o parte adeziv iar pe cealalta e ca smirghelul. Ma gandesc s-o pun cu smirghelul spre ghidon. A treia optiune va fi un niplu de cupru de 22/0.7 pe care o sa-l tai in 4 cu un bomfaier. Sper ca una din variante sa dea rezultate!

De la cine as putea sa comand un furtun de frana la dimensiunea dorita?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca nu-ti merge nicio varianta ultima solutie este sa potrivesti ghidonul pe pozitia care-ti convine sa dai gaura de 5 prin bride ghidon si jug sau inaltatoare ( ce ai tu acolo), scoti ghidonul si filetezi M6 gaurile din inaltatoare, si largesti la 6 celelalte, dupa care reasamblezi si bagi doua suruburi de 6 cu cap ingropat.Vezi cat te duci cu burghiul ca sa poti fileta si strange pe urama, nu e nevoie sa strangi prea tare caci nu aceste suruburi o sa-ti tina ghidonul dor o sa-l impiedice sa se mai roteasca.

Editat de vlad58
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

are cineva sa mi dea cineva si mie doua amarate de surubele cu care se prind bornele la baterie la Virago?

Weekendul trecut am vrut sa repun bateria pe motor si nu am mai gasit cele doua surubele( nu stiu unde s-au evaporat din garaj). Mai mult, am fost la Varta pe Stefan cel mare de unde am luat bateria si ei nu au separat ci doar cu tot pachetul cu baterie.

multumesc mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Vand acest suport de coburi pentru virago, folosit dar in stare buna (nu este lovit sau ruginit). Pret 300 ron - usor negociabil. Doar in Bucuresti.Alte detalii pe privat.

attachicon.gif1_suportcoburi_virago.jpgattachicon.gif2_suportcoburi_virago.jpgattachicon.gif3_suportcoburi_virago.jpgattachicon.gif4_suportcoburi_montat.jpg

Revin cu poze cu gentile Iron Horse (putin prafuite de stat in dulap) care au mers cu acesti suporti (scuze pt pisicile curioase din peisaj) si inca o poza cu suportul montat pe motor intr-o poza mai mare.

post-68904-0-15598900-1395988970_thumb.jpgpost-68904-0-76930100-1395988988_thumb.jpgpost-68904-0-08038700-1395988999_thumb.jpgpost-68904-0-31699200-1395989010_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Vand acest suport de coburi pentru virago...

3_suportcoburi_virago.jpgattachicon.gif

Cadrele suportului sunt standard pentru side case tip - Hepco&Becker - toata gama sau cele originale de BMW, etc... Au incluse si sistemul de fixare/incuiere - asadar pentru cei interesati setul este complect!

Am facut aceasta precizare pentru ca acum 2 ani am cautat fara succes acest suport, aveam cutiile dar nu si cadrul. Motiv pentru care am renuntat cu parere de rau la Hepco&Becker si am trecut la Givi(ceva mai mici si cu material calitativ inferior - ABS)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca are cineva nevoie, am de donat 2 adaptoare pt prinderea oglinzilor de pe partea dreapta, M8 filetul exterior (filet invers, cum e la oglinda de dreapta), M10 filetul interior (pas normal). La mine trebuie M10 exterior.

post-69984-0-30217300-1396026092_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut. Vand acest suport de coburi pentru virago, folosit dar in stare buna (nu este lovit sau ruginit). Pret 300 ron - usor negociabil. Doar in Bucuresti.Alte detalii pe privat.attachicon.gif1_suportcoburi_virago.jpgattachicon.gif2_suportcoburi_virago.jpgattachicon.gif3_suportcoburi_virago.jpgattachicon.gif4_suportcoburi_montat.jpg

Am dat suportul. Au mai ramas coburile de panza iron horse la fabuloasa suma de 70 ron ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Mi-am cumpărat recent o Virago 535, foarte draguță, dar după 130 km prin oraș am rămas fără benzină. Vreau să vă întreb dacă este normal un consum așa de mare și dacă nu este ce pot să fac eu sau dacă trebuie să o duc la un mecanic.

 

Asfalt uscat și sunt deschis la orice sugestie :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vreau să spun că motocicleta consumă aproximativ 7.5l/100km în oraș.

Cât despre indicatoarea acestea sunt in km, iar când am alimentat au intrat 9.6 litri de benzină.

Editat de el_shmc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...